Sziasztok Kocsmások
Most a szolnokiakhoz szólnék, a csapat gyenge szereplése és a kialakult nézőtéri hangulat apropóján, szándékom szerint utoljára.
Isiah T. & OlajAzIsten
xGabi közben megelőzött, én is valami hasonlókat válaszoltam volna nektek. Valóban, nekem sem tetszik, hogy így szenvedünk, de az még kevésbé tetszik, hogy a közönség is a csapat ellen fordul. A csapatba beletartozik Paja és Szasza is, hiába éltetjük kettejüket, ha fütyülünk és "Litváncigányozunk" (mondtam is Bocainak - ennél mélyebbre már nem süllyedhetünk! :-((() akkor ugyanúgy bántjuk a fentebb említett két embert is. OlajAzIsten, te nem voltál ott a Kecsó ellen, de én megfigyeltem: amikor legjobban fütyült a publikum, Paja többször is mutatta: tapsoljatok! Ő is tudja: ez egy csapatjáték, és hiába hajt, játszik jól, a csapat nélkül nem győzhet, neki is érdeke, hogy a többieknek is menjen a játék, és ezt sokkal nehezebb megvalósítani a közönség támogatása nélkül.
Egyébként szerintem nincs baj a csapategységgel. Direkt figyeltem a fiúkat, az egész meccsen biztatták egymást, amennyire lehetett. Az, hogy Csabi kiabált Szaszával, nem jelent sokat, néha még segít is bizonyos szituációkban. Én inkább a játékosok és az edző között érzek feszültséget, nincs meg az a fegyelem, ha Rasid mond valamit, azt rendszerint kommentálják a játékosok, vitáznak vele, és ez nem jó. Valamiért nincs igazán tekintéje a fiúk előtt. Nem tudom, és nem is érdekel, hogy ez kinek a hibája, de ha ez megváltozik, akkor egyet megint léptünk előre.
Isiah T. említette a lélektelen játékot. Valóban sokszor előfordult, hogy leszedték mellettünk a támadó- és védőlepattanókat, ekkor a "jámbor" Avass ököllel, full erőbedobással a térdét bokszolta, és lila fejjel ugrándozott. Ezt én lélektelen játék helyett inkább helyezkedési hibának és figyelmetlénségnek nevezném. Vajh mé' nem tudunk elélépni a támadó játékosnak és kizárni? Talán azért, amiért egyszerűen nem tudunk felpörögni a meccseken és úgy általában valahogy nem működnek a dolgok. A játékosok egyénileg akarnak, megint csak a megfigyeléseimre tudok hivatkozni. Orosz, Vilcinskas, de még a halvérű Vaisvilla is láthatóan bosszankodott, amikor Rasid lehozta, én láttam rajtuk az akarást.
Egyébként tényleg semmi tűz a Litvánban, de láthatóan Ő ilyen stílusú, legjobban talán Lapovra hasonlít. Emlékezzetek, mi lett a vége, amikor Finánc azt várta el Bojantól, hogy harcoljon?! A helyett, hogy a meccsre koncentrált volna, inkább vitázott a bírókkal - kiállítások tömkelege, meg nem adott faultok, kipontozódás a 27. percben, stb.
Én továbbra is azt mondom, hogy várjunk a tüntetéssel, mert én, mint mezei szurker még arról sem vagyok meggyőződve, hogy annyi pénzből, amennyi most nekünk van, jobb edzőt, vagy játékosokat lehet hozni, főleg most, hogy mindenhol megy már a bajnokság. Pénzügyben a csapat háza tájáról az idény előtt nagy volt a sírás-rívás, lehet, hogy van benne valami...
...a többi csapat szurkolóitól elnézést kérek, ha untattalak Titeket ilyen hosszasan, a saját problémáinkkal én a magam részéről egy ideig befejeztem.
Üdv: én /lásd fent :-)/
Debrecen-Kaposvár +8 (Lendületből!)
Sopron-MTE -4 (Bevesszük belfera várát)
Szeged-Falco -11 (Bosszú tavalyért)
Dombóvár-Albacomp -8 (Vereség, bár szurkolok a Vsútnak!)
ZTE-ASE +4 (Mi vesszük el a kedvüket jővő héten!)
Meglepő hangok Szolnokról, tudjátok nem kellene a csapat ellen fordulni, mint ahogy ezt a dombóvári eset kapcsán is kifejtettem.
Szombaton Körmenden egy hazai vereség után zúgott a Szép volt fiúk!, és ment a taps, ez ad erőt egy gyengébb teljesítmény után is. Reméljük már holnap győzelem után tudunk tapsolni!
átmentem néha kiabáltam, de nem sok követőm akadt. :((( Csapat elég gány volt de legalább mentek, küzdöttek és ezt egy igazi szurkoló még a győzelemnél is többre tartja. sajna az igazi szolnoki hangulatot csak a nők meccsén érzékelhettem, de ott is csak pár percig.
ritka szar mérkőzés volt a férfi, még a másodosztályban is kevés ilyen meccset láttam. mindkét csapatnak van mit fejlődni, a légiósok mindkét oldalon felköthetik a gatyát.
ja én voltam az aki ki merte rakni a "Kecsó" sálát, a többiek inkább elvegyültek, még a vendégszektorba sem mertek feljönni!
hajrá Kecskemét!!
mocskos beszari divat szurkolók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hello!
Az én személy szerint azért nem kedvelem (nem is utálom) Rezákot, mert az akkori csapat ő nélküli is nyert volna ( talán még akkor is ha én lennék au edző. Plusz szerintem Mérész Tomiból ő csinált ilyen félénk játékost (annak idején egy rontott dobás után egyből lecserélte), pedig a keze alapján jobbnak kellene lennie. Más, Rasidot én is jó játékosnak tartottam, de edzőnek nem túl jó, nem elég erélyes. Tegnap Paja tényleg minden kosár után kimutatott, hogy most cserélj le, ezt sem szabadna megengedni. Egyébként a csapatszellemmel is baj van. Én még soha nem láttam azt, hogy Mérész Csabi így kiabálna Szarvassal. Vaisvila kicsit hasonló mint Vuki, emlélkezzünk rá tavaly neki is volt ilyen szar meccse utánna meg ő nyert meg nekük meccset bár akkor volt egy Lapovunk is.
Reménykedjünk.
HAJRÁ OLAJ!
A Kecskemét elleni meccset mindenki látta,kár szépíteni és pazarolni a szót,ez valóban harmatgyenge játék volt.
DE!
1.Könyörgöm,ne szidjátok már a csapatot és a játékosokat!Mivel lesz ettől jobb a helyzetünk ?!
2.Lehet,hogy ezzel a véleményemmel egyedül fogok maradni,de vállalom : én megértem azokat az embereket is,akik kifütyülték a csapatot a siralmas produktum láttán.Nekem sem könnyű feldolgoznom,hogy egy elvileg jó felkészülést maga mögött hagyó és ekkor többször is biztatóan játszó csapat hogyan válik ilyen gyengévé egyik napról a másikra.Azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül - és ez is kritika -,hogy egyes fizetésekért (neveket szándékosan nem mondok) a szolnoki szurkolók láttak már magasabb szintű játékot is...DE MÉGSE FORDULJUNK A SAJÁT CSAPATUNK ELLEN !!! Oda ne jussunk már,hogy anyázzuk a játékosainkat!Nemtom már ki volt,de nagyon találóan jegyezte meg,hogy a jelen helyzetben az "ecccerű" divatdrukker is többet tesz a csapatért azzal,hogy nem jön meccsre,mint az aki a csapat ellen fordul.
Bízom a jobb folytatásban,ennek érdekében Szegeden ott leszek!
HAJRÁ OLAJ !!!
Ui.: Nem voltam sohasem igazán bennfentes,így történhettek olyan dolgok amelyekről nem tudok,de áruljátok már el,mitől ez a hatalmas ellenszenv Rezákkal szemben ?
Hi Gabby!
Busszal kapcsolatban annyit tok mondani, szerintem nem megy, mert ha a Micus vagy én nem szervezzük meg, akkor más nem igen szokta. Mivel mi nem tudunk menni meló elfoglaltság miatt, így asszem egyénileg kell megoldanotok az utazást. Annyit hallottam emberkéktől, hogy akkor kocsikkal indulnak, de h melyikben van hely, azt nemtom. Lehet azért sikerül nekem is kiküzdenem, hogy elinduljak, de az akkor késői indulás és seholmegnemállásos akció lesz.
Ha tudok helyet kocsiban, akkor szólok.
pá
Jól mondja Isiah ! Ha szarul szerepelünk jön a lebaszás! ha szarul végzem a munkám (pl. internetezek) akkor jön a főnököm és seggbe rúg. Ilyen egyszerű! Azt nem mondom, hogy az Olaj szar, csak egyelőre még szenvedünk, és én nem látom a fényt az alagút végén.
Szurkolás ha nem megy a csapatnak: Barcelona, Louis Van Gaal, pár éve!! 45 ezer fehér zsebkendő a meccseken !!! Ugye nem kell magyaráznom??
Avass, a szurkoló sajna vagy nem sajna így működik.
Bocai, nem a pévécések, hanem a maradék három BIG egyikét erősítem. Na most már tényleg húzok!!
Avass, a francba rosszul írtam: Azt akartam, hogy Litvánia, Litvánia !!! :))))
De figyi, azért mindenáron nem szabad a mindenki Rasidért és a csapatért szlogent szajkózni !!! Ha gyenge akkor gyenge! Mondhatsz divatszurkolónak, de véleményemet akkor is megtartom!! Szaszát meg PAját imádom, ezt NEM MA IRTAM LE először. Akkor inkább így módosítok:
Paja: 29/6 no comment
Vaisvila: 2 no comment
Különben meg nem vagyunk mi máltai szeretetszolgálat, hogy az idők (de legalább a bajnokság) végezetéig védjük Vaisvilát. Én lennék a legboldogabb ha jól menne neki a játék, de nem megy, és tartok Tőle holnap sem fog, és nov. 2-án és utána sem fog. Pedig akkor nem kaphatunk ki !!!
Abszolút megértem amit értésemre akarsz hozni, lehet,hogy túlságosan eredményszemléletű vagyok, de ezt a játékot győztes és vesztes meccsekben, sikeres és kihagyott dobásokban lehet csak mérni, a szimpátia, meg jó kosaras egyébként duma nekem nem jelent megoldást. NÉZZ A CSAPATUNKRA !!! Az öreg nyeri meg a meccseket, Vasvilla ló**** sem csinál, azt meg végképp nem ami a dolga lenne...
Nem, ebben nem értünk egyet ne haragudj. TEgnap is megvolt a lehetősége jól szerepelni, nem tette meg. Speciel nekem személy szerint fogytán a türelmem Vele kapcsolatban, lehet az öt fordulót se éri meg a fogadalmam....már nem érte meg :((((
A lélektelen játék: A Kecskemétnél nem volt center, mégis a lepattanózásban szinte egálban voltunk. (31-27). Minden labdáért kúsztak-másztak. Mi nem. (kivétel Szasza és Paja)
Jellegzetes momentum volt amikor három szolnoki közül hozta el az egy kecsói játékos. (emlékszel amikor Trepi vagy Orosz rosszul passzolt a saját térfélen és a helyett hogy mentek volna a szabad labdára, mindegyikük a másikra várt.)
- A Falconak tényleg bejött a Zsoldos-csere, (alapszakaszbeli vergődés és a végén bronzérem)
- De tavaly a Nyíregyháza is jól cserélt csak későn az alapszakasz végén (az egyik oroszt Halimicsre). Ha előbb teszik meg benn maradnak. (talán emlékszel még az utolsó fordulókra pl. amikor még minket is megvertek Halimiccsal)
Vaisvilla azalatt húsz perc alatt amig játszott, mindössze 5-ször dobott kosárra!!!
"...Volt egy defektünk az ötösön, a négyes út meg... Szerintem dr. Paskaiból is kihozná az állatot. Bocs:) )"
Addig ne szidd a 4-est, amíg nem használtad H. szoboszló után...ha Debrecent elhagyod, nem hiszed el, hogy ez egy EU-ba igyekvő ország elsőrendű (egyszámjegyű) főútja...Szolnok előtt szinte nyugati az útminőség.
Leszögezem, hogy nem láttam a tegnapi meccset (szóval, Divatszurkoló=Gabci), de én továbbra sem temetném a légiósainkat. Szerintem legfeljebb RA-val lehetne valamit csinálni, de még ez is ráér.
Szvsz a lágiósok még összeszedhetik magukat, még Vasvillában is benne van az, hogy a döntőbe vezeti a csapatot. OPTIMIZMUS!
Ebben teljesen egyetértünk, csakhogy most az a helyzet, hogy Vilcinskast nem Lapov mellé, hanem HELYETTE szerződtedték, és ez gáz! Így utólag sokkal jobban jártunk volna, az Eurobasketes-ek nem keverik el, és valóban Szolnokra kerül Nikola Glisovics (nézd meg az álomcsapatomat :-))
Avass az lenne durva és jó megoldás ha a Vilcinskas pl.egy Lapov mellett játszhatna!Nekem erről a két évvel ezelőtti Ivkovic-Filipovic páros jut az eszembe.Gordan se pont az a kapomalasztitésbefordulokháromsarkazással játékos de egy képzett center mellett tökéletesen illett a játékba.
Szia IT(I)
A végén van a lényeg, mármint, mi van akkor ha ugyanolyanok jönnek? Vagy esetleg nem is tudunk prostikat cserélni, ugyanis ha nem fizetünk, akkor akkor numera sincs! Sportárs mondta meg a frankót - ha valakivel szerződést kötünk, és felmondjuk, vagyis kirúgjuk, akkor annak biz. végkielégülést kell fizetni. Ez már el lett b***, amikor szerződést kötöttünk, most már együk meg amit főztünk, meggyőződésem, hogy ebből az állományból is lehet(ne) egy masszív kis csapatot csinálni, olyan Falco-szerűt.
Nem tudom, én nem láttam a lélektelen játékot. Vaisvillának valóban más a stílusa, és ez nem igazán illik a mai játékunkhoz, Ő próbálkozna is többet, de egyenlőre nem akaródzik neki, de továbbra is azt mondom; nincs annál rosszabb érzés, ha már a hazai közönésg is tüntet valaki ellen, attól lehet igazán görcsössé válni.
Akkor szép kis summa van kilátásban,ugyanis van ilyen csapat.Bocs,hogy a Te nevedhez kötöttem,de hát az idők folyamán ez a gondolat összeolvadt a Te személyeddel :))))))))
- Azt hittem hogy a ZTE elleni produkciót nem lehet alulmúlni. Tévedtem.
- Vaisvilla szerintem nagyon jó játékos, csak szólni kéne neki hogy, honnan és miért is kapja a nem kevés fizetését.
Vukival összehasonlítva, Vuki legalább pörgött,hajtott akkor is ha nem ment neki a játék, de ez a halvérű inkább gyorsan tovább passzolja a lasztit ha nála van.
- A közönségről: Szerintem ha valaki rosszul végzi a munkáját vagy úgy áll a munkához, hogy más is odaférjen akkor lebaszást kap(jobb esetben).
Sajnos most pár játékos így játszik. Ne haragudjatok, de én a lélektelen játékot, nem tudom megtapsolni.
Ti is tudjátok hogy nem egyszer tapsoltuk meg itthon, vesztes meccs után a csapatot.
Mert ha küzdenek, harcolnak,de veszítenek ... az benne van a játékban. De ezek a legutóbbi produkciók nem erről szóltak.
Itt lassan fejeknek kell hullani, mert ez nem a Real Madrid hogyha van egy sz**abb idényünk akkor majd jövőre javítunk. Itt minden évben meg kell küzdeni a szponzorokért, mert ha nincs akkor évekre eltűnhetünk.
Ismeritek a mondást: Ha a bordélyház nem megy akkor nem a bútort kell le cserélni. (Csak akkor van baj ha ugyanolyan kurvák jönnek.)