A helyben történő szálláskeresésre van valami tuti tippetek? Pl. menjek el a központba és úgyis kapok ajánlatot vagy kopogtassak be a nekem szimpatikus apartmanokba - figyelembe véve, hogy az előszezon legelején fogunk menni? Ha nem tetszik amit látok, azt hogyan illik jelezni a tulajnak?
Kértem pár szállásról ajánlatot. 25 Ajróért reggelivel ilyen szépséget adnak Luticán. Idén oda mennénk. De sajna nekünk marad a helyben keresős 10 Eurós.
Köszi a tippet, ha Ulcinjban járunk és jó idő lesz, valószínűleg megnézzük. Tavaly egyik ismerősöm ilyentájt volt lent, és minden nap esős idő volt... Ettől tartok kicsit, de azért csak elmegyünk :))
Hú, ez remekül hangzik, szívesen mennék én is (tényleg, miért is ne, előszezon a legjobb, most elültetted a bogarat a fülemben :)), megfűzöm az asszonyt, letudjuk a nyaralást tavasszal, nyáron úgyse tudunk menni).
Ha tehetitek menjetek el Ulcinjból Vladimir (az albán határ) felé és a Rumija hágóján át a Szkadari-tó partjához (Osztrosz) és ott végig Virpazar-ig (egynyomtávú út, szembejövő forgalom esetén sajnos tolatni, centizni kell). De ha fotóztál már csodálatosat, ez az út az lesz.
Ott ahol az út átvágja a gerincet és visszafordul az albán határtól párszáz méterre, na ott kell megállni, dehát úgyis megfogtok, ha arra jártok (láb földbegyökerez szindróma). :)
Valóban nem a fürdés a cél. Egész Montenegrót be szeretnénk járni, jobban mondva Trsteno-tól (HR) Ulcinj-ig az Adria-partot. Most még csupa zöld minden, sok növény ilyenkor virágzik. Próbálok majd digitális géppel is készíteni pár jellegzetes képet, de azért jobbára diára fogok fotózni. A digitekből összehozok egy galériát.
Ha minden jól megy, és semmi nem jön közbe, akkor Dobre Vode-ban fogunk eltölteni 16 napot. Találtunk egy nagyon olcsó, és viszonylag szinvonalas kis magánpanziót, nap 5-ért.
Már nagyon várom az augusztust! nagyon kíváncsi vagyok, tényleg annyira olcsoság van e lent, mint azt a barátaim állítják.
Köszönöm. Attól tartottam, hogy a hajó nem megy egészen közel a barlanghoz.
Budvába megyünk, onnam fogunk kirándulni. egy percig se akarok a fenekemen ülni. Már annyi látnivalót gyûjtöttem össze hogy talán nem is lesz elég a 2hét. A te tippeidet is felvettem a listámra.
Nem tudom, hogy Budvában voltatok-e már? Sajnos a lovenska Plaa akármilyen jól néz ki a prospektusokon, meg képeslapokon, a valóságban az a helyzet, hogy teljesen alkalmatlan a fürdésre, mert minden négyzetméteren 4szerb,1albán meg 2 montenegrói van. Ha vonattal mentek, akkor marad a tömeg vagy esetleg kishajók indulnak külömböző fürdőhelyekre, azok jók.
Mi tavaly 4 személyre 35 Eurót fizettünk naponta nagyon príma kis apartmanért Budvában.