Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Mi teszünk bele egy lehetőség szerint nem elcsépelt idézetet. Valamit, ami jelképezi az összetartozást, a szeretetet, mittudomén, de nem nyáltól csöpögő vagy nem agyonkoptatott, mint szegény Shakespeare X+N szonettjei.
A meghívón meg még szerencsére picit ráérünk agyalni. Én az egyszerű, de elegáns híve vagyok. :-)
A szövegben pedig lehet bármi, hogy Ő meg Én ekkor és ekkor itt és itt öszekötjük magunkat, és ezúton meghívjuk az olvasót ide és ide.
Ja és van olyan megívó, ami vacsira IS szól, illetve van olyan ami CSAK a szertartásra. Legalábbis nekünk kétféle lesz ennek fényében. + bele lehet írni az ajándékigényt (pl: lehet választani ajándéklistáról XY-nál) vagy azt, hogy inkább pénzt kér az ember (vmi vicces formában, nem így direktben kiírva, praktikusan). Célszerű beleírni egy postacímet, ahová lehet küldeni gratulációt. Vagy telszámot.
A melóhelyen bent csak fekete lézernyomtatónk van ami másol is, amúgy meg munka közben szintén nagyon sokan használják. :) Max. munka után tudnék nyomtatni - de úgy gondolom eleget vagyok itt, sőt... ;) Marad otthonra ez a feladat :D A meghívókkal kapcsolatban már én is sokat törtem a buksim, hogy milyen is legyen - olyan sok szépet lehetett látni a kiállításon. Azt már tudom, hogy nem merített papíros lesz, valami egyszerű de szép megoldáson törpölök. :) Inkább a szöveggel vagyok gondban :S Mit "kell' a meghívóba/ra írni? Az időpontot, a helyszínt ajánlott :D de a kitöltő szövegrész mit tartalmazzon, azt még nem tudom :S
Köszi! Akkor ezek szerint csak úgy besétáltak, és körbenéztek, és pont találtak is! Én is hasonlóra gondoltam, és ez nagyon tetszik! Csak sajnos, ha ez tavaly volt, idén szinte egészen biztos, hogy nem kapnának a lányok ilyet... meg ahhoz egy egész napra mindhármójuknak Pestre kellene menni nézelődni. Lehet, hogy akkor az eredeti verzió marad. Csak ezt jobban ki tudnták volna használni.
Tavaly 5-6 ezer forintért vettünk színes tintasugaras nyomtatót... tök profin meg tudtam mindent csinálni vele.... vitte a színes kartont minden további nélkül, van rá lehetőség, hogy beállítsd, hogy vastagabb a papír!
Hazafelé bementem egy kreatív boltba, meghívó alapanyagot venni. Hát jól kib*sztam magammal. Vettem 4 féle papírt, szalagokat meg néhány szép göngyöt - most van kb 15 féle variációs lehetőség, amely közül mindegyik jól néz ki. (A merített papírnál persze rájöttem, mégsem tetszik annyira.) sztm a nyerő papír egy gyöngyházszínű ill. fényű vastag papír (illatosított, bár nem ez volt a döntő..), 98 Ft az A4-es. ami még nagyon szép, az magában nyomott papír, az viszint már drágább. 249 Ft/A4..
holnap megnézem majd, hogy viszi egyáltalán a nyomtató őket.
Szia! A ruhát Szegeden vették, egészen egyszerűen körbejárták a butikokat, és olyan ruhát kerestek, amiből van három egymást követő méret (36-38-40). Végül a Plázában találtak erre, egy teljesen "mezei" ruhaüzletben. Ennyi. Még jól is jött ki, hogy nem kaptak teljesen egyformát. Tulajdonképpen a szoknya és a felső külön volt, olyan 10E-be kerültek együtt.
én is melóhelyen fogom így, ma veszek papírt, aztán kikísérletezem. naponta azért egy olxan 2-3 A!-es oldalt (az 4-6 meghívó) ki tudok nyomtatni majd, de azért megpróbálom lehet otthon is majd hétvégén anyuméknál.
Nekünk az van. Tudomásom szerint. :) Nem nagy, de szépen nyomtat. A patron lesz csak pénz. Melóban is tudnék nyomtatni, itt még színes lézer is van, csak annyi kolléga használja, hogy körülményes okoskodni... :-)
Nagyon nem értek ezekhez a nyomtatási dolgokhoz, viszont van egy tapasztalatom. Nálunk bent a cégnél van egy tintasugaras nyomtató. Egyszer olyan papírra nyomtattunk, ami kicsit vékonyabb volt, mint a normál és "eláztatta" a papírt, hullámos lett nyomtatás után.
Szóval - szerintem - ha viszi is a nyomtató kérdés, hogy a merített papíron nem kenődik-e szét a festék vagy nem szívódik-e be túlzottan. Ha jól gondolom a merített papír az, aminek nem sima a felülete. Nem tudom, de arra lehet, hogy a lézernyomtatóval jobb dolgozni...
Akinek még nincs menyecskeruhája: tegnap a Westendbe be kellett mennem, megnézegettem arucikat is. Nagyon szép és rengeteg félét láttam (3 üzletben voltam), 16-30 ezer Ft között. (ugyanazok a fazonok, anyagok, amelyeket a kölcsönzők adják ugyanannyiért mellesseg...)
Nem rekléám helye, de nekem az Erla nevű üzlet (itt voltak 50%-os akciós rucik is) ill. az elsőn az Icon (http://www.icondesign.hu/ )- de nem minden fazon van fent ahol ha nincs méretedben az álomfazon, akkor legyártják méretre, akár más színben is, ugyanannyiért, amennyi a bolti ára 83 hét az átfutási idő), Én kinéztem egyet, kis csipkeujja volt, de csipkeujj nélkül ill. a mellrésznél lévő csipkebetét nélkül is le tudják gyártani. Én hosszú szoknyásokat néztem, 27-29 ezer ft közt voltak (kétrészesek). (Menyasszonyi ruháik is vannak egész jó áron).
A koszorúslányaid honnét szerezték ezt a ruhát, milyen üzletből? Vagy úgy varratták? Nagyon tetszik, és az én koszorúslányaimnak is jó lenne ilyen ruha, mert ez sokoldalú, utána is tökéletesen ki lehet használni. Légy szíves, írd meg az üzlet elérhetőségét. Illetőleg azt, hogy mennyibe került egy ilyen ruha. Köszönöm!
Ahogy én néztem, a merített papír nem vastagabb mint a szokásos 240 grammos fotópapír. Márpedig ez utóbbit minden átlagos modern nyomtató tudja kezelni.
Ezt a dalt egy másik énekesnő is énekelte, felújított formában, nem?. De hogy ki...? De nem! Most rákerestem, az teljesen más: Auth Csilla: Jó veled. c. száma.
A nyomtatóba elvileg ugye A4-es papír fér, úgy fogom a szerkesztésnél megcsinálni, hogy egy oldalra két meghívó kerül (lásd a mellékelt ábrát, kissé béna, de a nagyja látszik sztm :)
A merített papír különben nem olyan vastag, a sima papírnál vastagabb, de szerintem viszi a nyomtató, de ezt még nem próbáltam. Hétvgén lehet megpróbálom. (Ha nem viszi, akkor sima színes papírra kerül majd a szöveg, és azt valahogy ráaplikálom szalaggal v valahogy).
Bnőmék meghívója vastagabb dekorpapír volt, azt vitte a nyomtatójuk. Majd meglátjuk :))
Ismeritek a Kováts Kriszta - Tolcsvay Béla: Jó veled c. számot? Anno a Nyolc évszakban volt. Annyira imádom ezt a számot, és tegnap végre megtaláltam neten, letölteni mondjuk nem tudtam, de meghallgatni igen...ahogy reggel felébredtem, muszáj volt megint kétszer meghallgatnom. Ha minden igaz, ma fogom megmutatni a páromnak. Az a nagy vágyam, hogy valamilyen formában szóljon majd a szertartásunkon...ezért most nagyon izgulok, tetszeni fog-e a páromnak...sajnos nem látok rá sok esélyt, de azért reménykedem, hátha...
Koszorúslányruha... Nekünk kicsi (és csak polgári) esküvőnk volt, a lagzin nem voltak 60-an sem, de nem is volt kérdés, hogy a barátnőim koszorúlányok lesznek-e. Én mondtam, hogy nem tudok 3 ruhát finanszírozni, ők meg csodálkoztak, hogy egyáltalán eszembe jutott fizetni a rucijukat. Végül a sminkjüket álltam, meg persze kaptak egy-egy csokrot. Nem volt hagyományos, fidres-fodros, habos, koszorúslányruhájuk, de gyönyörűek voltak! Amikor mesélték, hogy fekete-fehér ruhájuk lesz, rosszul lettem, de azt hiszem nem is választhattak volna jobban!
Szia! Ha elolvasod a hozzászólásaimat, akkor látni fogod, mi a véleményem a protokollról ;-), csak példaként hoztam, amit a neten találtam. Én sem szerettem volna sem az apósom, sem az anyósom mellett ülni, mert (bocsánatot kérek mindenkitől) akkor nem lett volna örömteli az esemény számomra.
Bár a legtöbb meghívót személyesen adtuk át, azért maradt egy-két vidéki rokon, akihez nem tudtunk lejutni. Viszont a postán nagyon pozitív tapasztalatom volt. Mondjuk nekünk volt még egyéni bélyegünk is, szóval elég puccosan festett a meghívó...csili-vili felirat, egyéni bélyeg, színes boríték.... viszont azt vettem észre, hogy nagyon nagy gondossággal bántak a postán a küldeménnyel, amikor még (pl. elsőbbség miatt) kiegészítő bélyeget kellett ráragasztani... kb. három olyan esetem volt, amikor ott problémázott kedvesen(!) a postai alkalmazott, hogy hová is ragassza a bélyeget, hogy nem csúfítcsa el a küllemet! :-))