Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Magyarország honvédelme és biztonsága EU, NATO, és világviszonylatban.
Minden, ami a MH helyzetét befolyásolta a közelmúltban, befolyásolja a jelenben, és befolyásolhatja a jövőben.
Aktív és inaktív katonák, rendvédelmiek, és a honvédelem iránt elkötelezett civilek klubja.
Nos, adva van egy B. Kovacs nevu ornagy es kis csapata egy allami cegnel, valamint C. Kovacs nevu ornagy es csapata az Oshan nevu magancegnel.
Megtortenik harom darab fegyveres rablas, egy gyogyszereket szallito furgon, egy elelmiszert szallito kamion es egy fertotlenitoszert szallito tgk ellen. A rendorseg sajnos nem tudja azonositani Hurka Gyurka Fradi B-kozep elkovetot es csapatat, mert bebonbiztos alibi van, edesanyja szerint nala gombfociztak.
A honvedseg tobb hasonlo rablast vizional, ezert a polgarok vedelmeben kikuldi az ukazt abcd. Kovacs ornagyoknak, hogy a polgarok vedelmeben azonnali hatallyal vedelmi intezkedest kell foganatositani,...:
Azonnali hatallyal kutyakikepzo kurzusra kuldik az osszes orkutyat, sajna a szukos kinalat miatt azonnal csak a watson ceg tudja elvegezni, 2 millio ft/kutya/nap aron. Polgarok erdekeben parancs Oshan majd tehet panaszt, es perelhet nyolc evig, majd az akkori kormany meg majd fizet.
Azonnal hatallyal panikgombot kell szerelni minden aruszallito egysegbe, azokba is amik fuvarhiany miatt allnak, amit csak a 3ig ceg tud szallitani 4 millio ft darabaron, panaszkodni, perelni lehet majd kesobb, most a polgar a fontos.
Éhesló! Én mint katona ezen a fórumon a kerítésen kívül álló dilettánssal, aki propaganda anyaggal akar meggyőzni arról, hogy rosszul látom a Honvédség dolgait, illetve pszichiátriai kezelésre szoruló beteggel nem óhajtok vitatkozni, mert egyik kategória sem vitapartnerem, nem is óhajtom meggyőzni ezt a két kategóriát, mert értelmetlen próbálkozás. Ez különben is egy beszélgetős fórum.
Gerinc radar rendszer nélkül nincs időben riasztás, nincs aki átadja a célokat a tűzvezető radaroknak. Medina által felügyelt légtér tizede a Zengőre telepített radar által felügyelt légtérnek. Amíg Orbán et. a legfőbb hadúr, addig a Zengőre nem települhet radar.
Van az a vicc -- nem is tudom, miről jutott eszembe --, amikor a részeg felszáll a buszra, lehány mindenkit maga körül, majd méltatlanodva számon kéri rajtuk, hogy milyen undorítóan néznek ki.
Ellenben te "fejcsóválásodat" még nem olvastam egy alkalommal sem, amikor itt akár velem, akár gaunttal bárki durván személyeskedett, a nevemmel szórakozott, RL infókkal maszatolva hazudozott rólam, vagy csak szimplán tolta a "szésbaloldali propagandát".
Akkor van itt "nyugalom", amikor egymás között nyomjátok a regnáló qrmány fikázását, a politikai uszítást, a dezinformációt és a hasbarát mélységes egyetértésben, míg minket a kettősmércés moderátor az ezekre adott VÁLASZAINKÉRT büntet némasággal.
Legalább őszintén, ha már a belőled ilyenkor kitörő örömöt nehezedre esik palástolni.
. Az MH megsemmisült nem zárt-, vagy klubtopik, ahol a törzsközönség kedvére tombol, hanem egy nyilvános topik. Nem pár önjelölt véleményvezér dönti el, kivel beszélget, hanem egy nyílt topik, amihez a fórumra regisztráltak szabadon férnek hozzá
Hogy nem szakad rád a plafon
Gondolom az fel se tűnt neked eddig, hogy kb akkor van itt nyugalom, amikor pihire teszenek a moderátorok
Azt is persze, hogy egy törölt hozzászólással kapcsolatos elítélő vélemény (a tiéd) itt maradhat, miközben amire vonatkozott törölték
Hm, akkor most az én ejnye-bejnye hozzászólásom is szélsőbalos propagandának minősülne?
Nemegyszer töröltek már hozzászólásomat a disznó dologgal együtt, és akkor ott volt a moderátor megjegyzése, hogy lánctörlés. Most nem tartotta érdemesnek a moderátor, hogy eltüntesse szerény fejcsóválásomat. Véleményem továbbra is az, hogy meg kellene maradnunk vitapartnernek, nem kocsmai módon közönségeskedni. Vajon, ha személyesen ülnénk körbe egy kocsmaasztalt, akkor is ez lenne a módi? Érdekes lenne kipróbálni.
Felfokozott idegállapotodnak tudom be, hogy gauntnak írt szösszenetemet te fenyegetésnek veszed, pedig csak figyelembe vettem az elmúlt időszak kitiltásait, aminek az összegzése volt az írásom. Talán azért még véleményt szabadon lehet közölni bárkivel ezen a fórumon.
Én még-veletek ellentétben, soha sem kezdeményeztem a moderátoroknál bárki írásának a törlését.