Keresés

Részletes keresés

kaanga Creative Commons License 2002.07.14 0 0 8
Úgy tudom, hogy Bartus is sokat kutakodott utána, de ezek szerint eredménytelenül.
Amit leírtál az alapján olyan érzésem van, hogy sok törvénytelenséget művel, de nem lehet megfogni.

kaanga

Előzmény: Aranyharomszog (6)
Aranyharomszog Creative Commons License 2002.07.14 0 0 7
Bocs.
Nem Flaisz, hanem Flajsz.
Aranyharomszog Creative Commons License 2002.07.14 0 0 6

Flaisz Ferenc (alias Kakas) Keceli illetosegu (nem Soltvadkert) "vallalkozo" .

A rendszervaltaskor kezdett emelkedni az olajbizniszben nyakig benne volt, tobb telepen ment a szokites egyidejuleg a "piros futoolaj" idoszakban, kesobb mikor kezdtek kinoni magukat a szokitok beindult az import is, nem festettek meg az import gazolajat, vagy megkentek a financokat,igy mar szokiteni sem kellett, igy 25 FT/liter ar utan adoztak, fizettek vamot majd eladtak a feher gazolajat abban az idoben 60-70 Ft-ert. Kesobb borral folytatta, aztan belenyult sok mindenbe, mara tobb 100 Ha foldterulettel rendelkezik (szolo, almas),
szallodak, ettermek egyeb ingatlanokat tulajdonol Kecskemeten es szerte Bacs-megyeben (meg a tokom tudja hol meg).

A helyi rendori ill. financ vezetok sokszor tartottak nala osszejoveteleket pl.: tobbek kozott Narancsik Peter volt kiskorosi financparancsnok (most van a pere Kiskoroson), Gergenyi Peter (alias vasrendor vagy hogy hivjak hehe, a legnagyobb eletmuvesz)jelenleg Bacs-megyei fokapitany, Balogh Istvan (regebben kiskorosi ma szegedi rendorkapitany) a Pinterert se tennem tuzbe a kezem, hogy nem jart ott de ugye ezt bizonyitani is kene, (ami mint a mellekelt abra mutatja a visszajara sult el) tehat mindig mindenkivel akivel epp kellett.

A financok mikor megtalaltak a cefret Hosszuhegyen, a tartalyokban beepitett futoszal volt, hogy telen is lehessen forralni a jofele alfoldi feheret.

Rossznyelvek szerint ezutan a Flaisz egy taska penzzel bement az OBI igazgatojahoz (Szalka Peter) megkerdve eleg lesz?

Eleg volt.
A financok altal szedett minta valahogy elkeveredett, onnantol, mar csak a "magyar szabvanyoknak nem megfelelo szolobor" kategoriaja lett a pancsnak. Es lehetett ellenper meg minden.
Kesobb mar Ukrajnaban ill. Romaniaban ment a keveres (ott nem tiltja a torveny)
Es nem kell reszletezni, hogy mi a torveny pl. az ukran baratainknal.

A taska penzekrol annyit, hogy 91-92 korul en a sajat szememmel lattam, amikor egy benzinkuton megallva a kocsi csomagtartojaban reklamszatyrok voltak penzzel tomve, onnan fizetett vagy penzt szedett be nem tom mar.

Partokhoz minek kotodne, neki csak arra van szuksege aki epp olyan pozicioban van + meg lehet venni.

Bocs, a friss Nick-ert dehat...

A mediakban latott infok utan mindez lehet, hogy kicsit mese habbal-nak tunik, dehat mindenki azt hisz amit akar.

Lehet kerdezni.

Aranyharomszog

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.14 0 0 5
Flajsz Ferenc nem kötődik pártokhoz.
Előzmény: kaanga (4)
kaanga Creative Commons License 2002.07.14 0 0 4
Talán akit érdekel róluk is nyit topikot.
Engem most ez a személy érdekelne, mert a médiaszereplései ellenére keveset tudhatunk meg róla.
Mint említettem kormányokat élt túl, így nem tudom, hogy pártokhoz kötődik-e.

kaanga

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.14 0 0 3
Nem minden vállalkozó politika függő. AZért csak érdekelne, hogy pl. Barabás János, Nagy Imre régi volt kommunitsa káderek hogy kerülnek vissza a gazdasági életbe.
A két említett a Hungexpo vezetői székébe repültek.
Most akkor mi is van valójában?
Előzmény: kaanga (2)
kaanga Creative Commons License 2002.07.14 0 0 2
Mivel csak mendemondákat hallani róla, ezért gondoltam, hogy hátha ismerik néhányan.
Nekem a képernyőn keresztül nem tetszik a mézes-mázos modora, de kormányokat élt túl, ezért gyanús.
kaanga
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.14 0 0 1
Egy vállalkozó, akit igen soxor kevernek bele a politikába.
Juszt László a Kriminális adásában igyekezett lejáratni és ráküldte a vámkommandót, mondván, hogy hamisitott bort készít. A tv stáb ki is mnet és felvételeket is készitett a forrásban lévő borról majd arról, hogy a fináncok bezárják az üzemet.
Fajsz beperelte a fináncokat és joerősen pert is nyert ellenük, szakértői véleményekkel bizonyitottan. Juszt meg ártatlanul annyit sem mondott, hogy pardon.
Fajsz Ferencet Nógrádi Zsolt is gyanúsitotta de komolytalannak tartotta az ügyet.
Egyébként FF nyaralója/lakása nem rég leégett, mert egy barom az épület mellett lévő területen égetett és a szél rossz irányba fújt.
Előzmény: kaanga (-)
vizsla24 Creative Commons License 2002.07.14 0 0 0
Azt hiszem, hogy Soltvadkert egyik leggazdagabb vállalkozója.
Előzmény: kaanga (-)
kaanga Creative Commons License 2002.07.14 0 0 topiknyitó
Holnap reggel az ATV vendége lesz Flajsz Ferenc vállalkozó akinek a neve rendszeresen felmerült az olajügyekben.
A neten nem találok róla anyagot, ennek ellenére van egy olyan érzésem, hogy ez az ember nagyon sokat tudhat a politikai és gazdasági bűnözőkről.
Ki lehet ez az ember, bűnöző vagy kalandor?

kaanga

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!