A LED-ek záró irányban nem sokat viselnek el, van olyan tipus, amelyiknem a záró irnyú feszültség tűrése csak 5-6V! Ez pont a mozdonyokban a legérdekesebb, mert a nem világító, hátul lévű LED fog kipurcanni, és ötleted sem lesz, hogy miért. 1N41418 soprba velük!
Most néztem meg jobban (azért ide írok, mert megint visszajött a válaszom, de ezek szerint azért Te látod a leveleket, amiket küldök) javítottam Bettina-nak a cikkszámot, a rövidebb, helyesre! Kösz!
20*5mm-es fenyőléc rácsszerkezet, a léceket az élükre fordítva. 4, vagy 6mm-es rétegelt lemez a majdani sínek alá. A kép OFF, mert Z méret, de kis ízelítő:
Egyszerűen, a Tillignek ez a kocsija fémbetétes tengely perselyekkel rendelkezik. BTTB kocsikba 0,4mm-es sárgaréz drótból kell meghajlítani az áramszedő rugókat, és persze egy oldalon szigetelt fémkerekekre cserélni az eredeti műanyagokat.
MÁS, de fontosabb: ellenőrizd légy szíves a postafiókodat, mert visszajött a Bettina utalással kapcsolatos levelem az előbb!
Sziasztok! Lenne egy kérdésem felétek. Terepasztalt fogok készíteni a mérete nem túl nagy 2x1m.-es, két szintes lesz,miből készítsem,hogy ne legyen túl nehéz de stabil legyen,mivel a lábait behajthatóra terveztem a szűkös hely miatt. Ötleteiteket előre is köszönöm!
Tapasztalataim szerint nehezen, vagy egyáltalán nem gyógyítható, modellrailicus cronicus analogus. Egyetlen gyógyultat ismer a tudomány, de ez a beteg is sajnos annak köszönheti a betegségből a kilábalását, hogy megfertőzte a digitítisz, és a korábbi fertőzés tüneteit elfedte. :-))))