Keresés

Részletes keresés

H.Sztojcskov katedrális Creative Commons License 1999.01.19 0 0 49
Holist!

Éjjelente álmatlanul forgolódtam. Rájöttél, átláttál a szitán.
Bocsásd meg nekem, hogy megpróbáltam tagadni a valót. Téged úgysem lehet becsapni. Inkább mindent beismerek.

Valóban létezik a Fűellenes Összeesküvők Világszövetsége (FÖV), mint ahogy azt 99-01-13. 6:11-es hozzászólásodban zseniálisan megsejtetted.

Van Nagytanácsunk, Világkormányunk, Ítélőszékünk. Rendszeresen tartunk gyűléseket, ezekről szupertitkos jegyzőkönyveket is vezetünk. Mindenütt ott vagyunk, mindent tudunk, mindent meghamisítunk, mindenkit könyörtelenül kinyírunk, aki keresztezi az utunk. Egymást gátlástalanul segítjük, minden jelentős pozíciót kisajátítunk. Az Internettó szerverét is taccsra tesszük, ha kell. Pénzügyi forrásaink kimeríthetetlenek. Kommunikációnk hatékony, gyors, pontos és titokzatos energiákat is használunk.

Mondom, hogy telibe találtál.

Amikor a topicba először beírtam, nem sejthettem, hogy személyesen Veled kerülök szembe. Holisttal, a világ-összeesküvés tan felkent szakértőjével.

Mónus Áron legnagyobb magyar tanítványával.

Mit tanítványával: méltó utódával. Elméd csillogása fényesebb, mint a Mesteré. Világ-összeesküvés tanait elhivatottan fejlesztetted tovább.
A Mester már nem élt hiába.

További tündöklést kíván

Hrisztó ügynök.

Nosferatu Creative Commons License 1999.01.19 0 0 48
Kedves Katedrális!
Azért szerencsére, mert a múltkori beszólásodban egyszeruen meghazudtoltál.
Ennyi.
H.Sztojcskov katedrális Creative Commons License 1999.01.18 0 0 47
Az előző úgy néz ki, megmaradt.

Nosferatu!

Miért "szerencsére" ??

A mielőbbi találkozás reményében üdvözöl:

Hrisztó

H.Sztojcskov katedrális Creative Commons License 1999.01.18 0 0 46
Én már Júzerunknaun Mónikának se hiszek.
Nosferatu! Honnan tudod a nememet????

Most 1999.01.18. kb 19.40 van

Azért vissza-visszanézek. Oszt folytatjuk, ahol abbahagytuk.
Írjon más is. (Minőségellenőrzés.)

Hrisztó.

Nosferatu Creative Commons License 1999.01.15 0 0 45
Á, most látom, ma mindenki kimoderálódott. Höhö.
Nosferatu Creative Commons License 1999.01.15 0 0 44
Engem, úgy láccik, kimoderáltak, vagy mittomén.
Szerencsére ezt az alattam megszólaló kedves urat is.
H.Sztojcskov katedrális Creative Commons License 1999.01.15 0 0 43
Tegnap este írtam, ráment a topicra, visszaolvastam, ma meg nincs sehol.

Hrisztó

Vacskamati Creative Commons License 1999.01.15 0 0 42
george: Udv, benne lennel egy filo/miazelet/miajo/vallas topicban?
mindenki:Bar ez nem vall ram, de amikor meg voltam fazva, Nagyi rameroltetett valami lottyot. Probalt mar valaki Neo Citran-ra szivni? Nagyon zora!(mintak a falon, xtreme tererzekeles...) Mindenesetre proba majd ha megfaztok, mert a dobozra is ra volt irva, hogy max napi 3 megeszi a veset...
georg drache Creative Commons License 1999.01.15 0 0 41
Vacskamati:

Örülök, hogy így egyetértünk.
Nó link, bát:

A Tibeti halottaskönyvet leginkább a "Szögjal Rinpocse: Tibeti könyv életről és halálról" könyvben találod meg adaptálva és jól megmagyarázva találod meg; A Foucalt ingával együtt legegyszerűbben egy könyvtárban - ajánlhatom a Szabó Ervin központit/ Kálvin térnél.

Mindenkinek: a drogokról csak annyit, hogy ez annyira tág fogalom, hogy még a gyógynövények, sőt a fűszerekből kinyerhető anyagokat is drogoknak hívja az irodalom, ha jól tévedek.

Ötlet: találjunk ki kategóriákat, melyekbe a különböző "drog"-címke alatt futó anyagokat osztályoznánk valami értelmesebb módon!

georg (csak így kisbetűvel)

/szerénység! szerénység!!/

originalqszi Creative Commons License 1999.01.14 0 0 40
Thor, ha egy picikét szeretsz(????????) akkor soha se fogsz hozzá:-))))))*********DDD
Narkó=pfujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:DDDDD
Ex-Ganjaman Creative Commons License 1999.01.14 0 0 39
Thor!
Szívjál nyugodtan, a fű az nem gáz.
Halálos adag nincs, ha meg esetleg túlszívod magad, jó esetben bealszol vagy rókázol.
Az első pár alkalomnál elképzelhető a túlszívás, ez a tapasztalatlánsagnak köszönhető, de hamar rájön az ember mennyi az idális adag.
A Kokó? Hát látod az is egy jó dolog.
Ha szívsz 1-2 szer nem fogsz rászokni, meg különben sem olcsó mulatság.
Elég jó érzés, olyan ego-érzetet vált ki belőled.
Kellemes, jó kedved van egy kis felsőbbrendűségi érzéssel.
Ezt nem úgy értem, hogy mindenki egy szar hozzád képest, hanem, hogy elégedett vagy.
Asin Creative Commons License 1999.01.14 0 0 38
Thor: figyu, szerintem az egyik legjobb megoldás az, hogyha senki nem foglal állást ebben az ügyben. (Hogy mit próbálj ki.)
1., Ha valami balul sül el, rászox, megszöx, stb, én (és szerintem más sem) akarja ezt a terhet élete végéig cipelni.
2., Nem biztos, hogy erre van szükséged.
3., ...ha meg mindenképpen, akkor fu, és állj is ott meg. Nem kell több, nem kell más. Igaz: "kapukat nyit meg". Feltesz egy csomó kérdést, de válaszolnod neked kell majd rájuk.

a SiN

Thor Creative Commons License 1999.01.14 0 0 37
Na jó Vacskamati, akkor ópiátszármazékok nem. Maradok valami könnyebbnél. Szerintem ameddig valaki nem próbálta, nem mondhat véleményt róla, ezért akarom kipróbálni. Valóban arra számítok, hogy megtudom, mi történik körülöttem. Sejtéseim persze vannak, de jó lenne látni is.
Gyógyszerész kollégáim a kokót javasolták. Tapasztalat?
Thor Creative Commons License 1999.01.14 0 0 36
Qszi kedves, le vagy torkolva. Tork, tork! Azzal, hogy te lemondasz titkos vágyadról, még nem vesztegetsz meg engem. Kendert akarok! Ópiumot! Hasist! (Vagy ezt úgy mondják hejesen, hogy hasat is?)
Vacskamati Creative Commons License 1999.01.14 0 0 35
Thor:Gondold meg! Ha csak szorakozni akarsz, maradj meg a funel, eg mint tudod, "okor iszik magaban". Opiatszarmazekok:NE! En kb.1 evig voltam rajta, nagyon nagy bekesseg, lustasag, nemtorodomseg. Tul nagy a csabitas a folytatasra, ha nem eleg eros a szemelyiseged... A spangli (es nagysagrendekkel erosebben az LSD) kinyit bizonyos kapukat, amik nem zarulnak be tobbe.(Valaki egyszer azt irta, hogy szerinte aki nem LDS/spangli, az igazabol fol se fogja, mi folyik korulotte. Van benne valami, de ennyire azert nem kell eltulozni. Inkabb csak _segit_ az on- es kulvilag megismereseben.) Legyen melletted egy tapasztaltabb ember, akiben abszolult begbizol, es aki egeszseges/vidam lelek, mert amig nem tanulsz nemi onkontrollt, ismeretet es kritikat...
Erezd jol magad!Es ehhez nem kell feltetlenul 'anyag'.
FreeC Creative Commons License 1999.01.14 0 0 34
Nagyon remek, a régi cívódás új arcokkal...
Alapvetô probléma, hogy aki a drogok ellen ágál, az egy kalap alá veszi az összes tudatmódosító szert (ráadásul csak azt nevezi DROGnak, ami illegális), mert ezt tanulta, ezt látta, és errôl szólnak a médiák.

Bizonyított TÉNY, hogy a cannabis nagyon messze áll a többi drogtól (alkohol, nikotin is!) káros hatás tekintetében.

Idebiggyesztek egy Linket, itt további kapcsolatokat találtok cannabis vica-versa.

Szörföljetek arra el, olvasgassatok, majd gyertek ide vissza.

A topicnak örülök, addig nem lehet lerágott csont, míg akad elfogult ember. (mindkét oldalon)

originalqszi Creative Commons License 1999.01.14 0 0 33
Thor kedves: Az Istenért NEEEEEEEEEEEEEE:))))***** nagyon kérlek!!!!! próbálj ki mindent az életben, csak ezt ne!!!! Látod én is
Inkább lemondok titkos vágyamról,
Hogy hosszú combok közt ébredjek álmomból:DDDDDDDDDDDDDDDD Bocsi de csak a rím kedvéért!!! Torkolj le, kérlek:-)))))
originalqszi Creative Commons License 1999.01.14 0 0 32
Vacska kedves: én nem beszéltem a cselekedetekről (no jó a drogozás már az!), hanem inkább a hajlamról:-))))
De igenis a gének vezérelnek és a környezet motivál. Cselekedeteinkért persze, hogy felelősök vagyunk.... habár sokszor meg lehetne kérdőjelezni. Néha elhiszem a médiákban interjuvolt bűnözőknek, hogy tettüket nem tudják megmagyarázni:-)))))
holist Creative Commons License 1999.01.14 0 0 31
"Nem tudsz érdemben reagálni a gyógyszerkutatásról általam írottakra, ..."

De tudok, Hrisztó, csak nem érek rá adatokat gyűjtögetni neked. Tanuljál meg anglolul (persze csak ha még nem tudsz), avagy bérelj tolmácsot (nem vállalom) és fáradj a www.maps.org oldalaira, és tekints át a MAPS mailing-list tartalmát, ezt én hónapokig járattam, rengeteg szó volt benne arról, hogy hogyan szivatja a kormányzat azokat, akik a kender hatásával akarnak foglalkozni, annak ellenére, hogy egy spanyol meg egy másik egyetem is bejelentette, hogy a burjánzó rosszindulatú daganatok több fajtájánál a kannabinoidok gátló hatását figyelték meg - nem beszélve a fájdalomcsillapításról - ezrek kénytelenek együttélni a rák mellett még a morfiumaddikcióval is. Erre te azt mondod, hogy ez nem gyógyítás, csak tüneti kezelés - mondjad ezt a rákosnak, aki nem mer kimozdulni, mert bármikor fájni kezdhet, akkor pedig be kell dobni a mákot, amit az orvos rendelt, és attól kifekszik. De van munka zöldhályogkezelés ügyben, asztmamegelőzés ügyben, allergiaügyben - menj, válogass.

Thor

Kendert. Csak tapasztalt munkatárs jelenlétében. Keveset.

holist

Thor Creative Commons License 1999.01.13 0 0 30
Drogban tapasztaltak!
Mit ajánlanátok kezdőnek, aki csak épp kipróbálná?
Régi vágyálmom az ópiumpipa.
Nosferatu Creative Commons License 1999.01.13 0 0 29
hallot=halott. Sorry.
Nosferatu Creative Commons License 1999.01.13 0 0 28
Mélyen Tisztelt Katedrális!

Magukat a cikkeket nem olvastam (itt lehet kárörvendezni).
Forrásom: Gyógyszertan by Fürst Zsuzsa, ill. Humán farmakológia by Vizy E. Szilveszter. Elég az egyiket elolvasnod, mert a drogos rész mindkettôben ugyanaz, F. Zs. írta.
Az ilyen tankönyveket természetesen azért eredeti cikkek alapján szokták írni.

Az intézmények listáját természetesen nem jegyeztem meg, nem is kerestem, mert k...ra nem érdekel. Majd kikeresed a referenciamuveket a MedLine-on, ha ennyire érdekel.

Az országokat szintén nem tudom. Utoljára novemberben Washington államban szavazták meg, hogy receptre felírhassák a füvet.

A füvet, és nem THC-alapú szintetikus izéket.

Ez a hozzáállásod mellesleg egy viccre emlékeztet, amikor tudod, vizsgázik a protekciós, meg a nem protekciós, a vége az, hogy a nem protekcióstól megkérdik, hány hallotja volt a II. VH-nak. Felel, hogy 25567431. Vizsgáztató: Nagyon jó. Név szerint?

H.Sztojcskov katedrális Creative Commons License 1999.01.13 0 0 27
Nosferatu 99-01-12 23:1

Idézlek: "A fű immúnszupresszív...."

Ha kérhetném azoknak a tudományos közleményeknek a listáját, amelyek ezen hatás terápiás szintű mértékét igazolják. (Nem lehet ez Neked probléma, hiszen valamilyen, a tárgyban kompetens orgánumból származhatnak csak az információid.)

Még egyszer: forrásokat és terápiás szuntű hatásigazolást kérek, merthogy a "gyógyhatás"-ról értekezünk.

Megint Te: "...de éppen...engedélyezik néhol.."

Ha kérhetnélek: hol engedélyezték gyógyszerként (akár oki, akár tüneti szerként) a füvet? Melyik, saját országa jogrendje által arra feljogosított egészségügyi hatóság tette ezt meg? (Itt az országnév mellett légyszi a szerv nevét is megadni.) Mi a gyógyszer neve? Komolyan kérdem, mert szertném felvenni velük a kapcsolatot. Előre is köszönet a listáért.

Megint Tőled: "Tehát kutatás van..."

Ismét csak: hol, az intézetek nevei, és természetesen még minden, amit azokról tudatni szükségesnek gondolsz a széles nyilvánossággal.

Kedves Nosferatu! Konkrét lérdésekre konkrét válaszokat kérnék, ha meg nem sértelek ezzel.

Holist!

Te nem tagadtad meg ezúttal sem magad.

Én gyógyhatásról, gyógyszerekről irogattam, Te pedig levédett kenderes márkanevekkel próbálsz kontrázni. És egy olyan cég nevét írod le érvként, amelyiket, hogy diplomatikusan fogakmazzak, nem elsősorban gyógyszerkutatásairól ismerünk...

Akkor ki is csúsztat? Ki próbálgatja hamis mederbe terelni a dolgokat?

Írod: "...a világszerte a fűvel kapcsolatos orvosi kutatások lehetővé tételéért folyó harc."

Egy atlantiszi topicban írta valaki, hogy a fű megváltozott tudatállapotot okoz, mely állapot magasabbrendú szellemi tevékenységet generál. Nem tudsz érdemben reagálni a gyógyszerkutatásról általam írottakra, ezért előállsz egy összeesküvés elmélettel, ami elég jó példája a fűvel kicsiholható magasabbrendű szellemi tevékenységnek...

Hrisztó.

Vacskamati Creative Commons License 1999.01.13 0 0 26
originalqszi:Ezt most komolyan irtad?
Szabad akarat VS genetikai hajlamok:Ha tenyleg csak a geneink iranyitanak, nem vagyunk felelosek a tetteinkert, felesleges onmagunk megvaltoztatasaert kuzdenunk,stb.Nem hiszek benne. Szerintem egy szint folott az ember a szemelyisegevel iranyitja tetteit, nem pedig az osztonei rangatjak. Abban viszont igazad van, hogy egy orokolt Down-koros nem fog eljutni erre a szintre...

"...Ez a topic leragott csont":
Leget, hogy sokan, sokmindent beszeltek, de szeretnem elerni, hogy a tasztal szellemeben kulturaltan, velemenyeket elmondva, egymasra figyelve ne csak elbeszeljunk egymas mellett.
got2go..

Asin Creative Commons License 1999.01.13 0 0 25
Vacskamati: Örülök mindkettonek.
Vacskamati Creative Commons License 1999.01.13 0 0 24
Georg Drache:Egyetertek.ONISMERET, hatarozott cel(akar csak az, hogy jol erezzem magam) nelkul csak onamortizacio.
A Tibeti halottaskonyv Timothy Leary-fele ertelmezeset felig olvastam, de download unsuccessful. Nincs valami linked? (A Fucault inga is erdekel!)
NAGYON egyezik a velemenyunk(szerintem.)
Asin:Puszi, penteken megyek, Process ended sucessful.
Vacskamati Creative Commons License 1999.01.13 0 0 23
Kerenyitoimi:" tehát ha füvezni akarok, várok tízig..." Spangli NEM egyenlo faradtsag! NAGYON nem errol szol, pont azert nem kellene 'kabito' szernek nevezni...
Lord:Igen, en is olvastam az 'ingyen betepni'-t. Sokban egyetertek vele. Mar Muller Peter Sziami (Diaksziget FoPapa) is megmondta:
"Mert a repules eletforma, papirrepulovel meg szebb volna..."
A lelek erzekenysege, vidamsaga, energikussaga a fontos. Ha tul sokat szivsz, csak besztondulsz. Ha rossz a kedved, hiaba szivsz, nem leszel igazan boldog, sot szerintem karos is(csak menekules).
Kerenyitomi:"jól van ne hülyítsük egymást, szívjatok, de minek ezt publikálni? "
Mert nem hagynak!!! Ha en nem artok senkinek, engem miert bantanak? Nem publikalni akarom, mert mint mindenre, erre is ra lehet kattanni, es mint Mason mondta:"Van, aki meg tud állni, s van aki nem."
originalqszi Creative Commons License 1999.01.13 0 0 22
Vacskamati.... milyen érdekes név:)))) a mult hónapban találkoztam vidéki vacskával egyik neves preccónkban:DDDD
Nós a véleményem az, hogy a kábítószerre, befolyásolhatóságra, szenvedélybetegségre stb. (persze szinte mindenre:DD) való hajlamot génjeinkben kell keresni! És akinek ilyenek a génjei az bizony ganja után kemény lesz:((((( Az értelmesebbje rá fogja döbbenteni a ma még intelektuális ellenállókat, hogy ezeket a géneket kiküszöbölendő igenis manipulálni kell az embert. És a nők lesznek, akik ezt végrehajtják... lásd mért magasak a mai lányok? sajnos elveszett topikomat:)))))Addig is:
Ma se fogyassz ganját!
Igyál tiszta vizet, azanyját:DDDDD
Asin Creative Commons License 1999.01.13 0 0 21
Nagyszeru. Megint néhányan lehordták a dolgot, anélkül, hogy tudnák, hogy mirol van szó.

"gyógyhatás"

A Zsaru magazin valamelyik múlt évi számában jelent meg a cikk, ami arról tudósít, hogy az USA-ban egy magyar származású no legálisan füvet árul receptre. A recepszerzési procedúra elég húzós, de aki nem csak mímeli a dolgot, az átmegy rajta. Az o szabadalma folyamatban van. Ö foként gyomorbántalmakra és krónikus fejfájásra adja.

Azt is megkérdezném, hogy vajon miért vanaz, hogy több országban legalizálták? Viccbol? Azokban az országokban hülyék az emberek? Drogos a képviseloház? Én nem hiszem. Szerintem elismerik azt, hogy a fu engedélyezésével szabályozhatják a kemény drogok használatát.

"drogok"

Ez a másik, amitol idegbajt kapok. A drogok úgy általánosságban. Itt mire gondol az, aki ezt a szót kimondja? Cigire? Kávéra? Alkoholra? Esetleg gyógyszertárban receptre ésrecept nélkül kapható gyógyszerekre? Kemény drogokra? Könyörgöm, különítsük már el oket! A drogokról nem lehet általánosságban beszélni, mert saját tudatlanságunkról adunk csak példát.

"a kemény drogok kapuja"

Vacskamati RLZ. Aki heroinista lesz a futol, az nagy valószínuséggel fu nélkül is az lett volna. Nemzetközi kutatások szerint a füvesek 2%-a tér át kemény drogra. És ez nem népámítás.

Azt hiszem, itt mindannyian el vagyunk tévelyedve. Ez pont olyan, mintha anyáméknak akarnám megmagyarázni, hogy a drogok közt különbség van, hogy a maga módján minden ember függo. Ok sem értik meg azt, hogy a funek vannak vagy lehetnek jó hatásai is. Na persze nem mértéktelenül fogyasztva. Mértéktelenül minden káros. A C vitamin is. (Ez is bizonyított.)
A "drog" téma egy olyan téma, amiben szerintem a legnehezebb objektív véleményt nyilvánítani. Sokan ezt nem ismerik el, és megpróbálják véleményüket ráeroltetni másra is.

Hogy tévedés ne essék: Ez az én szubjektív véleményem volt.

a SiN

holist Creative Commons License 1999.01.13 0 0 20
MGperY!

Az "értelmiségi" szöveggel én mindössze Sztojcskov alábbi remekére próbáltam utalni szarkasztikusan (ld. alább): Ha akár csak egy emberi lény is a fűhasználat következtében mondjuk heroinistává válik, (vagy bármi más káros következményt kell elszenvedjen) Tisztességes ember nem lehet az, aki tudatlan ifjaknak a fű veszélytelenségéről papol. Írhatott akárhány könyvet, lehet Nobel
dijas akár, vagy sokszoros diplomás, az ilyen nem értelmiségi.

És ehhez még hozzáfűzném, hogy az igazság hirdetését sok korban tekintették már tisztességtelenségnek - ld. átkos, gyakorlatilag a világ összes diktatúrája, oligarchiája, zsarnoksága...
de ettől még nem követendő példa.

holist

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!