Hiányoltam egy olyan topicot, ahol vasúti fényjelzőkről szerepelnek képek - ezért hát nyitottam egyet. :-) Jöhetnek ide fotók mindenféle elő- és fő-, ismétlő- és tolatójelzőről: a lényeg, hogy ne ábrák, hanem valódi képek legyenek, és minél több különféle jelzésképet láthassunk rajtuk. :-)
Olyan jelzőről tudtok-e, amely egyenes váltó(k) esetén is két fénnyel ad 40-es előjelzést, mert a következő jelzőig akkor sincs meg a fékút, ha nem megállni kell addig, hanem csak 40-re lassulni?
Tökéletesen egyetértek. A vörös-fehér árboccal próbáltam utalni erre, de persze attól, hogy nem végig fehér árbocos még lehetne térközjelző. Jogos a kiigazítás.
Alapesetben önműködő, amikor nem neki áll az irány, akkor vörös fény látható rajta. Menetirányváltáskor ill. térközfelszabaduláskor automatikusan jön meg a szabad fény. Akkor ad még vöröset, ha Tapolcáról engedélyezik a Tapolca-Repülőtér kiágazó váltójánál lévő doboznak a kulcskivételt. Akkor lehet ismét szabadra állítani, ha a kulcs vissza van rakva és vissza van véve a hozzájárulás a kulcskivételhez. De az szerintem fedezőjelző.
Ide is beírom, nehogy a "nagytopikban" elvesszen a lényeg:
Győr állomáson elkezték az új bizt.berhez állítani az új kijárati jelzőket. Érdekes módon azonban némelyik magasabb lesz az elődjénél. Ld.: kép. Pedig sem a Barros-híd nem lett magasabb, se a perontetők nem lettek lerobbantva. (Bár még bármi lehet;-) Mondjuk ha jól láttam lesz jelfeladás minden vágányon, az talán kompenzálja ezt a jelenséget.
Valamint: ha egy állomásnak (egymás után) több bejárati jelzője is van, akkor azt nevezzük első bejáratnak, amelyikkel a vonat korábban találkozik az állomásra való bejárás során, vagy amelyikkel később?
Szerintem inkább a Szöged használatosabb a Szegöddel ellentétben. De nagyon nem tudom eldönteni, mert eddig még csak 19 évet éltem ebben a városban...:)