Vagyis az nyer, akinek a hozzászólása legtöbb ideig az utolsó marad! :-)
Vigyázat, ha úgy írsz új hozzászólást, hogy előtte a tiéd volt az utolsó, akkor a saját idődet nullázod!
A játék minden hónapban újraindul, minden hónap után havi eredménylista ill. örökranglista állás.
Hajrá! :-)
nézzed is, fasza lesz))) én nézek mindent, elég sok meccsre eljárok)) ha BLről van szó, még újvárosba is elmegyek néha) a válogatottról meg ne is beszéljünk... (of course férfimeccsekre is járok)
Az még hagyján, de a Hippolyt-ot sem, meg a meccsekre sem keltem fel. Ledőltem 8 körül 10 percre, volt vagy 4-5 mikor felkeltem))))))) tegnap se/nem aludtam semmit, azér'))))
Köszönöm, hasonló szépet Neked is.:)) Hát ez így azért nem igaz. Ugyanis épp egy rém egyszerű progi használatát tanultam meg közel 2 óra alatt!!!:-)))) /másnak erre 3 perc elég/, s örömömben elfeledtem visszanézni! Pedig lehet, akkor ma reggel dupla lett volna!:-))
Bocs... de késő van már, aludnod kellene!!! Á, semmi különös nem történik itt, írogatunk, írogatunk... meg ... elvagyunk! Megyek már én is aludni! Jó éjT
Sajnos ezzel én is így vagyok, de azt tapasztaltam, hogy nekem mindig nagyon sok a munkám! Hogy lehet, hogy másoknak annyi idejük van??? Remélem - 40 C° nem lesz nálunk... bár a - 20 C° is nagyon hideg már... :(((
Méghogy "Szegény Fossa Dei Leoni" - Ő szegény??? - nem gondolhatod komolyan... meg hogy téged vígasztalt... aki nekem ilyen borzalmas ötleteket javasol, mint Ő, azt sem bánom, ha magát össze... Fossa...
Hidd el gondolatban ezerszer megpróbáltam már, de mire a kivitelezésre került volna a sor, hát teljes pánik tört ki rajtam, kivert a veríték és más hasonló dógok történtenek vélem... mégsem kívánhatod, hogy ténylegesen is átéljek ennél még nagyobb borzalmakat is :(((
Kis szerény!:)) A bocsánatodért esedezünk, ó, fenség:) sírtunk, zokogtunk, nem volt élet az élet.:)) Szegény Fossa Dei Leoni ( neked nincs rövidebb neved?- ha, csak azt írom Fossa ?-áááá, ez nem jó) vígasztalt.:))
(nagyon gonosz is vagyok,tudom:))
Már azt hittem észre sem vettétek, hogy nem vagyok itt, pedig ...kringer nélkül nem élet az élet! Ahogy visszanézegettem, nem is lehet annak nevezni!!! Szerencsére!
Megbocsájtom nektek, hogy nem törtetek ki hangos zokogásban kényszerű távollétem miatt... :)))
Oké!:)) Reggel meg írunk igazolást a munkahelyedre. Báár, ha elmeséled, hogy hiénákkal, Fossa Dei Leoni-val, HansBlack-el társalogtál és közben Ottakringereztél, nem fognak igazolást kérni.:))
Akkor ezek szerint HI-É-NA hagyja... Nekem még sohasem volt kutyám, de már volt lehetőségem, más ilyen vérebeket is látni, hallani - biztos összebeszéltek - vagy mindenki rájuk hagyja?
Pont ezt akartam írni rendfokozatnak, hogy postásbosszantó.:)) Lassan csúzlival lövik be a leveleimet.:)) Ciki, de nem merem neki elárulni, hogy ő csak egy kiskutya, nem Rottweiler.
Azt hiszem, jól tesszzük, ha ezentúl nem cincogunk túlságosan, amikor nincs itt, mert ha felbosszantjuk HI-É-NÁT, még ránk uszítja vérebét :)))))))))))))))))))))))))
Aha! Így már érthető a dolog! Milyen élőlény Ő? A feje, mintha kutya lenne, a többi része meg mint egy gyermeké... olyan. Az értelmező kéziszótárban milyen címszó alatt találom meg ezt az egyébként aranyosnak tűnő szerzetet?
Nekem sincs, én alszom rendesen. Remélem, Te is hamarosan elalszol, már a kávé is megártott, látom. " Ezüsttálcán elfogadnám"- rossz volt a süti? - benne volt az altató is.
Ilyen gyorsan nem is hat! Igazán azt szerettem volna, ha te hozod nekem a frissen főzött még gőzölgő kávét! Igazán kivételes és ritka alkalom kínálkozik most erre!
Kiváncsi leszek majd, hogy alakul ez az egész, most nagyon belendült a topic, 3 nap alatt van újabban annyi hsz, mint tavaly 3 hónap alatt :-) Így mondjuk nehéz lesz már sokórás eredményeket összehozni, viszont legalább szorosabb a verseny és beszélgetősebb a topic, ami miatt lett némi jó kis társasági feelingje, ami sztem tök jó :-)