Egyébként Mirko valójában nincs rágerjedve Nórára, ez csak egy aljas trükk, hogy befeketítse apja szeretőjét, és szétrombolja a kapcsolatukat...
Ez egyértelmű, ezért kellene valahogy visszafordítani rá a vádakat, ill. bebizonyítani, hogy kamuzik. A végén még őt lehetne perbe fogni hamis tanúzás miatt. Hacsak Nóra megint nem visszakozik, hogy á, de ezt azért talán mégsem kellene... És igazam volt, Bandi és Mirkó ugyanolyan sunyi és romlott karakter, még ha ez más-más formában nyilvánul is meg. Titokban remélem, utóbbival nem hosszú távra terveznek, borzalmasan hiteltelen az "alakítása". A Bandit alakító srác hozzá képest sokkal jobban azonosul a karakterével.
Amúgy Nóra önmagát csak részben okolhatja, ő próbált "jó fej" lenni Ábel gyerekeivel, de azok csúnyán visszaéltek vele. Ábel meg nem valószínúleg nem vállalja fel, hogy a gyerekei és Anett ellenében Nóra pártját fogja, de majd kiderül...
Stefan azzal lökte oda Rudinak a megkötözött Krisztiánt :"Itt a havarod, frissen nyírva borotválva..." Lehet, hogy Nikol mintegy megszégyenítés gyanánt fosztatta meg a srácot a "férfi szőrzettől"? Mindegy, sztem jót tett neki, még pár kilót lead, és olyan lesz, mint régen... :-)
de Mirkónál gondolom nem ez az első alkalom, hogy rányomult valakire.
Ha volt is ilyen, a szülei biztos nem tudtak róla, hiszen Ábel őszintén megdöbbent, hogy miket művel a fiacskája. Egyébként Mirko valójában nincs rágerjedve Nórára, ez csak egy aljas trükk, hogy befeketítse apja szeretőjét, és szétrombolja a kapcsolatukat... Nórán tényleg Gizi tudna segíteni, de ha a rendőrségen ugyanazok vannak, akik az Ági ügyben, (BK-ban ez borítákolható) emlékezhetnek rá, mennyire "megbízható" tanú...
Mivel Nóra sorsa a forgik kezében van, ők tehetnének róla, hogy normálisabb legyen a karaktere. :) Benne az zavar a legjobban, hogy sokszor hoz egy normálisnak mondható döntést, aztán röviddel utána visszakozik, mint most is Mirkó esetében.
No persze a srác romlottságban már "haladó" szintet ért el... Ha azt állítja, hogy Nóra zaklatta (és Nóra ugyanezt állítja róla), akkor bizonyítsa be, hogy nem ő találta ki az egészet! Persze a zaklatási ügyekben sosem könnyű eldönteni, ki mond igazat, de Mirkónál gondolom nem ez az első alkalom, hogy rányomult valakire. És amikor Nóra állítólag zaklatta Mirkót, akkor egymással szemben álltak, tehát bárki lehetett a kezdeményező. Azonkívül Nóra már korábban jelezte Ábelnek a fia nyomulását, és korábban még sosem vádolták meg zaklatással. Mondjuk a srác korábbi "akciójára" tanú is van Gizi személyében, de őt beidézni a bíróságra, hááát...
Azért elég érdekes, hogy bizonyos cselekményszálak mennyire egybeesnek aktuális eseményekkel. Félix robbantásos akcióját a Teréz körúti robbantással egyidőben adták le, ez a zaklatási ügy pedig a mostani szexuális zaklatási botrányokkal párhuzamosan kerül adásba. Nyilván kizárható, hogy ez direkt történik, de mintha egyik-másik forgi a jövőbe látna...
Emíliának készíteni kéne egy vallomást amiben mindent elmond az ékszerbizniszről, és azt letétbe helyezni pl. egy közjegyzőnél, hogy akkor bontsák fel, ha vele történik vmi.. És ha Nikol tovább zaklatja, ezt vágni a szemébe..
Az meg 999999%, hogy Lábel lesz Nora ugyvedje, aki nagyon hulye otletet hozott azzal, hogy Mirkot hozzzak vissza. Pihentessek mar Nora karakteret, elfaradt mar!!!!!!
Emília "ölébe hullottak" az ékszerek, szó szerint, ahogy odadobta Nicol.
Kíváncsi lennék, ha Emília, megint Miklóshoz vinné (csak úgy "spontán", mint a múltkor), és odapottyantaná neki, hogy "és ehhez mit szól, Miklós?!" :))
(Ha szerencséje van Emíliának, Miklós meglepődik és.........fizet?!)
Már csak azért sem szerencsés, hogy Nóra vissza akarja hívni a srácot, mert így úgy tűnik, mintha neki hiányozna, mert tényleg bejön... Inkább örülne, hogy megszabadult tőle...
A tehetségkutatóval kapcsolatban, "elveszítettem" a fonalat, ugyan úgy, ahogy a Kisszékkel kapcsolatban is. Nem tudom, hogy ez a Kisszék kell-e a sorozatban, nem erőltetett ez az egész?!
Soha senki nem ér rá ott lenni, nem is tudom, hogy mikor és meddig van nyitva?!
Ki a vezetője?!
Petinek milyen szerepe van ebben, azon kívül, hogy ő, mint "góré" cseszegeti Milánt és Ottót is?!
(Most oké, értem én, hogy az a baja, hogy Milán nem ott énekelt!)
Az elején Ági pénzével indult a dolog (ha jól emlékszem), majd Natasa megtámogatta",és azóta egyfolytában azon vitatkoznak, hogy most "ki a soros", örökké vita van a "beosztásban"
Szóval,most is zavart, ahogy Peti kiosztotta Milánt!
Egyáltalán hivatalosan ki dolgozik ott?!
No, de itt abba is hagyom, oldják meg egymás között, de nekem nem hiányozna ez a Kisszék, ha éppen nem lenne, "sok baj forrása volt már a helyszín!" :))
Nóra meg, visszavárja Mirkót, majd inkább ő fog meghunyászkodni, mondja Ábelnek.
Hát igen, és az külön nem jó, hogy úgy akarja elválasztani Ruiditól, hogy Natasával még csak nem is beszél az ékszerügyről. Ha tudná, mibe keveredett az anyja miatta, az jobban távol tartaná a gyanús ügyektől..
Nem értem, Emília miért szól bele felnőtt lánya döntéseibe a háta mögött... Ha a lány nem látja a különbséget a kis izgalom és az illegális ékszerkereskedelem között, akkor annak már mindegy, a következő fiúja fogja belevinni valami rosszba, majd abból talán tanulni fog...
Csodaügyvéd Ábel pedig mindjárt elkezd a fiának hinni :D
Mindez annak a káros hozadéka, ha egy-egy "akciódúsabb" hét kedvéért állandó szereplőket hoznak be a sorozatba - könnyedén felbukkanó, ámda végül gondosan továbbpöccenettet - epizódisták helyett. Ha 1/2X csak valami ismerős ismerőse maradt volna és legfeljebb egy kósza numera erejéig kavarodik viszonyba Emliával, most nem tűnne fel a fel nem tűnése. De kvázi élettársként valóban fura hogy köddé vált - pláne, hogy még csak nem is beszélik, hogy épp hol nincs...
Legutóbb talán Emília könyvét védte Ágival szemben úgy egy hónappal ezelőtt... Ekkor tudta meg Ági, hogy ő szöktette meg Ludwigot, és Emili is tudta... Én akkor arra számítottam, hogy Ági dühében elszólja magát, és Félixnek gyanús lesz, de semmi ilyen nem történt... Tényleg fura, hogy elvileg Emilivel él, soha nincs a pszicho lakásban, és nem történik vele semmi... Ebbe az ékszeres sztoriba igazán bevonhatták volna..
Igen, gondolkodtam is, hogy mi történt utoljára Félixszel, már hetek óta semmi nyoma. Biztos annyira rossz volt a film, hogy bánatában elbújt a házába, és azóta is ott dekkol. :)
Japán cégről van szó, ahol színészek játszanak el családtagokat jó pénzért.
Biztos a Bk-t nézte az ötletgazda, Kinga csinált ilyesmit ,hogy színészekkel játszatta el a rokonait az esküvőn, mert szégyellte a ketyós szüleit, később az apja meg is jelent, az esküvő után, az asszony elhagyta egy fiatalabb szeretőért, erre alkesz lett egy ideig lakott náluk is.
Ábel szerintem nem mer ujjat húzni Anett-tel és a gyerekeivel, ahhoz túlzottan erős a zsarolási potenciál. Egyébként sem egy határozott jellem. Úgyhogy Nórának tényleg Miki közbelépésére lesz szüksége...
hirtelen fel nem tűnik egy csokor virággal, és Natasától vagy Irmától megtudja, hogy Emília már két napja nem jött haza. De erre elég kevés esélyt látok...
Nincs kizárva, hogy így lesz, feltéve, ha a jegyszedő felébreszti a moziban, ahol az öreglány legutóbb felejtette! :D
Csak nem Emilit fogják elrabolni a változatosság kedvéért... Félix lépjen már vmit, elvégre az ő nőjéről van szó!
Esélyes, hogy ez történik, mármint hogy elrabolják Emíliát. Viszont Félix karakterét nem értem, miért tartják még bent a sorozatban. Előkerül, eltűnik, mond ez-azt, de túl sok funkciója nincs. Szerintem ebben a szálban nem lesz szerepe, hacsak egyszer hirtelen fel nem tűnik egy csokor virággal, és Natasától vagy Irmától megtudja, hogy Emília már két napja nem jött haza. De erre elég kevés esélyt látok...
Héten történik: Gigi és Ádám között úgy tűnik több van, mint barátság, és talán Hanna segíthet nekik megoldani egy komoly problémát. Tóbiást keserű csalódás éri. Miklós nem válogat az eszközökben annak érdekében, hogy Nórán segítsen. Lehet, hogy Krisztián számára mégis csak Aliz az igazi? Rudi és Krisztián megpróbálnak végleg megszabadulni Nikoltól, ám nem gondolnak arra, hogy ez nem biztos, hogy veszélytelen Emíliára nézve. Vajon Attila bevallja Miklósnak, valójában miért próbálják megakadályozni az ásványvízüzem terjeszkedését?
"Ábelünk nagyon büszke volt arra, hogy fiacskája is ugyanúgy csajozik,"
Hát igen, ezek után mondjuk a nagy felháborodás helyett logikusabb lenne, ha a bájgúnár fater pl. azt mondaná, hogy "verd csak be neki a lompost fiacskám, ahogy én szoktam, hátulról szereti a ribanca"....:))
Igaz, a taknyosnyomulás mellett itt volt pl. a kurva gyűrű köré "szőtt" rétestészta történetszál, amit a közelmúltban már egyszer eljátszottak a kábszerrel.
Kíváncsi vagyok legközelebb mi fog körözni a házban, biztos Bözsemama protkója.....:)
Most sem dicsérni jöttem Nórát, de ha "zaklatással" vádolja Mirkó és az anyja Anett, vagy bárki ebből a családból, az már sok (sokkk!) Nóra hibás azért, amiket már előzőleg leírtam, de most őszintén, ki a fene kérte, hogy legyenek "öribarik" Áron exével, vagy üljenek egy asztalhoz?! Sőt, még főzött is, mint egy "Micheli-csillagos séf", nem kellett volna! Ha megvádolják Nórát, Gizinek kell "segíteni" avval, hogy "pletykálja" csak el, ahogy szokták a MK téren, hogy tanúja volt, amikor ez a Mirkó gyerek, molesztálta az udvaron! Amennyiben meg Ábel apuka elfelejtette volna, emlékezzen csak arra a pillanatra, amikor Nóra felrótta neki, hogy Mirkó ,már-már kokettál vele, és Ábelünk nagyon büszke volt arra, hogy fiacskája is ugyanúgy csajozik, mint ő, ennyi idős korában!
Amennyiben Ábel nem áll ki Nóra mellett, akkor elmehet a 3,14/Á-ban, és igen röstellem, hogy "csunajságot" mondtam, de most kijött belőlem!
Most, hogy egy időben látom mindkét színészt a két csatornán, feltűnt: R. Kárpáti Péter nagyon hasonlít Anger Zsoltra (illetve fordítva). Csak nekem tűnik így?
"Csak azt nem értem, miért cuppantak rá mostanában ennyire a "fiatalkorú megkörnyékez egy felnőttet" témára..."
Na igen, amikor néztem tegnap nekem is pont ez ugrott be.
Még szinte le sem zárult Luca erőszakos nyomulása Ádámra, máris jön ez a tahó Mirkó, és rá akarja vetni magát Nórára.
És abban is hasonlít, hogy mindkét fiatalkorú "kiszemeltje" a szülője szexpartnere (volt, illetve jelenleg is az, már persze ha Nóráéknak van kedve döngetni a tahó csávótól és az irritáló kiscsajtól 10 méterre....)
A srác már csak azért is gyanús kéne hogy legyen, mert kétszer is kettesben maradt Nórával... Vagy erre is a nő kényszerítette, esetleg extra sütit ígért? :D Ábel elvleg egy nagyon okos ügyvéd, nem igaz, hogy ennyit sem képes átlátni..
Persze lefekhetnének egymással, mert Nóra nem tanára, és egyelőre nem is a nevelőaanyja Mirkónak. Csak azt nem értem, miért cuppantak rá mostanában ennyire a "fiatalkorú megkörnyékez egy felnőttet" témára...
Persze nem is rendőrségi ügy lesz belőle, hanem bíróságon belüli etikai vizsgálat
Lehet, hogy Ábel fia miatt vége lesz Nóra karrierjének?
Ábelnek kutya kötelessége lenne Nóra mellé állni, hiszen tudhatná, hogy mire megy ki a játék... De gondolom, majd tanácstalan lesz, se a fiával, se a szeretőjével nem akar összeveszni... Anett viszont egyértelműen a fiának hisz majd..
Mondjuk ez igaz, és nagyon hiteltelenül "játszik" a srác, kicsit olyan, mintha csak unottan felmondaná a szöveget, és ennyi, sokkal többet nem hoz ki a szerepből...
"sztori szerint biztos nincs még 18, másképp Nóra akár le is fekhetne vele (ha van hozzá gusztusa :P), jogi ügyet nem csinálhatnának belőle..."
Ha mind a két fél akarja, szerintem akkor sem bűncselekmény 16-ot (vagy 14-et?) betöltötte a fiatalabb fél.
Azt meg már Luca esetében is beszéltük, hogy a kiskorú veszélyeztetése meg nem merülhet fel, mert a nagyranőtt óvodás nem Nóra "gondozására, felügyeletére" bízott személy (mint ahogy Luca sem volt Ádám "gondozására, felügyeletére" bízva, így jogilag szerintem Ádámmal sem tudtak volna mit kezdeni, ha megfarkalja Lucát.
"Ha már Nóra balfasz és megengedte, hogy a lakásában tartsák meg Anett születésnapját, szép fricska volt tőle, hogy meghívta Mikit is, hátha leesik Ábelnek, hogy mekkora gáz volt ez a nap :D"
Ennyi esze nem volt, Mikit Anett hívta meg a születésnapjára nem Nóra, vélhetően a faszkalap férje szívatása céljából, aki nem volt képes helyet foglalni egy étteremben, hanem a szeretőjéhez szervezte a felesége születésnapját.
Csak aztán Mikinek volt annyi esze, hogy nem lenne túl jó, ha elmenne, de amikor ezt mondta a balfasz exének, még az is elkezdte kapacitálni, hogyha már meghívták, menjen el.
De ez a srác egy nagyra nőtt óvodás. A számára hiteltelen szövegén kívül nem nem jelenítette meg semmi a nyomulásának hihetőségét. Ahogy odanyomta a csukott szájas befofott szemű fejét Nóra nyákához? Mint egy deliriumos mackó. Ha nem lépett volna be Ábel bábcsi, ott dől el mint egy homokzsák...
Korábban Nórát felmosórongyhoz hasonlítottam, de mostanra lábtörlővé avanzsált a szememben.☺Persze úgy volt megírva, hogy Ábel perputtya a fejére nő, de tényleg egy megfelelési kényszeres, gyenge karaktert csináltak belőle. És Ábel messze nem ér meg annyit, hogy ennyire teperjen érte, egy link alak, aki hosszú ideig csak hülyítette őt. Még a végén a lakásából is kiteszik, mert "veszélyt jelent az ott lakó fiatalkorúakra"? Röhej!
Hát nem úgy tűnik, mintha Nórának bármi haszna lett volna Miki jelenlétéből, az igaz, hogy az este Ábelnek volt a legkínosabb (pl. az edzőtermi történet :D), de Miki egyértelműen Anett pozícióját erősítette...
Mellesleg akárhány éves is a Mirkót játszó "színész", és akármit fejleszt is a srác, a sztori szerint biztos nincs még 18, másképp Nóra akár le is fekhetne vele (ha van hozzá gusztusa :P), jogi ügyet nem csinálhatnának belőle...
Azt se értem, Nóra mért nem szólt Ábelnek, mikor a fiacskája előzőleg rányomult, és ő nagyon helyesen, azzal fenyegette, hogy kidobja? Akkor most más lenne a helyzet... De ha Ábel elhiszi, hogy Nóra környékezte meg Mirkot, és nem fordítva, akkor egy címeres barom, aki nem ismeri se a saját fiát, se Nórát és soha nem is szerette igazán..
Ha már Nóra balfasz és megengedte, hogy a lakásában tartsák meg Anett születésnapját, szép fricska volt tőle, hogy meghívta Mikit is, hátha leesik Ábelnek, hogy mekkora gáz volt ez a nap :D
A legegyszerűbb az lenne ha Nóra megkérné Gizit ,hogy mondja el ,hogy múltkor Mirkó nyilvánosan nyomult Nórára. Hiszen Gizi hallotta amiket mondott Mirkó és így be tudná bizonyítani Nóra ,hogy Ő ártatlan. Csak mivel a BK-ról van szó tuti nem ilyen egyszerű lesz a megoldás. Mondjuk én kiváncsi vagyok ,hogy Mirkó mit fog mondani és Ábel kinek hisz majd, hiszen Nóra, amikor beköltöztek hozzá, akkor mondta ,hogy Mirkó nyomult rá.
Meg korábban megosztottak itt egy videót ,hogy Varga Iza mondta ,hogy Nóra megkomolyodik meg hatalmas változás lesz valami miatt az életébe és szerintem ennek köze lehet hozzá.
Sőt, nemhogy lejáratja, hanem az előzetes szerint "Nórát szexuális zaklatással vádolják meg".......
Úgy tűnik megint nagyon aktuális témával foglalkoznak, pedig szerintem nem volt szándékukban....
Tudom, hogy hónapokkal előbb veszik fel a BK-t, és nem tudhatták előre az elmúlt napok eseményeit, csak aztán nehogy olyan kicsengése legyen a dolognak, hogy lám-lám, bárkit megvádolhat zaklatással egy kis takony bosszúból, még akkor is, ha teljesen ártatlan.....
Attól mert a Rózsa zárva volt miért kellett Nóra lakásán tartani Husztiné szülinapját?
Egész Budapesten nincs még egy étterem, ahová a Huszti bagázs elmehetett volna?
Azt aztán meg végképp nem fogtam, hogy Husztiné születésnapjára miért Nórának kellett főznie?
Először azt hittem, hogy Nóra csak a lakást adja át a Huszti csürhének, és ő addig elmegy valahová, amíg ünnepelnek. Na de hogy részt is vegyen ezen és még ő főzzön?
A BK-val kapcsolatban már régen nem használom az "életszerűség" szót, de el tud valaki ilyet képzelni, hogy a férj az aktuális szeretője lakásán ünnepli meg a felesége születésnapját a gyerekeivel, a szülinapi kaját az aktuális szerető készíti el, és a feleség és az aktuális szerető ezen együtt résztvesz?
Úgy tűnik a BK Forgi Osztályán újra aktivizálta magát az "Ordas Nagy Faszságokat Kitaláló Pihentagyú Csoport"....:)
Vajon Miki mit akar a fülbevalóval? Már megijedtem, hogy Anettnek adja, de mégis mire fől? Nórának se adhatja, mikor az Ábellel van.. Vagy egyszerűen csak elpasszolja vmi orgazdának? Csak vhogy azt hittem, még lesz szerepe a dolognak..
Lehet, hogy még tart a felújítás és a bírónő addig az ismerős panziósnál lakik? Nem biztos, hogy kiderül számunkra. Még jó, hogy nem költözött be ő meg Mikihez. Bár, nem lehet tudni... :D
De úgy volt, gondolom közben visszajött, a gyerekei viszont még most is ott dekkolnak Nóránál. Szerintem ez a "két hétre elutazom" eleve csak ürügy lehetett, hogy Nóra nyakára küldje a két gyereket, és megkeserítse az életét. Viszont Nórának jogában állna azonnali hatállyal kitenni a pereputtyot, elvégre nála időznek kéretlenül, jogcím nélkül, és az egyezség úgy szólt, hogy addig maradnak, amíg festik a lakást. Más kérdés, hogy a lakásfestés nem feltétlenül indokolja, hogy ki kell költözni onnan...
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy a szemétkedések nem is Anett felbujtására történnek, hanem Mirkó és Laura magától találja ki őket.
Jóképűnek én sem mondanám, mert van benne valami ellenszenves, szinte barbár nyerseség. A "negatív sármot" úgy értettem, mint ahogy a kígyó megbűvöli az áldozatát, mielőtt lecsapna rá, de azon túl csak kegyetlenség van. Amikor először megláttam, rögtön az "első látásra kerülendő" kategóriába soroltam. Csakúgy, mint korábban Ágit, akiben hasonló vonások vannak, csak azok inkább verbálisan nyilvánulnak meg.
Amúgy ha Lombroso látná Barnát, biztosan a bűnöző alkatúak közé sorolná...
Ottó: "A Rózsának esélye sincs, nyugis kávézó, tele nyuggerekkel". Hát azért, ha nekem kéne választani, százszor inkább a Rózsa, a Kisszékbe még a versenyzők se férnek be, nemhogy a közönség...
Én lehet, hogy férfiként - pláne olyan férfiként, akit nem a külseje miatt szoktak szeretni (persze egyesek szerint csak én vagyok túl kritikus magammal szemben...) - máshogy látom ezt, de ez a pofa baromira nem jóképű. És pont amiatt, amit mondasz: olyan Lombroso-esettanulmány feje van. Már az arcvonásaiból és a tekintetéből is látszik, hogy mindenre képes lehet, és akkor nem veszi figyelembe az illető korát, nemét, semmit. De ezt jól mutatja az is, ahogy Borszőlőnével beszélt...
Most már tényleg az hiányzik csak, hogy Aliz kimossa és kiteregesse a farmersortját, benne a fülbevalókkal, lefújja a szél a szárítókötélről, és szájába kapja a kutya...
Én is mondtam ezt korábban, sőt még a "beszuszakol" szót is használtam, úgyhogy egyetértek. :) És Barna karakterét is hasonlóan látom. Van egyfajta "negatív sármja", másképp fogalmazva: "menekülj tőle, amíg a hatása alá nem kerülsz!".
A Barna év számomra azért is érdekes, mert nálunk a rokonságban van egy Barna, akinek a személyisége pontosan ellentétes a BK-beli névrokonáéval. :)
Átöltözött, közben eszébe jutott, hogy betesz egy mosást, amíg díszíti a Rózsát. A nadrág zsebében maradt a fülbevaló. Teregetéskor nem tudja majd, hogy hogyan került a gépbe a sok pici csillogó-villogó kövecske, talán "illatgyöngyök"? :D
Ezen az ékszeres történeten én is kiakadtam. Irma néni (mindig a "Frakk a macskák réme" jut eszembe a nevéről), ha jól rémlik belgyógyász FŐorvos, érdekes, hogy nem ismeri fel a csillogó-villogó gyémántot és nem tűnik fel neki, hogy a legalább 55 éves lányán még soha nem látta azt?
Ez a biszex (?) Barna, tényleg képes lenne még jobban"bebuzulni", azért, hogy megszerezze a "Berényivizet"??!! :))
A leggyengébb láncszemnek Tóbiást tartja, és valóban Tóbiás a leggyengébb láncszem?!
Vagy Irma mama?!
Akire nagyon dühös voltam, amikor Emília "ékszeres ládikájában" kotorászva adott kölcsön fülbevalót, a színházba készülő, kéregetős Bözsinek! Amikor Bözsi először, Gizitől kért kölcsön "egy egyszerű bizsut", már sejthető volt, hogy megint a "kézközön járó csön-csön gyűrűről" lesz szó. A sok bizsu közül, nem vették észre, hogy egy "kincset" választottak?! Vagyis de, naná, hogy a legszebb, legdrágább lett kölcsönadva?!
Remélem, nem fogja Bözsi mama elhagyni a fülbevalót, amiért cserébe Krisztián szabadulása a tét!
Ez már túl sok lenne! Ne csavargassák még jobban ezt a szálat, Krisztián kerüljön elő és punktum!
Úgyis az előkerülése után, még egy hétig Alíz veszekedését fogjuk hallgatni, hogy Krisztián "csak úgy, ukk-mukk-fukk" eltűnt! Kíváncsi vagyok, hogy Bözsi mama mikor adja vissza a "kölcsönkért bizsut"?!
Szerintem fején találta a szöget, ez már bennem is felmerült: szerintem egy meleg vagy leszbikus párnál is van "férfi" és "nő", tehát "vőlegény" és "menyasszony" is, ha köthetnek házasságot. Csak egy ismert amerikai példára hivatkozva, az Ellen DeGeneres - Portia de Rossi színésznő-párosnál ez egyértelmű:
...és érdekes, a való életben engem sem zavar az egész, volt ismerősöm, aki vállaltan meleg, igaz ő eredetileg nőnemű, legalább 17 éve ismerem és -érdekes módon- egyre inkább felvállalja másságát, nem régen láttam és már ffi reuhában volt, rövid hajjal. Változik a világ!
Alapvetően a homoszexualitással mint olyannal nekem sincs bajom, elfogadom, ha valaki ilyen orientációjú. A filmes-színházi körökben általában gyakoribb e "jelenség", de az egyik népszerű egyetemi oktatómról is kiderült, hogy meleg. Én a diploma után tudtam meg, csak elsőre volt kissé furcsa.
Amúgy Hollandiában tényleg "nem téma" az ilyesmi, első kézből tudom, mert hollandokkal is dolgozom. De eredetileg vajdasági vagyok, az ugye Szerbia része, és a jelenlegi szerb miniszterelnök asszony is vállaltan leszbikus. Még ott is lenyelték, pedig alapvetően az sem túlzottan "befogadó" társadalom.
Ami a BK-t illeti, nekem sem a meleg jelenetekkel van bajom, hanem a gyakori partnercserékkel, pl. a Peti-Natasa-Rudi illetve a mostani Ottó-Hanna szállal (miközben Ottó elvileg még most is Lizát szereti). Illetve azzal ami pl. legutóbb Ottó és Hanna között folyt: először jön a szex, aztán az, hogy na de ez mégis csak egyszeri eset volt, "barátság extrákkal", stb., pont mint az ÉNB-ben. Korábban más formában, de Tóbi és Kristóf is állandóan a párkapcsolatukon problémáztak. Tehát akár hetero, akár homo kapcsolatról van szó, vagy lepattintják a partnereiket, vagy együtt vannak, de folyton magán a kapcsolaton problémáznak. :)
"...Én sajnos ilyen "maradi vagyok" ezen a téren..."
Én próbálok a kor változásainak (nem elvárásnak mert nem az de ma ez is hozzátartozik a mindennapokhoz csak, hogy ma már nyíltan beszélnek erről, no nem Magyarországon, nálunk még mindig feszélyezve vagy gúnnyal megy a társalgás erről) megfelelni, nem zavar max én magam is a ffi-nő "hagyományos felállást" preferálom.
Az jó kérdés BK-ban miért erősítik ezt a vonalat jelenetekben. Ezzel akarják (még)elfogadottabbá tenni a "jelenséget"? Talán....nem tudom Az fix ha Hollandiában menne a BK ott nem lenne téma a "meleg téma" És most lehet jönni, hogy azok a hülye b... i hollandok, még is egy befogadóbb nemzet csak az én példámon keresztül a "rokkant emberekkel" kapcsolatosan is, nem tartják csodabogárnak, na mind1
szerintem 12 évesen a gyerekeknek már nem újdonság az ilyesmi. A 7 éves gyerekem megkérdezte, hogy lány lehet e szerelmes lányba, mert a negyedikesek azt mondták, hogy igen. Mondtam, hogy igen, lehet. Ugyanígy fiúval is rákérdezett, ott is azt mondtam, hogy igen lehet
Viszont neki nem maga a tény volt az elgondolkodtató és furcsa, hanem az, hogy akkor az esküvőjükön ki lesz a vőlegény vagy a menyasszony? :)
Az ismétlés az RTL-II-n 16 óra után szokott lenni, de pl. az RTL-Most-on bárki, bármikor megnézheti, ha regisztrál. Egyébként a sorozat 12-es "karikás". Lehet, hogy az ilyen korú gyerekek már mindent tudnak? ...akkor tényleg el vagyok maradva. :-)
Egyébként pedig: ha érintett lennék, nem engedném nézni a gyerekemnek ezt a sorozatot, egyáltalán nem nevelő célzatú, a történések sem gyereknek valók.
A BK este 10 körül kezdődik (+-15 perc), ebben az időpontban olyan korú gyerek ne nézzen tévét, aki abban az életkorban van, amikor ezt még el kell magyarázni.
...talán mert ezt a sorozatot (az ismétlést) sok gyerek is nézi, nem így kellene felvilágosítani őket. Az Rtl-en nincs is olyan sorozat, ahol ne lennének melegek (lásd már az új Oltári csajokban is van).
Az bosszant most, hogy végre betettek egy elég jóképű pasit, erre az is "ráhajt Tóbiásra", még ha csak színleli is azt, hogy vonzódik hozzá. Tegnap is azok a pillantások, érintések... a hideg kirázna, ha egy leszbi elkezdene simogatni.
Én sajnos ilyen "maradi vagyok" ezen a téren és azt gondolom, (még) leírhatom ezen véleményem!
Barna lopott pénzt, de Tomci elkapta, és biztos vissza is vette... Ami azt illeti először Tomci lopta el Barna örökségét (jó család :D) Aztán Tamás "száműzte" az öccsét...
Hát ha Bözsi elvitte (erre a mozzanatra nem emlékeztem), akkor talán tényleg beválik a tippem, hogy Cuki kutya szájából kerül elő. :) De tényleg nem életszerű, hogy Irma csak úgy odaadja neki a másét...
Jó, tudom, hogy a forgatókönyv, és muszáj volt még fordulatot beleírni mert most kell sok-sok fordulat, de minek színházba kölcsön ékszer?
Ha meg kell, ilyen csillogó fülbevalót már 500 Ft-ért is kapni, Bözsimama kb.70 éves, de nincs semmi, de semmi csillogó ékszere? Neki is van szülinap, karácsony, névnap, ilyenkor az ember mindig kap valamit, vagy akár vesz maga a piacon ennyi év alatt.
Az én gyomrom is forog, ahogy "Valentin" ránéz Tóbira, az meg szemérmesen/szerelmesen visszapislog rá! Már kezdtem örülni, hogy Kristóf "magával vitte" másságát, de sajnos nem.
Bevitte a szobájába, a saját ékszerdobozába tette, az öreglány azt hozta ki, majd miután Bözsi elvitte a fülbevalót, a dobozt már nem a helyére vitte vissza. Emiatt is lepődött meg Emilia, hogy a dobozt a kinti polcon találta meg.
Bözsimama kölcsönkérte Irma te rémestől. Utóbbi meg most még öregasszonyosabbnak néz ki, és mintha eddig festette volna a haját, mert most szőkéből nagyon hamar átment fehérbe... meg a férfias rövid haj helyett ez a vénasszony-dauer is...
Én úgy hallottam, hogy Kalamár is "az", aztán ki tudja még, mennyi maradt ott azokból a körökből...
Azt én sem értem, hogy Borszőlő Barna miért pont oda akarna menni Sebaj Tóbiással borozgatni, ahol az egykori sógornője is lakik... még ha nem is tudja, mekkora egy ótvar beltenyészet ez a ház, akkor is kell, hogy legyen benne az az óvatosság...
Azon én is gondolkoztam, hogy meddig menne el Tóbiás elcsábításával... egy csókhoz mennyire lehetne gyomra... a korhatárosabb dolgok közül viszont csak azt tudnám elképzelni tőle, amivel egy nő is boldoggá tudná tenni őt...
Tényleg hülyeség volt, de azt azért nem értettem, hova tűnt a fülbevaló. Ugye Bözsi mama nézegette, hogyan nézne ki rajta, aztán már nem emlékszem, mi történt. Talán Irma rakta el valahova?
De az biztos, hogy ezzel is eljátsszák ugyanazt, mint korábban a droggal, már a fél ház kezén átment az a fülbevaló. A végén majd Cuki kutya szájából kerül elő... Apropó, ő még a házban él?
Hát igen, és ez az újabb buzinyomulás már nagyon hiányzott....végül is a buzibarát páros már olyan régen szakított....
Én nem tudom mi ez a homoszex becsípődés BK-éknál, de ha már ennyire nélkülözhetetlennek tartják, legalább Hannát hoznák össze valamelyik házbeli kiscsajjal...:))
Heteró? Ha annyira heteró, akkor nem szúrta volna ki a múltkor, hogy Tóbiás homoszexuális. Mivel Gigit is szereti, ezért valószínűleg biszex. Persze, ez érdekkapcsolat, de attól még biszexnek kell lennie, hogy észrevegye Tóbiásnál azt, hogy ő más.
Szatasa meddig KUTAT? Annyit kutat az egyetemen, hogy már lassan elmerül... azóta is kutat, vagy mivan? Fazekas prof így, meg úgy, de azóta is jár az egyetemre... ki érti ezt???
Azért ezt a Barnát meg lehet érteni... A kedves bátyja elvette az örökségét, a nőjét és számüzte az országból... Sokat nélkülözött és most miután Tomci sajnos hálisten meghalt, visszajött, hogy mindent visszaszerezzen. Az már nem annyira természetes, hogy pont a Berényi vízre fáj a foga, ami Mikiék jogos tulajdona...
Hülye Emili pont a családsi ékszerek közé tudta dugni azt a fülbevalót... Mért nem vitte be a saját szobájába, a fiókjába.. Félix ott van és mégis kimarad az egész ékszerbizniszből ezt nem tudom megemészteni.. Úgy látszik, az őszinteség visszafelé nem kötelező.. :P
Ha jól emlékszem nem Nóra kérdezte, hanem az apja dicskedett el, hogy Mirkó már kész üzletember, és mobil applikációkat fejleszt... Persze valszeg a suli mellett.. Ettől függetlenül én is csodálkoztam... Mikor Nóra megkérdezte, hogy mégis meddig kell várni a válással, Ábel azt mondta, amíg a gyerekek leérettségiznek, mire Nóra, azért az még elég sok idő... Hát nem úgy tűnik..
És mindez a Konyhafőnök VIP miatt, ebben a műsorban (még "VIP" nélkül) az volt az érdekes korábban, hogy elvileg az "utcáról" jöttek emberek, hogy összemérjék a főzőtudásukat. A gyakorlatban persze sejtette az ember, hogy nem teljesen az "utcáról", és hogy már akkor sem az volt a lényeg, ki hogyan oldja meg a főzési feladatokat, hanem inkább a szereplők közötti viszonyok és a taktikázás, hasonlóan bármelyik valóságshow-hoz... De amióta nagyrészt az RTL Klub "belső sztárjai" versengenek egymással, pont az eredeti koncepcióját veszítette el ez a műsor, ezért most már nem nézem.
Most nem arra gondoltam, hogy a valóságban hány évesek, meg hogy mennyinek néznek ki... hanem mondom, mikor először ott voltak Nóra lakásán, az megkérdezte, hogy a srác mivel foglalkozik, és Ábel azzal jött, hogy "mobilalkalmazásokat fejleszt". Én már akkor is furcsán néztem, hogy elsősorban akkor is tanulnia kéne, ha egy olyan informatikai lángelme - de már múltkor is mondtam, hogy csak ötletgyárosnak tudom elképzelni, nem olyannak, aki a megvalósítást végzi - ha viszont valaki tanul, akkor általában azt mondja elsőként, és csak utána azt, hogy szabadidejében mit csinál. Még akkor is, ha mondjuk versenyszerűen sportol...
Itt inkább a tinisrác idősebb hölgyre bukik variáció lesz (Márkó - Nóra), még ha esetleg csak kamu is a részéről... Legalábbis a spoilerek alapján. Lehet hogy Laura csak minél többet szeretne tudni Nóra és Miki kapcsolatáról, hogy meg tudják akadályozni Apuci eltévelyedését, mert ugye arra megy ki az egész..
Barna behatolt Gigi lakásába és elvitt onnan minden fontos papírt. P. ott volt az a szerződés, amit Miki aláírt, hogy Tomcinak adja át az ásványvizet meg hasonlók...
Ezt miből gondolod? Amúgy egyetértek, nem igazán szeretném Mikit sugardaddy-szerepben látni... Viszont őt most inkább Anett fogja megkörnyékezni az ajánló alapján.
Szerintem sem az SZMK illetékessége, hogy ki üzemelteti az iskolai büfét, maximum javasolhatják, hogy legyen vagy ne legyen, ill. hogy pl. kólát és chipset vagy inkább teljes kiőrlésű szendvicset és gyümölcslét áruljanak benne. A többit az iskola vezetésének kellene eldöntenie.
Ha már Macilaci... egyre kevésbé tudom hová tenni ezt, hogy a szülői munkaközösség ennyire mindenható lenne, akár még egy magániskolában is. Még ha egy alapítvány állna a háttérben - mert az ma már szinte minden iskolánál van - és annak a kuratóriumi tagsága döntene erről-arról, azt érteném, de még azok sem szólnak bele egy iskola mindennapi ügymenetébe...
De a kisebbik Borszőlő honnan tud az egész ásványvíz-dologról, ha egyszer jó ideje nem állt szóba a testvérével? Én jóban vagyok a bátyámmal, de elég ritkán találkozunk - főleg mert féltestvérem és köztünk is viszonylag (de nem ennyire) nagy a korkülönbség - és nem nagyon tudok arról, hogy mi mindenből él egész pontosan...
Renátával össze se voltak jőve, csak a naiv Bandika hitte azt, még rendes smacizás se volt, a csaj néha adott a szájára valamit, de azt is úgy, mintha fegyvert tartottak volna a fejéhez
Majd visszamegy a kamu-csajához Keszthelyre aztán vége a Bandi szálnak :D
Az az érzésem, hogy Bandi már nem sokáig marad a Bk házban. A spoilerekben sem említik. Sztem visszamegy az egyetemre.. Most kb. szeptember eleje lehet, talán még tud csatlakozni az évfolyamhoz.. Bár nem tudom, hogy megy ez, ha vki egyszer kilépett, de a BK-ban biztosan megoldható.. :-)
Egyelőre szerintem nem lesz Bandi-Hanna páros (Hanna nem mellesleg idősebb is nála), de igazából Bandihoz nem is tudom, ki illene. Renátával sem passzoltak volna rosszul, de ott a csaj persze csak ki akarta használni. Laura "új lány a házban", korban passzolna, de nem hiszem, hogy kölcsönösen egymás "esete" lennének. Luca jelenleg foglalt, még talán Liza jöhetne szóba, ha továbbra is számolnak vele. Utóbbi kettő viszont elég jól ismeri a srác "sötét" oldalát is.
Persze először Bandi tanulja meg már kezelni az indulatait, azt a mufurc fejét senki sem találná túl vonzónak. De az is elvihetné egy jobb irányba, ha valaki felkeltené a figyelmét.
Hát a kis Laura mellett tényleg egy asszonyságnak tűnik... De úgy látszik Ottóka nem mondott még le teljesen a Huszti lánykáról sem, igyekszik minél jobban elhatárolódni Hannától. Viszont Peti is mintha szemet vetett volna a kiscsajra, bonyolódik a helyzet..
Bandi fantasztikus rajztehetségének felbukkanása milyen fordulat előkészítését szolgálhatja vajon? Tán csak nem áttervezi az étterem/kisbolt és a külső homlokzat viszonyát? Annyira jó lenne ha kiköltözhetnének már végre utcafrontra.
Az RTL oldalán lévő műsorújság a mérvadó (kivéve mikor késnek :P). A szerint ma 21:55-kor volt a kezdés, holnaptól 21:50 lesz... Jövő hétfőn viszont már 22:10... :XP
"Én egyébként alapvetően ott látom erőszakoltnak a Borszőlő II. Barna vonalat, hogy Barnát a nála 30-35 évvel idősebb Borszőlő I. Tomci testvérének mondják, ami röhej...."
A jelek szerint szándékos volt a fiatalabb színész választása, mert most volt egy apróbb célzás a korkülönbségre
Tegnap előbb kezdték, ma meg a tegnapi kezdés idejére sem akar véget érni az éjjelnappalfolyamatosanmegállíthatatlanulmenő Budapest nem akar véget érni. Tehát amíg tegnap mínuszos volt a kezdés, mára vastagon pluszosnak tűnik! :(
Ez is olyan mint a Jancsó-filmek. Egy olló sokat segíthetne rajtuk.*
Kár, hogy a régen deszkás, "fiú utálós" Hannából egy igazi kis ribi lett, aki bárkivel összefekszik. A legrosszabb az a pszichopata pasi volt a szerkesztőségnél aki zaklatta is egy ideig, aztán a másik pszichopata szado-mazo rusnya hapsi. Most meg Ottó, aki valszeg még fiatalabb is nála... Hannának már mindegy... :D Peti meg "ha ló nincs, jó a szamár is" alapon odavetette neki, hogy összejöhetnének megint... :D
Peti fejét látni, amikor kerülgeti majd a hírre, hogy Ottó és Hanna összejött?!
Sztem nem jöttek össze, csak lefeküdtek... nem gondolom, hogy ezután egy pár lesznek, és valszeg nem is verik nagydobra, hacsak Hanna nem így akar visszavágni Petinek, aki szerint ő még mindig szerelmes belé... Bár az már tényleg nagyon alja húzás lenne...
Kíváncsi vagyok, mi a célja Bandinak a látványrajzzal?!
(Mit rajzolt vajon a papírra, és lesz-e ennek még jelentősége?!)
Egyébként, rosszabbra számítottam, azt hittem, hogy mérgében szétszórja majd a sok papírt a házban, vagy akármire, de arra nem, hogy "ilyen nyugiba marad!" :)
Az, hogy Peti elől menekült vagy a zuhany alól, az nem érdekel!
Dehogy, pont Ottó karjaiba szaladjon, attól elámultam. Rossz párosítás!
Viszont! Minden rosszban van valami jó!
Peti fejét látni, amikor kerülgeti majd a hírre, hogy Ottó és Hanna összejött?!
Egyébként, jobban örültem volna, ha Ottó elmegy Liza után és együtt maradnak Ottó édesanyja körül.
Még az is jobban tetszett volna, ha az "új lánnyal" Laurával jöttek volna össze, akinek még nincs múltja, mint Hannának és jobban is illenének egymáshoz.
Sztem a dolog nyitja, hogy Tomci nem 70 éves a BK-ban, hiszen az ötvenes Ludwiggal meg Félixszel járt egyetemre.. Úgy gondolták, Trokán elég jól néz ki, 10 évet letagadhat... :D A nagy korkülönbség tesók közta BK-ban egyébként se akkora probléma, pl. a Bartha fivéreknél is ez van.. Min. 25 év van köztük, legalábbis IRL
"Szerintem ez még csak egy látványterv volt, amit "Zolinak meg kellett még néznie" és valószínűleg nem fogadta el a "Berényi testvérek" nevet és úgy lett "Berényi Kft.","
Szerintem meg az illetékes aki beszerezte/legyártatta ezt a kelléket baszott utánanézni az előzményeknek, "azok a hülyék, akik lenyelik még azt is, hogy este fél 11-ig fenn kell maradniuk, hogy ezt a baromságot nézzék, miért pont ezt ne nyelnék le?" alapon.....
"Giginek és Barnának volt vmi közös multja, Tomci előtt vagy akár vele párhuzamosan"
Na de ha Tomci bácsi menekítette ki Gigit a Red Dáliából, hogyan lehetett volna Tomci előtt közös múltjuk?
Max. úgy, hogy Barna pénzért dugta az akkor még prosti Gigit....az biztos egy nagyon romantikus kapcsolat lehetett.....
Én egyébként alapvetően ott látom erőszakoltnak a Borszőlő II. Barna vonalat, hogy Barnát a nála 30-35 évvel idősebb Borszőlő I. Tomci testvérének mondják, ami röhej....
Lehet, hogy egyszerűbb lett volna pl. egy kitagadott fiúnak mondani, aki most visszatért a jussáért.
Most a Gigi - Barna kapsolatról beszélsz? Vmi tuti volt... Nézzük csak pontosan mit beszéltek:
B: Nagyon csinos vagy mint mindig... Vki mást vártál? G: Én hívtalak, ki mást vártam volna B: Talán egy régi barátot.. G: Az már nagyon régen volt, amikor mi jóbarátok voltunk.. B: Pontosan tudom, hogy mikor volt G: És nem nosztalgiázni hívtalak B: Pedig már azt reméltem...
Ha már elővesznek régi(nek mondott) szálakat, legalább egy-két flashback-jelenet erejéig segíthetnének a nézőknek képbe kerülni. Még akár úgy is, ha annó "elfelejtették" leforgatni azokat - lásd Ági múltja Berlinben.
Azért, függetlenül attól, hogy hogy hívták a kft-t, én örülök, hogy ennek a Bandi féle rémtörténetnek (remélhetőleg) egy ilyen szép, békés vége lesz... Én mindig is arra vártam, hogy a srác végre belátja, a bosszú nem lehet életcél, különösen nem egy fiatalember számára.. És ezt most Mikinek köszönheti, hiszen ő adta a kezébe ezt a régi rajzot... Szóval talán van rá remény, hogy békében, barátságban váljanak el..
"Arra is kíváncsi vagyok, vajon Ági egyedül jön, vagy Lizát is hozza, bár ahhoz valszeg nem lenne bátorsága, a kritikus helyzetben a lány méginkább elszólhatja magát.."
Én remélem, hogy Lizát nem akkor láttuk utoljára, amikor olyan sietve "elhurcolták" Németországba. De úgy gondolom, most Ági mégis egyedül jön, pont az általad említett okból.
Amúgy Ottónak valami olyasmit kellene tennie, hogy amíg Ági itt tartózkodik a "vészhelyzet " miatt, kimegy Berlinbe (mondjuk az anyja ügyeire hivatkozva), és "elrabolja" Lizát. Na nem a valóságban, csak megszervezne vele egy titkos találkát, előtte persze ezt mondjuk sms-ben megbeszélnék. Utána pedig finoman kiszedi belőle, mi is a helyzet, mert Liza csak Ági miatt nem beszélt az elrablásáról. Aztán még mindig eldöntheti, hogy jelenti-e a rendőrségnek, vagy Lizára való tekintettel inkább eláll tőle. Ily módon Attilának nem lenne lehetősége közbelépni, unom már, hogy valamiféle hamis "testvéri szolidaritásból" minden lebukást meghiúsít.
Az egésznek jelenleg az a szépséghibája, hogy Ottó most Hannával vigasztalódik...
Nem teljes kiírásról volt szó, csak hogy ritkán fog szerepelni... Most az a fő kérdés, hogy vajon tényleg "elrendezik" Attissal az ügyet, és kifújhatják magukat, ennek mondjuk túl sok értelme nem lenne, hiszen lényegében nem változna semmi, csak kitöltenének néhány epizódot, vagy próbálják eltüntetni a nyomokat, de mégis bukta lesz a vége.. Arra is kíváncsi vagyok, vajon Ági egyedül jön, vagy Lizát is hozza, bár ahhoz valszeg nem lenne bátorsága, a kritikus helyzetben a lány méginkább elszólhatja magát..
Na igen. Megint csak arról van szó, hogy elfelejtenek utánanézni régi epizódoknak. Nem volt ott régen semmiféle Berényi Testvérek, mert Zoltán volt az egyértelmű góré, ő alapította a céget - de ez érthető is, mivel jóval idősebb volt Andrásnál és Miklósnál is.
Nagyon nem örülök annak, hogy nem a munkások találják meg ex-Ludwigot, hanem Attiláék szereznek róla tudomást, és még annyi idő is van, hogy Mágnes hazajöjjön. Őt nem írják ki? Arról volt szó, hogy ki lesz írva, de ez most nem úgy tűnik.
Zsófika kavart még Pali, Imre, Zsolt mellett a Winetu imitátor FúrFarag Ferivel is, egy asztalos gyerek, aki epizódszerepben lépett be a sorozatba. Az a gyerek amúgy is egy született lúzer volt, és hát sokáig nem is húzta vele, hiszen nem halmozta el pénzzel. Palinak volt még egy plázacica csaja, akinek gazdag palija volt elég hamar le is lépett vissza a régi kanjához, aki ugyan bunkó és semmibe se nézte, csak utánfutónak meg dekoratív elemnek maga mellett, de rájött ,hogy végül is nem rossz az ha nem kell semmit csinálni, de alátolnak luxuskocsit, házat, meg kitömik pénzzel. Nem tetszett neki a melós élet mikor magának kell megdolgoznia a pénzért.
Kezdetnek talán Tilda, aki előbb kavart Danival ,aztán Imrével, bepróbálkozott Csabánál is ,csak ő lepattintotta aztán azt hazudta, Csaba mászott rá, hogy bosszút álljon rajta, amiért neki nem kellett. Megvolt neki Hujber Feri is, aki valami diszkópatkányt játszott, aki meg is erőszakolta később. Később meg ugye Pali, Erik, akivel úgyk avart, hogy közben Pali férje volt, aztán később mikor visszajött Szegedről Danival is majdnem, csak épp agybaja volt, előbb a tévét verte szét aztán meg tojástartóval dekorálta a szobáját, és Tilda beijedt.
Zsófi később követte, neki gyakorlatilag Vilibácsin kívül mindenki megvolt. Zsolt mellett simán elvolt úgy, hogy semmit se kellett csinálnia csak plázában szórni a pénzt, és persze nonstop hisztizett mindig valamin ok nélkül, de az a marha Barta csak tűrte és mindig meghunyászkodott neki. Hanna később csatlakozott a klubhoz, most majd jön Luca is valszeg.
Megint a sok felmentő "lehet". A sok jó szándékú "talán". Pedig nem! Csak kitalálnak valami nyögvenyelős fordulatot és átírják hozzá a sosem volt múltat.
A tervlap alján lévő név pedig - még ha csak egy skiccről van is szó - nem provizórikus felirat szokott lenni, hanem az adott építész(stúdió) bejegyzett neve. Úgyhogy ez bizony baki.
Nem, ZsóFika Cápali ágyába feküdt be, mikor annak a katonaság előtti búcsúbulija volt. Ez főleg azért volt kínos, mert közben Imrével alakult neki valami...
Hangya ezzel megint jól alulmúlta magát, de valahogy nem is csodálkozok, egyedül Blamázs volt neki normális párkapcsolatként, legalábbis addig, amíg utóbbi nem ment el teljesen rossz irányba.
Most viszont inkább a vörös bohóc elől menekült a kistakony karjaiba, aki meg nemcsak felejteni akarja így Lizát, hogy "az első jöttmenttel" lefekszik, hanem hálás is lehet Hangyának, mindazért, amit az anyjáért tett. Az már más dolog, hogy ugyanolyan össze nem illő páros volt, mint Kinga meg kicsiszabi...
Szerintem ez még csak egy látványterv volt, amit "Zolinak meg kellett még néznie" és valószínűleg nem fogadta el a "Berényi testvérek" nevet és úgy lett "Berényi Kft.", de Miklós -éppen Andrásra tekintettel- változtatta meg annak nevét "Berényi testvérekre", pláne, hogy Attila (és talán Ágnes?) is képbe került már akkorra.
A "Red Dáliában" pedig úgy gondolom, hogy anno benne volt Tomci és Barna is, lehet, hogy utóbbi "szerezte be" Gigit, akire Tomci rögtön le is csapott és még feleségül is vette, elhalászva Barna orra elől nem csak a jó kis árút, Barna pedig Gigit hibáztatja mindezért.
Tomci kimentette őt a szexüzlet poklából, sőt még azt is ígérte, hogy felszámolja az egész Red Dáliát... Szóval egyértelmű, hogy Gigi hálából maradt vele, meg egy kicsit félelemből is, mert biztos rosszul vette volna, ha miután kihozta, dobja őt a csaj.. Meg nyilván azért is mert úri dolga volt mellette... :-)
Végülis elképzelhető, hogy a lány puszta jelenlétével felborított a testvérek közt egy jól működő üzleti kapcsolatot, de az is lehetséges, hogy Giginek és Barnának volt vmi közös multja, Tomci előtt vagy akár vele párhuzamosan... Esetleg (bár ez már tényleg csak az én fantáziám szüleménye) meg is csalták, és pont emiatt borult a tesrvérek viszonya... Remélhetőleg ez még kiderül...
Borszőlő Barna biztos azért pipa a sógornőjére, mert az ő megjelenése rúghatta fel a harmonikus testvéri és ütleti viszonyt a bratyójával. Biztos beszólhatott neki, hogy "mit akarsz már ettől a kis k#rvától ennyi évesen, csak a pénzedre megy tutira" - aztán ezen jól összevesztek, és fuccs volt a további üzleteknek.
Borszőlőné ellenben nem ennyire számító, inkább egy naiv kislány, aki egy apapótlékot, védelmezőt láthatott a vén kecskében. Tehát nem a klasszikus tiszta szerelemből volt mellette, erre Miklós is jól rátapintott, mikor infarktusba cukkolta Borszőlőt, de nem is a pénzéért...
Na ez nekem is egyből feltűnt... Berényi Építőipari Kft. volt nagyon sokáig a cég.
Bandignómról meg eddig nem lehetett tudni, hogy jól rajzol-e, azért egy ilyen tehetség már kitűnik korábban is. Az építészkarra viszont inkább a (mostoha)apja emléke miatt ment, ha rajzolni tud is jól, attól még a matekkal és az arra épülő tárgyakkal meggyűlhet a baja...
Alapvetően egyetértve annyit pontosítanék, hogy Ágnes és Attila együttes ténykedése az igazi katasztrófa. Ez a "páros" számos durva bűncselekményt követett el (mert Attila bűnpártolása is az), ráadásul Liza elszakítása Ottótól valóságos merénylet volt a lány ellen. Ez utóbbinál már tényleg csak az volt a szempont, hogy Ági megússza. Mindez megtetézve Ági hazugságaival, amiken bárki átláthatna, akinek van egy minimális emberismerete...
Ha most megint előveszik a Ludwig-témát, és Attila meg a visszatérő Ági nehéz helyzetbe kerül, akkor máris jár egy piros pont a készítőknek. Csak nehogy az legyen, hogy az Ágnes-Attila páros fogja megint elsíkálni Ludwig holttestének megtalálását, bár bomló állapotban már nehezebb lenne eltüntetni... Ha viszont Barnának lenne szerepe Ágiék lebuktatásában, akkor megbocsátom a készítőknek, hogy beírták a sorozatba. :)
Én számítottam rá, hogy Gigi visszatérő szereplő lesz, de kellett egy ütős ok, hogy megjelenjen. Ezért találták ki Barnát, aki valahol az ügyeletes rosszfiú szerepét veszi át. De az kissé életszerűtlen, hogy egyszerre akarja Gigit tönkretenni és a Berényi Kft-t megkörnyékezni - persze a kettő összefügg, hiszen a vízprojektet is Gigi örökölte eredetileg. Az egészben csak az nem világos, milyen jussa lenne Barnának Tomci vagyonában. Hacsak nincs valami papír, amiben a testvére egyértelműen rá íratott egy vagyonrészt, és Gigi erről nem tud. Vagy tényleg volt köztük valami, és Gigi esetleg Barnának ígérte a vagyon egy részét, amennyiben rá szállna az örökség (ugye tudjuk, Tomci közel járt a hetvenhez), de ezt valahogy "elfelejtette".
Az persze látszik, hogy Barnát csak utólag "szuszakolták be" a történetbe, korábban egy fél szó sem esett róla. Gondolom, utólag találják ki azt is, hogy neki és Giginek milyen "dolga" volt egymással. Most, hogy kijött az elmegyogyóból, remélem, nem derül ki róla még valami sokkoló titok...
Egyébként az "utólagos beszuszakolásra" korábban is példa, pl. az egész Fekete családdal is utólag "ültették körbe" Orsit és Tündét, persze a neveket össze is kutyulták rendesen. Még az sem világos, hogy Bözsi mama férje János vagy Lajos névre hallgatott-e (hacsak nem Fekete János Lajos volt). :)
Na ez az, én is itt néztem nagyot, csók, aztán Hanna már terpeszti is szét a lábait (szó szerint). Persze tényleg adta magát a lehetőség, amikor egy szál türcsiben kijött a fürdőszobából, és Hannát tényleg ilyennek ismertük meg korábban is. De Ottó szintet lépett, nála azért az érzelmek is fontosak voltak - úgy látszik, eddig... Peti meg majd biztos féltékeny lesz, és vissza akarja szerezni Hannát.
Azért Hanna is elég hamar Zsófi nyomdokába lépett :) (emlékezzünk arra, hogy a sorozatbeli pályafutását azzal kezdte, hogy tiniként befeküdt a nála 2x idősebb Géza ágyába :D )
Úgy tűnik, de korábban meg azt mondta, hogy csak kétszer találkozott vele az életben, és sosem merült fel, még említés szintjén sem, hogy Weintraubnak testvére lett volna... ezt már megint utólag akarják átírni...
Ebből a beszélgetésből nekem az jött le, hogy történhetett köztük egysmás, amit Gigi nem akart Ádám orrára kötni... A pasi azt mondta "tönkretettél engem".. Mégis mivel, hogy ő örökölt? Sztem itt többről lehet szó..
Ottó elhajtotta a kis Laurát, mert még nem zárta le Lizát, erre símán elkapja Hannát, aki boldogan hagyja... Logikus.. :P Igaz az azt mondta, az egyik variáció, hogy lefekszel az első szembejövővel, aztán igyekett szembejönni.. :D
Egy apróbb baki: a látványterven "Berényi Testvérek Kft" szerepelt, noha ezt a nevet csak pár hónappal András halála előtt vette fel a cég, amikor kiderült, hogy András ugyan nem vér szerinti tesó, de így is ugyanúgy tekintenek rá
Bandi nem szerepel a legújabb spoilerekben, lehet, hogy a "sorsdöntő felfedezés" következtében mehet haza Keszthelyre? Pl. talál vmit. amivel zsarolhatja Mikit..
Korábban feltett valaki egy képet, ami a forgatási szünetben készült és látható rajta Ági, Attila (és ha jól rémlik) Juli is. Úgy látszik, csapatmunka lesz! :-)
Jó ezért ennyire nem látszik direktnek... Elmegy, megnézi, milyen hely az a Kisszék, ami egy nyilvános szórakozóhely, bárki bemehet... Mellesleg Ottó sem "tolerálja", mivel nem vele fog összejönni..
Héten történik:László és Gizella kapcsolata egyre inkább megsínyli a vitákat, egyértelműen látható, hogy nincs minden rendben köztük. Vajon hogy reagál Natasa, amikor megtudja, Emília megkérte Rudit, hogy szakítson vele? Krisztián előtt váratlanul feltárul az esély a bűnözés-mentes életre – ám még a Nikol-ügy is megoldásra vár. Ágnes hazatér, hogy megpróbálja megakadályozni a közelgő katasztrófát. Gigi anyai ösztönei működésbe lépnek. Ábel gyerekei minden áron el akarják intézni Nórát, de van, aki vigyáz Nórára és ezt nem hagyja. Barna lassan, de biztosan halad a célja felé. Tóbiás megdöbbentő ténnyel szembesül.
Nem olyan régen hozta ide vki azt a videót, amiben a Kingára rákattant palit játszotta és tuti más neve volt... Az egy másik karakter volt, más szinész is játszott már több karaktert..
Nem emlékszem már akkor hogy hívták, de az sem kizárt, hogy akkor egy másik karaktert játszott (az biztos, hogy akkor a későbbi Borszőlő vonal nem jött elő, akkor sem, ha már akkor is Borszőlő volt)
Huszti Mirkó a fiú neve a lányé pedig Huszti Laura,a pénteki előzetesben tévesen az van írva hogy Ottó szemet vet Laurára valójában azonban pont Laura vetett szemet Ottóra mikor Petivel beszéltek a Rózsa előtt a beosztásról,a lány pedig gyorsan rá is keresett hol van a Fitt Labor.
Testalkatra jobban illenek, mert Hannácska már lassan olyan lesz, mint egy "kemence", mindenki szeret melegedni mellette és a padkáján csörögni...lassan ő a ház lelki szemetesládája.
Minden második jelenetben eszik Hanna, hol egyedül, hol Lucával pirítóst és padlizsánkrémet, hol meg csak úúúgy, együtt reggelizik Tóbiással, hol pattogatott kukoricát fal Petivel...nem lesz ennek jó vége! :D
Bezárta Mikit az erdészházba, hogy írja a nevére az ásványvíz bizniszt, amit Miki kénytelen meg is tett, de utána azt mondta neki, hogy Giginek, a feleségének olyan pasira volna szüksége, aki nemcsak a bankszámlájával tudja lenyűgözni, hanem az ágyban is jó... Ezen Tomci úgy felhüzta magát, hogy menten szívinfarktust kapott... Később az üzletet sikerült vissza szerezni Gigitől.
Lehet, hogy a fater kétszer nősült és elvett egy fiatal nőt, amikor Tomcika már volt vagy 30 éves és attól van ez a Barna nevű férfi? Ha ez így van, érthető a nagy korkülönbség és akkor csak az apjuk azonos a fivéreknek.
Nem teljesen értem, hogy ezt a csávót mi alapján választották ki Borszőlő Barna szerepére?
Borszőlő I. ugye (már ha Trokán életkorát vesszük figyelembe) 71 éves, Borszőlő II. 40 körül van, de ha nem is ragaszkodunk a színészek életkorához, a két Borszőlő közötti korkülönbség akkor is látványosan nagy.
Az ugye teljesen tipikus, hogy egy nő, miután fiatalon (mondjuk 20 éves korában) szül egy gyereket, utána a kistestvért 50 fölött szüli meg...
Nem értem, hogy a Borszőlő testvér szerepére miért nem tudtak egy jóval idősebb színészt választani, de ha már ragaszkodtak ehhez a csávóhoz, miért nem lehet Borszőlő (pl. kitagadott) fia.
Az ugyanis rohadt nehezen hihető, hogy ez az ürge az apja-korú Borszőlő bácsi testvére.
Egyébként ha jól látom, a Borszőlő II-t adó színész a JR-ben is szerepelt, akkor már érthető a viselkedése, az a csoda, hogy beköszönés-képpen nem baszott be egy kézigránátot a a Rózsába, csak úgy....
Ez az autó ilyen alacsony? Idős embereknek magasabb kellett volna, ebbe szinte bele kell guggolni, hogy fognak kikászálódni belőle? Az a szál is elmaradt, hogy megcsináltatják a motort.
"biztos, hogy nem puszira kapnák meg a büfét Laciék"
Egy puszi biztosan nem lesz elég, lehet, hogy Lacinak meg is kell húznia érte az SZMK elnök csajt, szerintem annak nem pénz, hanem inkább fütyihiánya van....:))
(Egyébként abban mióta az SZMK dönt, hogy az iskola büféjét ki üzemeltesse?)
Épp délután kérdeztem, hogy mi lehet Vili bácsiék autójával,?!
Úgy látszik "meghallották"! :)
Mutatták is, hogy Vili bácsi az autót, milyen szép tisztára lemosta, Közben, beszélgettek Lacival, és beletette a bogarat Laci fülébe, hogy nem valószínű, hogy "ingyé" kapnák meg a büfét, Stella iskolájában. Ja, és sajnáltam Ottót!
Értékelem, hogy ilyen kitartóan érdeklődik Liza után.
Nem gondolták komolyan, csak meg akarták ijeszteni, de az se igazán sikerült. Attis lehurcolta a parkolóba, aztán mert nagyon rugkapált, Miki jól lelocsolta egy slaggal... Utána közölték, hogy nincs tábor, nyomás haza... Otthon Bandi letargikusan üldögélt a vizes cuccaiban, Miki közölte vele, hogy mostantól szobafogság, mire nem szólt egy szót sem... Nem úgy tünt, mintha ettől megjött volna az esze..
Azért mostanában eléggé elgaloppírozták magukat e téren, jóformán az összes új szereplő többé-kevésbé elmebeteg, Ágitól Ludwigon át Barna/Valentinig bezárólag...
" ...... Aztán, lehetne még bonyolítani, hogy mit akarnak.....
Igen, lehetne bonyolítani még, amire kíváncsi az ember, az elvarratlan szálakra például:
- Mi van Ágnes alapítványával, el lett felejtve, hogy tisztességtelen módon akart pénzhez jutni?!
- Mit akarnak Tóbiás karakterével, miért nem zárták le és ment Kristóf után?!
(Ez itt már, csak nyűglődés szegénynek!)
- Apropó Kristóf! Elváltak Alíztól, vagy majd egyszer eszükbe jut?!
- Ki lakik a villában most?!
- Nem keresik Gigit az otthonból, ennyi idő után?!
- Rudiékon kívül, a lakók közül, senki nem keresi Krisztiánt sem?!
- Bözsi mamának megvan már a jogosítványa?!
- Mi van a megvásárolt autójukkal?
- Hol van az új "beteges" vagy milyen autójuk?
- Elköltözött már Péter, hol lakik most?
Egyébként meg - tudom, hogy unalmas már a téma-, de sajnálom, hogy így, ennyire simán, ennyire igazságtalanul futni hagyták Ágit!
Nagyon sajnálom Lizát is (habár, nem volt a kedvencem), hogy így elbántak vele, becsapták, kitoltak vele, és ebben nagy szerepe van Attilának is.
Attilát én, az Áginak tett szolgálataiért, tanácsaiért, falazásáért, legalább olyan bűnösnek tartok, mint magát Ágit!
Nálam Attila hitelét vesztette.:(
Nem tudom, hogy Laciéknak sikerül-e "domborítani" az iskolai büfében, de nem nézem ki belőlük, hogy ennyi helyen helyt tudnának állni! Főleg azért, mert Laci nagyon eltunyult, semmi nem történik körülötte, "Csitt és Csuti" lett a neve, akárcsak Vili bácsinak.
Bízom benne, ha már "kiböjtölöm" a kezdési időt, legalább "egy szál, elvarrásra" kerül! :))
"Hú, az a szöveg nagyon fájt....... Téli kirándulás valamelyik skandináv fővárosba.........Amiket meg az a láncdohányos hangú toszadék mondott......"
Pontosan! Nekem is fájt! :)
Egy darabig figyeltem, hogy miről beszélnek ezek két koccintás között, majd "péklapát híján", inkább elmentem egy pohár csapvízért! :)
(Aztán, lehetne még bonyolítani, hogy mit akarnak evvel a drága magániskolával, amivel a saját megélhetésüket nehezítik, Stellát nem is régóta ismerik. Én jobban örülnék, ha Gizi saját gyereke, unokája jelenne meg, Lacinak is az unokája, sokkal hitelesebb, életszerűbb is lenne, és átjönne a szeretet is a képernyőn!)
No, de nem vagyunk egyformák, maradnék is a "csapvizemnél", mert ismét sokat fogják a poharat a jeleneteknél, ha kell, hanem, csakúgy, szokásból! :(
Ha Gizi átveszi az iskolai büfét, mit fog árulni a sznob szülők elkéneztetett kölkeinek? Kaviárt, lazacot, hogy keressen annyit, amiből ő is állni tudja a helsinki kirándulás költségeit?
Sok homokos sokkal könnyebben alakít ki alkalmi kapcsolatokat, még akkor is, ha közben van egy állandó partnere - pont ezért pusztított közöttük az AIDS is jobban...
Hú, az a szöveg nagyon fájt. Téli kirándulás valamelyik skandináv fővárosba... most azt hagyjuk, hogy ott olyankor k#rva hideg van, és tényleg sokáig sötétedik... meg azt is, hogy Koppenhága mocsok drága hely... de mi a fenét tudnának ezeken a helyeken csinálni 13-14 éves gyerekek? Esetleg ha még Andersen meséin vagy Nils Holgersson kalandjain szocializálódtak, akkor egy-két dolgot tudnak hova tenni a dán illetve a svéd fővárosban, előbbiben meg ott a Tivoli park, utóbbiban pedig a Skansen és mellette a Gröna Lund, de egyik sem éppen téli program...
Amiket meg az a láncdohányos hangú toszadék mondott, hogy "kutyaszán, rénszarvasszán, Mikulással találkozás"... aha, van ilyen, csak nem Helsinki-ben, hanem fél napi vonatútra onnan Rovaniemi-ben a sarkkörön....
Egyébként meg hogy gondolják ezt az egészet? Benne van a tandíjban, mint szolgáltatás?! (Tudok ilyen magániskolákról.) Vagy még azt is fizessék külön?! Az egész nagyon péklapátgyanús volt...
Nagyon valószínű, hogy Barna csak adja a meleget és ki akarja használni szegény Tóbit... Annak viszont nincsenek elvárásai, elfogadja, amit a sors dob elé.. Mért nem néz körül pl. egy meleg oldalon, és választ magának egy megfelelő párt? Ettől függetlenül én is szivesen jehelném ezt a meleg szálat...
Hát elég fiatal öcsike, kb. 25 évvel fiatalabb lehet Tomcinál...
Amúgy nem vagyok homofób, de ezt a meleg szálat sem kellene annyira erőltetni. Tóbiás egyébként Kristófba is elég gyorsan belezúgott, de hosszú távon vele sem jött ki túl jól. Kivéve, ameddig Bencét közösen nevelték Zsófi ideiglenes lelépése után... De akkor ezek szerint Barna is meleg, vagy Tóbi részéről csak egyoldalú a vonzalom? Még azt is el tudom képzelni, hogy előbbi a cél érdekében még a meleget is eljátssza, elvégre Krisztián már korábban is megtette ugyanezt.
Tényleg "jó" ez a Barna karakter, főleg így, hogy két szálon is futtatják?! :(
Komolyra fordítva, valóban életszerűtlen, képtelen és összefüggéstelen, ahogy "eladja" magát ez a Barna, akár Giginél, akár a kft-nél. Ez már nem a kilóg a lóláb eset hanem a "már más is kilóg" kategória!
Arra gondoltam - miért nem gondolhatok én is hülyeséget, mint néző?! -, lehet, hogy Barna "valamit tud, vagy sejt", azért környékezi meg a kft-t.
Lehet, hogy neki szánták azt a szerepet, hogy ő fogja a Berényiék "vidéki ingatlanán", megtalálni Ludwigot is?! :)))
Egyébként, azt gondolom, hogy Tóbiást is csak megkörnyékezi, kihasználva, hogy rögtön kiszúrta másságát és általa akar beférkőzni a kft-be.
Valóban, a kelleténél zavarosabb volt a tegnapi rész, valóban sok az elvarratlan szál most megint, de remélem, ma, legalább egyet elvarrnak, vagy elhímeznek! :)
Ennek az ifjabbik Borszőlőnek nem találták ki jól a szerepét. Ha eddig arról volt szó, hogy ugyanúgy benne volt a bátyja piszkos üzleteiben, akkor az már végrendeletileg ráhagyta volna azokat, nehogy a buta liba felesége kezébe kerüljön a törvényes öröklés rendje szerint. (Mert arról nem lehetett hallani eddig, hogy lett volna előző felesége és attól utódja.) Vagy ha mégsem, akkor is már a halála után megmozgatott volna minden követ, hogy nála maradjon minden
Közben meg Borszőlőné azt mondja, hogy a testvérek nem voltak jóban egymással... de akkor nincsenek is közös üzleteik. Meg nem akarhat bosszút állni Berényi Miklóson sem, hiszen honnan tudta volna az egész előtörténetet... esetleg Szörnyeteg Lajostól, de az is már jóval előbb rászabadította volna a famíliára.
Viszont amilyen szövegekkel jön házalni... egyiknél jobban kilógott a lóláb, mint a másiknál, ha az ember csak egy kicsit is tisztában van a világ dolgaival. Magyar ásványvíz Svájcban, ahol a hazai termékeket annyira előtérben helyezik, Evian meg ott van a Genfi-tó túloldalán?! Na ne. Meg Olaszországban?! Kb. mintha sört akarnának exportálni Csehországba...
Ja, ha már Csehország... hogy ott könnyűszerkezetes jégcsarnokokhoz kellhet a hexafa?! Abban az országban, ahol a jégkorong hosszú évtizedek óta ugyanolyan népszerű, mint a futball, és ez nemcsak abban nyilvánul meg, hogy a válogatottjuk a legfelső ligában ül az oroszok, amerikaiak, kanadaiak, skandinávok mellett... hanem hogy minden nagyobb városban van "téli stadion" egy komoly klubcsapattal, és néhány játékosuk még az NHL-be is eljut...
Az viszont érdekes kérdés, hogy a fazon tényleg buzi-e van :-) vagy csak rájött, hogy Sebaj Tóbiás az, és megjátssza magát az ügy érdekében... habár ilyen fejjel, viselkedéssel és "művésznévvel" nem néznék ki egy buzibárból sem...
Adják vissza Gizinek, majd ő eladja a becsüsnek.. :-)
Mellesleg Stefán mondott vmit Nikolnak, és kérdezte, hogy kivonja-e Emilit a forgalomból... Ezek szerint mégis felismerte? De hogy-hogy pszichoanyu nem említette ezt Rudinak mint kockázati tényezőt? Nikol reakciója is furcsa, hiszen Emília mégiscsak az igazságszolgáltatás embere, és ő üzletet köt vele? Vajon mi lesz még ebből?
Na ez a Barna már betette nálam az ajtót, nem értem, miért csak ilyen "elsőre kerülendő" karaktereket tudnak behozni foyton a BK-ba. Ráadásul ez az "ámokfutása" Giginél eléggé életszerűtlen, az meg végképp, hogy a ezzel együtt a Berényi Kft-t is megkörnyékezi. Én Juli helyében már ránézésre elhajtottam volna, nem hogy leüljek vele "tárgyalni" (bár a bizalmatlanság érződött Julinál is). Ki ez, valamiféle szuperbűnöző? Azt hiszem, itt hagyom abba, elég sok szociopata van a való életben, semhogy a BK-ban is őket akarjam nézni.
Lehet ez a férfi egyből kiszúrta, hogy meleg Tóbiás és általa fog beférkőzni a kft-be? Remélem, ő maga azért nem meleg, nem szeretnék ismét betekintést Tóbi "szerelmi életébe"!
Segitsetek legyszi, nem tudom rtlmost-on visszanezni😡 azt irja, halozati v kiszolgaloi hiba miatt, v nem tamogatott formatum🙄🤔A tobbi mas musort gond nelkul vissza tudom nezni, csak ezt az egyet nem😡😡😡
A ma leadott rész hivatalos előzetese ("Tóbiás vonzódni kezd a Gigit üldöző Veintraub Barnához.") szerint igen, csak azt nem értem, ha a történések szerint Borszőlő II. álnéven nyomul, akkor miért lövik le a poént a BK honlapon?
Ez csak amiatt lehet, hogy az OCs első részét nem az RTL-II-n adták le (csalogatónak szánták), hanem éppen az X faktor előtt, emiatt nem is volt a már megszokott Fókusz plusz c. műsor.
Na azért ez nem igaz, az X-faktor beelőz minden napi sorozatot, bár az is igaz, hogy a Sztárban sztárhoz képest a fasorban sincs, sőt, a Konyhafőnök is nézettebb... Viszont az OCS szépen felzárkózott a többi sorozathoz, sőt a teljes lakosságnál az ÉNB-t is megelőzi...
Nem tudom, nekem a kinyúlt, használt óvszer látványa undorító volt. Inkább mutatták volna a szexelést, mint a "mellékterméket". A Válótársak 16-os, ez 12-es karika, nyilvánvaló, hogy többet megengedtek maguknak, de még a jó ízlés határain belül. :D
Ezt az OCs-t nem lehet a Válótársakkal egy lapon említeni. Utóbbi kezdettől fogva pörgős, fordulatos, humoros, a sok "dugás" ellenére nem közönséges, a szereplők tutik.
Az OCs érdekesen indult, de tegnap pl. már nem néztem, olyan lapos a sztori, vontatott a több szálon futó történet, a szereplők sem természetesen játszanak, ráadásul a szombati részben az a párna alatt talált "ajándék" (nem a fülbevalóra gondolok) eléggé gusztustalanra sikerült, lehetett volna helyette esetleg egy feltépett óvszeres papírral is utalni a "történtekre".
Oltári Csajokban nincsenek nagy megfejtések, mégis sokkal realistább és emberléptékűbb, mint a BK. Egy kicsit olyan, mint a Válótársak nőknek kitalált verziója... :-) de mivel utóbbit kedvelem, így ez se rossz.
Én csak egy kritikát olvastam még az OCS-ról, de elég pozitívan írtak róla, úgyhogy lehet, hogy belenézek. Még azt is ki kell derítenem, hol és mikor adják, eddig még anyira nem volt fókuszban. :)
Annyi valóban elhangzik, hogy Nóra keményebb lesz, hogy mikortól és hogyan, arról nincs szó.. A bulvár címeket meg mindig legalább tízzel kell osztani, ezt tudjuk..
Végignéztem, de nem sok szó esett arról, amit a felvezetésben beharangoztak. Nóráról csak érintőlegesen esett szó, főleg Varga Iza életmód-felfogására fókuszáltak, ami egyébként szimpatikus. Lehet, hogy Nóra karakterében tényleg változás történik, de az nem ebből a videóból derült ki. A cím egyszerű bulvárkamu! ☺
Az Oltári csajok 100 részét 100 nap alatt forgatták, nyilván limonádé, de sebaj, nem is kell horror meg krimi. Valószínűleg össze lehetne vágni az egész történetét egy másfél órás filmbe.
Miert is foglalkozna vele mas - ugyebar. IRL egy ilyen kis mocskot meg akkor is a halal faszara kuldene barki, ha hontalan arva lenne. Nem hogy anyaval, lakassal, egyetemmel rendelkezzen. Legalabb doglesztenek meg odalenn fantomzsuzsat, hogy legyen valami aterezheto oka a srac ittartasanak. De igy????
Ennel meg az Oltari csajok is jobb - pedig abban mar a harmadik resz ota nem tortenik az egegyadta vilagon semmi...
Én értem Mikit. Nem felejtette el, mit tett Bandi, de mert szörnyű lelkifudalása van András miatt, ezt valamennyire jogosnak érzi. Azonkívül azt is tudja, hogy Bandi nem megölni akarta, csak nem tudta megtartani, ahogy Nórának is mondta, "láttam a szemében a rémületet, és láttam, hogy küzdött értem.." Azért nem engedi haza, mert nem akarja, hogy ilyen maradjon, úgy érzi Andrásnak tartozik vele, hogy embert farag a fiából. A módszer viszont rossz, ezzel csak még jobban meggyűlölteti magát... Sztem is pszichológus tudna segíteni Bandin, akár Emília, akár más, vagy esetleg vmilyen terápiás csoport, de mindenekelőtt pontosan meg kéne ismernie András halálának körülményeit, mert a felületes információ a legrosszabb...
Nem értem, Miklóséknak ez mire volt jó, Bandival kapcsolatban - mert amit előadtak, nem győzött meg! -, evvel a "keménykedéssel" egyáltalán nem oldották meg a problémát.
Nem is kellett volna a parkolóba cipelni, a "nagy slagolós" jelenetet megoldhatták volna a fürdőszobában is, akár így csinálták, akár úgy csinálták volna, seco jedno!! Az meg röhej volt, hogy megmondták, nem is akarták "elküldeni?!"
Ha már nem küldték haza Bandit a zanyjához - az kellett volna!! -, akkor meg a gyökerénél, a lelki problémák hátterének a kutatásával, kellene foglalkozni. Ott van a szemük előtt Emília, kérjék meg, hogy foglalkozzon Bandival, hátha hasznossá tudnák tenni?! Vagy, derüljön már ki, hogy bármit tesznek, minden módszer, segítség, hatástalan!
Miklós azt mondta Nórának, hogy "megőrül, hogy így látja Bandit, mert annyira szereti, Nóra is bólogatott erre, illetve előzőleg is többször kért bocsánatot Banditól, hogy sajnálja őt.
Nem értem Miklóst, elfelejtette, hogy az imádott unokaöccse fejre ejtette?!
Vagy, nem látta, hogy Bandi keze ökölbe rándult, amikor ment a fürdőbe?!
Ja, és Gizi sznobsága határtalan, mint a butasága! :(
Alíz, helyzetfelismerő képességében sem csalódtam!
Igen, mert akármilyen is Bandi, a saját családja mégsem juttathatja börtönbe... Mikire különösen igaz ez, akinek ráadásul még lelkifurdalása is van András miatt. Persze ezzel az akcióval se értek el semmit, nagy hülyeség volt azt mondani a végén, "nincs semmiféle tábor", mert így nem az marad meg, hogy "de jó, kaptam még egy esélyt, ezt már nem szúrhatom el", hanem hogy "ezek a szemetek átvertek, hülyére vettek, megaláztak", amiből megint semmi jó nem sül ki... Nagyon kíváncsi leszek, mi lesz a vége ennek az egész szálnak..
Játszhatjuk a kemény gyereket, de attól még nem fog megoldódni a probléma. Ha most foglalkoznak a lelki hátterével is a dolognak, megvan rá az esély, hogy normális élete legyen később, ne a börtönben végezze
janderka: azért nem a sajátjukkal foglalkoznak, mert jelenleg mindegyiknek normális élete van, nem szorulnak arra, hogy a szülőjük igazítsa az útjukat, Bandit pedig (Julin és Attilán kívül) mindenki születése óta ismeri, illetve rokon is ;)
Azt tudjuk még egyáltalán, hogy Bandignóm minek utazott fel Pestre? Azon túl, hogy sikertelenül elmeneüljön a szemkiverés felelőségrevonása elől? Menne ahová akar. Kinek hiányozna???
Ráadásul még mindig nem világos, hogy Miki és Nóra mi a retkes kolbászért kezeli ezt a taknyot a sajátjaként, mikor van annak valódi anyja is odalenn a Balcsi partján???
Ebben a rühes házban mindenki a más gyerekét képzeli a sajátjának, a magáét meg le se szarja. Laci unokája például? Attila kölykei például? Értük miért nem aggódik senki?
Akkor miből lenne konfliktus a BK-ban, ha a topicban sokak által sajnált szegény, lelkileg sérült Bunyós (Takony) Bandi nem verne laposra néha öregembereket, nem terrorizálna védtelennek tartott gyerekeket, esetleg nem sebesítene meg durván nőket?
Már csak úgy lelki alapon a szegényke....(egyébként a bíróságokon sem szokott bejönni az "azért tartottam rettegésben a családom éveken át, és öltem meg szórakozásból három embert, mert nehéz gyerekkorom volt" védekezés).
Ami azt illeti Miki már a céget is rá akarta bízni, ennél jobban már nem lehetne partnerként kezelni.. A fő baj az, hogy gyűlöli Mikit, nem teljesen alaptalanul, de azért nem is jogosan. Nórának kellett volna vele leülni, és megbeszélni, hogy egészen pontosan mi is történt András halála előtt, hogy helyére kerüljenek a dolgok. Az indulatai kezeléséhez pedig orvosi segítség kellene, de ezt csak akkor lehet, ha ő is akarja...
A 3 milliót azért nem kellene teljesen elfelejteni, de úgy is lehetne, hogy tovább tart a törlesztés, de pl. a fele fizuja az övé, így nem érzi azt hogy ingyen dolgozik..
Egyik ismerősöm mesélte, hogy nekik egy gyermek-pszichológus javasolta, hogy úgy szoktassák le az 5 (!) éves fiúgyermeküket az állandó hisztizésről, hogy vigyék a fürdőszobába és a fejét tegyék a zuhany alá. Ezt megcsinálták vagy 2 x és a gyerek utána soha nem hisztizett többé!
Lehet, hogy Miki is hallott erről a módszerről? Esetleg a nevelőintézetben csinálta ezt velük Magdi anyus?
Bandinál nem fog hatni ez a megalázós nevelési módszer mert ő már egy felnőtt. Lehet, inkább úgy kellene vele viselekedni/bánni, hogy:
- partnerként kezelni..., megbeszélni..., beavatni..., véleményét kikérni...rábízni...stb. és
- egyszerűen csak feltétel nélkül, a múltat nem emlegetve, a 3 milliót nem a fejére olvasva....szeretni?
A locsolás már csak azért sem volt jó, mert emlékeztet a vécébe nyomásra... Ez okozhatta Bandinál a későbbi letargikus állapotot... Ha be is törik, belül még jobban fog gyűlölni mindenkit..
Úgy az egész akcióból azt lehetett levonni tanulságként, hogy a család kevés lesz ahhoz, hogy megoldja Bandi dühkitöréseit, külső segítség kell (persze ezt a fiúnak is akarni kell)
Szerintem Stefánnak szerepe lesz Emília kiszabadulásában. De Bandit miért nem kezelésre viszik? Jó azt hiszem ,hogy féléves felfüggesztett büntetése van, de utána lehetne egy olyan szál, hogy bejönne egy pszichiáter (mondjuk Rosta Sándor alakíthatná ) , aki segít Bandinak.
Miklósék azt gondolják, hogy Bandira csak úgy, rá lehet ijeszteni, hogy huhhh?!
Hát, huhogással nem megy! Úgy sem megy, ahogy eltervezték, hogy a parkolóban, majd elárulják neki, hogy nem gondolják komolyan, amit komolyan gondoltak. Bandi meg bizonyára, jót röhög magában.
Én is röhögtem viszont, Natasa "éberségén", Emília megrökönyödésén.
Amikor Emília érkezett haza valahonnan és a házuk kapujához ért, ahonnan éppen kilépett Natasa, aki nem vette észre az anyját.
Emília pedig döbbent arccal nézte, ahogy a lánya - mint egy szemellenzős ló, nem nézett se jobbra, se balra -, csak ment, előkapott egy parókát , ráerőszakolta a fejére és ezzel álcázva magát, mint aki jól végezte dolgát, sietett tovább.
...én valahogy sajnálom, nekem szimpatikusabb volt a "jólnevelt egyetemista lány", minden szorongásával és őrlődésével együtt, mint az, ami készül lenni belőle...
És egy újabb sztereotípia, miszerint a rendes lányok a rosszfiúkhoz vonzódnak... ennyire csak klisékben tudnak gondolkodni a BK-írók?
Ez az átnevelő táborral való fenyegetőzés azért nem annyira rossz ötlet, csak nem a parkolóban kell elengedni, mert úgy nagyon kilóg a lóláb, hogy nem komoly az egész, hanem mondjuk egy óra kocsikázás után, rengeteg könyörgésre és fogadkozásra, hogy úgy tünjön, mintha csak nagy nehezen kegyelmeztek volna meg neki, de legközelebb már nem fognak...
Igen, csak nem mindenkinek adatik meg, de ha már olyan szerencsés valaki mint Bandi ,hogy megadatik ,hogy neki való munkát is kaphat a családi vállalkozásban, ahol kb. tényleg lazaság van, nincs kötött munkaidő, nincs vasfegyelem ,csak legyen meg a feladat határidőre. Más a seggét verné a földhöz örömében, ha az ölébe pottyanna és megbecsülné, és igen eleinte nem sok mindent lehet rábízni, hiszen még bele kell tanulnia, de figyel és tanul akkor idővel már kapna komolyabb melókat is. De ilyen hozzáállással biztos nem.
Én Németországban laktam kollégiumokban, de ott lakások voltak két-három szobával, csak a konyhán meg a fürdőszobán kellett osztozni. Azon se nagyon, mert néha csak egy lakótársam volt a kettőből, néha egy se, vagy ha volt is, hetekre elhúzott valahová nyugatabbra.
Ott legfeljebb csak abból voltak gondok, ha jöttek vendégek bulizni, én meg ebből káros szenvedélyek híján és eltérő zenei ízléssel nem nagyon kértem... meg ha néha a konyhában disznóól maradt. De amúgy teljesen a magam ura voltam, nem szólt bele senki, hogy mikor kelek, mikor megyek haza, mikor fekszek le... és ez baromi jó érzés volt. Az szintén, hogy sokkal több jó programom akadt - különösen Berlinben, ahol egyébként is ott volt két haverom, meg újakat is találtam - az itthoni kínálathoz képest. S mindeközben persze némi önállóságot is magamra szedtem, főleg a konyhában, mert a menzák ott is kritikán aluliak és döner kebabon meg sültkolbászon sem lehet mindig élni...
Szóval ez is olyan, mint a munka... ott is "meg lehet tanulni, mi a magyarok k#rvaúristene", de sokkal jobb, ha az ember olyat tud magának találni, amelyet élvezettel csinál, úgy, hogy a környezetének is jó (jobb) legyen ezzel...
Zsolt soha nem "úgy" gondolt Emíliára, csak hálás volt neki mert sokat segített a börtönben.. Neki megvette a lakást, közben meg Ágival volt a saját lakásában..
Talán még örülni is fog, hogy Emília talált magának párt, mert elég kínos volt neki, mikor Emília bevallotta, miket hazudott össze a "kapcsolatukról" Még az is lehet, hogy összehaverkodnak Félix apuval, és partnerek lesznek vmi zavaros ügyben... :D
Ezt a fülbevaló lopást hamar rövidre zárták, Gizi nem lett tolvaj (jobb is), viszont mégsem lett meg időben, így Natinak módjában áll lenyomni a Nagy Alakítást... :D
"Lehet, hogy Ábel fia miatt vége lesz Nóra karrierjének?"
Erre szerintem csak egy magyarázat van, mégpedig az ,hogy valahogyan Anett tudomást szerez arról ,hogy Mirkónak bejön Nóra és majd úgy állítja be a dolgot mintha Nóra kezdeményezett volna és akkor kirúgják. Vagy valami ilyesmi lesz szerintem.
Lehet, hogy Rudi előre bejelenti Glóriát, és majd vhogy Emília jelenik meg helyette.. Jól össze lesz kuszálva, az biztos... Csak azt nem értem, Félixet mért hagyják ki az egészből, hisz ő Emília párja, nem igaz?
Persze idióta Ádám azt fogja mondani, hogy Luca lesmárolta, ahelyett, hogy "Luca szerelmes lett belém, de értelemszerűen elutasítottam, emiatt volt szomorú"
És ráadásul Romániában... Azért én egy kicsit benéztem az ajánlót, tisztára úgy tünt mintha a csomagtartóba akarnák betuszkolni a gyereket, esetleg azért, hogy ne lássa az utat... Az azért mondjuk rizikó, esetleg megfullad útközben... De itt nem erről van szó, sőt valszeg el se indulnak..
A koleszban lakás még jól is jöhet, akár már középiskolásként is, bár abban nem volt részem ,de főiskolásként én is koleszban laktam. Kell az szerintem és hasznos is, megtanul az ember alkalmazkodni másokhoz, mert ugye otthon addig ha úgy akartam szoba ajtó bezár, nem zavart senki, az sem ha olyan volt mint egy tájkép csata után a szoba, minden szanaszét, az asztalnak nem látszik ki a lapja a sok lomtól stb. Koliban meg ugye hárman később ketten egy szobába, rászoksz ,hogy pakolj el magad után ,mert a szobatársad nem fér oda az asztalhoz, egy számítógép volt elsőben, az enyém, de néha más is használta, egy tévé volt, alkalmazkodás, egyik nap a BK-t nézzük másik nap a szobatárs akar filmet nézni máshol stb. Középiskolás kóter ráadásul sokkal keményebb, ahogy anno szobatársam mesélte, aki már ott is koleszos volt, ha épp olyanja volt a nevelőtanárnak, akkor ajtó bezár kimenni tilos délután, akár egy börtön, sőt be a tanulószobába és két óráig ajtót rájuk zárta se ki se be, nézhették tanulás címszóval a plafont elbaxva az időt. 21 órakor takarodó és pisszenés se stb. Azért nálunk szerencsére már főiskolán ilyen nem volt, be is baszott volna.
És igen, először megúszta pont azért, mert rosszul volt, aztán elment beiratkozni busszal és igen az egyenruha is megvolt, még mondta is ,hogy de gáz úgy nézek ki mint egy postás. :)
De végül nem járt oda, mert visszairatták a normál gimibe. És igen volt ilyen, hogy Kata megkérdezte, hogy nem te voltál, pl. raktál hashajtót a kajájába? És igen azt mondta, nem ,de nem rossz ötlet.
Abban egyébként igazad van, hogy a bentlakásos suli elég szeretetlen megoldás.. A szülő mintegy beismeri, hogy nem bír a gyerekkel, vesződjön vele más.. :P. Persze ez csak akkor igaz, ha "nevelő célzattal" kerül oda a srác. A falusi gyerek városi kollégiuma más eset..
Én meg úgy emlékszem, hogy András mégis el tudta vinni Danit a suliba, bár első alkalommal erős hasmenés miatt le kellett mondani... Tudom Kata mondta is az öccsének, hogy csak nem ő csinált vmit az apjával, mire az vigyorgott, hogy az ötlet jó, de nem... Csak később lett András annyira beteg, hogy kórházba is kellett vinni. Emlékszem, hogy Dani a suli egyenruhájában jött haza látogatóba, bement az apjához, azt hitte hogy az alszik, és bevallotta, mennyire bántja, ahogy vele viselkedett, és nagyon szeretné, ha az meggyógyulna... Ekkor békültek ki..
Egyszer már szökött meg még 7 éves korában kb. mikor épp behisztizett valamin, akkor mintha londonba akart volna menni Katához. Akkor se volt egy lángész, de sztem ezt már kielemeztem ,sőt már akkor, anno más fórumokban is kielemeztük többen, hogy azért 7 évesen ennyit már tudnia kéne egy gyereknek is ,hogy vonaton em a tehervagonban a rakomány mellett kell utazni, pláne külföldre nem, másrészt ha nem tudom hol van a vasútállomás, akkor az nem fog működni ,hogy az első buszra, ami jön felszállok azzal ,hogy majd az odavisz. Sőt akkor elvitte valamiért Bercit is, kb. 4 lábú GPS. Mikor elvette egy csavargó az útiszenyát akkor is jó BK-s megoldás volt, hogy az épp kuncsorgó szemekkel és tátott szájjal lihegő Bercinél bevágták a morgó hangot, mintha morogna. Mikor néztem majd leestem a székről a röhögéstől. Végül miki találta meg bandit a ferencvárosi rendezőnél.
Danit tudtommal csak akarták bentlakásos suliba küldeni mint anno Petit is, de végül megúszta valahogy. Akkor lett András beteg, valami vegyszermérgezést kapott egy szennyezett földnél, aztán megenyhült utána. Mondjuk amúgy sem túl szép dolog nevelés terén meg pláne geciség ha elpaterolják a gyereket messze valami bentlakásosba, szabaduljunk meg tőle jelszóval. Bár Peti onnan jött vissza be a sorozatba, aztán később mikor autószörfözés közben megsérült akkor akarta Julcsa megint beküldeni. De anno a sorozatba csak Vanda meg Julcsa jött be, és csak futólag említették ,hogy van még egy gyerek, de ő messze lakik egy bentlakásos suliban és nem foglalkoznak vele mert csak.
Pedig Bandi korábban egész jól szerepelt Miki mellett egy tárgyaláson, (Noirette)
Az még egy teljesen más helyzet volt, akkor egyrészt még nem nagyon lehetett tudni, hogy bandignómnak van ez a büntetőügye, meg akkor még azt sem tudta, hogy miben is halt meg a mostohaapja...
Véletlenül ez most volt, pont előző nap, mikor lelökte Mikit a tetőről. Mikinek megbeszélése volt az Axellel és magával vitte Bandit. Ha jól emlékszem, az volt a nagy ötlet, hogy bizonyos helyeken az Axel legyen a Berényi víz kizárólagos forgalmazója.. Miki odáig volt meg vissza, hogy Bandi mekkora lángész...
Hát igen ezek a "gyerekek" inkább tünnek egyetemistáknak, mint gimiseknek... De ami igazán zavar, az Mirko pocakja.. :P
Mikor rákérdezett Nóra, hogy mivel is foglalkozik a gyerek, a faterja azzal fényezte, hogy "üzletember", és hogy "mobilalkalmazásokat fejleszt". Arról egy büdös kukk se, hogy közben tanulna valahol informatikát... de gyanús, hogy ő csak az ötletember, aki osztja az észt, hogy mit kéne csinálni milyen tartalommal, aztán a megvalósítással szívjon a programozó, a gazdasági részével a pénzügyes, és a végén az egészet a marketinges adja el...
Egyébként ha összeadjuk Ottó, Milán és Bandignóm összes negatív tulajdonságát, akkor kapjuk meg ezt a kölyköt... minusz annyi, hogy nem agresszív.
A kiscsaj meg teljesen színtelen-szagtalan, még ahhoz is, hogy egy tőrölmetszett picsa legyen. Nem néz ki rosszul, de remélem, nem fog sem Ottóval, sem pedig a paprikajancsival összegabalyodni...
Az még egy teljesen más helyzet volt, akkor egyrészt még nem nagyon lehetett tudni, hogy bandignómnak van ez a büntetőügye, meg akkor még azt sem tudta, hogy miben is halt meg a mostohaapja...
Egyébként pedig megint csak az látszik, hogy mennyire egy fantáziátlan, stílustalan kölyökről van szó. Pont egy ilyen helyzetben lehet csúcsra járatni a semmittevést vagy a saját dolgaink intézését, akár még úgy is, hogy közben pótolhatatlanul hasznos embernek adja el magát az ember...
Itt már írta vki, hogy Mo-n ez nem akkora ügy, ha vmerre elindul, előbb-utóbb kijut vmi útra, aztán stoppal elvergődik Keszthelyre... Még a hátizsákja is nála van a cuccaival... Miki már többször említette, hogy kéne egy olyan hely, ahol a renitens fiatalokat fegyelemre szoktatják, csak nem oda viszik.. De mi lehet az? A börtön biztos nem, mert az a rendőrséggel kezdődne. Nagykorú, nem vihetik bentlakásos suliba, mint anno Danikát... Katonaság? Oda nem a csomagtartóban kéne utaztatni, biztos van rendes felvételi vagy ilyesmi. Mo-n nincs idegenlégió... Hát kíváncsi leszek...
Pedig Bandi korábban egész jól szerepelt Miki mellett egy tárgyaláson, de ez az idióta bosszúvágya teljesen eluralta a személyiségét. Viszont most két határt is átlépett, a cég jó hírnevét és Juli testi épségét egyaránt kockára tette. Most az lesz, hogy kinn hagyják az erdőben, és boldoguljon, ahogy tud? :)
Gizella tettei nem feltétlenül azzal az eredménnyel záródnak az új iskolában, amire Stella számítana.
Vajon mikor derül ki, hogy Gizi lenyúlta a fülbevalót?
Lehet, hogy Ábel fia miatt vége lesz Nóra karrierjének? Nóra olyan kéréssel fordul Ábel felé, amely vízválasztó lehet a kapcsolatukban.
Úgy nézem a kapcsolatuk napjai meg vannak számlálva... :-)
Attila megtudja, hogy azt a földterületet akarják használatba venni, ahol Ludwig teste van.
Gondolom, kétségbeesetten mindent megtesz, hogy ez mégse történjen meg, de a végén biztos előkerül a holttest... Durva lenne, ha a Berényi kft munkásai ásnák ki... :D
Bereczki Gergő tényleg nagyon jó szinész, minden indulat azt arcára van írva.. Kíváncsi leszek, vajon tényleg mérnök lesz, ahogy azt az interjúban mondta, vagy inkább szinész marad? Eredetileg arról volt szó, hogy csak rövid időre kavarja fel a Mátyás király tér életét, ehhez képest már jó fél éve itt van, és elég sokat szerepel..
"De Bandi nem törődik a kárral amit okozott a hülyeségével a nyomdában, és azt hiszi mindent megtehet, a rokonai úgysem fogják börtönbe juttatni."
Na de Juli milyen fokon a rokona? Az apjának (illetve annak, aki apjaként nevelte) a volt felesége (illetve özvegye).
Erre elkövet vele szemben pont egy olyan jellegű bűncselekményt, mint amiért a három év felfüggesztettet kapta. Ha Juli feljelentené, kapna a három év mellé még hármat, hat év azért már elég durva dolog a sitten....
Egyébként ilyen jellegű "büntetést" valami maffiafilmben láttam, Bunyós Bandi azt hiszi, hogy ő valami maffiafőnök, aki bármit megtehet bárkivel?
Illetve nem bárkivel, az aljas kis mocskos szemét takony arra nagyon ügyel, hogy csak a gyengébbekkel (idős öregemberrel, fiatal gyerekkel, nővel) legyen ilyen nagylegény.
Szóval nem csak egy aljas takony, de még egy gyáva szar is......
Biztos elkérték a Szomszédok stábtól az épp nincs szerepem szereplők féle tárolási módot, és Máté most Matyi 1.0-s módszerrel működik ha épp nem kell, mert nincs semmi szerepe, kiveszik belőle az elemet és beakasztják a szekrénybe.
Ha már elkezdte írogatni a sztorikat, legyen valami foganatja is a dolognak.
Pláne, hogy Rudit is meginterjúvolta, aki vallott is neki arról, hogy Afganisztán után hogyan csúszott ki a talaj a lába alól, hogyan vesztette el a pénzét, a feleségét, a gyerekeit is. Mivel Rudi szimpatikus volt neki, "stikában" többször is lehallgatta a diktafonra mondott sztorikat, úgy láttam még jókat kuncogott is rajta. Most vajon, mit szól majd ahhoz, hogy Natasa, "Glóriát fog játszani?!" Bizonyára, azon nem fog mosolyogni.
Bandira meg ráerőltetik, hogy dolgozza le a Berényi Kft-nél a három milliós adósságát, de úgy látom, Bandi egészen másképp gondolja, hiszen egyáltalán nem hajlandó együttműködni. Én ezt a kis gyökér, alpárian pusztító gyereket már kidobtam volna, mint macskát kakkantani, vagy mint írtam is már elzavartam volna oda, ahonnan anno, a hátizsákjával megérkezett!
Ez a gyerek nem ledolgozza, hanem "feldolgozza", vagyis felfelé srófolja az adósságát, annyi kárt csinált már. beleszámolva az ingyen élését is.
Egyébként meg, el kell ismernem, hogy jó színész, ha ilyen jól hozza a negatív figurát, hogy ilyen indulatokat vált ki az emberből. Szerintem.
Apropó, hová tűnt Irma?!
(Nem ér azt írni, hogy a "szekrényben van Mátéval!") :))))
Héten történik:Emília szeretne kimászni az ékszerbizniszből, események nem feltétlenül úgy alakulnak, ahogy ő elképzeli. Luca rendkívül kellemetlen dolgot tud meg Milánról. Lehet, hogy Ábel fia miatt vége lesz Nóra karrierjének? Péter sokkoló dologgal szembesül Hannával és Ottóval kapcsolatban. Barna nagyon jó úton halad, hogy sarokba szorítsa a Berényieket. Gizella tettei nem feltétlenül azzal az eredménnyel záródnak az új iskolában, amire Stella számítana. Nóra olyan kéréssel fordul Ábel felé, amely vízválasztó lehet a kapcsolatukban. Attila megtudja, hogy azt a földterületet akarják használatba venni, ahol Ludwig teste van.
Eléggé egyetértünk itt egymással, ami Bandi munkához való viszonyulását illeti. Szerintem az indulatkezelési problémája mellett az is a gond vele, hogy eddig mindent a feneke alá toltak, és joga van mindenkitől elvárni, hoy úgy táncoljon, ahogyan ő fütyül. Olyan közegben kelene dolgoznia, ahol nem előny, hogy a család tagja, és ha nem teszi, amit elvárnak tőle, le is út, fel is út. És ne is lakjon a BK-házban, költözzön el albérletbe, főzzön-mosson magára, akkor talán észhez térne. Persze mindkettőre eléggé kicsi az esély, Miki direkt akarja a cégben akarja tartani Bandit a 3 millió miatt, és mostanában mindenkit a házban zsúfolnak össze. Úgyhogy marad az a "gettós" megoldás, amit az előzetes szerint alkalmazni fognak...
Na igen, diákmunkaként vagy akár felnőtt munkaként, hány olyan hely van ,ahol a melósnak kuss a neve, amit a főnök mond az a szentírás és ellentmodás nincs, akkor is ha viszik a gömböt és gurítják a kockát.
Régen volt sorkatonaság, aminek eredeti funkciójában semmi értelme nem volt, mert attól senki sem tudta volna jobban megvédeni a hazát ha kell, hogy ellőtt 3 skulót egy géppiszollyal, meg fogkefével sikálta a slozit, meg nyalta fel partvissal a folyosót. De arra azért jó volt, hogy az ilyen Bandi féle nagypofájúaknak megmutassák hol a helyük a világban. Az van, amit mondanak, és azt kell csinálni, amit mondanak, napirend van, nem csinálhatsz azt, amit akarsz, nincs visszapofázás, mert akkor mész wc-t pucolni fogkefével, és igen akkor is az van ,amit ő mond, ha amúgy hülye mint 6 pár rendőrcsizma, de egy csillaggal több van a vállán mint neked, és ha épp olyanja van simán kedvtelésből is szívat. Alkalmazkodni másokhoz meg elszakadni anyuci szoknyája mellől jó dolog még ha kollégium is, kicsiben, tanul az ember némi önellátást, nem vár meleg reggeli meg kakaó ébredés után, nincs terülj-terülj asztalkám naponta, nem rakja tele a hűtőd helyetted senki stb. Katonaságnál dettó, megtanult ott az ember pár dolgot ,ami hasznos a mindennapi életben, de eddig a sültgalambot is szájába tolták. Lásd. pl vagy kimosod a ruhát, vagy bűzlesz a következő tisztacseréig, akkor meg a társaid vadásznak le. koliban dettó, mosógép híján is meg kellett oldani néha dolgokat, mostam én is úgy gatyát, hogy beálltam vele a zuhany alá meg zoknit úgy ,hogy ráhúztam a csapra, bele a szappant. :)
Bandinak is kéne valami ilyesmi. Menjen el a Tesco-ba árufeltöltőnek pl. ahol nem ismerősek a főnökök és nincs visszapofa, de a beledet is kihajtják. Csinálja pár hónapig, hogy megtanulja mi az mikor magadnak kell a kenyérre valót megkeresni és dolgozni kell nem lébecolni.
Vagy irány egy gyárba a szalag mellé. Aztán majd megbecsüli a jó dolgát.
Biztosan sok a munka, de mit bizzon Bandira? Tóbiás már sok éves munkatapasztalattal és ezen belül Berényi céges tapasztalattal is rendelkezik. Bandi pedig nem is nagyon igyekszik, hogy belelásson a folyamatokba. Nézze át az emaileket? S akkor mi van? El se tudja dönteni, mi a fontos, mi nem, önállóan nem tud intézkedni. Mennyivel lenne beljebb Juli, ha kiadná neki a feladatot?
Az egész fiúról sugárzik az ellenállás, a nem is akarok beletanulni, ugyse maradok sokáig, lerí róla a tenyérbemászó arrogancia, meg egyébként se dumálj itt én leszek a főnök magatartás. Akkor most Juli mit görcsöljön vele? Főleg, hogy nem is igazán érti Miklós igazi szándékait, az ő helyzete is ingatag.
Bandika nem tudja kontrollálni magát. Nem tudja elfogadni, hogy nincs minden úgy, ahogy akarja, korlátok vannak. Nem érzi, hogy börtönbüntetéstől szabadult meg, bár csak felfüggesztve, és ez a feje fölött lóg Damoklész kardjaként. Mit csinálna, ha rákényszerülne diákmunkára? Pl. Tescoban kellene pénztároskodnia? Ismerek egyetemistákat, akik egész nyáron, a teljes szünidőben, és iskolaidőben hétvégenként csinálják. Az nem unalmas? Na és, el kell fogadni, a pénzért dolgozni kell. De Bandi nem törődik a kárral amit okozott a hülyeségével a nyomdában, és azt hiszi mindent megtehet, a rokonai úgysem fogják börtönbe juttatni.
Gondolkoztam Bandin. Hogy mért csinálta. No nem a pohártörést, mert arra nincs mentség. Bántalmazott egy (anyja korú) nőt, rosszabb mintha megütötte volna, erőfölényét kihasználva megsebesítette, aminek súlyos következményei lehetnek, akár bénulás... És a legrosszabb hogy Juli vérző kezét látva Bandi arcára nem a "Jajj mit tettem" rémület ült ki, hanem az "Igy merj velem ujjat húzni" fenyegetés... De nem is erről akarok beszélni, hanem a "poénról". Azt azért meg lehet érteni, ha elfogadni nem is. Bandi kegyetlenül unatkozott. Juli eddig mindig arról panaszkodott, hogy annyi a munka, hogy levegőt sem tud venni. Mégsem bízott a srácra, csak kb. annyit amennyit egy nyári munkás diákra lehetne. Előzőleg Tóbiásnak bőven adott feladatot, és nem csak számvitelt, pl. azt is, hogy nézze át az emaileket. Legalább ezt nyugodtan bízhatta volna Bandira is. Előzőleg a srác ötlete volt az Axellel való együttműködés, Miki szörnyen büszke is volt, hogy mekkora lángész az öcsikéje. És most mi jut neki belőle? Nézzen át egy kb. féloldalas szórólapot, van-e benne betűhiba.. Persze az egyéntől is függ, hogy hogy reagál le egy szituációt. Tóbiás pl. azt javasolta, hogy legyen nagyon jó fiú, és akkor majd komolyan veszik. De Bandi nem ilyen, az ő sérült lelke mindig bosszúért kiált.. Ne értsétek félre, nem védem, csak próbálom megérteni..
Szerintem nem jut ki a sztori a Mátyás király téren túlra. Megoldják ezt is családon belül - ahogy minden más (ennél mérföldekkel súlyosabb) bűncselekménynél tették.
Ráadásul ott és akkor ő volt a vezető, akinek ismernie kellett volna az ide vonatkozó szabályokat, -mert a vendégek hajlamosak elhagyni a dolgaikat- de nem tett semmit, illetve tett, azaz "eltett(e)".
Talált tárgy esetén a törvény szerint 8 napon belül be kell szolgáltatni a a rendőrségen vagy a jegyzőnél az illetékes szervnél, ahol megtaláltad. Jelezheted közben ,hogy igényt tartasz rá, így ha nem jelentkezik érte senki, akkor a tied. A valóság nyilván más, sokszor pl. ha pénztárcát találsz iratokkal, csak neked lesz bajod ha leadod vagy akár vissza a tulajdonoshoz. Megesett már ,hogy valaki üres tárcát talált, benne igazolványokkal, visszavitte a cím alapján, majd később őt jelentette fel a tulajdonos ,hogy volt benne vagy 100 ezer ft pénz, amit tuti ő lopott el. Már a rendőrnek akihez került is a töke kivolt vele, ő súgta meg neki ,hogy azt mondja itt és itt találta és akkor végre lezárhatják azzal ,hogy ott nincs kamera, nincs bizonyíték. De hogy legközelebb nem fogja visszavinni az hétszentség ha talál. Igazolványt én is találtam már, a legegyszerűbb bedobni egy postaládába, elviszik a rajta lévő címre.
Azért a villamoson talált húszezressel nem igazán lehet mit kezdeni, meg azt azért nem is valószínű, hogy keresni fogják.. Egy pénztárcával már más a helyzet... Bár én még egészen fiatalon egy ötszázast találtam a lépcsőházban, és sorra becsöngettem minden lakásba, míg egy helyen a fejemhez nem vágták, hogy milyen hülye vagyok.. :D
Mit várjunk tőle, hisz korábban saját boltjából is lopott a szerencsétlen. Amúgy ha a tolvajokat, gyilkosokat, verekedőket,robbantgatókat kizárnák a sorozatból, nem sokan maradnának-:)
Szerintem teljesen más, ha valaki az utcán vagy a villamoson talál egy húszezrest, amelyikről nem tudja kié és zsebreteszi, és megint más, ha pontosan tudja kinek a dolga van nála (mint adott esetben Gőzeke), és ennek ellenére nem adja vissza.
Nekem egyébként amit Gőzeke csinál az már inkább lopás, még akkor is, ha jogilag nem így hívják.
Gizi ügye annál súlyosabb, mivel mostmár pontosan tudja, kinek kéne odaadni fülbevalót, vagy legalább a pénzt.. Így pont olyan, mintha Natasától lopta volna.. Hát kíváncsi leszek, lesz-e vmi lelkifurdalása, és hogy fog kiderülni az egész sztori... Kriszt annyira nem féltem, meg Nikolnak se érdeke, hogy kinyírja..
Gaz Ella és Bandika is megérdemli, hogy a péklapátot a hátán törjék el. Na de Nóra is megérdemel pár suhintást. Még szerencse, hogy Miki normális. Nórának meg már régen ott kellett volna hagynia azt az Ábelt.
Ha Juli tanult volna egy kis önvédelmet, Bandikát jól tökön rúgta volna mikor felállt és elkezdte szorítani a kezét. Vagy legalább a másik kezével két ujjal megcélozza a szemét, vagy valami...
Nem tudom, lehet, hogy én vagyok hülye, de ez a nyelvészeti szarakodás, már-már beteges. Én észre sem vettem, hogy mit vagy hogyan mondta. A lényegre figyeltem. Ha valakinek ennyire sértik a fülét bizonyos szavak nem megfelelő használata, akkor használjon füldugót, vagy ne menjen emberek közé. Talán az életben mindenki olyan tisztán, érthetően, és választékosan beszél? Nem hinném, sokan egy értelmes mondatot nem tudnak kinyögni. Értem ezalatt a tanultabb fajtát is. Nagymamám az uborkát, mindig iborkának mondta, most akkor le kellett volna néznem őt? Ugyan már, az élet túl rövid ahhoz, hogy ilyen marhaságokon fennakadjunk. Ez olyan, mint mikor Szabó Zsófi kiosztotta Krasznai Tündét az ikes igék helyes használatáról. Szegény Zsófi, pedig nem ártana neki is tanulnia egy kis beszédtechnikát.
Gizi eladhatta már az ékszert, mert különben nem mondta volna a "600 ezer forintot". Az ékszer ennél jóval többet érhet, de az orgazda csak ennyit adott neki. A büntetése tuti szabadságvesztés lenne, mert már elkövetett korábban egy hasonló bűncselekményt.
Egy "esernyő" max. szabálysértés, kivéve, ha aranyból van a nyele és hernyóselyemből szőtték! :D
Egyébkén Krisztiánnak nem lesz semmi baja mert amikor a Fókuszban mutatták Rékasi első forgatási napját akkor Zsolt az irodában beszélt Krisztiánnal ha jól emlékszem. Úgyhogy valahogyan de meg fogják menteni
Azt a mindenit, egy évre lecsukhatják, aki talált idegen dolgot nem ad vissza, és megtalálják nála? De gondolom minimális értékhatár vagy mérlegelési lehetőség azért van, egy drága ékszer, mobiltelefon vagy több tízezer forintot tartalmazó pénztárca esetében érthető, de mi van mondjuk egy esernyővel? És kíváncsi lennék, volt-e már példa a gyakorlatban arra, hogy valakit ilyesmi miatt megbüntettek. Velem egyébként egyszer fordult elő, hogy egy villamoson talált, jó állapotú esernyőt leadtam a BKV forgalmi irodáján, és szinte kiröhögtek érte, biztos tudták, hogy a nyakukon fog maradni.
Ami Gizit illeti, nem volt világos, hogy eladta-e már azt a fülbevalót. De Natasa mintha élvezné a helyzetet, úgy tűnik, nem vagy nem azonnal éri retorzió az ékszer miatt.
Nekem úgy tűnik, Nikol gorillája őt nevezi Glóriának, de Emília is ott van, és nem érti a dolgot. Talán azt gondolja, Natasa titokban beállt prostinak?
Szerintem ha a BK kapcsán felmerül valamilyen kérdés, és azt megvitatjuk, az még nem rinyálás. Ami az "offolást" illeti, ilyen már korábban is előfordult, aztán a hsz-ek visszakanyarodtak a megszokott mederbe. De részemről a nyelvi vitát nem folytatom, amit akartam, már elmondtam vele kapcsolatban.
Én ezt a dolgot nem érzem annyira égbekiáltónak, mint sok más nyelvtani hibát.. Ami Solti Ádámot illeti, ő egy nagyon tehetséges és sokoldalú fiatal szinész, aki nem csak a BK-ban játszik, de azt is jól csinálja... Ez a parasztozás mindenképpen túlzás..
Hiába látom, hogy helyesnek tartják ezt a formát a nyelvészeti portálok, ettől függetlenül én magam továbbra sem tartom követendőnek a használatát. Konkretice rosszul vagyok a hallatán.
Konkrétan nem parasztoztam le senkit, csak annyit mondtam, hogy szerintem a "szabadott" nem túl igényes nyelvhasználat. A nyelvészeti magyarázat fényében részben felülvizsgáltam a korábbi véleményemet, de egyetértek az idézett cikk írójával, hogy a nyelvhasználatban sok minden ízlés kérdése. Elég gazdag a nyelv ahhoz, hogy többféleképpen ki lehessen fejezni valamit, és a lehetséges formák között lehet válogatni, maradjunk ennyiben.
"időnként előjön egy több napig tartó rinyahullám, amikor olvashatatlan lesz a fórum"
Szerintem ettől az offtopic nyelvésznáci nyavajgásoktól olvashatatlan egy ideje a fórum, meg is néztem, nem-e a Grétsy László Fan Club topicot nyitottam-e meg véletlenül...:))
Ha Solti egy parasztot formáát vóna meg, akkó eefogattam vóna tűle is hogy úgy pofázzon ahugy egy paraszt tenné. No de ő egy fűűvárosi ételmiségi - könyőőőgöm. Mija túróér roncsojja a nyeevet? Csak mert nem tilos? Hát legalább ugyanannyira nem is szükséges.
Nem konkrétan erre gondoltam, hanem hogy időnként előjön egy több napig tartó rinyahullám, amikor olvashatatlan lesz a fórum, aztán szépen eltűnik, ha nem kapnak választ. Van olyan hozzászóló, aki annyit károg, mint az általa gyakran kritizált Bözsi néni :D
(tudom, tudom, ott van az x gomb, de azért írnak ezek az emberek értelmeset is :D )
Az ikes igék némelyike korábban iktelen volt, de az is előfordul, hogy valamely ikes ige elveszti ikességét, és iktelenné válik. A két ellentétes folyamatnak, az ikesedésnek és az iktelenedésnek a közbeeső állomásait képviselik a változó ikes igék.
Ikesedés lett a sorsa a hajdani álmod, hazud, halász, vadász, szök, csúsz stb. igének. Ezek ma csupán ikes formában élnek: álmodik, hazudik, halászik, vadászik, szökik, csúszik. Más igék viszont iktelenedtek. Azelőtt ikesek voltak (mint például küzdik, lépik, rogyik, pattanik), de iktelenné váltak (vagyis: küzd, lép, rogy, pattan stb.)
Vajon miért ciki Mo-on tájszólást, tájszavakat, tájjelegű kifejezéseket használni...??
Minden normális országban büszkén használják, nemhogy pellengérre állítanának bárkit is.....
Rejtély. :)
Egyébiránt visszatérve a "szabadott"-ra, a szabad modális ige (v.ö. módbeli segédige az angolban/németben), mint pl. a kell, a lehet, és társai... Amiket simán használunk múlt időben.
Való igaz, ritkábban használjuk, de ettől még nem kéne falnak rohanni egy ilyene hallatán. És főleg nem leparasztozni bárkit is.
Nem tudom a készítők tudják-e, hogy amit Gizi most csinál, az nem csak erkölcsi kérdés, hanem ismét egy bűncselekmény
Megnéztem: "aki a talált idegen dolgot eltulajdonítja, vagy nyolc napon belül a hatóságnak vagy annak, aki elvesztette, nem adja át, illetve vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Jó, tudom, egy gyilkosság, terrorcselekmény, stb., stb. mellett Gizi újabb bűncselekménye már smafu, meg egyébként is Barátok Bűnözők közt vagyunk....:))
"inkább az a fura, hogy az Afganisztánt megjárt katonákkal úgy el tud bánni, mint egy gyerekkel..."
Igen, ez már nekem is eszembe jutott, az elitkatonák olyan fogásokat tanulnak, amivel közelharcban bárkit simán elintéznek. De IRL sem attól jó verekedő valaki, mert jó magas.
Itt meg külön-külön Rudit és Kriszt is úgy intézte el a colos csávó mintha szaros gyerekek lennének, viszont érdekes módon amikor hátulról támadt rá Krisz a kuplerájban, akkor meg a colos adta meg magát nagyon gyorsan.
Szeged környéki tajszolasban hallottam olyat is hogy tedd már be az ajtót. Mi vagyok én vazze asztalos? :) becsukni kell nem betenni. Ha valaki nem csukta be maga után inkább mifelénk utána szóltunk hogy barlangban laksz?
Engem az idegesít "naon", hogy az X faktor zsűrijében Gáspár és Márta is azt mondja mindig: "ez egy naon jó produkció volt". Itt vidéken (még?) nem mondják így, ez valami pesti divat?
Ez csak egy felesleges rongyrázás Giziék részéről! Még ha a kis Stella annyira kis zseni lenne, de nem is úgy néz ki, nem is olyan környezetben nevelkedett. Egy jólelkű, de igen "egyszerű", börtönviselt asszony és egy börtöntöltelék férfi szerelmének gyümölcse, egy iszákos nagynénivel.
Igaz, a nevelőszüleinél máris több esze van, könnyen tudja manipulálni Gizit és Lacit, mindent elért eddig is náluk, amit csak akart.
Laciéknak ez a kamuzása is Natasa előtt... bakker kb az iskolás vagy inkább az óvodás hazudik így, de tényleg ez a fülbevaló sztori unalmas mert ha vmi nyakék lenne több milláért amiért megy a cirkusz... ja tudjuk ez egy kis költségvetésű magyar sorozat...
De miért vitte vissza a Bk házhoz a dzsekit? Hülyébbek mint a sokévi átlag, miért nem dobta el valahol jó messze a Háztól mondjuk a város másik felén? Vagy bele a Dunába?
Na az kezdettől fogva a röhej kategóriájába tartozik... Nem attól lesz vki jó (nevelő) szülő, hogy méregdrága iskolába járatja a gyereket, amit önerőből meg se tud fizetni... Stella eredetileg jól érezte magát a régi "fapados" suliban, minek kellett onnan kirángatni? Gizi most vastagon benne van a slamasztikában, mert azért az hülyén jönne ki, ha most azt mondaná, "Tudod, nem jött érte senki, (meddig volt a Rózsában, egy nap?) ezért úgy gondoltam, eladom a fülbevalót, nehogy még a végén ellopják... De az ára megvan, azt odaadom, jó?" Az viszont még durvább lesz, ha utólag derül ki, mert valszeg ki fog...
Szerintem nem Natasának mondja, hogy "Helló Glória", hanem Emíliának, aki valahogyan belekeveredett a sztoriba. :-)
Még esetleg azt tudom elképzelni, hogy később vhogy összefutnak Natasával, mikor Emília is ott van, és előtte üdvözli, a mama meg ettől dob egy hátast... :D
Az tuti, hogy azzal kezdi, "hogy került ide már megint az exed!"
Hát igen ezek a "gyerekek" inkább tünnek egyetemistáknak, mint gimiseknek... De ami igazán zavar, az Mirko pocakja.. :P
Itt most nem Nóra volt oldott és jófej, hanem Miki... Nóra továbbra is baromi rosszul érezte magát... Azért az előzetes szerint a feszültség így is oldódni fog, majd meglátjuk, hogyan...
Bandi agresszivitása már tényleg a paródia határát súrolja, a vízcseppekkel borított arca is eléggé vicces volt, de Juli helyében azért nem szívesen lettem volna...Viszont a megleckéztetés az előzetes szerint eléggé "gettósra" sikeredik, mint mikor egy bűnbanda az egyik tag renitenskedését akatja megtorolni.
Miki határozottan jó fej volt, amikor beállt pókerezni, Nóra vetkőzését azonban nőként nem nagyon hiányoltam. Nem mintha prűd lennék, de közönségesnek éreztem volna, ha így oldják meg. Az öv levétele frappánsabb volt. Az igazsághoz tartozik, hogy Miki félmeztelen felsőtestére sem lettem volna annyira kíváncsi...
Láthatóan Ábel sem örült a dolognak, szerintem most szembesült vele, a gyerekei mit művelnek zárt ajtók mögött. Viszont a társaságból senki sem látszott kamasznak, inkább egy egyetemista kollégiumi buli hangulatára emlékeztetett az egész. Egyébként nagyon úgy tűnik, hogy Nóra az első sokk után egész jól meg fogja találni a hangot az "ifjúsággal".