Megosztott a társaság ilyen szempontból. Andrea a feleségem minden túránkra velem tart, legalább annyira élvezi mint mi. A többieknél kb: fele arányban van fix partner, ők az esetek nagy többségéban velünk vannak. Szóval: nagyrészt két személlyel megyünk.
A plexi nehéz ügy. A szatuna gyárt a balcsinál, DE KIZÁRÓLAG GYÁRI MÉRETŰT! Az extra magas ált. csak képviseleteknél van (pl.: a ZZR-re-60ropi!!!) nem egyszerű, pedig nekem sem ártana. Ált. egy kiemelő, v. szögmódosító metamit kerettel oldják meg az okosok. Olcsó, és működik is.
En is csak asszonnyal voltam eddig komolyabb turan. Ez mostantol talan valtozik, mivel masodik gyermekunket varjuk, tehat, lehet, hogy jonnek a kanturak... (csunyan hangzik :0), pedig nem rossz!)
Freewinder!
Én főleg utassal túrázom. (Próbálnám meg otthonhagyni az asszonyt:-))))))))))))
Természetesen ez nagyobb túrákra érvényes.
A plexit nézd meg a Hosubánál, talán ott van.
Kutya!
Egyelőre úgy néz ki, hogy jó a túra időpontja, szuper az útvonal is. Annyi kérdésem lenne, hogy milyen ott az idő olyankor, ill. mire kell esetleg külön figyelni?
Nagyon tetszik a túraterv, nem szeretném kihagyni :)
Két lazán kapcsolódó kérdés:
- mennyire jellemző, hogy utast visztek a túrára?
- hol lehet túra plexit szerezni xf650-re, ahol meg is lehet nézni, legalább képen, nem csak vaktában rendelni? - a gyári kicsit alacsony a 190 centimhez :-(
Nekem nagyon bejött mint alkatrészbeszerzési csatorna az Ebaymotors.de aukciós oldal. Tele van alkatrésszel, és többnyire töredéke az ár az itthoninak.
II. TDI! Miért foglalkozol annyit a koroddal? Ki lehet ebből öregedni? (akkor többet kell mennem!) Vagy csajozni akarsz?:-))))
A túra nagyon jónak tűnik. Akik ismerik a környéket, azt mondták, hogy jól vannak összeválogatva a túrapontok. Nem szabad kihagyni :)
KecsŐ!
Alakul az oldal :) Megpróbálom magam aktivizálni, és k75rt jó példáját követve összedobok valamit az F650-ről. Mivel egyre többször felmerül a topicban a Honda Varadero, mint többek leendő "paripája", arról is megpróbálok összeszedni valamit.
Na hát szóval tényleg klassz csávók vagytok, nagyon szépen köszönöm a kedves fogadtatást, igazán jól esett, igyekszem majd megszolgálni.
vitger - picit félreértettél:a Virago fiatal:97-es, én vagyok a sokkal régebbi kiadás, de sebaj!!
cbr600 - hát ez az imátkoztam a jó időért, erre leesett 10cm hó és fagy... persze nem úgy mint a USA...(kis ország-kis hó)
Tényleg jó dolog a net, de, ha vagyunk egy páran Pest környékéről - 1X-2X lehetne összeröffenve némi habos,sárga folyadék közös fogyasztása alatt is álmodozni...
Várom a képeket.
alkatrész: nekem japán belpiacos motorom van, és a suzuki szervízből tudtak hozzá rendelni, de japánból jött, és sajna 3 hónapba telt, de biztos tudsz rendelni hozzá (bár lehet hogy drágább mint egy használt)
köszi! mejd dolgozok rajta és faszább is lesz!
Már meg vagyok nyugodva, meg lesz a félévem ááá másfél év diploma +1 hayabusa! :)
Minden túrára menni fogok az biztos (ha valami fontossal nem ütközik)
Udv II.tdi!A turaink meg csak tenyleg tervek de ahogy eddig megismertem a tarsasagot csak a jo idore varunk mint ahogy Kecso is mondta es akkor indul a szep elet es remelhetoleg valora valnak a tervek!!!Szerintem nem kell felned a Viragotol,hogy barmikor cserben hagyna az erje hisz mi sem szaguldozni hanem turazni akarunk!Szoval szerintem imadkozz te is velunk egyutt a minel elobbi jo idoert es akkor mar indulhatunk is!!!!!!Bocs,hogy fajditom mindenki szivet de jol esik kimondani!!!
KUTYA!
Nekem nagyon tetszik atura terve es csak annyin mulik,hogy megkapom-e a schengeni vizumot mert ha sikerulne biztosan tudom eletem eddigi leszebb nyaralasat valositanam meg!!!Szoval igyekszem es NAGYON remelem majd csatlakozhatok hozzatok!Nagyon jo helyeket iktattal be es ugy gondolom penzugyileg is turheto a dolog!
Kecso telleg nagyon allat lesz az oldal csak igy tovabb!
Ja es mindenkinek kitartas mar nem sok van hatra!!!!Motoros udvozlettel:ZOLI
Egyszer két napot együtt motoroztam egy debreceni barátommal, akinek Virago 1100-a van, és nem mondanám, hogy különösen lemaradt volna.:)))) Klasszul mennek azok!
Udv Mindenkinek!
II TDI ne szorakozzal, motoroknal nincs kor, ahogy a Virago-knal sem... meg a noknel... Szoval, 99-tol en is negy evig nyomtam egy amerikai piaci 82-es Virago 920-ast itt New Yorkban. Nagyon szerettem! Valtasul tavaly osszel kistestverere ujitottam, egy 750-es 96-os piros-feher Viragora, de sajnos gondjaim akadtak a porlasztoval, van benne egy jegyzetlen muanyag allo alkatresz, ami eltort. Sehol nem jutok hozza, nincs gyari szama se, stb. Igy kenytelen leszek majd szerezni hasznalt karbokat (250$ korul kezdodnek sajna). Ha valakinek volna otlete az uggyel kapcsolatban, erdekelne...Bar sajnos raer a dolog, jelenleg kb minusz 15-20 fokos atlaghomersekletekkel kuzdunk, plusz fel meter ho mindenutt... plusz ami furcs itt, hogy agyon sozzak az utakat, tehat ha nincs ho akkor is hofeher minden, igy meg ha felengedne a homerseklet, akkor se mereszkednek ki, mert szarra mar mindent :0(
Kecsonek gratula a website-hoz, alkalomadtan majd en is kuldenek egy-ket kepet, meg van ket komolyabb turam is egy 95-os Transalp nyergeben ('98 Horvatorszag-Szlovenia es '99 Eszak-Olaszorszag). Azota itt nyomom az USA-ban, de csak egy-ket napos turakra erek ra, es sajnos nem az izgalmas nyugaton, hanem itt a relativ uncsi eszak-keleten... Mindenesetre, ha erdekelne valakit info az itteni motorozasrol, szivesen megosztom, amit igy negy es fel ev alatt osszegyujtottem!
Jovore, remenyeim szerint pedig mar en is csatlakoznek hozzatok a turakon egy Varadero, vagy Africa Twin nyergeben... Istenem! De szep is lenne!
Motoros udvozlettel Mindenkinek innen a hidegbol!
Üdvözöllek, közöttünk! :)
Olvassad a fórumot, és szerintem értesülsz minden tervezett dologról. Még mi is csak reménykedünk abban, hogy az itt beszélt tervezgetett közös túrák tényleg megvalósulnak. Bár szerintem ezek egyetlen akadálya jelen pillanatban az időjárás.
Sziasztok! Bocs' de nem tudom megváltoztatni a nevemet (nem fogadja el a jelszómat) szóval nagyon szeretnék hozzátok tartozni egy kis közös gurulás erjéig, csak a bibi az, hogy a motorom olyan öreguras (mint lassan én is vagyok, csak nem érzem) - XV 1100 YAMAHA VIRAGO, persze azért tud az menni is. Ja annyi, hogy budapesti vagyok és azért ma is gurultam egy picit...
Meeenjünk már motorozni, menjünk ki a világból.....szétszakad az agyam a tanulástól! Csak az utat a sebességet, és a lóerőt alarom érzékelni!!! Teljesen kész vagyok!
Nos... hát a moci nem épp diesel, de szerintem is édi a képen a felirat! Sorban álltam a benzinkúton KRK szigeten tavaly nyáron. Ott készült. Megírtam a gépem jellemrajzát, és röppen is a KecsŐnek amint rendbejön a Freemail.
Nem teljesen saját forrás, több ember össz véleményét olvashatod benne. De az igaz, hogy jól össze van szedve, sok tapasztalat rejlik a sorokban.
Kecső: Alakul az oldal, egyre jobb a menü része is. És látom, hogy a tartalom is egyre bővül, csak így tovább!