en is ugy velem, hogy mintha eltunt volna az a nem-is-tudom-mi a hangjabol, azaz csak nyomokban van jelen. Nem mindenutt tetszik az "uj" hang, es nem azert, mert uj, hanem azt a rekedtes stb "r'n'b-hangot" amugy sem komaltam, tudnak ezek a lanyok szebben is enekelni :)
album amugy nem rossz, de nem is kiemelkedo.... bar meg izlelgetem en is.
jo ez a dcc++ ha eccer bejut az ember:))
mivel uj vagyok csak egy slotot állitottam be jött az opocska közölni a tényt azt már ki is lettem rugva...
most probálkozom háthasikerül eccer.
lehet hogy mazsolázni kell a DC-n, de olyan cuccokat találsz, amit máshol nehezen. ha megvan a DC kliens progid, akkor abban is kereshetsz a publikus hub-ok közt és a www.hublist.org címen is (téma szerint).
soulseeken kifejezetetten elektronikus meg perifériásabb zenét talalsz többet.kazaa nem is tudom mire jo talan slágerzenére.winmxen sok találat de gyatra sikeres letöltési mutatoval rendelkezik .esetleg dcc++ vagy hogy irják.ott meg ezer hub,és sok idod elmegy a hubok közti keresgéléssel.mondjuk ezt ugy 1 éve néztem lehet azota változott valami.
Martina Topley-Bird: Quixotic.
Nem is tudtam, hogy megjelent (iden) Martina szoloalbuma, mignem ma reggel lattam klippet belole, az Anything c. szamnak... elsore annyira nem fogott meg (kevesbe nyalasra szamitottam), mintha a leanyzonak sem lenne olyan szep hangja mint regen, de biztos csak a hangmernok dolga volt. Most megprobalom levadaszni az albumot. Hatha megis nagy kiralysag :)
NA szóval, az lején kezdve, szar időpontra tették az egészet,alig hirdették be. ÉS a szbadtér farkasordító hidege sem tette vonzóbbá az eseményt. De ezek még nem okoznánka akkora bosszússágot. Kapunyitás az ígért 9 óra helyett fél tiznegykor volt de még ez is belefért. Ekkor még csak 100an lehettünk. Majd nagy nehezen játszott egy dj, azt hitttem csak amolyan bemelígítésképpen. Hisz lassan éjfél és akkor jön az est fénypontja:kid loco. de nem a csávó általános unottság ellenére olyan 1-ig nyomta.Közben mindenki majd meg fagyott, a zenéjére nem lehetett táncolni sem.Majd jött snowboy and a latin section, akik kicsit felrázták az akkor körülbelül 4-5százas tömeget.
Majd nagy nehezen olyan háromnegyed három magasságában jött kid loco.Ekkor már sokkal kevesebben voltak. Kid Loco játszott közben elkezdték szedni szét a munkások a dj pult meletti színpadot. GOndolhatod milyen látvány volt, hogy ő játszik, a technikusok meg mellette fél méterrel tekergetik a zsinórokat pakolásznak. A csúcs az volt amikor az egyik ilyen roadie a dj pult-kid loco lába körül tett-vett, mire megszakította az egészet, leállt minden fény-hang.Ekkor már ő is nézett meg elégedetlenkedett.szóval ez tipikus magyar dolognak éreztem, és nem csodálkoznék ha többet nem jönne erre.mire vége lett a bulinka kivilágosodott, olyan 20an lehettünk.szóval nem tudom h ez jó, de azért elgondolkodtató.
A zene szerencsére jó volt.
már bocs, de két hetes infó: nem lesz goldfrapp.
vagy valami tűzforró friss infótok van, hogy mégis?
http://www.diaksziget.com/main/hirek.php#1
"2003.06.27 Két banda lemondta
Bár a Nagyszínpad programja már hivatalosnak számított, a program szokás szerint mégis változott (és talán még fog is). Most a Goldfrapp egy tengeren-túli turné miatt lemondta európai fellépéseit és a Hellacopters pedig inkább pihen ahelyett, hogy fellépne Szigetünkön. Sebaj. Legyünk optimisták...így legalább felszabadult két hely. :-)"