Az ídőpont nálam o.k.mert nálam "csak" Balaton van beiktatva az egész nyárra. Onnét meg bármikor el tudok jönni.
Azaz nekem augusztus legvége már nem jó,mert már állandó munka van. Azon kívűl bármi jó.
Ha valami szervezési segggggítség kell szívesörömest állok rendelkezsére... a bajnokság nekünk úgyis hamar végetérhet:-) vagy inkább :-(
Hello Lecso11
Úgy látom Te csak ritkán jársz erre, ezért külön a kedvedért leíromaz eddigi fejleményeket.
Az első körben szavazást tartottunk a helyszínről (Paks), arról, hogy street legyen, vagy egészpálya (egészpálya lett megszavazva, méghozzá teremben). 16 topicos szavazott, ezek közül 1 fő (Bazsy) volt kaposvári. Éppen ezért úgy egyeztünk meg Feribával, az ötletgazdával, hogy a légiósszabály úgy szól: csapatonként min. 1 topicosnak mindíg a pályán kell lennie. A csapatok létszáma egyébként 5-8 fő (ez még csak tervezet).
Én javasoltam, hogy mind a 4 jelentkező városból legyen 1-1 koordinátor, aki az onnan induló csapat(oka)t összeállítását, indulását megszervezi, és tartja a kapcsolatot a szervezőkkel (akiket még nem neveztek meg a paksiak). Tehát a koordinátrorok:
Körmend: Belfera
Paks: Feribá04
Kaposvár: Bazsy
Szolnok: Avass
Azt is kértem, hogyha valaki közűlük nem tudja vállalni, az szóljon. Mivel eddig senki sem jelezte ezt, ezért még Ők azok a személyek, akkikel a kosarazni vágyóknak fel kell venniük a kapcsolatot.
Most itt tartunk. Következő lépésként időpontegyeztetés folyik, azt kéne megírni, hogy melyik az a hétvége, amikor biztosan nem érsz-értek rá a nyáron, tehát 06.01.-09.01. -ig.
Egyetértek Avassal, ez nevetséges ítélet, mindenki álszent ökörségeket (avagy Ökrösségeket...), hadovál össze-vissza. A csürhe az csürhe, Fehérvárott pedig keresni kéne egy angolul is beszél? pszichiátert.
Ma nem lesz botrány, de pocskondiázás igen, az is több mint ami eltürhetö.
A Terror Csarnoka fölött már gyülekeznek a hollók, baglyok, a démon majd csak késöbb teszi be lábát hogy ellássa ?ket:-)
Gratulálok dr. kovács lászlónak,a csapat eszének az idei remek kis csapat összehozásában. Remélem olvassa az interneten (már ha tud,hisz egy bajai b***ó). Én nem a játékosokat hibáztatom (talán csak a Bánét -később visszatérek rá),mert nem ők tehetnek róla,hogy pl. ennyi évesek, vagy pl. ennyit tudnak. Ez a barom elzavarta a Halimicset,meg a Nunneryt akik tavaly megnyerék nekünk a bajnokságot (ugye egyetértetek ezzel ti is?),csak azért hogy a szerződések megkötésekor megint leszakíthasson egy csomó PÉNZT a zsebébe. Elzavarták a Lecsót (ahol Gémes ott az aranyérem:-)))))))))))))))))))), aki kb. annyit ér,mint a Bukva,ha nem többet ! És akkor szerinte jobbak lettünk idén! Menjen vissza bugyikat,meg zoknit árulni a kis boltjába!
Na és akkor a Báne. A szerény véleményem (így a szezon végezte felé:-( ,az hogy nekem egy nagyon ellenszenves egy fráter! Olyan...nem is tudom megfogalmazni. De valahogy a játéka is,olyan "fejfájdítós" (nem tudok jobb szót rá). Erőlködös. De ezt még mind ELVISELNÉM!
De azt már nem,hogy csupa dacból minden fontos meccs előtt SÉRÜLTET jelent!
Jól van,kedves Dzunics Braniszlav (maradhatott volna felőlem szerb is! Ez a Brown gyerek 100x szimpatikusabb nála,és legalább JÁTSZIK!).
Nos kedves Dzunics, jól van te győztél, bebizonyítottad,hogy NÉLKÜLED nem tudunk nyerni. Méltóztatna játszani holnap,vagy elvárja,hogy az összes szurkoló kinyalja a seggét?!Egyébként a meccsről. Szurkolásunk az idei -talán- leghangosabb volt. Hatalmas új zászlóval (kár,hogy most debütált...). Remek hangulat... és végre -teljesült a vágyam- végig sportszerűen,semmi fújdmegasípot,meg miegymás (pedig tán megérdemelték volna...), max egykét kopasztól a Trianon, buzi Alexe felkiáltás(ő meg megérdemli).
A játékosok:
Simi: most már megértem miért válogatott. SZENZÁCIÓS JÁTÉKOS!!!!!!!!!!
Bencze, Szikó: csak dob,csak dob,csak dob,csak dob... Közben meg egyik se HALIMICS!!!
Brown: extraklasszis védekezés (már-már Rony-s), sok labdaszerzés, kicsit felelőtlen támadójáték. De ő legalább AKAR!
Ivko: ő a húzóember. A legjobb játékosunk. Nagyon jó volt megint.
Sejo: inkább nem írok róla semmit,legyen annyi elég,hogy a GORDAN -így széttörött térddel- azalatt a 5-6 perc alatt,amit játszott 100x jobb volt,mint ő.
Na ennyi,aztán majd meglássuk.
A falko vérszemet kapott. Báne nélkül nem nyerünk Szombath.-en. De talán vele se. Mindenesetre én elmegyek. Ha nyerünk örülök,ha nem legalább szidom a Kovács Lacikát. Ez maradt meg nekünk erre az évre. Sajnálom.
Ha esetleg kiesnénk,akkor az én személyes kivánságom,hogy a Körmend nyerje meg a bajnokságot.
"Három szolnokit a dobogóra!"
Ez csak úgy történhetne meg, ha Némó Shummit játszana és átadná nekem a jogosan megszerzett első pozíciót (na jó, akkor én is fizetek Neki egy Baccardi-kólát)
Megragadnám az alkalmat, szeretném figyelmeztetni a T. topictársakat a nyári topickosártorna ügyében folyó adatgyűjtésre, "MIKOR NEM érek rá a nyári hétvégéken" címmel. Infókat kérek, hogy megtalálhassuk a legmegfelelőbb időpont(oka)t!
Amelett, hogy a szövetség nem a legjobb döntést hozta, az kirótt összegek is elgondolkodtatóak, nem! Nem Damon produkálta az egészet? (Itt leszögezném, hogy én csak egyszer láttam a jelenetet, akkor sem kikockázva.)
Fogcsikorgatva bár, de ki fogjuk ma is harcolni a győzelmet, aztán pénteken irány Fehérvár!!! Csak békésen!!!
Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN.
U-U-U-U-U-U-U-U-U-U
ui: Avass, húzzá má bele a tippelésbe, nagyon le vagy izélődve! Három szolnokit a dobogóra!
Gratulálok dr. kovács lászlónak,a csapat eszének az idei remek kis csapat összehozásában. Remélem olvassa az interneten (már ha tud,hisz egy bajai b***ó). Én nem a játékosokat hibáztatom (talán csak a Bánét -később visszatérek rá),mert nem ők tehetnek róla,hogy pl. ennyi évesek, vagy pl. ennyit tudnak. Ez a barom elzavarta a Halimicset,meg a Nunneryt akik tavaly megnyerék nekünk a bajnokságot (ugye egyetértetek ezzel ti is?),csak azért hogy a szerződések megkötésekor megint leszakíthasson egy csomó PÉNZT a zsebébe. Elzavarták a Lecsót (ahol Gémes ott az aranyérem:-)))))))))))))))))))), aki kb. annyit ér,mint a Bukva,ha nem többet ! És akkor szerinte jobbak lettünk idén! Menjen vissza bugyikat,meg zoknit árulni a kis boltjába!
Na és akkor a Báne. A szerény véleményem (így a szezon végezte felé:-( ,az hogy nekem egy nagyon ellenszenves egy fráter! Olyan...nem is tudom megfogalmazni. De valahogy a játéka is,olyan "fejfájdítós" (nem tudok jobb szót rá). Erőlködös. De ezt még mind ELVISELNÉM!
De azt már nem,hogy csupa dacból minden fontos meccs előtt SÉRÜLTET jelent!
Jól van,kedves Dzunics Braniszlav (maradhatott volbna felőlem szerb is! Ez a Brown gyerek 100x szimpatikusabb nála,és legalább JÁTSZIK!).
Nos kedves Dzunics, jól van te győztél, bebizonyítottad,hogy NÉLKÜLED nem tudunk nyerni. Méltóztatna játszani holnap,vagy elvárja,hogy az összes szurkoló kinyalja a seggét?!
Egyébként a meccsről. Szurkolásunk az idei -talán- leghangosabb volt. Hatalmas új zászlóval (kár,hogy most debütált...). Remek hangulat... és végre -teljesült a vágyam- végig sportszerűen,semmi fújdmegasípot,meg miegymás (pedig tán megérdemelték volna...), max egykét kopasztól a Trianon, buzi Alexe felkiáltás(ő meg megérdemli).
A játékosok:
Simi: most már megértem miért válogatott. SZENZÁCIÓS JÁTÉKOS!!!!!!!!!!
Bencze, Szikó: csak dob,csak dob,csak dob,csak dob... Közben meg egyik se HALIMICS!!!
Brown: extraklasszis védekezés (már-már Rony-s), sok labdaszerzés, kicsit felelőtlen támadójáték. De ő legalább AKAR!
Ivko: ő a húzóember. A legjobb játékosunk. Nagyon jó volt megint.
Sejo: inkább nem írok róla semmit,legyen annyi elég,hogy a GORDAN azalatt a 5-6 perc alatt,amit játszott 100x jobb volt,mint ő,így széttörött térddel.
Na ennyi,aztán majd meglássuk.
A falko vérszemet kapott. Báne nélkül nem nyerünk Szombath.-en. De talán vele se. Mindenesetre én elmegyek. Ha nyerünk örülök,ha nem legalább szidom a Kovács Lacikát. Ez maradt meg nekünk erre az évre. Sajnálom.
Ha esetleg kiesnénk,akkor az én személyes kivánságom,hogy a Körmend nyerje meg a bajnokságot.
Én is láttam egy videófelvételt kikockázva. A faltot követően bezuhantak a játékosok a szolnoki kispadhoz. Ott a fekvő Damont lökdösték, valamint megütötték, majd ő kezdet el ütni, a biztonsági őr próbálta lefogni a többit tudjuk...
Egyetértek veled abban, hogy a csarnokot egy meccsre be kellene zárni, a Damont pedig el kellene tíltani. (egy-két másik játékos felelőssége is felmerül szerintem, gondolok azokra akik lökdösték a kispaduk előtt fekvő amerikait..., természetesen más súlyú a két cselekmény, tehát a legszigorúbb ítéletet Damon érdemelné)
Az ítélet a következő lesz: marad a pénzbüntetés a Szolnoknál és eltíltják a Damont sok meccsre. Ez szerintem nem lesz korrekt döntés.
...majd telik a napokban várható 700 ezer forint bevételből. Azért vannak pályabetiltások-eltiltások helyett pénzbüntik, mert végre akarnak venni egy riasztót is a székházra. :-)
ja még valami:javasolnám,hogy szervezzünk gyűjtést az MKOSZ számára,hogy tudjanak végre venni egy rohadt videot meg tv-t...
Ez röhej,lassan olyan lesz ez az egész,mint a kabarészinten működő magyar labdarúgás...
Enternet-Internet Liga...röhögnöm kell.
A Bodnár/Király párosnak nem ez volt élete mérkőzése,néha igen csak zavarban voltak...főként Király próbált királykodni...
Legalább akkora sikere volt,mint a paksi tábor elé beült dombóvári hölgynek,akit párszor szóban sikerült megtalálnia a szurkolóknak.
A hazai publikum jól szórakozott,hála a jó teljesítménynek, a dombóvárról átruccant néhány ultrának a legnagyobb sikerélményt az jelenthette,hogy visszaszolgáltattuk nekik a múltkor ittfelejtett zászlójukat. A meccsen sok babér nem termett számukra....
Volt egy kis negatívum is: az Atomic Boys néhány tagja elég keményen összeszólalkozott az egyik paksi sportvezetővel...
Tovább mélyülnek az ellentétek,ezt lehet,hogy meg kéne beszélni,mert előbb-utóbb baj lesz belőle.
ennyi innen...
Más:Itt Pakson most mindenki nagyon szorít a Falco sikeréért a következő meccsen...reméljük, hogy szabadságra küldik a "legnyagyobbakat".
Na tegnap éjjel sikerült egy perccel lekésni a litániám 2. részével a karbantartás kezdetét.
Így most nekifutok újból.
Tetszett,hogy a csapat bizonyítani akart a szurkolóknak ismét...bár azért a dombóvári 35 percnyi vergődést nem könnyű elfelejteni.
A cseresorunk is megrázta magát(talán olvasták kritikus soraimat itt),de most tényleg oké volt a produkciójuk.Ez kéne mindíg, remélem ez aforma állandósul a továbbiakra...
-Zacsi: adobásokkal hadilábon állt,de amúgy jó mozgatta a csapatot.
-Gery: reméljük nem súlyos az esete...így nélküle is jól ment...bízom benne,hogy gyorsan kilábal a sérülésből,mert szükség van a jó teljesítményére...legfőképpen több önbizalomra részéről.
-Bácsi: a nagy varázsló ismét alkotott egy nagy produkciót...hihetetlen alak.
-Sitku: hozta a tőle szokásos jót,még úgy is,hogy ezúttal több pihi jutott osztályrészül neki.
-Czigler: szintén több ücsörészés a cserepadon,ráfért már...
-Marci:fényévekkel jobb játék,mint vasárnap...viszont a faultok megint gyűltek szépen.Kevesebbet kéne reklamálnia,mert egyszer még baja is lehet belőle...most megúszta.
-Rajkó: láda sör közeli teljesítmény...végre amit várun tőle...ez hiányzott Dombóváron.
-Lőrincz: a "hazudós" is élt a lehetőséggel,még úgy is,hogy Puskás névrokonom sportszerűen könyökkel kis hijján beutalta a fogászatra...
-Érsek: Vlade ismét a régi volt,harcosan forgott a palánk alatt, a hármas is ült...csak így tovább!
-Vaido: önbizalommal teli,eredményes játék szép zsákokkal...ez is elkellt volna vasárnap. Egy jó Vaido mindíg jól jön!
Sokadszorra mondom: én a helyszínen is "végigélvezhettem" a balhét, valamint ÉN (ellentétben az illetékesekkel) figyelmesen kikockáztam a jeleneteket videón. Már leírtam, sőt többen leírtuk véleményünket, mindkét oldalról. Ezekből kitűnik: tömegverekedés NEM, volt, néhány ütés + lökdösődés volt, ezen kívül bizonyos Damon Williams rendezett ámokfutást (hogy mást ne mondjak: leszakított fül, eltört arccsont).
A közönség néhány tagja valóban bejutott a pályára, de verekedni nem tudott (csak akart) ugyanis a rendezőség ezt meggátolta. Aki fizikai érintkezésbe jutott az Albás játékosokkal, az a zsűrisztal mellett állt, de kívül a pályát elkerítő palánkon. A fizikai kapcsolat úgy jöhetett létre, hogy az Albacomp néhány játékosa ODAMENT a palánk mellé! Őket egyébként a rendezők és a szolnoki játékosok rángatták el onnan! (legfőképpen Vukicsevics, akit holnapra a fegyelmi bizottság elé citáltak, mint "a verekedés centrumában lévőt".
:-)))))))
Szerintem a korrekt ítélet a következő lett volna:
-Pályabetiltás Szolnokon (a nézőknek nem lett volna szabad berohanniuk).
-Damon Williams több mérkőzésre azonnal eltiltani!
Üdv!
Én is mondok egy hasonló adatot:
Vasárnap Fehérváron a bírók az 1. negyedben 24 személyit fújtak, ez az egész meccsre vetítve 96, ami min. 16 játékos kipontozódását jelenti, a maradék 4-nek pedig 4 személyije lenne. Ez is hihetetlen, csak sajnos nem olyan pozitív értelemben, mint a Falco-csoda.
Még egy kíméletlen párharc van készülőben. A döntőbe jutásért vasi párosmeccsek? (Tudom, még nincs vége, de alakulófélben van.) Sürgősen tenni kell valamit, hogy a hátralévő meccsek után ne a botrányokról írjanak, nem olyan jó az a kosárlabdának. Mindenki önmérséklettel menjen a csarnokokba!
Nekem azért valahogy az az érzésem, hogy ma nagyon fog magára vigyázni a szolnoki közönség is, meg a csapatok is, mert egy újabb botrányos meccs végképp ellehetetlenítené a helyzetüket. És most nagyon szeretném, ha igazam lenne. Szóval egy nyugodt meccsen nyerjünk 12 ponttal! :-)
Üdv
Pistike - pénteken nem fogom látni a 4. meccset :-(
Azt kell mondjam, a szövettség bizottságai ismét hozzák a szokásos formájukat, értsd: csak annyira következetesek, mint egyébként. Ha fejbedobnak egy edzőt (sicc) akkor két meccses pályabetiltás, plussz pénzbüntetés, ha "csak" egy rendezőt vernek meg alaposan, és "csak" a nézők rohannak a pályára verekedni, akkor ohne eltiltás és bezárás!
Kérdés: nem emlékszem, Ti kaptatok zártkapus ítéletet, azért a berohanásért, amikor Dr. Vígh lefújta a meccseteket (Tán az Alba ellen?)???
Ne felejts el szavazni az időpontra! (Azt remélem olvastad, hogy Téged javasoltalak a körmendi csapatszervezőnek! Tudod vállalni?
Ja, végre eljutott hozzám az ajándékod. Megkóstoltam, naggggyon ízlik, köszi, ha ma nyerünk berúgok belőle!
Én ezt az egészet nem értem. Szerintem itt két dolog merülhet fel:
1./ Volt-e rendezői hiányosság? Ha igen milyen büntetés jár ezért a Szolnoknak.
2./ Mit csináltak a játékosok, különösen Damon? Jár-e és ha igen milyen eltíltás.
Ehhez képest mit látok: A Szolnokot megbüntették, és az állítólagos tömegverekedésért (amiről eddig itt a fórumon senki sem szólt, állítólag ilyen nem volt) megbüntetik az Albát. A Damon fegyelmije meg majd csak csütörtökön.
A forduló védője:
Feribá (azaz Terence Davis-Paks) NS: „Davis olyannyira „kivette a játékból" a vendégek elsõ számú pontfelelõsét, Leet, hogy az elsõ tíz percet egyetlen ponttal záró légiós a kispadon töltötte a következõ szakasz nagy részét.”
A végén: Lee 14/6 (emlékeztetőül: Dombóváron 31/24!)
A forduló 10 perce:
Kaposvár-Falco 4. negyed: 17-40 (!) 9 db hárompontossal.
A forduló nyilatkozata:
Sterbenz Tamás: „...Zsebe ritmusát pedig nem tudtuk felvenni.”
BABA: 14 pont
(végül is még alig múlt 40…)
A forduló ítélete:
A Williams által kirobbantott balhéért a Szolnokot 500 ezer, míg az Albacompot 200 ezer forintra büntette a versenybizottság. A fegyelmi bizottság csütörtökre (!) idézte be Williamst, Shannont (!), ill. Vukicsevicset (!) (valószínűleg nem látták a videofelvételt, ugyanis kb. 1 hónapja betörtek a szövetségbe és elvitték a TV-t, videót, stb.).
Ha ilyen tempóban dolgoznak a bizottságok, akkor a jövő évi rájátszásra már meg is születhet a döntés!
A forduló balhéja: ? (...még van egy meccs ebből a körből! :-((( )
MOL Szolnok Fun: maradhat a Baccardi-cola, de ne virtuálisan!!! (ál á Fish) :-)
Szolnok-Albacomp, sokadik menet. A pálya helyett ezúttal újra az asztal mellett. A hétfõi meghallgatás után kedden már „élesben" tanácskozott a Férfi Hivatásos Alszövetség versenybizottsága, és a többórás mérlegelés után úgy döntött, hogy súlyos pénzbüntetéssel sújtja a negyeddöntõben összecsapó két együttest.
Rendezési hiányosságokért a Szolnok ötszázezer, míg a tömegverekedésben való részvételért az Albacomp kétszázezer forintot kénytelen fizetni, feltéve persze, ha fellebbez. Az elsõ hírek szerint erre kevés esély mutatkozik, a szolnokiak ugyanis rögtön a döntés tudomásulvételekor leszögezték, nem hagyják annyiban a dolgot.
S, hogy mi lesz a renitens kosarasokkal? Nos a döntés meghozatala már egy másik testület, a fegyelmi bizottság feladata. A súlyos sérülés okozásával vádolt fehérvári Williams, valamint a verekedés centrumához a videofelvételek alapján a legközelebb álló Vukicsevics (Szolnok) és Shannon (Albacomp) csütörtökre kapott idézést.
Tudniillik a szerdájuk foglalt.
Kosármeccset játszanak Szolnokon.
NEVETSÉGES!!!!!
Minek kell történnie ahhoz, hogy zárt kapus meccset rendeljenek el, illetve, hogy AZONNAL eltiltsanak egy játékost????
Mennyi időre van szükségük az MKOSZ ingyenélő, impotens csinovnyikjainak ahhoz, hogy egy 7 napja történt esettel kapcsolatban végleges döntést hozzanak??
Ezek után azon sem csodálkoznék, ha a versenybizottság által másodszor tárgyalt, a fegyelmi bizottsághoz továbbított ügyet utóbbi testület szintén megtárgyalná 2x, majd továbbdobná a végrehajtóbizottsághoz, ezután következne egy ad-hoc bizottság, majd a központi bizottság, végül a legfőbb bizottság, és mire vége van a bajnokságnak, addigra talán a végleges döntés is megszületne. Ja, hogy addig esetleg Williams-nek és a szolnoki közönségnek is lenne még néhány balhéja? Sebaj, legalább annál több pénzbüntetés folyik be a szövetségi kasszába.
(Mielőtt valaki félreértené, mondandóm az MKOSZ nagyurainak szól, és nem az ügyben érintett csapatoknak, szurkolóknak.)
U.I.: A tegnapi határozat ismeretében módosítanám a tippem:
Gyors jelentés Paksról:mielőtt beállna a nagyleállás itt az Indexen...
Ase-Vasút 105-75...mennyi?...30!!!!
Nyögve nyeltünk az elején az 1. negyedben,szerencsére az uccsó két mnutában sikerült elszakadni...aztán a második részben beindult a motor,a vasút meg egyre jobban döcögött.
Félidő után volt még egy fellángolása a vendégeknek a cseréink miatt,de mikor a remek napot kifogó cseresorunk megtalálta a ritmust akkor visszaállt a rend.
A meccs után szinte mindenki azon gondolkodott,hogy miért és hogyan kaptunk ki ettől a Dombóvártól vasárnap????
Ha a fiaink nem akarták,hogy túl hosszú és tétlen legyen a szünet a köv. körig,akkor oké.....
Én amondó volnék,hogy jó kis csapat ez a Vasút,szimpatikus társaság jó edzővel és bennük volt a vasárnapi bravúr.Mára azonban már elfáradtak,és elkészültek erejükkel,sok nekik ez a sorozatterhelés...remélem csütörtökön behajtjuk a 3. győzelmet és szabadságra küldjük a vasutasokat.
Most már csak az kellene, hogy az Alba megverte a Szolnokot, mert akkor "örülhetnék", hogy a felét legalább eltaláltam a meccseknek! :-) Gratulálok a Falconak, nem semmi megverni otthon a Kaposvárt, lenne meglepétés (és Zsoldos mennybemenetele!), ha még tovább is jutnának!
Pakson állítólag élvezetes meccs volt, szép megoldásokkal, használható cseresorral, sok triplával... az RTL-en most meg elindult egy kosaras film, Zsákolj, ha tudsz, Wes(e?)ly Snipes, Woody Harelson, délután meg végre játszottam is fél év után (készülni kell a nyári bulira! :-) ), ugyan nem túl jól, de jól esett!
Gratulálok a Falconak nagyon jol játszottak!!!
A birókról annyit nagyon rosszul fújtak ráadásul 80%-ba minket értek a hibák. Vegig vezettunk de az utolsó negyedben amit a Falco 4 embere csinált az élmény számba ment kár, hogy nem tudtam neki orulni. Gráczer 3 tipla Kálmán 2 vagy 3,Wiley 2?, Alexe is 2?. Egyszeruen mindent bedobtak az utolso negyedben. ez van. Foldi megint keson kert idot a birók meg.........inkább nem Ha ezt a fellelkesült Falcot megverjuk csutortokon es utanna Szombaton akkor azt mondom....... de ennyire ne siessunk. Hajrá Kaposvár !!!!!