Vagyis az nyer, akinek a hozzászólása legtöbb ideig az utolsó marad! :-)
Vigyázat, ha úgy írsz új hozzászólást, hogy előtte a tiéd volt az utolsó, akkor a saját idődet nullázod!
A játék minden hónapban újraindul, minden hónap után havi eredménylista ill. örökranglista állás.
Hajrá! :-)
Itt egy cél van,folyamatosan benézni,mert nem tudjuk mikor lesz egyszerre mindenkinek sűrgős dolga.Szerintem ide mindenki szórakozásból néz be.Az ötleteim,tudom hogy nem megvalósithatóak,nem is azért írom.Egy kis szinfoltot szerettem volna lopni az oldalra.Ez ugyanaz mint a többi játékos szolid rábeszélése a lefekvésre. Mindig nézzük a dolgot a jó oldaláról!(Egy kis hízelgés):Ez a topik szerintem a legnépszerűbb.
U.i.: Értékelem a játék izgalmasabbá tételére vonatkozó törekvéseket, bár lehet hogy az ihlette Werthm javaslatát, hogy észlelte: "nagy léptekkel" történő előrelépkedése igencsak kifulladóban van.. :-)
Werthm írta: "Töretlen lendülettel haladok előre.(ugy látom továbbra sem tudsz javitani,sem időt sem helyezést)Ezért volna egy javaslatom:A 2006 02 10 előtt elért eredményekből vonjunk le hozzászólásonként egy másodpercet, az utána levőkéhez pedig adjunk hozzá egy másodpercet hozzászólásonként.Van még egy:Senki se szólhasson addig hozzá mig a saját helyezése nem forog veszélyben!"
Tehát: Amíg első vagyok, eszem ágában sincs helyezést javítani, hisz akkor 0 lennék:-) A javaslat érdemi részéhez: 1. először is számold meg, hányszor szóltak hozzá az érintettek azóta, majd ezt folyamatosan tartsd nyilván, ha ezt sikeresen megoldod, megfontolom az ajánlatot :-) 2. "Senki se szólhasson hozzá addig..." - Nos, az a helyzet, hogy nem kívánom megölni a topicot :-) Ha ezt az egészet komolyan gondoltad, akkor baromira ráérhetsz és folyamatos számolási kényszerben szenvedsz. Viszont a többiekre ez nem feltétlen igaz, így sztem senki nem akarja azt figyelni folyton, mikor kerül veszélybe az eredménye és ehhez igazítani napjainak időbeosztását. Összefoglalva: Az ötlet gyakorlatilag kivitelezhetetlen és topicgyilkos. Ez a véleményem :-)