Keresés

Részletes keresés

oilboys Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2495
Hi all!
Avass Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2494
...egyébként én majd megvédek mindenkit. Most már elárulhatom, hogy 12 éves koromban 220 centi és ugynannyi kg voltam, azóta nem tudtam lemérni magam. Szumósnak neveltek, de végül is sajnos nem lett belőle semmi, mert nagyon megizmosodtam.:-)))

Pepy! Az utolsó információm szerint vasárnap 13 óra körül kezdődik a 3. helyért játszandó összecsapás, 15:30-kor pedig a döntő, tehát szerintem 4 meccs lesz, a kiírás nem hiszem, hogy megváltozott volna. Az már más kérdés, hogy a TV a 3. helyért tartandó meccsel semmiképpen nem kíván majd foglalkozni (lehet, hogy a csalódott Falco és ASE sem :-)))

Feribá! Ne aggódj, kitaláljuk, de egyrészt erről min. Gabcival értekeznem kell, másrészt azt elárulhatnátok, hogy merrefelé lesz a szállásotok, hogy nagyjából útbaessen a találkahely (+, hogy könnyedén haza lehessen találni onnan félrészegen). + Ha bármelyik szolnokinak ötlete van a topictalálka helyszínével kapcsolatban, kérem ossza meg velünk.

...én már mondtam is egyet a híd lábánál lévő kocsmáról, de most beugrott még 1 hely, a Sportkocsma, ennek még a tulaját is ismerem Gabci, szolnokiak, mit szóltok hozzá?

Előzmény: pepy (2491)
Bocai Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2493
Atomer?m? - Albacomp h13
Olaj - Debrecen h11
Körmend - Falco h23
Kaposvár - Dombóvár h18
Avass Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2492
Sziasztok
Artúr Doki, szerintem ne tarts annyira szolnoki "nehéz fiúktól", én úgy tapasztaltam, hogy csak a szájuk nagy, tetlegességre még nem került sor (legalábbis nem tudok róla) mostanában. Nem mondom, a régi időkben volt rá példa, többek között pl. a dombovári ultrákkal kerültünk nézeteltérésbe, de ezek az idők (és szurkolók) elmúltak, az utóbbi időkben nem történtek nálunk durva dolgok, sőt hozzá kell tennem, hogy a hazai meccseken - néhány más kosárhelyszíntől eltérően - minimális rendőri jelenlét tapasztalható (a kedvencem a 40 kilós rendőrlány), kommandós tömegoszlatót pedig még a környéken sem láttak. Éppen ezért csodálkoztam a múltkori - Tőletek hallott - sztorin, miszerint a rendőrök hadakoztak a szolnoki Bad Oil Boys-al, akik a véreteket akarták inni. Tény, hogy nálunk egyáltalán nem megszokott az, ha az ellenfél szurkolótábora viszonylag nagy létszámban megjelenik egy meccsen, és ráadásul még hangosan biztatja is kedvenceit, és ez egyes (sőt, sajnos többes) embereket arra ösztönöz, hogy nyomdafestéket nem tűrő mondatoknak adjon hangot, de tovább nem merészkednek, főleg nem a meccs után egy városi kocsmában.
Egyébként, most magam ellen beszélek, mert - az eddigi tendenciák szerint - az az egyetlen esélyem arra, hogy jobb helyezést érjek el a tippversenyben, ha minél több kocsmatagot kizárnak a versenyből indokolatlan távolmaradás címén. :-))))

Hajrá OLAJ, magyar kosárlabda, és végül, de nem utolsósorban topictalálkozó!

Előzmény: Artúr Doki (2481)
pepy Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2491
Lemaradtam valamiről? Én úgy tudtam, hogy négy mérkőzés lesz a két nap alatt, nem három. Vagy nem lesz harmadik helyért találkozó? Valaki tud biztosat mondani?
Előzmény: Törölt nick (2490)
pepy Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2489
Kedves Sporttárs!
Megnyugtathatlak, hogy néhány korsó sör után már mindenki azt mond amit akar, mert úgy se fogja neki elhinni senki:)) Én a részemről szívesen látok mindenkit, aki kocsmatag, hisz itt csak jelképesen vagyunk részegesek, de akkor egy igazi krimóban "oszthatjuk az észt":) Szal jöjjön aki akar, meg aki versenyben akar maradni a tippjeivel, mert tudjátok: kizárás jár az igazolatlan távollétért:)
Előzmény: Törölt nick (2486)
Feribá04 Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2488
Sporttárs!

Természetesen jöhet minden dékás és úgy gondolom a többiek nevében is írhatom, hogy megtisztelnél jelenléteddel. A kedvedért nem az Albát fogjuk szidni.:-))))

Szolnokiak!

Jó lenne ha kitalálnátok, hogy mi lenne a meeting legalkalmasabb helye.

Üdv.
Feribá04

Fishtax Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2487
Fel is állhatsz! Vagy asztal alatt.
:-)

fish

pepy Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2485
Hi All!
A kupadöntős találkát támogatom és ott leszek, így nem tud a Feribá kizárni a tippversenyből:) De hogy kicsit feljebb is lépjek, ezért megpróbálok valami jobbat kihozni ebből a fordulóból:
Kaposvár-Dombóvár H30 (sajna lehet ennyi ha nincs Lee)
Szolnok-Debrecen H20 (egyre jobbak lesznek a hazaiak)
Körmend-Falco H16 (presztízsmeccs)
A mai "atomcsapás"-ra meg már tippeltem:))
Hajrá Atom!
Fishtax Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2484
Igen, igen, tudjuk, nem is csodálkoztunk rajta, csak megemlítettem, hogy arra járt.

fish

Előzmény: andrej11 (2483)
andrej11 Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2483
Nagyon jó viszonyban vannak.
Előzmény: csaby1 (2470)
Feribá04 Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2482
Megfelelő létszám? Minden DK tagnak ott kell lenni. Felmentés nincs. :-)
Előzmény: pepy (2474)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2481
Mi még agyalunk ezen a kupadöntős histórián. Az igazat megvallva tartok egy kicsit a dologtól, a legutóbbi szolnoki kirándulás óta.
Sajnos a szolnoki szurkolók egy része nem annyira korrekt,mint a Dk tagok.
ASE OLÉ!!!
Előzmény: belfera (2479)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2480
Nem röhögtem, nem tapsoltam, egyszerűen láttam.
Ott volt a végén a szmájli.

fish

Előzmény: némo (2476)
belfera Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2479
Rám mindenképp számíthattok a kupadöntő keretein belül szervezett találkozón - jó lesz már egy közös nótaest. :-)
A szállást lefoglaltuk (sajna 15 perc autóval a csarnoktól), és már péntek este megérkezünk Szolnokra.
Mindenesetre az emlékkönyvemet már elcsomagoltam, remélem minden megjelenő kocsmatárs ír/rajzol bele valami szépet. :-)
belfera Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2478
Irány a dobogó! :-)

ASE-Alba +6
Körmend-Falco +12
Olaj-Debrecen +26
Kaposvár-Dombóvár +28

némo Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2477

Tippek a csütörtöki és szombati meccsekre:

Kaposvár - Dombóvár +22 (Lee nélkül nehéz lesz)
Szolnok - Debrecen +14 (nem kell erölködni)
ASE - Alba + 9 (Fodor Geri nagy napja)
Körmend - Falco +18 (még mindíg Isti nélkül)

Üdv. Némo

némo Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2476

Elítélni tényleg nem kell!
Ellenkező esetben biztos én is inkább röhögnék az ellenfélen és tapsolnék a saját játékosomnak a poénján.
Csak ott éppen mi voltunk az ellenfél és bizony nem ugyanazt érzed, ha egy játékos 100-150 ember felé mutat ilyet, vagy 30 felé.
Ilyen kis létszámnál sokkal inkább érzed személyed elleninek az ilyen cselekedetet.

Különben már nem idegesít annyira a dolog, de azért nem felejtem el neki...

Előzmény: Fishtax (2473)
Jonny boy Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2475
Hello!
Most csak tippelek:

ASE - Alba H9

pepy Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2474
Feribá!
Mit jelent a megfelelő létszám? Egy csapat szurkolóiból kell ott lenni mondjuk 5 embernek? És ha nincs meg ez a létszám, akkor annak a csapatnak a szurkolóit zárjuk ki a tippversenyből? :))
Vagy egyénekre bontsuk le a részvételt és a kizárást? Mert nem mind1.
Mindenesetre én azon már részt kívánok venni, remélem sikerül is. Addig viszont még sok meccs hátra van, ezért csak yoo szurkolást mindenkinek.
Előzmény: Feribá04 (2472)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2473
ám ha igaz maximálisan elítélem.
Igaz, én élőben is láttam. De szerintem nem _annyira_ elítélendő. Végül is a mi fiúnk csinálta! ;-))

fish

Előzmény: Feribá04 (2472)
Feribá04 Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2472
Szia Némo!

Körmenden is jó lenne összehozni valamit, de az igazi az lenne, ha a kupadöntő mondjuk szombati estéjén meglátogatnánk valami vendéglátóhelyet és összejönnének a három tábor DK-s képviselői. A megfelelő létszám elérése érdekében mondjuk behozhatnánk egy olyan szabályt, hogy aki nem jelenik meg nem vehet tovább részt a tippversenyben. :-))))))

Madison 5.

Én olyan szögben voltam, hogy meccsen is jól látszott a támadó és a felvétel ezt bizonyította is. Nick nálunk is gyakran összehozott ilyen hülye faultokat és ezen a meccsen sem az volt az első. Sitku válaszreakcióját nem láttam , ám ha igaz maximálisan elítélem.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: némo (2471)
némo Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2471
Sziasztok!

Két mondat erejéig visszakanyarodva az ASE meccshez.
1. Topictalálka
Örültünk, hogy találkoztunk pár paksi Kollégával, a körmendi visszavágón mi is várunk bennetek, de akkor, vagy a kupadöntőn tényleg egy hosszabb találkát kellene nyélbeütni.

2.
Szó volt a Nickel 5. faultjáról.
Szerintem jogos volt, de amit utánna a Sitku felénk mutatott (a nyelvével a szája belsejét tömködte ki...)az már nem volt éppen sportszerű.
Megnéztem felvételről is, úgyhogy akinek megvan meggyőződhet róla.

Üdv. Némo

csaby1 Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2470
Én beszéltem Shannonnal pár szót, azt monta, lejött megnézni a meccset, meg találkozik Terribával.
azért nyerünk,
Hajrá ASE!!!
Előzmény: andrej11 (2469)
andrej11 Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2469
Nagyon jó viszonyban vannak az amerikai játékosok, így találkoztak.

Egyébként Robi tényleg jó volt a Falco ellen, és végre nem csupán a védekezésben, hanem a támadásban is.
A Damonnal pedig nagyon jól dolgoztak együtt. Ez biztató.

Előzmény: Fishtax (2468)
Fishtax Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2468
Shannon volt vasárnap Pakson... nyilván, hogy feltérképezze az ellent!

fish

Előzmény: andrej11 (2467)
andrej11 Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2467
Megvigasztalnálak, én is Alba győzelmet tippeltem és várok is.
az indoklásod nagyon jó, szombaton két jóbarátként játszottak együtt. Ha Robi belelendül és a Paks nem kap el egy nagyon jó dobóformát akkor lehet esélyünk.
Előzmény: be-st (2466)
be-st Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2466
Üdv!
Vége a nyusziszünetnek, tehát újra itt.
Íme az újabb nyerő tippek :-)
Kaposvár-Dombóvár +16
ASE-Albacomp -8
Körmend-Falco +12
Szolnok-Debrecen +8

A második tippemmel ahogy néztem, eddig egyedül vagyok. (Nem baj, ez hoz jól a konyhára.) Lehet, hogy túl optimista vagyok, de ez most nem csak az elfogultság miatt van. Aztán persze lehet, hogy pofára esek a csapat szereplésével kapcsolatban, mint ebben a szezonban már többször, de most úgy érzem, lesz valami. Többen mondták, hogy ha Williams és Shannon egymásra talál, akkor nehezen leszünk verhetők. A szombati meccs után úgy tűnik, alakul a dolog. Persze tudom, más egy kemény ellenfél ellen, de miért ne? Passzoltak egymásnak, örültek egymásnak, és jól dobtak kintről. Ahogy múltkor szerettem volna: dobjunk megint 10 triplát, és nyerünk. Dobtunk, és nyertünk. Holnapra ugyanezt kívánom.
Üdv
Pistike

Lecsó11 Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2465
Csak ismételni tudom magam: a jó helyezésem miatt tippelek:

Kaposvár-Dombóvár H24
ASE-Albacomp H6
Körmend-Falco H11
Szolnok-Debrecen H23

HAJRÁ-KAPOSVÁR!!!

Hajrá kék-fehérek:)))!!!!

Avass Creative Commons License 2002.04.03 0 0 2464
Irány az utolsó hely (szívós munkával még leküzdhetem magam):

ASE-Albacomp H15 (nem olyan mély a szakadék)
Körmend-Falco H21 (csak akkor ilyen kevés közte, ha játszik Wiley)
Szolnok-Debrecen H16 (Jövünk fel)
Kaposvár-Dombóvár H9 (A vasutasok Leetlenek?)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!