Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Kedves man_ji!
Ha figyelmesen megnézed az utolsó hozzászólásokat, akkor láthatod, hogy már ott tartottunk, hogy az egészet az USA kezdte. Ez szerintem undorító félremagyarázás.
A példáiddal egyetértenék, ha nem lenne a szemem előtt a 30-as évek történelme. Nézd meg meddig tárgyalgattak Hitlerrel, és mi volt az eredménye. Egy kérdést tettünk föl sokan és sokszor már, hogy meddig kellett volna még tárgyalni, mit lehetett volna még tenni? Válasz még nem érkezett...
Azt, hogy a megelőző r.-i tárgyalásokra a szerb vezetés csak akkor volt hajlandó elmenni, amikor a bombázók már a levegőben voltak, úgy látszik mindenki elfelejti.
A G8-as béketervet az ENSZ-ben a jelen pillanatig Kína elutasítása miatt nem lehetett elfogadni. Inkább félbeszakították a vitát.
Mikor van az a pont, amikor azt kell mondani, hogy eddig, ne tovább? Hány falut kellet volna még ehhez a szerb rendőrségnek (nem tévedés!) ágyúznia? Hény vérengzés áldozatát kellet volna még finn szakértőknek megvizsgálni? Hány családnak kellett volna még a hegyekbe menekülnie?
Szerintem ez a pont elérkezett, ezért mondtam már, hogy ez az én háborúm is. Mert úgy érzem elérkezett az a helyzet, amikor a joggal takarózni a jog szemen köpését jelenti.
Vietnám pedig azért is érdekes példa, mert mára lassan kiderül mennyire manipulálta az amerikai közvéleményt a vietnami propaganda. Az amerikai terrorbombázások valós (vietnami hivatalos) áldozati listája 10-11 ezer ember. Nem azt mondom, hogy ez kevés, ez pont ennyivel több a kelleténél. De a korabeli pacifista amerikai sajtó 500 ezerről beszélt. De egy szót sem a Vietkong vérengzéseiről. Pedig volt ilyen is.
Jenki
Hagyd már abba a kikezdte el ki nem kezdte el gyerekes hozzáálást. Nem igyazol az semmit! Aki nem akarja a háborút, az MS-el van és NATO ellenes; ez igazi sztálini gondolat, o ezt úgy fogalmazta meg, aki nincs velünk az ellenünk van.
Itt arról van szó, két kicsi bunkó verekedett, az egyik nacionalista, a másik kábitószer kereskedo és szintén nacionalista. A NATO nem európainéphez méltóan (békésen) nyúlt bele, hanem mint hülye cowboy a prérin elkezdett önbiráskodni (ENSZ-t kikerülve), és a kiscsetepaténál lényegesen nagyobb rombolásba és gyilkolászásba kezdett. Sot közben a világot is megfosztotta az elso hidegháború utáni békétol és itt a második hidegháború. (valójában az egész az USA érdekei miatt kellett).
Egyszer már leirtam, újból leirom: ha egy házaspár verekszik, akkor attól nem fognak kibékülni, hogy tönkre vágjuk az autójukat, házukat, és eltörjük a három éves kislányuk kezét! Viszont senki sem fog kételkedni a békito hülye cowboy bunkóságában, igy ma a NATO bunkóságában. Most hogy vége lesz, láthatja mindenki, albánoknak, szerbeknek együtt kell majd élni. Tehát nem igazságot kellett volna tenni köztük, hanem kibékiteni.
A világon még nagyon sok igazságtalanság van még, jól néznénk ki ha azt is mind majd "koszovó" stilusban lesz megoldva! Ez ellen, és nem Ms-védelmében irunk.
Ha a fiam lopna, megfenyiteném, ha gyilkolna elsüllyednék szégyenemben, miért legyek hát büszke arra, hogy a NATO úgy gyilkol, öl, vérengzik mint az USA Vietnámban? Miközben ártatlanok ezreit legyilkolja, a bunösökkel tárgyal? Ha úgyis tárgyal a bunösökkel, (ezt elore lehetett látni, hiszen fobb USA gazdasági célok közben beteljesültek) akkor tárgyaljon addig mig meg nem töri, közben öncélúan ne gyilkolászon. Hát ezért ez a háború ellenesség.
Csigaver! Mar regen nem irtam ebbe a thread-be, de ugy latom meg mindig ugyan arrol megy a vita. Most hogy ugy tunik befejezodik a cirkusz ide irnek nehany dolgot amirol annyit vita folyt az elso hetekben es mara tennye valtak:
- Meg lehet nyerni haborut csak legicsapasokkal, Koszovo nem lett masodik Vietnam
- Nem lett megtamadva Magyarorszag, nem lottek Paksot a yugok, nem lett magyar baka yugoszlaviaba kuldve
- Nem avatkoztak be az Oroszok, nem tort ki a 3. VH, ujra leszerepelt az orosz haditecnika
- Nem verhetetlen a yugo hadsereg, nem volt hatasos a legvedelmuk, nem tudtak kinyirni az UCK-t
- Nem uldoztek el a vajdasagi magyarokat
- Milot korozik mint haborus bunost
A tobbin lehet nyamnyogni, ezek tenyek. Es szerintem ha a NATO nem avatkozik be ma mar talan csak a tomegsirokban lenne alban koszovoban. Kivancsian varom a tovabbi fejlemenyeket. Foleg azt hogy mi lesz a szerbek reakcioja ha elfogy az egetni valo angol es amerikai zaszlo, es kicsit eszhez tertek a nagy gyozelmi orommamorbol. Ha ezek utan is megtartjak milot, akkor nem is erdemelnek jobbat...
Ezek a dolgok nem söpörhetők a szőnyeg alá, és nem is akarja senki.
Amikor beszélgettem vajdasági magyarokkal, ők azt mondták, "az albánok nem velünk, hanem mellettünk élnek". Nem is mutattak hajlandóságot az együttélésre évtizedek óta. A szerbek meg nem tudnak elfogultság nélkül beszélni Koszovóról, hiszen számukra ez a kultúrájuk bölcsője, számos középkori kolostorral stb.
Az albánok 90-92% aránya annak is betudható, hogy Tito (a WWII után) a nagyszerb nacionalizmus letörése céljából szemet hunyt az albán "bevándorlás" felett, amikor is albánok tömegével vándoroltak át Albániából Koszovóba - az ellenőrizhetetlen határokon keresztül - a jobb megélhetés reményében, valamint az is javította a százalékot, hogy lényegesen több gyereket vállalnak, mint a szerbek. (Persze ez nem bűn!)
A NATO akció előtt a - nyílt elszakadásért küzdő, és az US. számára a háborún kívül kellemetlen - UCK és a szerb belügyiek között a tűzvonalba szorult civilek menekültek.
A NATO bombázás, ami, szvsz, legkevésbé a koszovói albánok miatt történik (hanem amiket már elemeztünk: az új rend(?)) teret adott olyan attrocitásoknak, irányíthatatlan félkatonai csapatok megjelenésének, ami előtte nem volt.
A bombázások alatt biztos, hogy előfordultak olyan dolgok, amik elítélendők, ezt a Szakasz c. film is érzékelteti, pedig azt amerikaiak csinálták (gyereklány megerőszakolása, falu felgyújtása, ártatlan emberek megölése - s miért? Mert megölték egyik társukat. A bosszú bosszút szül...)
Milosevics a bombázást kihasználta a kitakarításra, de itt van a sokak által felvetett dilemma, hogy mi lett volna ha...? Sajnos erre én sem tudom a választ.
A rambó-i szerződés pedig olyan diktátumot adott a szerbeknek, ami számukra eleve elfogadhatatlan volt. Három év múlva népszavazás Koszovó státuszáról, stb...Ezt a NATO is tudta szvsz, hogy nem fogják elfogadni.
"- Az 1974. évi jugoszláv alkotmány elfogadható módon rendezte az országon belül Vajdaság alkotmányos helyzetét, valamint az itt élő kisebbségekét is. A Vajdaság bekebelezését '89-ben végezte el Milosevic, az úgynevezett "joghurt-forradalom" útján. Szélsőséges nacionalista erőket vezényelt az utcára s ezek döntötték meg az akkori tartományi hatalmat. Ettől kezdve rohamosan romlott a Jugoszláviában élő kisebbségek helyzete, közöttük a vajdasági magyaroké is. "
forrás: itt. Na akkor ki kezdte? Kit védtek ti?
Eléggé régen írogatok erről a bombázásról különböző topicokba, de nem hiszem, hogy valaha is leírtam volna, hogy ez egy igazságos háború volna. A háború sohasem lehet igazságos, mivel mindíg halnak meg ártatlanok. Ezt azt hiszem már többször körüljártam. Néhányan azt írják, hogy a primitív, mindenki által utált albánok maguknak köszönhetik, lásd az UCK-nak a kábítószercsempészéssel való kapcsolatát stb. Ettől jogos lesz anyákat karonülő vagy nagyobbacska gyerekekkel együtt gyakorlatilag egyszál ruhában kihajtani a házukból, akár megerőszakolás nélkül? Vagy attól hogy a NATO elkezd bombázni ez a magatartás nektek elfogadhatóvá válik? Mi közük a nőknek, a gyerkeknek meg az UCK-tól távol álló embereknek az egészhez? Ilyet jóérzésű ember még kényszer hatására sem tesz. Sőt, még fel is háborodik rajta. Mellesleg a nemzetiségi problémákat a YU vezetés szította folyamatosan, amikortól megszüntette a korábban adott és jól működő azutonómiákat (a vajdaságét is!). Azt hiszem a mai Index hírek között van egy riport a szabadkai polgármesterrel. Ajánlott olvasmány.
Kurdok. Arról is többször írtam, hogy sem a törökök, sem az irániak, sem az irakiak nem csinálják jól. Mindenesetre az ottani eseményekről nagyságrenddel kevesebb információnk van, mint Boszniáról vagy Koszovóról. Eddig arról én még nem olvastam/hallottam, hogy a törökök elkezdték volna a náluk élő kurd lakosságot szervezetten áttessékelni a határon. Arról hallottam csak, hogy a kurd fegyveresek kiképzőtáborait szokták támadni katonasággal, sőt emiatt még az iraki határon is átmentek. Ott is halnak meg ártatlanok, tehát ez is egy rosszfajta háború. De egyelőre a törökök által végzett népirtás/etnikai tisztogatás még nem került a hírek közé (Saddam még harci gázt is használt erre!). Persze lehet hogy, volt, de nem olyan méretű, mint Koszovóban. Talán a törököknek van annyi eszük, hogy csak olyan mértékben "csinálnak rendet", amit még el lehet adni "belügyként". Koszovóban sem szíre-szóra kezdtek bombázni. Szegény kurdoknak az a legnagyobb bajuk, hogy a népesség eloszlása szerinti nemzetállamukhoz három országból kéne területeket elvenni, miközben ez még egyből sem igen megy. Reméljük, hogy ott hasonló nagy balhé nélkül sikerül majd békés megoldást találni. Azt meg senki nem várja, hogy a NATO egy NATO tagországot fog bombázni. Ez a politika, ami nem a gavallérságról szól. Akinek nem tetszik, az változtassa meg, ha tudja.
Már mér anyáznánk? Ez a Te privilégiumod...
Egyébként ilyen névvel,hogy Jenki nem is vártunk más reakciót.
Milyen nickeket foglaltál még le (NATO, Ólbrájt)???
Mi van, ha a nációkat felcserélem. Ez ugyanúgy lehet igaz...
"Másrészt az albánokat a szerbek izomból le tudják rendezni, lévén hogy van erős hadseregük és elhatározásuk is. Itt meg a NATO-n kívül senki nem tudja leállítani a törököket. Ez van."
Nagy az Isten állatkertje!
Nem vitatkozom, mert felesleges. Nekem tetszett, hogy odacsaptak, akinek nem, tehet egy szivességet. Anyázzatok engem is nem érdekel. A baromságaitokat csak hintsétek szét, de ha az arcotokba hozza a szél ne csodálkozzatok.
Benoe008, várom a vicceket.
> Masfelol elfelejtkeztek a Szerb gyilkos, fertozo politokajarol.
> Csavarhatjatok barhogy, a konfliktus okozoi a Szerbek.
Aha. Tehat ha az USA alagyujt a koszovoi puskaporos hordonak azzal hogy tamogatja (sot inkabb gerjeszti) a szeparatista torekveseket akkor Szerbia a hibas. Ez engem Aezopus mesejere emlekeztet. Tudod o egy felszbaditott gorog rabszolga volt a Romai Birodalomban es o irta farkas es a barany mesejet. A farkas urugyet keres arra hogy belekothessen a baranyba es hogy felfalhassa.
> Barmennyi, egyebkent valoban letezo erdek is epul erre a konfliktusra, soha nem avatkozott volna be a NATO, ha
> nincs kozvetlen haborus oka.
Miutan csinalt okot...
> Jellemzo ratok, -elitelitek, hogy a bombazasok embereket olnek meg, de kozben egy szavatok nincs Milosevics
> es bandaja ellen.
Ezt majd elmondjak masok. Mindenesetre a mediaban pontosan ertesulhetunk minden cseleketukrol meg azokrol is amiket nem ok kovettek el
>Barmennyi is a duma, az oroszok meg a kinaiak meg arra sem vettek a faradtsagot, hogy egy kozeli krimoban
>osszefussanak, megbeszelni a vilag dolgait. Igazabol abszolute nem akarnak a valsag megoldasaba beleszolni.
>csak mellekesen jegyzem meg, ha megtennek a diplomacia logikaja szerint az USA es az EU is jogosan es kello
>erellyel szolhatna bele oroszorszag es kina kinos dolgaiba.
>Ezt sem oroszhon sem kina nem meri megkockaztatni.
Eddig az EU nem mutatott ilyen hajlandosagot. Szerintem az EU-val nem kell szamolni, egy laza allamkozi szovetseget ossze sem lehet hasonlitani az egyseges USA-val (politikailag)
Egyebkent meg ki lesz a kovetkezo, Oroszo. vagy Kina?
>Lesz beke megpedig olyan amilyet a NATO akar. Mert ha olyan beke lenne amilyet milo akar abba
>beledoglenenk.
Aha, tehat az USA-tol valo fuggoseg az a helyes a teljes fuggetlenseg helytelenitendo. Vegul is nekem nyo'c... azert remelem hogy kudarcot vallanak mert ha ezen felbatorodnak akkor nekimehetnek masoknak is.
man_ji!
Mint írtam, nem szó szerint értettem a szemet-szemért elvet.
Nem szeretem én sem a háborút, s egyáltalán: az emberek túlnyomó része kimondottan utálja a háborút.
Én ugyan nem éltem át világháborút - szerencsére - de a szüleim igen, s túl sokat mondtak róla ahhoz, hogy háborút követelnék!
Viszont itt nem is háborúról van szó, hanem büntető akcióról. Nem mondom azt, hogy ez volt a legjobb megoldás a koszovói esetre, de itt és most jelenleg nem tudok jobbat mondani!!!
Tehát amikor a szövetség megkezdte a légicsapásokat, a lehető legkisebb rosszat választotta. Az erőszak nélkül nem lehetett volna megállítani a szerbek vérengzéseit!!! Hiába hoz az ENSZ bármilyen határozatot, ha azt nem tartják be a jugoszlávok!(Ha egy kicsit elgondolkodsz: vajon miért van szükség pl. rendőrségre a Föld országaiban? Ha mindenki betartaná a törvényt szép szóval, akkor minek a karhatalom?!)
Szóval: ha az ENSZ katonák fegyvertelenül bevonulnak "békefenntartani", akkor ua. történik, mint annak idején Boszniában:
a szerb katonák odakötözik őket a fákhoz és úgy nézetik végig velük a vérengzéseket. S mit mondjon erre a fegyvertelen békefenntartó:ejnye-bejnye?
Lásd be: bizonyos esetekben kellenek nyomatékosító eszközök!
Kopasz,
"... a kurdokat a törökök izomból le tudják rendezni, lévén hogy van erős hadseregük és elhatározásuk is. Itt meg a NATO-n kívül senki nem tudja leállítani a szerbeket"
Hát ilyen átlátszó az egész agyatlan NATO imádat. Ha a Kurdok harcolnak nemzeti jogaikért, akkor ok a rosszak (mert NATO tag ellen teszi), ha albán harcol a nemzeti jogaiért, akkor mert kapórajön egy kis csetepaté, a szerbek a rosszak. A fent idézett logikáddal Kopasz, az "igazságos NATO" háborúnak az albánok ellen kellett volna menni.
Mr. Sla.
Neked is egyszeru a logikád, amit a NATO tesz az jogos meg jó (ebben több ezer ember lemészárlása sem rendit meg), aki meg ellenzi az öldöklést, az az ellenséggel van, Krisztus, Buddha, Konfucius tanitása nem érv. Ha azt mondják (NATO) ölni kell, hurá öldököljünk... Tudod mit, inkább leszek paranoiás és kételkedek tovább. Nem tünt föl valami Mr.Sla. minden maradt úgy ahogy volt. Egyetlen nagy USA háború sem hozott változást a háború kezdete elotti állapothoz képest! (Vietnám, Irak, Jugoszlávia) A diktátor továbbra is diktátor, az üldözött még szegényebb mint üldöztetése elso napján...stb. Ha ennek az értelmetlen öldöklésnek a tagadása paranoia, akkor a paranoia nem szégyen. Szóval tudni kellene mit értesz paranoia alatt. (Érveid is vannak egyébként?, Tokinak mintha fogóval kellene az ilyet kihuzigálni beloled).
Obiwan
Véresszájú az aki háborút követel, aki elfogadja az ero politikáját, ezzel cinkosa annak a gyikosnak aki igazolva érzi magát és öl. Ha nem tartozol közéjük, elnézésedet kérem, ha mégis közéjük tartozol, rád is értettem.
Nem szeretem a szemet-szemért politikát, mert ezzel a logikával most a Vietnámiak nem nyugodhatnának mig meg nem öltek meg 2 millió amerikait? Hiszen amerika még csak nem is kért bocsánatot, de háborús jóvátételt sem fizetett.
Ja igen es meg valami: Szerintem nem szamoltak egy tenyezovel: A nagyobb letszamu magyar kisebbseg miatt huzodozott a magyar vezetes a szarazfoldi akcio gondolatatol M.o.-n keresztul. A hirekben ekkor hallottam hogy Horvatorszagot soron kivul felveszik a NATO-bekepartnersegi csoportba es eleintezettnek tekintik a NATO-tagsagat is. A horvatok nyilvan jobban kaphatok egy ujabb haborura a szerbek ellen foleg ha azt koalicioban teheti a NATO-val. Amugy is igazsagtalannak tartjak a daytoni szerzodest es szeretnek visszakapni Vukovart es kornyeket (Meg frissek a sebek) Tudjmant pedig aki kinyilvanitotta a bekeszandekat a szerbekkel es az orosz vezetes fele is gesztusokat tett, szepen a sullyesztobe tettek.
Ez megint csak egy tobbvaltozos dolog lehet, talan Magyarorszagot iteltek meg a legalkalmasabbnak. Az biztos hogy Szlovenia nem hataros Szerbiaval, Romania a tulsagosan keletre van (M.o hoz kepest) es az infrastruktura is jobb itt. Na meg persze ide mar tortentek nagyobb tokeberuhazasok (IBM) De ne felj az EU-tagsag nem lesz ennyire sima ugy.
Továbbra is fenntartom a véleményemet: a NATO azért lépett közbe, mert most itt a saját kertje végében öntött ki a folyó. Ráadásul nem is először. Amikor Boszniában nem avatkoztak be, akkor mindenki köpködött, hogy a nagyok eltűrik, nem tesznek semmit, szörnyűség, impotencia stb. Hát most léptek. A több éves felkészülés is hihető, mivel volt precedens Boszniában, hát készítettek terveket hasonló esetre. Bejött nekik. Csak nem azért, mert a szerbek ugyanazt a játékot játszották ismét? A kurdok kissé más probléma. Egyrészt a kurd menekültek nem közvetlenül árasztják el Európát (jönnek azok is, de nem egyszerre egymillió. -(((). Másrészt a kurdokat a törökök izomból le tudják rendezni, lévén hogy van erős hadseregük és elhatározásuk is. Itt meg a NATO-n kívül senki nem tudja leállítani a szerbeket. Ez van.
Egyébként azt mondják a NATO nagy bajban van!!!
Ugyanis a NATO vezető képviselői most döbbentek rá, hogy ahova Magyarország eddig szövetségesként csatlakozott, azok mindig vesztettek. :))
Nem is tudtam, hogy háború volt! Eddig azt mondták, nem háború, csak békafenntartás, és most meg hirtelen vége van a HÁBORÚNAK!
Már megint lemaradtam valamiről!
Persze lehet, hogy a 20. század legfontosabb találmánya, hogy a háborút békefenntartásnak hívják. Az is igaz, hogy a háborúhoz két fél kell, mint a verekedéshez is. Ha valaki csak ver valakit az más. Nyilván háború témakörben ez a békefenntartás.
Na 5 nap után visszajöttem.
Toki!
Az a gond, hogy a két tábor: NATO ellenes illetve Szerb ellenes párt alapfeltevése 180 fokban szembenáll. Én valahol a kettő közé tudnám belőni a dolgot. Valszínűleg több a szerb áldozat mint 200. A szerb mentalitás amiből komoly ízelítőt kaptunk a boszniai, illetve horvátországi konfliktusoknál, annál keményebb mint többszázezer ember kitelepítésekor csak 200 áldozatot szedjen.
A 2000 NATO áldozat viszont hihető. Ne állj (toki) úgy hozzá, hogy csak hazugság lehet.
Milosevicset pedig Hágának már a fent említett előző háborúkért is el kellett volna ítélni. (Ott voltak bizonyítékok a tömeggyilkosságokra, hiszen ítéletek is születtek.)
Emberek!
Úgy néz ki, hogy kitört a BÉKE a Balkánon! Tegnap este 10 óra körül aláírták a "katonai" békemegállapodást!
A híradások szerint a légicsapások gyakorlatilag szünetelnek, mégha hivatalosan nem is jelentették be.
Egyedül az nem tetszik, hogy nem látom a biztosítékát a tartós békének, ti. nem lett eléggé meggyengítve a szerb hadigépezet!
Tegnap a Népszabiba írt egy cikket Charles Gati.
Amellett, hogy isteníti OVi-t (hogy milyen megbízható alattvalója az USA-nak), elszólta magát, azt írta ugyanis, hogy a NATO bevetés egy több éves előkészítés eredménye. Azért szó szerint idézem:
"...Most pedig a NATO-ba tömörült civilizált világ legjobbjai többévi gondos konzultáció után egységesen döntöttek, s ez legalább olyan legitim, mint egy jóindulatú, de súlytalan ENSZ-határozat...".
Ja, én azt hittem egy spontán erkölcsi felháborodás váltotta ki belőlük...
Több magyar politikai elemző is rámutatott, hogy az USA (addig a németek leginkább) kb. 1994 körül kezdte el támogatni Mo. NATO tagságát, egyidőben a balkáni politikájának (és hozzáteszem, dominanciája erősítésének) körvonalazódása után.
Aki azt hiszi, hogy az USA csak hirtelen "erkölcsi" felindulásból tette, annak: ÉBRESZTŐ!!!
man_ji!
Kikérem magamnak!
Nem vagyok véresszájú, csak már nagyon elegem van a szerbek mészárlásaiból, Albániába való átlövöldözéséből és főleg időhúzásából!!!
Na ne mondd nekem, hogy a B-52-es akkor is szőnyegbombázott volna, ha civilek mennek ott!
Ahogy a Krónika írja: a szerbek megint spekuláltak, időt húztak, de ráfáztak.
Ja és azt se mondd, hogy éppen kivonulni akartak azok a katonák, éppen az albán határnál!!!
Én azt tartom, hogy aki katona, annak tudnia kell, hogy egy háborúban bármikor meghalhat. S nem azt mondtam, hogy nem sajnálom őket, csak azt, hogy megérdemelték, hiszen ők is ugyanabba a "csapatba" tartoznak, amely nőket erőszakolt meg, házakat gyújtott fel és embereket gyilkolt meg HIDEGVÉRREL!
Még egy megjegyzés: írod, hogy milyen szörnyű lehetett ezeknek a katonáknak több darabra szakadni a bombák által. Ha már ilyen jó az beleérző készséged (nekem sajna nem annyira), akkor azoknak az albán menekülteknek a helyzetébe is éld bele magad, akiknek a férjét halomra lőtték, kislányukat(feleségüket) megbecstelenítették, az életük egyik legnagyobb eredményét, a házukat felégették, és elzavarták őket onnan. Ezek vajh mit érezhettek akkor!!
S ők nem 400-an voltak!!!
Hát nagyjából ezek az én erkölcsi normáim!
Talán egy kicsit szicíliainak tűnik, de szemet szemért, fogat fogért. Persze nem szó szerint, hanem jóval enyhébb formában!
"Nem azert lep fel a NATO Szerbia ellen mert itt a szomszedban van a baj hanem azert leptette be az USA M.o-t a NATO-ba hogy jobban hozzaferjen Szerbiahoz."
Ha így lenne miért nem Szlovéniát vette fel ? Hiszen ők is nagyon be akartak lépni. Vagy Romániát.
Hat persze, a termeszetes szamok is absztrakciok. Kozvetlenul azok sem merhetoek `fizikailag`.Az imagianarius szamok nem `lekepezesek`, hanem a valos szamtest bovitese.
En nem irtam dilettansrol??? nem tudom kit idezel???
Toki.
Attol, hogy egy szam imaginarius meg letezo, sot akar fizikailag is merheto.
/A matekot inkabb ne vallald be :-)/
Persze ertem a celzest es Persze nem ertek vele egyet.
Nem tertem ki, ez a velemenyem.
Az , hogy konkretan ki miben hazudott csak a konfliktus lezarasa utan derul ki. En biztos vagyok az altalam leirtakban. Persze a jovobe nem tudok ugrani.
tudod ez a `kommunista-nacionalista terrorrezsim` ez az 50-es evek `Titoista lancos kutya`, `imperialista szabotor`, stb,stb. dolgokra emlekeztet, csak a masik oldalrol.
Es az `emberi jogok`=`internecionalista segitsegnyujtas`. Mivel idaig nem tudtad megmagyarazni hogy mi a `dilettans, stb` abban amit leirtunk, nem tudom hol bennuk a bibi.