Hát nem jellemző. De igazából ismerősnek nem szívesen adtam volna el, mert tényleg sok baja volt. Amiket leírtam, azok csak a durvábbak voltak, azokon kívül még rengeteg kisebb-nagyobb gond volt vele. Asszony is imádta, ha nem lett volna ennyi baja, nem cseréltük volna le, hidd el.
Ma föltettem az AX-et a használtautóra, de még mielött rányomtam volna a mentés gombra, már szólt a telefon és hárman érdeklődtek rá. Az elsőnek oda is adtam. :)
Tegnap reggeltől nem vagyok omega tulaj. A tolvajok tették a dolgukat és ellopták a 25 éves omegámat.
Gondoltam bejelentem, ha már ezt a topikot anno én hoztam létre. (Igaz az utóbbi 5-6 évben már nem olvastam.)
Amit nem értek: ilyet minek visznek el?
Fénykorában:
Persze az utóbbi időben már egy kicsit megfakult, már nem csillogott a fényezése, ajtók kezdek alul kirohadni, a jobb hátsó ajtó fekete színű lett, mert csak olyanom volt cserére.
A két első ajtón lévő szarvas matrica már elkezdett megererszkedni. De motorikus a 300.000 km (óra szerint) ellenére még mindig jó volt. a Zöld kártyát simán kapta amíg volt zöldkártya intézménye. Augusztusban vizsgáztattam és az volt a terv, hogy még két évig használjuk. Mert kényelmes volt és nagyon olcsó a fenntartása. Természetesen nem a benzint nézve. Bár intercity módban nem fogyasztott rosszul. kb. 7.5l/100km
12 évig volta ma tulajdonosa. Most vagy egy árokban lehet beborítva vagy szétflexelték. Az biztos, hogy nem sok pénzt termelnek ki belőle, de nekünk mégis sokat ért.
Persze oda lett a két gyerekülés és kb. 30ezer forintnyi szerszám is. (csavarhúzók, villáskulcsok, nyomatékkulcs, dugókulcs készletek, akkutöltő, stb)
Maradt utána egy szett alufelni nyárigumival. Olyan mint ami a képen van.
A ventillátorom, egyenlőre csak bal kanyarnál hallatja a hangját (valamihez hozzáér). Amúgy még szépen megy . Nem ropog , nyikorog szépen pörög fel és áll meg. Ez a későbbiekben javítható vagy az egész venti csere lesz?
Én is azt hittem, az előző omiban úgy is volt, de ebben csak a fogas rész meg a kézifék kapcsoló látszik. Az állítási lehetőség már a gardán alagútban van, egyrészt útban van a tengely, a másik oldalon meg a jobb oldali alsó takarólemez. Cáélszerszámmal "félbevágott csillagkulcs" megoldható az állítás, az már elfér. A hely nem szűk, csak nehezen hozzáférhető.