Sziasztok, bocs, hogy már csak "üzletelni" jövök vissza, bárcsak lenne okom még az életben aktívan itt lenni :)
Nem kellett még senkinek se a baby björn kengurunk, csak a takaróját vették meg, de mi már nem használjuk, háton utazik eleve a Zsiga, a maga kilenc kilójával és hét és fél hónapjával... szóval eddig 20 ezer forintért adtam (volna) a kengurut, ami ilyen:
Pasi nem jár hozzá (mondjuk nem is az esetem). Az új ára a boltban így néz ki:
Aznap váltottam vele én is sms-t, azt írta, épp egy ikres szobatársa szült meg, ugyanott tartott a terhességben, mint Pelle, és a babáknak egy percig sem kellett inkubátorban lenniük. Nagyon bizakodó hangvételű sms volt. :-)
Szerintem a következő hír már a gólyahír lesz. :-)
Húú, Cserge, gratulálok, gyönyörű ez a legényke! :-))) Azt sem tudtam, hogy babát vársz. Sőt, a másodikról is lemaradtam, most látom csak a táblában. :-o
(zsuzsahd voltam)
Pellééknek drukkolok nagyon! De a 35+3 már elég jól hangzik!
Sziasztok! Bocs, hogy csak így RO-ból beleszólok, de Pellével ma váltottam sms-t (régi barátnők vagyunk). Azt írja, még egyben van, továbbra is esélyes a császár a babák fekvése miatt, de sok a kisbaba körülötte, úgyhogy jó a hangulat és a dokik is jó fejek. Egyszóval hősiesen kitart. :-)
Az itt lévő finiselőknek is kitartás, és szorítok, hogy a babák mind szép rendben bújjanak elő! :-)