Keresés

Részletes keresés

Laslow Creative Commons License 2000.12.02 0 0 9
Van tevém, kedves, van emberem, hős.
Van traktorom is (traktor.webhostme.com).
Jók ezek, ha ezek nem lennének, a napi 24 órás netemmel egyedül a Fórumot látogatnám és az meg milyen dögunalmas lenne, nem?
Ja, Hunpolgárom viszont nincs és nem is kell :)
Én azt tartom 1ébként, elég, ha EGY tevéje van az embernek, meg EGY hősembere. Tamagocsim nincs, nem is lesz soha, hacsak nem kapok valakitől.

Laslow,
aki megetette a tevéjét és meglátogattaa hősemberét, mint rendes, törődő gazdi :)

vrita Creative Commons License 2000.12.02 0 0 7
Szia Kóbor Angyal!

Látom erre kóboroltál. Én csak az új TTC-t ismerem, úgyhogy nem tudok mit mondani, a hozzászólásodra, de biztos te tudod jobban.

vrita

Előzmény: Kobor Angyal (6)
Mylady Creative Commons License 2000.12.02 0 0 5
Ujraitt és Moltovics!

Jól el vagytok? Még valami tipp?

Bye Mylady

Előzmény: ujraitt (4)
ujraitt Creative Commons License 2000.11.30 0 0 4
Igaz!
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.30 0 0 3
Lehet pattanás is.
Előzmény: ujraitt (2)
ujraitt Creative Commons License 2000.11.30 0 0 2
Mi az, barack?
Előzmény: Törölt nick (0)
Mylady Creative Commons License 2000.11.30 0 0 1
Hi vrita!

Mi már egyszer találkoztunk az én törzsasztalomon a ˝A mai ZENE!" volt a címe ha még emlékszel. Látom te is belekezdtél egybe. És ha minden igaz nem is oly rég, mindössze pár perce. N anekem az a véleményem, hogy a TEVECLUB, és a HŐSEMBERKÉPZŐ úgyahogy elmegy, mert én is benne vagyok, de mindig lehibernálom őket, de a tamagochi egyenesen szar.

BYE:MYLADY

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.30 0 0 0
kör alakú és mindenki szereti nyomkodni?
Előzmény: vrita (-)
vrita Creative Commons License 2000.11.30 0 0 topiknyitó
Hello!

Na szóval, mikor ez a tamagochi örület elkezdődött én mint konzervativ ember azt mondtam, hogy inkább tartok kutyát, macskát, lovat, disznót(bár az utóbbi kettőt nehéz lenne ilyen házben, mint amilyenben én élek). Mára viszont már én is tagja vagyok a Hősemberképzőnek(http://hosember.hu/) és a Tétova Teve Club-nak (http://teveclub.hu/) bár az utobbi rohadt lassú, mert általában rohadt sokan vannak rajta.
Továbbra sem vagyok Tamagochi(ha egyáltalán így kell írni) párti, de ez e két honlap megnyerte a tetszésem, a Hősember képzőn már két emberem is van. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy nektek mi a véleményettek az ilyen ,,HÁZIÁLLAT" gyártó honlapokról, és cégekről, várom a válaszokat.

VRITA

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!