Keresés

Részletes keresés

belfera Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6054
Most kaptam a friss infot Artúr Dokitól, hogy a paksi legények 56(!!!) ponttal kikaptak Litvániában.
saabee Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6053
:))))))))))

Mi meg Debrecenből hazafelé Kisújszálláson kajátunk ....Várjál mutatom

Előzmény: Olaj az Isten (6047)
NiNiKe Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6052
Mai cikk a "nagyszerű" Néplapból:
Nem óv a Kecskemét!

A forduló záró mérkőzését a hírös városban játszották, ahol a bajnokesélyesnek kikiáltott Albacomp vendégszerepelt. Nos, a fehérváriak alaposan megizzadtak a győzelemért, mindössze négy ponttal 83-79-re tudták legyőzni a — szolnoki (!) szurkolók által támogatott — kecskemétieket, akik között három egykori Olaj-kosaras, Takács Attila, Mérész Tamás és Horváth Csaba szerepelt. Tegnap futótűzszerűen terjedt Szolnokon, hogy a Kecskemét megóvja a mérkőzést, mert Bojan Lapov jogosulatlanul szerepelt az Albacomp színeiben. Mondván, az elmúlt évad utolsó bajnoki meccsén a Mol—Falco találkozón, kiállították az akkor még szolnoki színekben szereplő játékost. Ezért a fegyelmi bizottság három mérkőzésre eltiltotta Lapovot. Igen ám, de időközben a játékos fellebbezett, a fellebbviteli bizottság pedig helyt adott a kérelemnek, 2003. június 30-ig felfüggesztette a játékos büntetését, amennyiben, tahát a játékos újabb fegyelmezetlenséget követ el, akkor automatikusan érvénybe lép az előző büntetés is.

— Az más kérdés, hogy erről a klubokat (!) nem értesítették, csak a tegnapi napon derült ki mindez — mondta Tóth Viktor, a kecskemétiek egyik vezetője, aki mint elmondta, Fülöp Tibor ligaelnöktől értesült a felfüggesztésről. — Nem óvunk, nincs értelme, érvényben van a felfüggesztő határozat, tehát Lapov jogosultan szerepelt ellenünk.

Ez mindent elmond arról ,hogy a szövetségben milyen hozzáértő emberek ülnek. Nagyon emlékeztett arra mikor nekünk is azt mondták, hogy a Kupa meccsen játszhat Parker, azután valahogy nem mi jutottunk tovább.

Hajrá Olaj!

pepy Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6051
Hi Mindenki!
Egy érdekes cikk mellett egy még érdekesebb fotó a hőn szeretett sportnapilap online változatában:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=8480
A képet ajánlom mindenki figyelmébe! És ehhez kapcsolódik új játékunk is, kérdés a következő: mi a képen látható sportág neve?
A győztesnek járó díj egy általam dedikált Vadkakasok-Atom diák belépőjegy :)))
vazsi Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6050
Olaj-Alba különpárharc: kérlek ne. sokat kell feleslegesen olvasni. Vagy akkor én is: Belfera, szerintem körmenden sokkal több a tapló mind szombathelyen :) szóval kis önmérséklet, mert elég meddő a vita
Előzmény: pepy (6048)
lapip Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6049
ennyi nem lessz van rá egy üveg söröm!
Előzmény: gyurma__ (5994)
pepy Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6048
Én nem vagyok a szavak híve, legyen inkább közelharc:))) Szal aki már most ilyen ideges az első forduló után, attól nem sok yoo szóra számíthat a kocsma népe. Remélem nem akarjátok ezt sokáig folytatni, talán lennének sokkal aktuálisabb témák is, mint a tavalyi vagy a még régebbi ellentétek felhozatala.
Itt van például egyik hőn szeretett bajszos kartársunk, tuggyátok, az a sorszámozott:) Elég érdekes mérkőzést vezetett vasárnap, remélem nem ez lesz a bírói tendencia az idényben. Sajna még csak most kezdtünk, de már féltem kedves szurkolótársaimat, hogy a szürkeruhásokkal többet kell majd foglalkoznunk, mint saját csapatunk éltetésével.
Bárcsak a rossz epém beszélne belőlem.

Saabee!
Sok téma felvetődött azon az ominózus A.B. eszmecserén, de addig én nem akarok erről nyilatkozni, ameddig nem kaptunk válaszokat (nehogy véletlenül vki felkészüljön a kérdésekből:)))

Na mind1, a tippliben yoo lenne kicsit javítani, ennek +felelően adom le a következőket:
Szolnok-ZTE H7 (center nélkül is)
Kaposvár-Kecskemét H15 (Nickel kevés lesz)
Falco-Sopron H13 (otthon sokat szórnak)
Körmend-Debrecen H4 (otthon nem ronthatnak)
Atom-Dombóvár H8 (nehéz lesz Gery nélkül)
Albacomp-Szedeák H26 (kötelező)

Hajrá Atom!

Előzmény: saabee (6046)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6047

Inkább csak hagyjuk abba egymás kölcsönös ba*****sát!!!!

Bocs, OFF: Aki egész életét egy sátor tetején töltötte, annak Sátoraljaújhely. Kurva naaaaagy!!!

Na mára bevégeztem, csumedli, szép álmokat fehérváriak...:)))

Előzmény: saabee (6046)
saabee Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6046
Mivel a színvonal lassacskán a plafont verdesi Alba-Olaj vagy Olaj -Alba /kitudja?/ vitában készítettem néhány javaslatot:

1. Az érintettek nyissanak egy külön topicot,ennek a mindenkit biztosan BIGBRÁDERIen nagyon érdeklő témában.

2. Sőt elég lenne,ha az érintettek közül mindegyik fél kijelölne 1-1 embert,és az érintettek "lejátszanák" a dolgot a Szóljuk le az előttünk írót c. hasonlóan magas színvonalú topicban.

3. Mi is rendezzünk kiszavazó show-t /belfera tutira elvállalná az összesítést :)/

4. Vagy,hogy végre mindenki leszálljon a témáról kezdjük el szidni a bírókat.Azokat úgy is utálja mindenki.

5. Vagy inkább kezdjük el szidni a Kaposvárt
/Bazsy Te akartad ;-) /

Ha 1ik semnemyo ,akkor majd kitalálok valami mást.Mondjuk valami ilyet,hogy Vitatkozzunk a KOSÁRLABDÁRÓL (sic!) kúltúráltan-de ez többeknek biztos túl bonyolult lenne.

Avass Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6045
"Rostás...szolnoki szurkolók mindenek felettiségét fogalmazta meg legnagyobb örömödre, természetesen én is csatlakozom gyorsan, akkor is, ha tudom, nem minden esetben igaz."

...micsoda, hogy mondhaccc má' ilyentet he wazeee??? :-))))

Előzmény: Törölt nick (5987)
saabee Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6044
Csak egy kis kiigazítás!

Nem a Déri Csabával jutott fel a Dombóvár,hanem Meszlényi Róberttel /aki most a Soproni Postásnál van/

Tudom,hogy lényetelen,és ettől függetlenül igazad van,de had kössek már bele :))

Előzmény: G_e_r_y (5997)
saabee Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6043
Hi!

Esetleg kifejtenéd bővebben a felmerült kérdéseket?Természeresen e-mai-ben :)

Előzmény: Artúr Doki (5992)
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6042
Természetesen Zalánnak kell fogni Halimics-et, Ferinek Spivey-t és Viktornak (mert szerintem neki kell kezdeni) Puskást.

Igazad van nagyon nehéz meccs lesz, de szerintem kábé 60/40 arányban még így is mi vagyunk az esélyesebbek.

Hajrá ASE!

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6041
Avass Fúúúú ez jól esett! Végre!

:o)))

Előzmény: Avass (6015)
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6039
Ott tényleg volt hangulat, pedig kikaptunk.
De azért Berkics utolsó másodperces félpályása ...:)))
Előzmény: Mol Szolnok Fun (6035)
kwest Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6038
Hát, keresgélek itt folyamatosan, pedig már holnapra biztos lehet tudni, kik jöttek hozzánk. Nem baj, jó játék volt, az egyik tippem Matija Spudic, aki nem sok mindent csinált az elmúlt években, arról, aki ma vagy holnap jön fogalmam sincs (talán valami Veljanovski lesz). Mindenesetre ha ők lennének azok, akkor nem kell megijedni, nem világklasszisokat hozunk.
Ez jó volt egy kis magán-tippversenynek, legalább akkora baromság, mint ez az anyázás, ami itt körbevesz.
Előzmény: kwest (6028)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6037

Igy van, de ez a szolnokiak által táplált Fehérvár-gyűlöletre vezethető vissza, és ha úgy tetszik természetes, hogy a 60 km-re lévő városba átmegyünk szurkolni...Én sokkal több fehérvárit vártam az első meccsükre, hogy megnézze a csapatát először élesben. Bár nem tudom hány km-re van Kecskemét Tőletek, azért ez nem egy Egerszeg-Szolnok távolság. Jut eszembe, ZTE-sek (szóval Ádám), előreláthatóan hányan jöttök Szolnokra, már ha egyáltalán jöttök...

De ami tényleg lényeges az az isz-ákos által említett momentum, vagyis hogy tettlegességig a legritkább esetben fajul a dolog. Nem tagadható, volt már rá példa, hogy elcsattant egy-két pofon, de valóban nem ez a jellemző. Megy a mutogatás meg a duma, de az esetek 95%-ában ez ennyiben ki is fullad...Nyilván Szolnok esetében azt sem szabad szem elöl tévesztenünk, hogy itt egyedül a kosárlabda van olyan szinten, ami képes tömegeket megmozgatni, így a fáradt gőz leeresztése és saját magunk feszültségmentesítése is kizárólag a kosármeccsekre koncentrálódik, míg Fehérváron foci, kézi, kosár, korong, tehát erősen adott a diverzifikáció lehetősége szurkolói körökben. Bár van egy olyan félelmem, hogyha mondjuk nem lenne Videoton, akkor már rég géppisztollyal járnánk Fehérvárra - akkor inkább anyázza egymást a 2 tábor, de bántani ne bántsa...

Albamama, ne haragudj, de úgy érzem, hogy szolnoki hüjjjjegyerekként képtelen vagyok Veled vitatkozni, nézd el nekem légy oly kedves ezt a fogyatékosságom.

Olaj az Isten

Előzmény: sarkat5 (6032)
antawn Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6036
Ja...

Falco-Sopron +8

Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6035
Én már voltam ilyenen!

Magyar-Görög meccsen a BS-ben.........:)))

Előzmény: sarkat5 (6032)
antawn Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6034
Végig olvastam eme magasröptű hozzászólásokat, de inkább csak a tippjeimet adnám le.

Olaj-Zte +12
Kaposvár-Kecsó +13
Körmend-Debinyó -5
Ase-Dombesz +6
Alba-Szöged +14

Hajrá ... Olaj!? Igen, hajrá Olaj

albamama Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6033
az lehet, hogy sikerült jó mederbe terelni, csak még vízzel nem töltötted fel :-)
Előzmény: Mol Szolnok Fun (6031)
sarkat5 Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6032
Értem én, hogy mire gondolsz. De: Mikor fog elmenni olyan meccsre 100 szolnoki hőzöngeni, amelyen sem az Olaj, sem az ALbacomp nem érdekelt?
Szerintem soha.
Előzmény: olajka91 (6030)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6031
Nagyon leragadtál öreg!

Szerintem te vagy a gond, hogy idetévedtél!

Olajka91-t már sikerült a jó mederbe terelni, de te nehéz eset vagy. Ja és ez nem a helyesírási fórum.

Ötlet:

- Nyiss 1 helyesírási fórumot, másold ki olajka91 beírásait, és ott vitasd meg légyszíves. Valóban, van mit csámcsogni rajta. Igen, és legalább addig sem ide írsz....:)

Előzmény: albamama (6027)
olajka91 Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6030
Sarkat!
Én arra akartam utalni ,hogy ti is elmentetek az Olaj ellen szurkolni.Ezzel nincs semmi gond mindenki oda megy ahová akar.
Albamama:hiányoltama hüjjjegyereket.

Üdv: Grétsy tanár úr

Előzmény: sarkat5 (6029)
sarkat5 Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6029
A Paks elleni elődöntőiteken ott voltunk és ott voltunk az összes döntő meccsen is, amiben ti nem voltatok érdekeltek.
Előzmény: olajka91 (6026)
kwest Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6028
Igen, elméletileg két horvát jelölt van, most keményen vadászok a nevek után, de sajnos nem tudok róluk semmit (le kéne menni edzésre oszt megkérdezni, hogy vaccjorném vagy valami, mert akkor már lehet anyagot gyűjteni). A tegnap jött srác még a Karlovacban is játszott, na az még annyira se Lakers, mint a Zrinjevac, de azt mondom, hogy nagy általánosságban még mindig szerencsénk van a légiósválasztásban (nem a sérülésekre, hanem a képességekre gondolok), úgyhogy ebben lehet bízni.
Előzmény: Törölt nick (6025)
albamama Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6027
olajka91 ( valószínűleg a "két szolnokiból" az egyik):ezt jól mondtad , te vagy a gond!
(tudod írásjelek: felkiáltó , kérdő, nem mindegy)
Előzmény: olajka91 (6026)
olajka91 Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6026
Saját meccseitekre se mentek el 40-nél többen,nem hogy az olaj meccsére.Az ASE elleni döntöbe jutás ellen ti írtátok hogy mentek, többen szurkolni a Paksnak.Mi a gond!
Hajrá olaj forever!
Előzmény: albamama (6022)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6024
Még 31 nap...
és kezdődik a való világ a Tiszaligetben.

Két szürke ruhás bigbrádör lesz, az aki eldönti hogy a játékosok jól hagytják-e végre a feladatokat.
Sajnos itt nem a közönség fogja kiszavazni a neki nem tetsző játékosokat (persze azért erre is volt már példa).
És a tét sem 15 millió Ft, hanem sokkal több...néhány hónap (a visszavágóig) megaláztatás:)))))))))))))))))

Ui: hogy foglalkozzam az e heti áldozattal, ZTE-vel is:)))) nos..
hiába volt csak a múlt században olyan jó csapata Egerszegnek mint most, nem hiszem hogy lesz vele gond (habár pillanatnyilag erősebbnek tűnik centerben, mert elképzelhető hogy nem játszik Vilcinskas)

isz-akos Creative Commons License 2002.10.01 0 0 6023
Ebbe beletrafáltál mert én tényleg ilyen vagyok ha valaki ok nélkül faszszopózik azt rendre utasítom (más kérdés hogy baszik rám:-)

De tudod mit mondok én? inkább szóljon a faszszopó fehérvár a részetekről a mienkről (NEM AZ ENYÉMRŐL) meg a faszszopó szolnok mintsem brutalitásba verekedésbe huliganizmusba torkoljon az egész. Mert az tény hogy az egész héten felgyülemlett feszültséget valahol le kell vezetni és mondjuk ezt nem lehet a szinházban hanem mondjuk egy foci vagy egy kosár meccs keretei között és fene tudja néha még én is faszszopoztam vagy talán még fogok is de egészen más ha már huliganizmusról vagy verekedésről van szó, igaz?
Szóval a kettőt ne vegyük egy lapon...
És egy olajos b közepes szerintem elöbb adja a pofont mint egy nagyszájú kövér öltönyös nyakkendős fehérvári...
de örülök hogy Te is hasonlóan gondolkodsz és szerintem amig a 2 tábor csak szópárbajt viv addig nincs is komoly baj...
De akkor ne is fajuljon tovább a dolog!!!
Baráti üdv Neked és minden kosárlabda barátnak!
Hajrá ALBA!

Előzmény: Olaj az Isten (6016)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!