Keresés

Részletes keresés

Mumu Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2422
Kituno otlet.Akinek hianyzik.
Előzmény: Tibor Arato (2420)
Mumu Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2421
Lesz ujra meglatod.Tisztul a levego.
Nem kell megsertodni.Eloszor valaszolni kell aztan hagyni a dolgot anyiba.Ez gondolom a legtobb topicba igy van.Csak nem bedolni a sertegeteseknek.
Előzmény: howdy (2419)
Tibor Arato Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2420
Kene nyittani egy "Eles nyelvuek" topic-ot!!!!

USA.
AL
AK
AZ
AR
CA
CO
CT
DE
FL
GA
HI
ID
IL
IN
IA
KS
KY
LA
ME
MD
MA
MI
MN
MS
MO
MT
NE
NV
NH
NJ
NM
NY
NC
ND
OH
OK
OR
PA
RI
SC
SD
TN
TX
UT
VT
VA
WA
WV
WI
WY
50 STATES

howdy Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2419
Igen, de a megtámadott jóhiszemuek elore kiszámítható módon felhördülnek, és nem veszik észre, hogy itt szó sincs véleménycserérol, csak rosszindulatról. Végigbosszankodnak egy napot és elmegy a kedvük érdekeseket irogatni. Pedig olyan klasszakat írtak korábban, én még kiváncsi lennék a folytatásokra.
Előzmény: Mumu (2418)
Mumu Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2418
Kedves howdy,persze hogy nem lehet altalanositani,hiszen ez egy nagy orszag.Megtalalsz mindent csak az a kerdes kivel talakozol es hogy fogadod a talalkozast.
A mi neked Amerika ? -az egy szubjektiv velemenyre var es igy kap is egy nem mindenkinek megfelelot.Akik azt hiszik hogy birtokosai az egyeduli igazsagnak mindjart leocsaroljak a maskepgondolkozot leginkabb akik a szabadsag orszagaban megtanulhattak volna hogy turjek az ellenkezo velemenyt es hogy banjanak,dolgozzak fel a massagot,meg ha az igaztalannak tunik is.Ilyenkor ervek-ismetlem ervek kellenek es szanalmas ha csak szitkok jonnek.De Te tudod mas topicokbol is kesobb minden letisztul.Aki nem tud valtoztatni vagy nem akar,vagy az a celja hogy feltunjon, az ugyis vegig ordibalja a topicokat hogy halhatassa a hangjat,Altalaban nem nagy sikernek orvendenek.De ez legyen masok dolga.
Csak a megismeres segit a kesobbi velemeny kialakitasaba.A masodkezbol kapott , nem.
Előzmény: howdy (2417)
howdy Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2417
Kedves Mindenki! Olyan jó kis topic volt ez régen. Miért nem nyittok egy "Úgy szeretnék belerúgni ma valakibe" topicot a mérget/gyulöletet/frusztrációt ott levezetni? Tudom, ez egy nyílvános fórum, és nincs jogom ilyet kérni bárkitol is, mégis, érezhetnétek egy kis lelkiismeretfurdalást, amiért egy kellemes beszélgetést csak úgy heccbol botrányba fullasztotok.
Egyébként - hogy egy kicsit megpróbáljam csitítani az indulatokat - elmesélem, hogy amikor eloször jártam az USA-ban, tele voltam eloítéletekkel, kövér, buta embereknek tartottam minden amerikait, felsobbrendunek az európai kultúrát, lenéznivalónak a tengerentúli életformát. Voltam turista néhányszor, aztán lehetoségem adódott hosszabb idoszakokat ott tölteni, és láss csodát! szép lassan elkezdtem magam nagyon-nagyon jól érezni, esetenként pont a hangsúlyozott különbségek miatt. Lehet, ha megvernek és kirabolnak Bronxban, arról írnék, milyen ocsmány egy hely az USA. De nekem eddig még csak Magyarországon lopták el az autómat, odakint az étteremben felejtett táskámat pedig visszaadták, benne összes pénzemmel. És akármennyire is közhely, mindig elismeroen bólintok, amikor a kutyasétáltatók hajolgatnak a nejlonzacsikkal, mert a kultúra az inkább ez, mint a sokszáz éves történelem. Az amerikaiak még rászokhatnak az olvasásra (és nekem úgy tunik, azon vannak) de mi magyarok még évszázadokig kutyaszart fogunk pucolni a ciponk talpáról. De említhetném azt is, hogy hogyan bánnak a fogyatékos emberekkel odaát. Ha nyitott vagy észrevenni a jót, értékeket találsz. Ha beszéled a nyelvet, remek emberekkel találkozol, nézd már! tök soványak. A megismerés egy folyamat. Ha negatív élmények érnek, rossz véleményed alakul ki, értheto. Ez a topic remek hely ilyen esetben kiírni a mérged, egye fene. Többek között azért is járok ide olvasgatni, mert szeretnék igazi negatívumokat találni, hátha mondtok valamit, ami kicsit visszazökkent a régi "valóságomba". Ti. amióta hazajöttem, visszavágyom. Nem tudom megfogalmazni, miért érzem magam jobban ott mint itt, de ami tény az tény. Gyere DRT, beszélj le Amerikáról, mert különben tavasszal ismét nekiindulok, s tán egy-két-há évig haza se jövök.
Mumu Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2416
Nois, eleg felforrt itt a hangulat.Ha megneznem miert nem tudnam megallapitani mirol is vabn szo.Csak ugy repkednek a szifdalmak es az insinuaciok.A stilus maga az ember...
Mindenkinek joga van ide irni es ezt meg is fogom tartani ha kell a moderatorok segitsegevel is.Aki akar az felelhet a most mar butasagig meg gyuloletig ment hozzaszolasoknak.Az egyeduli elektronikus median lehetseges valasz az ilyen forrofejuekre az ignoralas.Hal istenek lehet egymas feje felett is kommunikalni.Aki meg tovabb akrja mondani a magaet hat mondja.Ugyis kialakul majd a ki kivel beszel kore meg aztan letisztul a kep,vagy valaki beveszi a nyugtatojat...
Mas.
Mar tiz evel ezelott hasznaltak a Nato seregek tankjaiba urant-irja a Deutsche Presse.
pestiutca12 Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2415
DRT,

Nem gondolod, hogy a hiba a te készülékedben van??

Arrol siránkozol itt, hogy "...nekem ugrottak, mert nem volt azonos véleményem..."

Nem tudom mi a hivatalos értelmezése a "vélemény" -nek, de ahogy te ide betörtél, az szerintem semmi esetre se "vélemény" volt.
Sokkal inkább pocskondiázás, lebecsülés, rágalmazás.

Vélemény pl. az lenne, ha arrol irnál, hogy itt nem ugy használják a kés - villát az evésnél, mint ahogy te otthon megszoktad, - minélfogva ezt te furcsának találod.

De te hogy nyilvánitasz "véleményt" ???

Azt irod, - minden különösebb ismeret nélkül, -, "...hogy a topic cimére válaszoljak, aluliskolázott, elhizott, müveletlen kispolgár"

Ennyi rosszindulat láttán még mersz csodálkozni, hogy "neked ugrottak????

Előzmény: DRT (2411)
DRT Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2414
Remek! Nekem is ez a tervem! Kösz!
Előzmény: CsilladaKilla (2413)
CsilladaKilla Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2413
Kedves DRT! ma reggel munka elott irtam egy jo csomot, ami aztan valahogy eltunt a szamitogepem armanykodasa miatt, es sajnos ma eleg szoros a munkarendem, ugyhogy valoszinuleg estig nem fogok hozzajutni. Akartam nehany dologra amit mondtal reagalni es fogok is. Van am itt kivel beszelgetni is! :-)
Előzmény: DRT (2411)
DRT Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2411
T. prüntyőke!
Jól gondolod. Csak hallottam az egyesek által egekig magasztalt helyről. Amerikaiaktól és ott járt ismerőseimtől... Egy szóval nem ugrottam neki senkinek, nem hülyéztem le senkit, míg velem meg nem tette a már előbb emlegetett lángész. Ha egyetlen ember lenne, akivel értelmesen lehetne beszélgetni erről a témáról, megtenném esküszöm! De eddig csak nekem ugrottak, mert nem volt azonos a véleményem...Az ilyen gondolkodás meg inkább sajnálatra méltó, mint megvetésre. Bár arra is.
Amiket írsz azokkal pedig egyet értek, kivéve egy mondatot. Szerintem ne fogadjuk el a világot olyannak, amilyen!
Köszöntem!
Előzmény: prüntyoke (2407)
DRT Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2409
Ez de nagyon gyenge volt, vagy csak elfelejtettél nicket váltani? Még az a jó, hogy te tökéletesen tisztában vagy vele, hogy mi Amerika. Mindig öröm ilyen brilliáns elmékkel és konkrét gondolatokkal vitatkozni...
Ha egyetlen konkrétumot fel tudtál volna mutatni, már talán jobban odafigyelek. Bár azt hiszem a magadfajtának éppen elég az az aktuális segg a szája elé; gondolkodni, meghallgatni mások véleményét viszont már megoldhatatlan probléma.

A kutyaszarra, a másodkézből szerzett információkra, meg a többi blődségre már nem is reagálok, hiszen elvagy te a saját, kikezdhetetlen lángelméddel. Gratulálok!

Előzmény: halom (2406)
Leples Bitang Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2408
Hogy nem vitázol vele, az a te dolgod, lehet, hogy igazad van. De ha az ő otthonád kezded viszontpocskondiázni, azzal olyanokat sérthetsz meg, akik neked nem ártottak. Te pedig pont ezt kifogásoltad DRT levelében.
Ha leveled egysoros lett volna, az pont elég lett volna.
prüntyoke Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2407
DRT tényleg csak hallott Amerikáról. Egyébként sem értem hogy lehet véleményt alkotni 1-1 téma kiemelésével. Amerikának pont annyi előnye van mint hátránya. De hát nem így van ez mindennel kapcsolatban? Ez egy vagy tetszik vagy nem hozzáállás.
A megértéséhez pedig fel kell nőni. Én büszke vagyok rá hogy láthattam és tapasztalhattam milyen fejlett a társadalmi rendszer. Hogy tiszteletben tartják a személyiségi jogaid. Hogy nem állít meg a rendőr mert "rosszul áll a szemed" és nem vesz le gyorsan 25000-re. Hanem segít; és biznak bennük az emberek. Nem akarom sorolni ez a fórum erre kevés.

Kérem ne alkossunk vélemény alaptalanul, mert páholás lesz a vége. És fogadjuk el a világot olyannak amilyen. Ne ugassunk, hanem próbáljuk meg jobbítani. Köszönöm.

halom Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2406
Visszavonok mindent. Te nem tudod még azt sem, hogy MI Amerika. No more comment.

Kedves Mumu.
Ennyit ér ez a topik. Másod, harmad, ötödkézöl szerzett információkkal piszkítják azt ami mások hazája.
Egyszerüen nem tudok az ilyennel vitába szállni, mert olyan mintha egy rémhírterjeszövel kezdenék vitatkozni. Értéktelen, szbszátyár dumálás az egész. Meg egy nagy adag irígység.
Mindez egy olyan helyröl ahol annyi a kutyaszar, hogy már átlépni sem lehet. Idegesíteni meg nem fogom magam. Hülyékkel.

Előzmény: DRT (2395)
DRT Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2405
Nem "lepráztam", leírtam a véleményem. Amúgy egyetértek Leples Bitanggal, akit a feltételezésekkel ellentétben csak mint számcímet ismerek, és ezzel én le is zártam, főleg mert egyetlen tényszerű cáfolat nem hangzott el. Azon kívül, hogy nagyáltalánosságban elhangzott egy-két sztereotípia...Ha később még írok, akkor is csak kifejezetten arról, hogy nekem mit jelent Amerika és igyekszem majd konkrétumokat mondani/írni!

ui: nem voltam kint, nem is tervezem, azt pedig, hogy hány amerikait ismerek, nem számoltam. Nem tömeges, az biztos.

Előzmény: vikilány (2401)
vikilány Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2403
Ha a hozzászólásomból az tűnt ki, hogy nekem ugyanolyan rossz véleményem van a magyarokról, mint DRT-nek az amerikaiakról, akkor elnézést kérek érte, nem így értettem. Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy miért lenne különb nemzet a magyar, mint bármely másik, és miért lenne különb, mint az amerikai?? És a te szavaiddal élve, sokkal kevésbé lett volna bántó, ha DRT csak ironizál és nem lepráz (bocs a szóért).

Az én tapasztalataim még újak, sőt inkább élménynek lehetne nevezni őket, és ha DRT féle hozzászólásokat olvasok, akkor még úgy érzem mondanom kell valamit. Majd egyszer én is eljutok arra a szintre, hogy ezekbe a vitákba nem fogok belekezdeni, mert tényleg nincs értelme, nem fogjuk tudni meggyőzni egymást.

Előzmény: Leples Bitang (2402)
Leples Bitang Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2402
Kedves Vikilány!
Sajnos ami benned visszatetszést keltett DRT levelében, az bennem ugyanúgy visszatetszést kelt a Te válaszodban. Pontosan ugyanarról beszéltek pepitában. Ő az amerikaiakat leprázza, Te a magyarokkal ironizálsz. Ez nem vezet sehova, saját bőrömon tapasztaltam.
Mindkét nemzet tagjaira (NEM A NEMZETRE) lehet mondani rosszat is, jót is. Volt már, hogy szégyeltem magam egy szállodában, amikor magyarok, lecsoszogtak a reggelihez papucsban, köntösben, és voltam olyan meetingen, ahol az európai vaktérképen be kellett jelölni Párizst, mert az amerikai üzletemberek még a nagyságrendekkel sem voltak tisztában.
Ez a vita pedig azért lenne butaság, mert soha nem lenne vége, mindig jönne egy új történet, és előbb vagy utóbb valaki megsértődne.
A topic cime tényleg nem szerencsés, mert az alapján bárki idejöhet ilyen beköpésekkel (ahogy tettem azt én is) és akaratán kivül megbánthat másokat. A legfrappánsabb válasz részedről szerintem az lett volna - még nem késő -, hogy leirod, mi neked Amerika. Miért szereted? Milyen élményeid vannak? Szerintem ez mindenki érdekelne. De engem biztos.
Előzmény: vikilány (2396)
vikilány Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2401
Nem vagyok Amerika-hurrázó, és a honfitársaimat csak akkor húzom le, ha az amerikaiakat egy szép nagy masszaként kezelik. Ott is emberek élnek, sőt különböző emberek. Vannak olyanok, akikről te is írsz és vannak művelt, tájékozott, tiszteletreméltó emberek. A személyes sértésben tényleg igazad van, mert én olyan embereket ismertem meg, amikor kinn voltam, akikre egyáltalán nem illik az általad tipikus amerikainak titulált szerep. Sőt itt Mo-n is élnek amerikaiak és néha többet tudnak a magyar történelemről, kultúráról, mint az itt született magyarok. Szóval, ami a hozzászólásodban nagyon zavart, az az általánosítás.

Remélem nem veszed személyeskedésnek, ha megkérdezem, hogy hány amerikait ismersz személyesen, ill. voltál e már kinn?

Előzmény: DRT (2398)
DRT Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2400
Még, ha megtehetném, akkor sem biztos, hogy mennék. Nem kezdem el sorolni az indokaimat, mert esetleg ezzel is megsérteném valamelyik kiváló honfitársamat.
Viszont rengeteg amerikaival találkoztam és még több embert ismerek, aki járt már ott. Egy szóval nem mondtam, hogy én objektív, vagy mérvadó lennék, csak válaszoltam a topic címére.

ui: Arra a felsorolásra azért kíváncsi lennék, hogy melyek azok az újítások, találmányok, amelyeket tisztán született amerikaiak hoztak létre, fedeztek fel. Sőt még azt is megteszem, hogy én mondom az elsőt: villámhárító!
Aztán esetleg mellé lehetne tenni azokat, amiket "idegenek" alkottak amerikai védjegy alatt, amerikai dicsőségre és bevételre..... Arról nem is beszélve, hogy a rengeteg kiváló amerikai tudós semmi másnak nem köszönhető, csak a nagy számok törvényének és a más nemzeteknél jobb marketingnek.....Elnézést, ha valakit megsértettem volna!

Előzmény: Mumu (2397)
Mumu Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2399
Kedves viki,mindenkinek vannak hobbyai,ugy-e Neked is ? Tudtad-e hogy Einstein rovarokat gyujtott ? Visszont Schweizer,az orvos,a lepra betegek atya,vilagmuveszi modon orgonalt...
DRT Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2398
Drága nagytudású topictársnő! Nem hittem volna, hogy azzal, hogy kifejtem, hogy nekem mi Amerika, bárkinek a lelkébe gázolok. Ettől függetlenül hagyjuk talán a személyeskedést, mert nem szívesen fejtem ki, hogy az téged mennyire minősít, hogy beállsz az Amerika-hurrázók népes táborába és saját honfitársaidat húzod le velük szemben. Ez ugyanis elég szánalmas. Talán nem fogalmaztam olyan érthetetlenül, hogy ne lehessen felfogni, hogy egyrészt én főleg ezt /mármint a valóban kiváló sportéletet, nem kizárólag a jégkorongot; gondolom a többes számot ismered, bár ez magyarul volt/ tartom pozitívumnak az amerikai álomból, a többit pedig nem soroltam fel.
300-400 évet pedig még a legnagyobb jóindulattal sem neveznék történelemnek, ami pedig valóban Amerika történelme lenne, azt éppen a jelenleg virágkorát élő posztpuritán, anglomán társadalom írtotta ki.
Szóval, ha gondolod személyeskedhetünk, de megpróbálhattok normális hangnemben is meggyőzni!
Mumu Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2397
Nem mintha valamilyen modon bele akarnek avatkozni a vitaba (en itt inkabb moderalnek) de meg kerdelek:voltal-e valaha ott ?
Mert ha nem ugye termeszetesen lehet velemenyed az infoid alapjan de igazibbol akkor csinalhatsz velemenyt ha ott voltal.
Gindold el hogy igaz a 20.szazad elso feleben leginkabb inmportalt tudosok adtak az ottani mar akkor vezeto tudomany nivojat,de mara az a toluk hamar tanuklt szulette amerikaiak hozzak az ujdonsagokat.Nagyon sok olyan dolog ami hozzank kerul 5-10 ev alat es amimek hasznat vezuk,ezekbol a kutatasokbol jonnek es azokat az amerikaiak fedeztek anyagiakban es embertartalekban.
Persze ugyanakkor ott van a nagy felanalfabeta tomeg,a fanatizmus egyszerre a szabadsag zaszlovivoivel.Minden teren talalsz ellovast es hatulkullogotis,legalabb is igy gondolom.
vikilány Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2396
VAN történelmük, csak más mint az európai történelem. Nem biztos, hogy irigykednek, csak érdeklődőek és nyitottak az európai kultúra és történelem iránt, ők az aluliskolázott emberek, lehet, hogy sokkal többet tudnak az angol és német történelemről, mint a spanyolba, görögbe és olaszba járó, 'felüliskolázott' magyarok. Azt gondolod, hogy jogod van így minősíteni őket, de az, hogy neked Amerika a jégkorongligát jelenti, az meg téged minősít.
DRT Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2395
Számomra egy olyan kultúra, ahol mindent a pénz irányít; ahol alapvetően aluliskolázott emberek nézik le a külföldieket/nem amerikaiakat, pedig éppen az ő tudásukból és munkájukból élnek stb. nem igazán tud vonzó lenni... Egyébként említettem pozitívumot is! Pont a mértéktelen pénzfelhalmozás miatt itt működhetnek a világ legerősebb sport-ligái. De ez esetben sem arról van szó, hogy az amerikaiak valami genetikai kód miatt jobb sportemberek lennének, sőt! Ld. az éves jégkorong-csúcstalálkozón az európai vendégjátékosok rendszeresen betegre verik az észak-amerikaiakat.
Tudok más pozitívumokat is mondani, de azok eléggé szubkultúra-jellegűek és a legkevésbé sem kapcsolódnak sem a kormányzat, sem közvélemény "Amerika-képéhez".
Esetleg beszéljek még arról is, hogy mennyire irigykednek Európára, mert nekik tulajdonképp nincsen történelmük?!
Előzmény: Mumu (2392)
Mumu Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2394
Arra kerlek pesti utca hogy olvasd el osszes valaszaidatz a veled nem egyezo vitazoknak (itt,az orvosoknal,a prtoblemaidnal-ezek mind topic temak,mondom a nemismeroknek) es latni fogod hogy minden velemenyed utan van egy jelzod a nem ugy gondolkozo fele.Sozt léegtobbszor meg hozza is teszed :Szegyeld magad! Nem nekem irod hanem masoknak es meg kapod arra a valaszt is termeszetesen.En erre tertem ki.Aki maskep gondolkozik mint Te az szegyelje magat,azt ki kell vetni,es igy tovabb.
Ez az elgondolkoztato es errol irtam valobban valaszt.mert az egyik oldalon ott vannak a praktikus legtobbszor jo tanacsok esetleg velemenyek.A nmasik oldalon visszont a tendencia a masikat lekicsinyiteni,valami modon megalazni nem turni hogy maskep gondolkodik.Ez a problema.Haí ez annyiszor fordul elo akkor fel kell tenni a kerdest miert ? Kell legyen egy ok az agresziv viselkedesre ,nem gondolod ?
Persze ahogy Te kapsz ilyenvalaszt akkor fel vagy haborodva..
Kesz,nem kell folytasuk.Maradunk mindegyikunk a mar annyszor hangoztatot kulonvelemenyunknel (mind ketzten tuleljuk) csak kerlek a topicokban maradj a temaknal es ne jelemez szemelyes jelzokel negativen a Veled nem egyetertoket.
Ez persze ugan ugy palozcnak is szolt mert egyforma a strukturatok,felalasotok a vitapartnerrel szembe.
Ezzel egy idore en is befejeztem a szemelyeskedest a szemelyeskedesre.
Ha akarod meghallgatod amit irtam ha nem hat nem.
Előzmény: pestiutca12 (2389)
Mumu Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2393
Meg mindig kedves palozc.
Dehogy baj hogy maskep gondolkodunk egy valamirol.Azert vagyunk itt vitazni.Akkor kezdodik a baj ha ervek helyet sertegetes lesz a vege.
WErdelyrol nem tanitlak ki csak arra valaszoltanm hogy kedvesen a sokfele (tehat a semmi fele) enmzethez akartal csatolni,csak erre volt a vaklasz.
Hogy gonoszkodtam azt elismerem es ha jol olvasod meg is irtam hogy demonstraljam mennire elvtelen es rossz igy felfogni a masik velemenyet (irtam hogy most en is keveset elveszek a puttonybol)
A pesti utcaval valo osszezordulesnek van egy egesz irodalma.Ha hozza akarsz szoni megkerlek olvasd el,megtalalod valahol a topicbva a referenciakat is de mas topicokban is.De meg az sem baj.A fascinacio ahogy vissza vissza ter ide es a provokacioi arra kesztetnek hogy higyem alig varja a megjegyzeseket...
Előzmény: Törölt nick (2384)
Mumu Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2392
Es mit tartsz pozitivnek kedves DRT.Semmit ? Akkor hogy magyarazod meg hogy olyan sikeres es hogy az ott elok (mar itt a topicon is ) akik ismerik a realitast vedik eletformajukat es az uj hazajukat ?
Előzmény: DRT (2380)
CsilladaKilla Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2391
Leples, tenyleg csak vicceltem! Lehet jobban kene vigyazzak, mert az ilyen toltott hangulatban a csillagszoro is berobbanhat. Es nem hiszem hogy hibat kovettel el, hiszen Neked is megvan a jogod hogy kozold a velemenyedet. Es nagyon orulok annak, hogy itt maradtal - ez is bizonyitja hogy ha nem egymas cikizese a fo cel, akkor olyan emberek is kivaloan megfernek egymassal, akik nehany dologban nem ertenek egyet. Es abban is igazad volt, hogy a topic temaja az tenyleg azt kerdezi hogy Neked mi Amerika, es igy megcsak kulonosebben meg sem kell hogy indokoljad miert. Ezert is nem ugrottam DRT torkanak a velemenye miatt, maximum csak nem tudok ra mit reagalni. Neked abban volt pech-ed, hogy a Te hasonlo velemenyed volt az elso ilyen amivel talakoztam (Gondolom nem a legelso ezen a topicon, csak en nem olvastam vegig az archivumot). Nekem, aki mar itt elek jo ideje, es azota otthont es lehetosegeket adott ez az orszag, eleg nehez volt elbol elfogadni hogy masnak jelenthet ennyire csupa negativumot. Az en velemenyem ugyan nem valtozott, viszont tanultam belole, es vegso soron ezert jar az ember az ilyen forumokra.
Előzmény: Leples Bitang (2385)
halom Creative Commons License 2001.01.25 0 0 2390
Az anyánk picsáját kifelejtetted, te barom.
Előzmény: DRT (2380)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!