Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1080
Gyerekek, nekem már most sziget-undorom van. Hihetetlen, hogy még itt, Dunakeszin is halljuk a tamtamot :o(((
Babapiskóta Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1079
Augusztus 26, vasárnap???
Előzmény: Törölt nick (1077)
Babapiskóta Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1078
Ugyan tudom, hogy nem Törökbálint meg Érd, de Dunaharasztin épül egy csomó ház/lakás új lakóparkokban, szerintem ott egy teljes ikerházat meg tudnátok venni annyi pénzből amit szántok rá, és az teljesen új lenne.
Előzmény: Caitlin (1076)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1077
Időpontilag nyilatkoztam már, a felajánlást továbbra is tartom. Majd legfeljebb nem leszünk környezettudatosak és papírtányér lesz meg műanyag pohár. Tud kerticucc is lenni meg benti is, időjárásfüggően. :o)
Vasárnap is mehet tőlem, sőt általában jobban bejön, mint a szombat ...
Előzmény: sipric_ (1066)
Caitlin Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1076
koszi, de az ikerhaz pont akkor lenne meretben erdekes ha mind2 fele elado lenne. ketgeneraciosat keresunk.... es 50/50 nm/csalad az nagyon kicsi :(
Előzmény: ekatlan (1072)
=***= Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1075

Köszi, meg fogom keresni!

Közlekedésileg milyen helyen van? Óvoda, iskola stb.? Mesélsz róla e-mail-ben esetleg?
Miért adják el? Nem akarok indiszkrét lenni, csak kiváncsi vagyok...

Előzmény: ekatlan (1074)
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1074

4 éve épült, hatalmas nappalija van, három nagy oszloppal, két wc, három hálószoba, nagy terasz. és óriási telek van hozzá, 300 négyszögöl. bazi nagy, fél nap, amíg lenyírják a füvet. ott szoktunk grillezni összejönni.

szerintem csak tisztasági festés kell és lakható.

a tetőteret be kell építeni, de az ablakok bentvannak, szigetelés fent van, igazán csak a belső dolgokat kell rendezni és az is lakható.

amúgy a ház bordó szürke tetővel.

küldöm a számot.

Előzmény: =***= (1073)
=***= Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1073
Ha a második nem ikerház, megírnád az elérhehetőségét?
Bár a 30 kicsit sok, de.... Milyen az állapota? Mert ennyiért csak nagyon jót tudunk választani, ez már a plafon fölött van összegileg, szóval rákölteni már tuti nem lenne lehetőségünk...
Előzmény: ekatlan (1072)
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1072

Csillag, Cait: törökbálinton tudok egy ikerház felet, 30 millió irányáron, 100nm körüli, a szintek eltolással épültek, vagyis fél emeletenként vannak, így összesen 3 szint van. van garázs is. a téglagyár mögött van.

a másik érden van, az is 30 milla, 140 nm + tetőtér. ez a dombtetőn van, egész százhalombattát belátni. nagyon szép, én ezt megvenném, ha lenne pénzem.

amúgy itt még van üres telek is, 6-10millió körül.

mindkettő barátaink háza, ha érdekel, írd meg, megírom az elérhetőségeket.

=***= Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1071
Ingatlanközvetítesz? :-)
Mi is mennénk családi házba, Érd, Tbálint is szóba került - olyan 100 nm körül keresünk, szóval szólj, ha tudsz valamit... ;-)
Előzmény: ekatlan (1058)
Caitlin Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1070
hmmm. en mirko majd 3/4 eves koraig egyutt aludtam vele es akkor szopizott ha kert. az elso 1-2 het utan: ejfel korul, hajnali 4 korul, majd reggel, stb.... en ugy gondolom, h azert a szulosegnek es az onfeladasnak is van hatara. raadasul az ilyen nonstop szulok (viasat) _szvsz_ hosszu tavon artanak a gyereknek, nem hasznalnak. tudjatok - arany kozeput, meg ilyenek :)
Előzmény: ekatlan (1063)
Caitlin Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1069
ikerhaz, mint egy fel, vagy mindket elado? szobajohet, bar nem preferalt ha nem mind2 fele elado. tbalint ofalu - a gl outlet fele kell menni....
Előzmény: ekatlan (1058)
Babapiskóta Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1068

A hétközbenit én is csak úgy gondoltam megoldani, hogy mi gyerekesek megyünk hamarabb (kora délután, vagyunk mondjuk 6-ig, a dolgozók csatlakoznak 5 körül, és ők maradhatnak tovább. Vagyis lenne kb. 1 óra, amikor mindenki ott van, bár ez nem igazán sok :-(

De persze ha összejön valami jó hétvégi party, akkor az is jó.

Csak felvetem, szombat helyett nem lenne esetleg jó a vasárnap? (szombaton úszásra járunk Márkkal, és akkor azt ki kell hagyni :-(

Előzmény: sipric_ (1066)
sipric_ Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1067
ja, jön velem. először külön programot akart szervezni a haverokkal, de meggyőztem, hogy a talin is köthet izgalmas új ismeretségeket :))
Előzmény: stunc (1061)
sipric_ Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1066
a hétközben napközben tartandó talik sztem elég esélytelennek tűnnek a többség számára, jó páran vagyunk, akik 17h előtt nem szabadulunk el a munkahelyről.

Kismazsi, érintettségből kifolyólag felkérlek, hogy nyilatkozz a nálatok tartandó taliról :D (még visszatáncolhatsz ;) )
Előzmény: Babapiskóta (1062)
babyteve2 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1065
Tegnap láttam a viasaton az "Emberi történetek"-ben pont erről volt szó...bocsi, tegnapelőtt...döbbentem rendesen (és szégyelltem magam, micsoda egy mocsok szülő voltam! ;o))))))))
stunc Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1064
Öööööö, még nem döntöttem, hogy melyik csoportba tartozom;) Abba biztosan nem, akire éjjel félóránként rácuppan a gyerek. Ez hihhhetetlen!
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1063

nem csak fél háromkor, hanem éjjel fél tizenkettőkor és hajnali fél hatkor is kér majd enni amíg pici. aztán kitudja.

szomszédasszonyom nonstop szülő, ő együtt alszik az 5 hós lányával, aki fél (!!) óránként szopizik. ott alszik mellette és rácuppan. hát nem tudom. azt mondják, hogy akkor etessünk, amikor kér, de ez nekem túlzásnak tűnik...

ha már hozod a gyereket, te melyik szülői csoportba tartozol, aki játszótérre viszi és nem beszélget, vagy aki a pokrócon ül vele és beszélget? :)

Előzmény: stunc (1061)
Babapiskóta Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1062

Akkor én is beírom, hogy adott napon belül mi a jó.

Viszont gondolkodni kellene esetleg helyszínen is... 

Bár ahogy így nézem egy aug.25-ös Kismazsiéknál tartandó talit érdemes lenne megcélozni, ahhoz már lenne helyszín :-)

Hétközben talán érdemes lenne valami belvárosi parkot megcélozni, ott a picik is elvannak egy takarón, a nagyobb gyerkőcök a játszótéren (bár az ő szüleik valószínüleg nem nagyon fognak tudni akkor beszélgetni :-)

Osztálytalálkozó - 2007. augusztus (szeptember?)

Babapiskóta
babyteve (helyszín és időpont tekintetében alkalmazkodó vagyok)
Bobka
Caitlin
Cicafül
gandi
Kismazsi (fel tudom ajánlani a házat+kertet helyszínül - Dunakeszin, de szívesen megyek bárhova is)
lillia (csak aug. 21. után)
mamua (hozzám igazán nem kell alkalmazkodni, de szeretek listákban szerepelni:))
sipric
stunc (többszörösen bukott, túlkoros, de nem reménytelen)
veron (aki hol ebbe, hol abba az osztályba látogat, és aki augusztus 9-12-ig nem elérhető)
zsizzsik (akinek elsősorban hét közben jó, de hét végén is megoldható csak akkor tudni szeretné jó előre az időpontot)

ekatlan (napközben jó, kb 5-6-ig)

augusztus 24. péntek
sipric
Babapiskóta (6-ig)
Kismazsi

bobka

Cicafül

gandi (4től)

augusztus 25. szombat
sipric
Babapiskóta (de inkább hétköznap lenne jó)
Kismazsi

bobka

Cicafül

gandi (egész nap)

veron

augusztus 28. kedd
Babapiskóta (6-ig)
Kismazsi

stunc

Cicafül

veron (6 után)

szeptember 1. szombat
sipric
Babapiskóta (de inkább hétköznap lenne jó)
mamua (talán)

stunc

bobka

Cicafül

veron

stunc Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1061

Ó, biztos remekül van C. S., és ha jól vettem ki a babás topikban, akkor hajnal fél három körül mindig enni kér majd, hurrá:) Ja, őt is viszem a talira, elfelejtettem szólni.

Sipric, te hozod a gyereket?

Előzmény: ekatlan (1056)
bobka2006 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1060
drága, semmi gond :) visszaírattam magam :)))))
Előzmény: mamua (1059)
mamua Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1059
én voltam...
valamiért Kismazsi hsz-ét, ami eggyel lejjebb volt, másoltam tovább.
elnézésedet kérem, drága bobka. értsd az eszemhez pliz.
Előzmény: bobka2006 (1026)
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1058

bálinton merre?

ikerház is érdekel?

Előzmény: Caitlin (1053)
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1057
köszönöm :))
Előzmény: =***= (1055)
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1056

hüle vagy :D

hogy van a kis charlie simonyi? ha még ez a neve...

Előzmény: stunc (1054)
=***= Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1055
Gyönyörű!!! Érdemes volt ennyit kűzdeni érte! :-)
Előzmény: ekatlan (1039)
stunc Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1054

Hohó, itt többszörösen érintettként hozzá kell szólnom:) Bobkát, és Ekatlant nem én hagytam ki a listából, én a közvetlenül előttem szóló Mamua táblázatát másoltam át. Mindezt nagyon álmosan, kialvatlanul, vérvételre indulván...

Ekatlan, veled meg ááá, tényleg nem szeretnék találkozni, nemtom' mostanában nem érdekelnek a kisbabák:DDD

Caitlin Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1053
ne is mond :) hetfon megyunk egy tbalinti hazat megenzni. a csaj a 39. heteben van a 2. gyerekkel. 1. ha netan jo is lenne, mikorra koltoznenek ki? ugyebar egy frissen szult no 1-3-x honapig nem akar koltozni gondolom.... a masik hazat 2 nap alatt adtak el. pont nekunk talaltak ki tipusu volt.... a 3.at meg hivnom kell. de en folyamatosan remenykedem :) es olvasom a hirdetesi ujsagokat/oldalakat :)
Előzmény: ekatlan (1052)
ekatlan Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1052

na igen, ezt megértem.

mikro költöztök :))

Előzmény: Caitlin (1051)
Caitlin Creative Commons License 2007.08.08 0 0 1051
ez a nyarals dolog ketelu. kis nyaralo, szuper, h van kert, stb... de azert vegulsi ugyanaz mint otthon - fozes, sutes, mosas, takaritas. de a kert miatt en az egeszet valami hihetetlenul nagy dolognak tartom es elvezem :) valahogy mas amikor a konyhaban a robotgep keveri a piskotahoz a t.feherjet, meg mas amikor alvasidoben (konyha a gyerek/haloszoba mellett pont es az ajto nem csukodik) en kint a kertben verem fel kezzel :) szoval fel mp-ig sem panaszkodom :)
Előzmény: ekatlan (1049)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!