Keresés

Részletes keresés

Tomas79 Creative Commons License 2002.06.29 0 0 4792
Hi!
Artur!
Küldtem neked egy mailt,az itt beirt freemailos cimedre.Légyszi olvasd el,és értesits!
Köszi!
Üdv:Tomas
Hajrá ASE!
Avass Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4791
Lehet, hogy velem is fogsz találkozni, mert a hétvégén kint leszünk mi is arrafelé...

...most lelépek, pá mindenki, legközelebb hétfőn (a lá Bazsy)!
Jó hétvégét mindenkinek!

Előzmény: Olaj az Isten (4790)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4790
Avass, most beszéltem Tapodival, jól van az öreg, hétvégén találkozok vele. MEgdoblak egy maillel, hogy mit dumáltunk, a többieket nyiván nem érdekli, meg kurvára nem is publikus...

Hajrá Olaj!!!!

Előzmény: _Bazsy_ (4789)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4789
Olaj az Isten várj van egy jobb "történetem"!

Volt nálunk egy szurkolói ankét!Monok Tibitől,az ifi edzőjétől kérdezte valaki,hogy mi van az utánpótlással stb.
A válasz engem totál kiakasztott!Eszembe se jutott,hogy nálunk az van,hogy sokkal több gyerek röplabdázik mint kosarazik a városban!Semmi bajom a röplabdával de azért nézd meg a nézőszámokat!Kosár rendszeresen 1200-1600 néző,full ház!Röplabda "rendszeresen" 300-400 néző,sokszoros bajnok és kupagyőztesek!Ebből én arra következtettem,hogy sokkal népszerűbb a kosár mint a röplabda és abból plusz arra,hogy sokkal több gyerek szeretne Emir+Ronny+Filipovic stb. "lenni"!De nem!Sokkal több gyerek röplabdázik a sulikban!
Talán ezért is vagyunk kénytelenek máshonnan igazolni mert eddig az utóbbi években csak egy Simont tudunk fölmutatni de Őt is úgy,hogy volt egy kiruccanása Zalaegerszegre és végül is ott játszott először az első ligában...

Szasztok,legközelebb 7főn leszek.

Pacsi

Előzmény: Olaj az Isten (4787)
Avass Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4788
Bazsy, most mond meg, hol szeretik a balhézós, mutogatós játékost. Max. ott, ahol játszik. Vuki azonban már annyira túlzásba vitte a balhét, hogy mi is "kiszerettünk" belőle.
Az igazsághoz azért hozzátartozik: ha Ő nincs, a Paks valszeg bajnok ÉS kupagyőztes lenne, az Olaj pedig a 6. helyezett, ugyanis ezeken a meccseken (mármint a kupadöntőn és az Alba elleni 5.-en) nyújtotta azt, amiért szeretni lehet egy játékost, és persze amiért fizetik...

Ja, majdnem kifelejtettem a bírókat, nekik is köszönjük, hogy nekünk fújtak! :-)) (kissé gunyoros mosoly)

Előzmény: _Bazsy_ (4786)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4787
Ja tényleg volt ilyen "Körmend" elem is benne...
Egyébként Maljkovic edző lesz egy-két éven belül, jár a szerb akadémiára, szerintem ő már levezet csak, nem fogja a szívére venni, ha másod- vagy harmadhegedűs lesz...Vagy még Sopronba megy...Zoránhoz...Debrecentől retteghetünk jövőre gyerekek...Bár Rucker helyett nem tudom kit hoznak...

Stojant ki se lehet robbantani már Kaposvárról, főleg most, hogy hazajön a felesége...micsoda produktumot nyújtott a USVO-ban...Dobott az egész évadban vagy 50 pontot...Inkább maradt volna Rátgéber keze alatt...

MÁS: Tudjátok min akadtam ki a múltkor? Hogy mikor bajnok lett az ASE, akkor a sport a másnapi számában képes volt nem címlapon (ill. címlapon egy 2x4 cm-es nyúlfarknyi képet) hozni...Hát ja, mennyivel lényegesebb, hogy mi történt a vb egy tök érdektelen csoportmeccsén...Nem azért mondom, mert "szeretem a focit", de azért ez már mégis csak felháborító, hogy ennyire nem törődnek a nagyar kosárlabdával...Örüljünk ha írnak egy oldalt...holott ezrek járnak meccsekre, a honi focibajnokságról még most is, az uborkaszezonban oldalakban tömnek minket a maszlaggal...Miközben pár százan járnak meccsekre...Miért nem veszik észre magukat??????

Előzmény: _Bazsy_ (4785)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4786
Avass Szolnokra eddig egyszer-most tavasszal volt alkalmam elmenni meccsre.Mikor már kezdett telni a csarnok Norbz barátom kiszúrta idézem "Szolnok legjobb szőke nőjét".Fú mondom ez nem semmi... Háát nem a Vuki bnője volt az?!!

hihiii

A Szolnoki beírásokból arra következtetek,hogy nem is szerettétek a Vukit annyira mint amennyire én gondoltam!Kaposváron se szeretik! ...asszem...

Előzmény: Avass (4784)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4785
Olaj az Isten már nem emlékszem rá pontosan de a lényeg az volt,hogy gyorsan túllépnek a Kaposváron,aztán jöhet egy jó hangulatú,baráti döntő a Körmenddel-reménye szerint Szolnoki győzelemmel.Ami utána jött azt mindenki ismeri...
Maljkovic szerintem biztos nem jön ide mert minek igazolnánk légióst az irányító posztra mikor van két jó magyar irányítónk?Ha még is ez lesz akkor nem normálisak a vezetőink!Nem hiszem,hogy a Borisz idejönne második-harmadik irányítónak.
Fehérvár? Ááááhhh! Kapunk mi ott mindig(is)! :o)
Halimic-et kihagytad! :o)
A Simi 1979-es születésű!
Előzmény: Olaj az Isten (4783)
Avass Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4784
Vuki Víghet valóban megfenyegette, aki ezért ki akarta ürittetni az egész csarnokot. :-))) (mondjuk nem hazudtolta meg önmagát, utólag azért csak feljelentette a klubbot).

Vuki neje valóban szép darab, és tiszta magyarsággal ki tudja mondani a "majom" szót Parkernak (viselkedésben hasonlít a párjára) :-(((

Lapov távozását sajnálom, mint ahogy szerintem minden jobb érzésű szolnoki sajnálja, annak fényében amit leírtál (pénzlevonás) valahol megértem, hozzátéve, hogy a levonást az Ő esetében is jogosnak érzem. Talán minden másképp alakult volna fele ennyi szerbbel (és free Vuki csapattal).

Előzmény: Olaj az Isten (4776)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4783
Baszy

"És szeretnénk kívánni a Kálmán Lacinak mihamarabbi gyógyulást, vagy vmi ilyesmi"

Valami ilyesmit nyilatkozott szasza ha jól emlékszem...De ő még lehet jó...
Kaposvár: Dzunics, Ivkovics, Filipovics, Máljkovics, Miljovics...LEhet, hogy fehérváron ti is kaptok Jugoszláviázást???? MErt mi kaptunk bőségesen...

Simon Bala ha jól tudom 28 éves. Szasza csak 22. Ez azért különbség...

Előzmény: _Bazsy_ (4781)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4782
www.eurobasket.com/HUNplayer.asp?PlayerID=19598
Itt megtalálod a svéd-magyar irányítónkat.

Bojan nem az újságnak nyilatkozott, hanem a barátainak...
És nem biztos, hogy minden vágya az, hogy agyoncsókolgassák. :-)

Előzmény: Olaj az Isten (4780)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4781
A Szasza tényleg jo annál,hogy a kispadot koptassa!Sokkal többet kellett volna játszatni.
Merész ötlet lenne kezdőként játszatni de van egy példám itthonról a Simon.Már mindenki ismeri hová jutott.Tavaly a Sutyi látott benne fantáziát és nézzétek meg milyen jó irányító lett belőle.
Ha sikerülne egy jó edzőnek picit "visszafogni" akkor jó játékos lehet belőle.
Egyszer volt tavaly egy tv-s meccse az Olajnak Szhelyen és a végén a Szasza kosarai döntöttek...utána interjú a sráccal... picit megmosolyogtató volt a nagy önbizalma az utána következő meccsekkel kapcsolatban...
Előzmény: Olaj az Isten (4772)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4780
Ja, és megint más mikor a fejér megyei újságnak nyilatkozik...mondjuk szerintem simán elvárható lenne, hogy korrektül nyilatkozzon, és ha valóban nem szeretett volna itt maradni, bár ezt erősen kétlem, hisz a szerb barátainak is ezt mondta, akkor inkább ne mondjon semmit és év végén szépen álljon odébb (lásd: Sitku)

Lapovot szerettem, de az utóbbi időben már nem tetszett a hozzáállása...Szolnokon általában is szerették..Fehérváron mikor csókolgatták össze vissza egy jól sikerült nmeccse után???...Szidni viszont sose szidtuk...Legfeljebb a végefelé már néha felhúztuk a szemöldökünket...

Persze ez nem jelenti azt, hogy jövőre nem kap füttyszót ha beállít fehérvári színekben...Bár én még sehol sem hallottam, hogy officially albás lenne már...a svéd-magyar gyerekről mit lehet tudni,vagy honnan lehet róla infót szerezni? (melyik bajnokságban játszott, pont-asszisztátlag...).

Előzmény: Törölt nick (4777)
Bocai Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4779
Olaj az Isten & Avass,
a DK tornán majd egyszerre lesztek a pályán meg a cserepadon is hogy ne szakadjon meg az eszmecsere:))
Én kíváncsi vagyok további részletekre is:)
Avass Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4778
Bocs mindenkitől, akit esetleg untattunk, a többit majd megbeszéljük személyesen!!!

OlajAzIsten, küldök imélt a tel.számommal. Te is tedd meg légyszi, és majd dumálunk.

Üdv

Előzmény: Olaj az Isten (4774)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4777
Bojan már az alapszakaszbeli fehérvári meccs után azt mondta, hogy nem szívesen maradna Szolnokon.
Más ám, amit a megyei lapba nyilatkozik, ott ezt nem mondhatja...
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4776
Ha kiváncsi vagy a részletekre:

A szerbek története idén úgy kezdődött, hogy Fiki kérésére idehozták a már amúgy is délszláv többségű csapatba vukit, majd Paját (amit egyáltalán nem bánok, kedvenc :))))). Viszont ismerve a "vad rácok" mentalitását, előre deklarálták a szerződésekben, hogy minden egyes technikai és kiállítás után pénzlevonás lesz. A szerbek ezt elfogadták... (vukit úgy hozták ide, hogy pontosan tudták, hogy az előző izraeli idénye végén brutál módon megvert egy bírót)

Szóval elindult az alapszakasz, jöttek az első technikaik, majd a fizunap, amikor Tóth Zoli a szerződésben foglaltak szerinti összeggel szépen csökkentette a honoráriumot...Erre a szerbek total kiakadtak, hőzöngtek, hiába lobogtatták előttük az általuk aláírt szerződést...Végül Fiki csak kiharcolta a számukra, hogy ne legyen levonás...

Jött a rájátszás, Lapov folyamatos és egyre vehemensebb dühkitörései, vuki ámokfutása (Falco meccsen láttad, hogy mutogatta Víghnek a kiállítása után az utolsó negyed előtt, hogy tíz perc múlva megdöglesz? MAjd beszartam a röhögéstől...), majd a már említett bronzmeccset követően (amire egyébként prémium is volt nekik feldobva-köszi vuki) a vezetőség azt mondta, OK, szerbektől levonás (a magyarok megkapták a gubát, hiszen nekik még tech. sem volt) és csomó pénzt nem adtak oda nekik:

Vukicsevics: 12 000 Dollárt nem kapott meg. Nem hazudtolta meg magát ezt követően, egy gyereket kért meg hogy vigye a határig, amely határig tartó út alatt végigüvöltött, hogy ő Mo.ra soha többé nem teszi be a lábát. Úgy legyen! Egyébként láttad a feleségét? Csinoska...

Lapov: Pár ezer dolcsit nem kapott meg. Mire ő folyt.an ezt kérdezgette: "Gyerekek, ezért maradjak?" Jó, a pénzlevonás után várható volt, hogy elmegy...JA korábbi nyilatkozatai: Ha nem jön külföldi szerz., akkor Mo csak szolnok jöhet szóba, stb....Hát nem így lett...Hazudott volna???

Paja és Fiki sem kapott meg mindent, de PAJA MARADT!!! Mert ő tényleg szereti szolnokot és lakóit, itt akar letelepedni, az emberek az utcán megállítják (én is), kezelnek vele (én is), ide hozza suliba a srácait, a feleségének itt talált munkát...sokkal többet kap tőlünk mint kapott nyíregyen....

Hajrá Olaj!!!

Előzmény: Avass (4775)
Avass Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4775
OlajAzIsten
(ezt a fórumot hamarosan átkereszetelhetjük OlajDrukkerKocsmára :-)))

Szasza ügyben úgy látom egyetértünk, én is csak azt mondom, hogy az év végére standard kezdő vállhat belőle, bizzuk nyugodtan Raskára szerintem Ő képes rá, hogy megoldja ezt a feladatot.

A Finánc-mazsolákra:
"-Szeretem Szolnokot, itt akarok maradni" ...azt elhiszem, csak a vezetők nem hagyták.
"-Itt marad Lapov, Pavlovics...(előbbi már biztos nem)" ...az utóbbi meg úgy néz ki, igen. Egyébként sokáig úgy volt, hogy Lapov is marad, csak - én úgy tudom - valamin összebalhézott Nyergessel.
"-Kaposvári fiaskó után: - Goran, mi történt?
- ÁÁh, bírók fújnak össze vissza, Vukicsevics 8perc alatt 4 fault, stb." ...nos, ebben spec. van egy kis igazsága...

Más. Most már Te is Index-topictag vagy. Aug 3.-4.-én Pakson lesz egy 2 (3) napos topic kosárlabdatorna, ahol a szolnoki csapat is indul. Nem lenne-e kedved csatlakozni?

Előzmény: Olaj az Isten (4772)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4774
AVASS!!!

Tapodi az osztályfőnökom volt, ő tanított koasarazni, tényleg Szolnokon van??? Annyira szívesen találkoznék vele!!!!!!!!!!!
Ő tett meg csapatkapitánynak az iskolai csapatban

MÉSZÁROS RICSI CSAPATTÁRSAM VOLT, nálunk kezdett kosarazni, korábban vízilabdakapus...Tapodit valóban nagyon elhanyagolták, pedig én őt nagyon szeretem...a nagy pecást...kismilliószor mentem vele horgászni, táborokba...

Ott lakik még a 633sal szemben???..ha igen a hétvégén mindenképp meglátogatom...

Mi leszünk, mi leszünk...

Előzmény: Avass (4773)
Avass Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4773
OlajAzIsten

Szerintem a lényegre tapintottál. Az a szomorú, hogy "nincs megfelelő utánpótlásnevelő edző", PEDIG LEHETNE. Az általad is említett Ihász-féle csapat (persze kiegészülve néhány más iskolából valókkal) az országos ifi bajnokságot is megnyerte, edző:TAPODI LÁSZLÓ.
Azért írtam a nevét csupa nagy betűvel, mert szerintem Ő az az ember, aki ebben az időszakban összefogta, és ma is össze tudná fogni az utánpótlást, már ha valaki megkeresné és felkérné erre a munkára! Ugyanis ma is Szolnokon él, tanárkodik, és egyáltalán nem is foglalkozik kosárlabdával, pedig az Ő nevelése volt pl. Mészáros Ricsi, a két Mérész, Takács (mondjuk Őt az emberi problémái miatt megbüntette, erre a szeretve tisztelt polgármesterünk felvitte a nagycsapathoz. Szerintem ekkor szállt el végleg Taki, és megnézhetjük mára mi lett belőle...).

Előzmény: Olaj az Isten (4770)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4772
Avass

Ja, szasza valóban produkált Kaposvárott 13/6 ot, mikor a kis Reggie (aki futva rohant ki az orvosi szobából, mikor meghallotta, hogy drogteszt következik...pedig hogy mondta ökrös: ilyen légiós még sosem volt Magyarországon...hajaj, ilyen tényleg nem, aki ennyire szerette volna a kábszert, biztos Dujuannnal járt üveget törni..)elrontotta a pociját...

DE NEM!!! Szasza még ideges, kapkod, lámpalázas, direkt figyeltem, hogy eladja a labdát egy szép passz reményében, ahelyett, hogy a tutit választaná...

Szóval: MEgoldás: Rasid játszassa, sokat, mindegy, hogy kezdőként vagy másként, de építse be úgy, hogy valóban hasznára legyen a csapatnak. Úgy,mint a kaposvári elődöntőn...

Egyébként érdekes, Miljkoviccsal több ízben is beszéltem a Fitness Cityben, egy két mazsola:

"-Szeretem Szolnokot, itt akarok maradni
-Itt marad Lapov, Pavlovics...(előbbi már biztos nem)
-Kaposvári fiaskó után: - Goran, mi történt?
- ÁÁh, bírók fújnak össze vissza, Vukicsevics 8perc alatt 4 fault, stb."

Különben én is ki vagyok akadva a szerb dominancián, szerintem ennek is tudható be, hogy ritkán volt full telt ház...Remélem jövőre minden másképp lesz...Semmi bajom a szerbekkel, de amit az utóbbi időben műveltek nálunk....HAJRÁ OLAJ, HAJRÁ RASID!!!!!!

Előzmény: Avass (4771)
Avass Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4771
Sz'val Szasza, mint 1. számú irányító

Azt azért nem hiszem, hogy ezen menne el az alapszakaszunk. Szasza szerintem már többször bizonyította, hogy lehet, sőt kell vele számolni, hogy mást ne mondjak: tavalyi szezon: Kaposvár, elődöntő.
Meg is értem, hogy játszani szeretne, hiszen az előző mester (Finánc) egyáltalán nem bízott benne, az volt róla a véleménye, hogy 5-5 elleni játékban nem használható, sokat cselez és túlságosan ráviszi az emberére a labdát. Nos, ha igaza is van, miért nem segített akkor leküzdeni Szaszának ezt a problémát, hiszen Miljkovicsnak az volt az egyik feladata, hogy a tehetséges fiatalokat beépítse a csapatba. Ez egyáltalán nem sikerült Neki, szerintem ennek is köszönheti a lapátot.
Azért azt nem értem, hogy hogyan is lehet ilyen szerződést kötni, mintegy átnyúlva a vezetőedző feje felett. Hiszen Rasid felelőssége és dolga, hogy összeállítsa a csapatot, mi alapján mondja meg Neki a vezető, hogy kit kezdessen. Maximum annyit lehet kikötni, hogy év végére stabil ember válljék Szaszából, akár még kezdő is (mint ahogy Miljkovicsnak is ki volt kötve...).
Egyébként sincs értelme ennek, hiszen hol van az megírva, hogy 2 perc után nem lehet cserélni?

Üdv,haj... (a többit tudod :-)

Előzmény: Olaj az Isten (4760)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4770
Avass

Meggyőződésem, hogy valamit az utóbbi időben nagyon rosszul csinálunk fiatalok ügyében...

Kezdődött az egész Takival, bár én nem csipáztam a búráját, de micsoda hatalmas tehetségnek volt beharangozva...Mi lett belőle...

Cica, Szasza...Abban a szerencsében is volt részem, hogy én még játszhattam cicás ellen a megyei diákbajnokságokon (bár a nagy arca miatt-állandóan kidugdosta a nyelvét-nem nagyon bírtam)és hát valóban már akkor is jól mozgott, kár hogy szaszával együtt nem nőttek még vagy 10 centit...
Szóval a 90es évek közepén én már nem játszottam, cica viszont annál inkább...Emlékszem olyan diákolimpiákra meg a franc tudja, hogy milyen versenyekre, amikor a németh istivel együtt szerepeltek. Ezen alkalmakkor (szolnoknak volt országos bajnok iskolai csapata is 90-ben -Palla, Ihász, Szabari, Székelyhidi, Szurdok, Szerdahelyi, Dobozi, edző:Vígh, bocs ha vkit kihagytam-hova lettek ezek a gyerekek???? Eltűntek..miért?) vagy az volt, hogy Istit választották meg az MVP-nek, és akkor cica volt a legjobb dobó, vagy fordítva...Mégis ha most megnézed a két playert..Hát cica az illusztris lábtetkóján kívül nem sok mindent tudott felmutatni, viszont az Isti...Hát igen...

Én egyébként abban látom a hibát, hogy nincs megfelelő utánpótlásnevelő edző, aki kapcsolatban állna a tesitanárokkal, tolni kéne a pénzt az iskoláknak kosárügyileg...de mindaddig míg magánzsebekbe vándorol a sportra szánt pénz...Pfúj, hányingerem van...

Meggyőződésem, hogy Isti Putesznak köszönheti azt, hogy ott tart, ahol...Cicáékat nem volt aki felkarolja...Elszálltak maguktól, nem volt aki figyeljen rájuk...És ez a szomorú...Persze amíg őt látod a meccsek után a Musicban a legrészegebbnek, miközben az eredményhez lószart sem tett hozzá...addig mit akarunk???
Erre azért nem bánnám, ha reagálnál...

Bocs ha hosszú lettem, hajrá olaj!!!

Előzmény: Avass (4767)
Bocai Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4769
Még valami: az elmúlt 3 idényben aki túljutott az Olajon az végül a bajnoki cimet is meg tudta szerezni. Adott a feladat minden csapat számára a következö bajnokságban, már aki aranyat akar:)
Előzmény: Bocai (4768)
Bocai Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4768
Igazad van, akinek nem inge, nem veszi magára. Én még a félházat is túlzónak érzem a baglyok számát illetöen. Nem is könnyü ezt megitélni a sokat pocskondiázott kakasülöröl:)
Ha jól emlékszem tavaly és azt megelözö évben egyáltalán nem volt huhogás, persze volt is feka játékosunk. Sajna ahogy a szerbek a pályán viselekedtek márciustól kezdve az nagyban kihatott a közönség moráljára is. De attöl függetlenül nem bírom elhinni hogy több rasszista lenne Szolnokon mint bármely más magyar városban.
Nekem ez rémlik ASE-Olaj párharcról: valszeg 4-5 évvel ezelött, negyeddöntö Pakson, Ivko megetette Robikát kb. két másodperccel a vége elött, ezzel a kosárral nyertünk. Ja, és elég erös félelem hullámzott végig a közönségen mikor Alexe labdát kapott (kb. 36/24-et vágott).
Szolnoki kocsmázók: azt ne feledjük, az elmúlt 3 bajnokságban mindig ott voltunk a négyben, nem minden csapat büszkélkedhet hasonlóan egyenletes teljesitménnyel, ugye? Nálunk akkor is van színvonal ha kevesebb a lóvé, mint 98-99-ben, azóta sem volt Romboló máshol kezdöjátékos huzamosabban.

Előzmény: Fishtax (4764)
Avass Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4767
Szasztok, próbálok válaszolni mindenkinek

Sarkat5
Egyetértek, persze a profinak is vannak érzelmei, legyenek is. Csak arra kívántam célozni, hogy egy kissé eltúlozzátok ezt a dolgot, mármint azzal a véleménnyel nem értek egyet, hogy Szolnokon rasszista közönség van. Itt volt a pont, ezt szerintem finomítani kellett volna (Fish, persze nem vettem magamra, csak meg akartam védeni a csendes többséget.)
Egyébként Te is említetted, egyáltalán nem biztos, hogy Lee-nek kevesebbet tudott ajánlani a Debrecen, mint akármelyik másik klub.
Kornél akaraterejét a legmesszebbmenőkig elismerem, hiszen soha nem Ő volt a legtehettségesebb kosaras M.O.-on, mégis Neki sikerült először a legmagasabb szintre eljutnia, ahová kosárlabdázó egyáltalán eljuthat (kalap le).
Azért úgy tudom, nemcsak hozzánk, de másik magyar klubbcsapatba sem menne (ezt Ő maga mondta) ráadásul nem csak mi bántottuk (pl.: körmendiek, stb...)

Sporttárs
A hozzászólásod első részével max. egyetértek, én is örülök annak, hogy még kiegyenlítettebb lesz a bajnokság, nem nagyon lesznek unalomba fulladó meccsek.
Az 1. pontról inkább ne vitatkozzunk, hiszen én összehasonlíthatatlanul több huhogót ismerek személyesen, mint Te, tudom a véleményüket erről a kérdésről. Pontosan ezért írtam azt, amit írtam, többek közt azt is, hogy ez KÍVÜLRŐL rasszizmusnak tűnhet.

...OlajazIsten, mindjárt jövök a Szasza-véleménnyel, csak átugrom kajálni, mert minden elfogy...

Üdv, hajrá OLAJ!

Előzmény: Törölt nick (4761)
Feribá04 Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4766
Srácok!

Jó ma a meeting Micusnál? Van egy kis gond és jó lenne beszélni.

Feribá04 Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4765
No problem!

91-ben egy rendkívűl gyenge legjobb játékosát majd egész évben nélkülöző ASE-t valóban 3-0-ra elintézett minden idők egyik legerősebb magyar bajnoka, ám az alapszakaszban remek játékkal még ez a gyenge csapat is megverte Pakson 2 ponttal az Olajt és erre nemcsak a Szolnok bajnoki címe után, hanem már akkor is nagyon büszkék voltunk. (ez aztán mondat volt:))))

A nézőszám kérdésében ott a pont. :)))))))

1987 január 1. B. csoport
ASE-Szolnok 74-75
Berkics 1 mp-el a vége előtti 2/1 büntetőjével.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: Olaj az Isten (4763)
Fishtax Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4764
Válaszaim egyszerűek, bővebben majd megbeszélhetjük augusztusban:

Akinek nem inge, nem veszi magára.
Szerinted bunkóság, szerintem rasszizmus.
Emlékeim szerint nem 15-20 ember huhog nálatok, hanem sajnos nagyon sokan átveszik ezt a szokást (félház, háromnegyed?)
Davis is megkapta a huhogást és afrikázást, pedig a legsportszerűbb néger kosarasok egyike (ha nem a leg...).
Akinek nem inge, nem veszi magára.

fish

Előzmény: Avass (4757)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.06.28 0 0 4763
Bocs ha elragadtattam magam, csak nem bírom, ha néhány ember miatt egy egész szurkolótábort elítélnek...

Jó, nyilván nem volt mindenben igazam a korábbi írásomnál, de arra tisztán emlékszem, hogy 91ben simán túlléptünk rajtatok a négy közé jutásért...

Ne felejtsd el, hogy nálatok Gulyás idejében volt 500-600as nézőszám. Ha nagy átlagot vonnánk most, akkor asszem vitathatatlan, hogy a legtöbb néző a PVSK, a Körmend, és a Szolnok meccseire jár...

MKOSZ-es januári meccsre nem emlékszem... ott a pont :)))))

Előzmény: Feribá04 (4758)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!