Keresés

Részletes keresés

Gyorgyi Creative Commons License 2003.04.22 0 0 212
Sziasztok!

Mitol jobbak az Amway termekek, mint masok? Ha dragabb, miert erdemesebb venni?

En kulfoldon vagyok, de itt sok jo minosegu haztartasi szert lehet viszonylag olcson kapni. (plane, ha akcios aron veszem meg).

Ilyen filleres dolgokat soroltatok fel, mint a mosogatoszer es fogkrem, fogkefe. (a mosogatoszert 99 centert veszem, a nagy tubusos Crest fogkremet pedig kb. 4 dollarert, de ha 3-at veszek, az is olcsobb) De meg egy oriasi doboz Tide mososzert is tudok kb. 15 dollarert venni, ami eltart vagy 3-4 honapig.

Annak meg miert orultok, hogy nagyobb lesz a katalogus? Szerintem az alapveto dolgokon kivul (pl. szappan, sampon, mososzer, mosogatoszer, fogkrem) nincs is az embernek masra szuksege.

mfalcon76hu Creative Commons License 2003.04.22 0 0 211
Akkó majd meglássuk :-) Én sem szentírásként vettem, csak örülnék neki... Van pár megszüntetett cucc, ami most kéne :-) Igaz, határon túlról meg lehetne rendelni, de kinek kell a macera? Ha bejön amit mondtak, akkor nem kell külföldön is regisztrálni, miegymás.
Előzmény: Törölt nick (208)
csibra Creative Commons License 2003.04.21 0 0 210
Ha összecseréltem a két évszámot, akkor azt a Gárdus Péter tette (aki nem tudná, Gárdus Péter az Amway Hungaria Marketing Kft. főnöke)
Az adatok a Figyelő 2003/9-es számából valók, amiben GP-vel közölnek egy riporot.
Előzmény: Törölt nick (208)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.18 0 0 208
Hány éves vagy, picu?
És még mindig hiszel a mesékben?
Ezt a dumát én már 1994 aug.-ban is hallottam!
Nemhogy akkora katalógus nem lett, mint a nyugatiaknak, de a termékek harmadát még ki is vonták a forgalomból! Hagyjuk már a demagógiát!
Az árakat pedig már épp ideje volt levinni, mert röhejesen irreális volt némelyik!
Csibra! A két évszámot nem csecserélted össze véletlencségből?
Előzmény: mfalcon76hu (204)
szalka Creative Commons License 2003.04.18 0 0 207
:-)))
Nagyon jo !
Előzmény: Törölt nick (206)
Braces Creative Commons License 2003.04.14 0 0 205
Hello!

Aláírt valamit, amelyben vállalja, hogy eddig és eddig ilyen, meg olyan feltételek mellett résztvesz ezen és ezen a képzésen? Azt, hogy ezért hajlandó is fizetni?

Hogy lehet az, hogy nem tud kilépni a körből?

E.

Előzmény: szinko (202)
mfalcon76hu Creative Commons License 2003.04.14 0 0 204
És miután hallottam a jó hírt, hogy ha belépünk az EU-ba sem fog változni az ár, viszont ugyanazokat lehet majd kapni, mint külföldön, már mentem is szavazni :-))
akkora katalógusunk lesz, mint az osztrákoknak, németeknek, ésatöbbi
Előzmény: csibra (203)
csibra Creative Commons License 2003.04.14 0 0 203
Kedves negativok!
Az Amway Hungaria Marketing Kft 2001-évi forgalma 6 milliárd forint volt.
A 2002-es forgalom 8 milliárd.
Ugyanezen időszak alatt a egyes termékek árai csökkentek, illetve nem változtak ellentétben a boltban kapható termékek áraival.
Előzmény: Turbó Men (201)
szinko Creative Commons License 2003.04.14 0 0 202
Kiejtve írtam a cég nevét. Háztartási tisztítóeszközök (LOC)barátok közötti eladásával indult itt Mo.-on, több mint 10 éve. Pilótajátékos szervezet. A gyerekemet két éve szervezték be, havonta több ezer Ft-ot fizet különféle tréninges oktató baromságokért, bevétele egy fillér se. Hogyan lehet tőlük megszabadítani a gyerekemet? SEGÍTSEN VALAKI!
Turbó Men Creative Commons License 2003.04.03 0 0 201
Szerintem egyszer megéri elmenni. Ilyen kevés pénzért máshol nehezen lehet annyi állatságot hallani, mint egy Amway-összejövetelen. De nekem az Amway-kazetták a kedvenceim. Szereztem egy jó kis kazettát, melyen egy 70 év körüli amerikai nő angolul hisztérikusan ordít, s mellette egy másik emberke ugyanazt ordítva fordítja magyarra. A Hit Gyülekezet vasárnapi miséje az ATV-n ehhez képest szolíd és értelmes személyiségek gyűlése. A legjobb rész, amikor az előadó szinte önkivületi állapotban ordítja, hogy "ÉPÍTSD AZ ÜZLETET". Amikor a kocsiban hosszú útra megyek és érzem, hogy esetleg elalszom a monotóniától, akkor mindig ezt a kazettát teszem be.
Előzmény: CWorm (0)
netizen Creative Commons License 2003.04.01 0 0 200
TELSTAR, csibra és amwayezők. Nos nosztalgiáztam egykicsit. Én 93-96-ig voltam bent. Kb 25 vevőm volt. Amway nagyon jó volt nekem arra, hogy a 4.8-as átlag mellé járó kemény havi 5 ezer forintos ösztöndíj mellé meglegyen a létfenntartáshoz szükséges. Nos nem havi 4, hanem kb heti 12 órával, megvolt a mindenkori havi átlagbér. Happeningekre nem jártam, az untig elég volt egyszer meghallgatni. Nagyon szép szeánszaitok voltak, ha egyszer elmennétek kedves jelenegi vagy ex maway-esek valamilyen karizmatikus kersztény gyülekezet irtentiszteletére, hát nagyon megdöbbennétek.

Lényeg a lényeg:
-Sokat kell dolgozni
-Nem dől a lé
-Ugyanúgy munka mint hurkát tölteni
-Nem talaáltam szimpinek a pénzorientáltságot és a yuppie romantikát. Antallfyről meg az a véleményem, hogyha valaki az orvosi pályát amwayért beáldozza, hát izé...

Amikor elmentem happeningre (akkor még marketingtervnek meg szponzorálásnak hivták a happeningeket). Akkor tudtam, hogy ez nem az én világom, tudtam hogy miért fogom csinálni és azt is tudtam, hogy mikor hagyom abba.

Ha feladtam volna az amway miatt az egyetemi tanulmányaimat (valamiért Antalffy erre erősen kapacitált - gondolom hogy jobban menjen a bót) most egy roncs ember lennék.

Nos az Amway/N21-ről azt gondolom, hogy nem egy eredendően rosz dolog, csak kicsit hazug dolog.

Nemtom csibra hogy megy most, de azt gondolom, hogy te azért vagy/voltál sikeres az amway-yel, mert:
-extrovertált vagy
-valamelyest karizmatikus vagy
-szívós vagy
-van jó nagy egod

Nos ezek az un uralkodó vagy domináns embertípusok, akik mindig ki tudják sütni a pecsenyéjüket. Ez neked akkor is összejön, mert a génjeidben(?) van, ha nincs amway. De van egy rossz hírem. Te teszed ki az emberi populációnak, kb a 2%-át. A többi meg nem ilyen. Ergo, tök felesleges a 98%-ot kábítgatni, mert képtelen rá.

Itt szúrta el az N21 hungary egyébként. Mert a módszer amit lobogtattok pontosan annak a 2 %-nak a megtalálására lenne jó, akiknek ezt az üzletet kitalálták. Csakhogy. MaOn ez úgy ment, hogy valamilyen oknál fogva siettetni akarták a dolgot, fenn gyorsan akartak gazdagodni emberek, aztán a dolog eltanulódott. Piszokul és naygon alkalmatlan emberek lettek igy 21%-osak, akik stressz alatt álltak és stresszből korbácsolgatták az alattuk levőket. Ezért venni a sok szutyok course materialt, ezert kellett (volna) elmennem havonta happeningekre és szépen költeni a pénzt. Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy bezony az emberek 70%-a aki amwayhez került, bezony a havifizujából csengette ki, esp azért mert félt mexégyenülni. Nagyon rámentek egy idő után a háózat csinászatra, így az összes income az eledott kezdőcsomagokban volt.

De nem panaszkodom. volt 25 vevőm, a profitból meg megéltem. Egy dolgot útáltam: esp azt amikor a raktáráruház elkezdett budapestszerte vándorolni és a BKV-val való megközelíthetősége másfél-2 órára nőtt.

Csakúgy zárószónak: Oriflame-ék jobban csinálják. Oriflame-ben nincs annyi kiforgatható pénz mint az N21-ben, de aki benne van, jobban érzi magát. Nem nyomják őket ezerrel, hanem annyit és úgy ad el az illető, ahogy számára az természetes. Van képzés ott is, de nem cél az N21nél fellelhető tudatszabályozás. Oriflamenél nem nehezedik rád presszura. Az Oriflame átlagembereknek jó. Az N21 meg diktátoroknak.

LeifEriksson Creative Commons License 2003.03.10 0 0 199
Érdekes story, nem mondom....

Jellemző is valamennyire az emvéjesekre...

Előzmény: Törölt nick (198)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.09 0 0 198
Több mint két hete egy fia hozzászólás se...kb. ilyen szinten áll jelenleg az A. iránti érdeklődés kis hazánkban.
De múltkoriban mi történt?...
A telcsim üzenetrögzítőjére egykori DD-m, Herczeg Jocó csacsogott egy pár mondatot, hogyugyebár milyen régen beszélgettünk, találkoztunk, stb. stb...SMS-ben megírtam neki, hogy teljesen tárgytalan, mivel kiléptem, de ő nem tágított. Illendőségből visszahívtam. Megnyugtatott, hogy ő már régen nem foglalkozik emvéjjel, már Lujzitól, a feleségétől is elvált, ráhagyta az egész üzletet (tényleg tele lehetett a töke mindkettővel - de vajon üzlet nélkül még mindig tartana a házasságuk? - könnyen meglehet...) azóta már belefogott egy másik üzletbe, de az is befuccsolt, most egy hatmadikat kezdett el, és szüksége lenne orvos-tanácsadóra, aki tarthatna előadásokat, és hogy-hogy nem rám gondolt, merthogy a barátság azért megmaradhat, blablablablablablablablabla.....
Szépen, finoman, illedelmesen, úri módon, de elhajtottam a sunnyogóba.
Remélem, ez volt az utsó alkalom, hogy bármi ilyen dologgal megkerestek. Ide sem fogok ezentúl többet írni. Akik még mindig öszvéri makacssággal kitartanak, azok figyelmébe ajánlom a "Network marketing" topicot, és indítóját, a "Yag" nicknevű fószert, aki az elején körömszakadtáig érvelt az Amway és az MLM mellett, majd alig két év múlva kénytelen volt elismerni, hogy hát ugye, mégsem...Érdemes végigolvasni! Mindenki így végzi, hiába! Na, ennyit minderről. Gudbáj!
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.22 0 0 197
Reménykedett a franc! Még a bélyegre is sajnáltam volna azt a pénzt...
Előzmény: csibra (196)
csibra Creative Commons License 2003.02.19 0 0 196
most, hogy mar tulvagy rajta elarulom, hogy ha barmikor kuldesz egy levelet az Amway-nek, hogy toroljenek a nyilvantartasukbol, akkor azt azonnal megteszik, nem kell kivarni a megujitasi idoszakot. de szerintem ezt te is tudod bizonyara, csak remenykedtel, hogy valaki jelentkezik nalad, hogy belepjen, es egy csomo penzt keressen neked :)
Előzmény: Törölt nick (195)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.19 0 0 195
Buli az nincs...de szabadabbnak érzem magam! Nem tehetek róla, utálom a kötöttségeket - még ha ez csak egy kódszám formájában manifesztálódik is...
Előzmény: mfalcon76hu (194)
mfalcon76hu Creative Commons License 2003.02.17 0 0 194
Gratula! :-))))
Akkó most buli van? :-)
Előzmény: Törölt nick (193)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.13 0 0 193
"-Tagsága megszűnt. Hívja az Amway központot!"
(ATOS)
Muzsika füleimnek!
csibra Creative Commons License 2003.02.05 0 0 192
Idezem magamat es teged:

""Rosszkor mondod, hogy olyat forgalmazzanak amire szükséged van, ugyanis a benzinen kívül minden amit felsoroltál kapható."
Érdekes, én akkor kerestem, és nem találtam, de biztos van, ha mondod. "

A megoldas: vebso :) www.vebso.hu
A latogatonal belephetsz, es megnezheted, hogy mi minden kaphato jelenleg.

Kuldok en neked fogkremet, de ugy mar nem biztos, hogy megeri neked. Amugy eszak-nyugat dunantult eleg rendszeresen jarom (Veszpremig bezarolag) szoval, ha valahol errefele vagy, egyszerubb szemelyesen odaadnom :)

Most egyebkent 1500 a fogkrem (ez nem kedvezmenyes, beszerzesi aron csak a szuleim meg a baratnom szulei kapnak, meg a legjobb barataim sem, ez uzletpolitika)

Tehat
Fogkerm: Amwy, glister: 1500,- (eladasi ar)
1 l tej: Mizo 2,8 dobozos 175,- Milli: 195,-
Hodosi hazi jellegu szeletelt 0,75 kg kenyer: 155,-, Bajor 1 kg: 159,-

A Kezdokeszletben amikor 15000 forint volt 2 termek volt: LOC, Glister fogkrem. Ezen kivul tartalmaz jonehany irodalmat, az Amagram elofizetesi (igazabol eloallitasi) dijat, esa regisztracios koltsegeket, a munkaidobeni ugyfelszolgalatot stb. Jelen pillanatban nincs termek a kezdocsomagban, 9000+1200 forint (anno 15000+800 volt).

Előzmény: Okos Tóni (191)
Okos Tóni Creative Commons License 2003.02.05 0 0 191
Hopp, most látom, hogy a több mint fél éve írt hozzászólásomra (14) reagáltak is... Bocsánat, csak most vettem észre. Szomszédunk belekezdett az emvéjezésbe, erről jutott eszembe, hogy rákeresek az indexen, hátha van valami, és lőn. Elkezdtem olvasni az elejétől, és azt hittem, hogy lefordulok a székről meglepetésemben: én már írtam ehhez a topichoz.

Csibra!
Én fogékony vagyok az emvéj terjesztési rendszerére győzködés nélkül is. Anno (2000 júliusa környékén) vettem egy fogkrémet valakitől (1000 Ft kedvezményes áron, arra emléxem, hogy jó volt, de számoltam és k drágának jött ki).
"Rosszkor mondod, hogy olyat forgalmazzanak amire szükséged van, ugyanis a benzinen kívül minden amit felsoroltál kapható."
Érdekes, én akkor kerestem, és nem találtam, de biztos van, ha mondod.

"Ugye soha nem számoltál utána az Amway termékek árának"
De igen, de biztos elrontottam.
Ha elküldöm emailban a postacímemet, küldesz nekem egy tubus olyan fogkrémet? Arra emlékszem, hogy "Amway Glister", ez volt ráírva, egy nagyobbacska fehér tubus, zöld szöveggel.

Mibe kerül:
- fogkrém
- egy liter tej
- egy kiló kenyér

Más:
Miért került a "kezdőcsomag" 15.000Ft-ba 2000 nyarán? (nem vettem meg). Mija fenének kell regisztrációs díjat fizetni?

Előzmény: csibra (38)
mfalcon76hu Creative Commons License 2003.02.04 0 0 190
gondolod? :-) olyan számokkal, mint amilyenek a múlt héten voltak? :-)
Előzmény: Törölt nick (189)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.03 0 0 189
előbb gazdagodtok meg abból, mint az amwayből!
Előzmény: mfalcon76hu (188)
mfalcon76hu Creative Commons License 2003.02.03 0 0 188
Lottózzál és majd felezünk :-)
Előzmény: csibra (187)
csibra Creative Commons License 2003.02.03 0 0 187
Nem ertem miert nincs meg nekem lotto otosom. Amikor beirtam tudtam, hogy ezt fogod valaszolni...
Előzmény: Törölt nick (186)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.31 0 0 186
Na persze, minden eszközt megragadnak, hogy még többen újítsanak meg...de kár a gőzért, a benzinért nemkülönben!
Még 4 óra 48 perc...és VÉGE!!!
Előzmény: csibra (184)
csibra Creative Commons License 2003.01.29 0 0 185
Ugy latszik te beleptel a csakazertsem olvasom el vagy nem ertem meg, a 175-os hozzaszolast klubba. Ott van feheren feketen, konkretan: havi 9000-18000 kozott, plusz a bonuszjovedelem, amit nem tudok pontosan, mert allandoan valtozik. Uj adat, ez a bonuszjovedelem, 2 honapja 10000 ft. folott van (es emelkedik :)
Mennyit dolgozom? Keveset. 3-4 orat havonta, ezert ilyen alacsony az osszeg. Mivel azonban az nem tudom, hogy a csoportomban ki mennyit es meddig fog dolgozni, az oraber meg jelentosen valtozhat, hiszen azt a munkat amivel bekerultek az uzletbe elvegeztem, de hogy mi jon ki belole az meg a jovo zeneje.
Biztos lesz olyan uzlettarsam is mint a TELSTAR aki csakazertsem, meg olyan is aki csakazertis.
Előzmény: szalka (181)
csibra Creative Commons License 2003.01.29 0 0 184
Bitzosan felreertettelek, mert egy ideig a N21-et szapultad, majd hirtelen atvaltottal a Bokros csomagra, es idezem: "Az már csak mazsola volt a tortán, hogy a magáról megfeledkezett Network21". Ezt en ugy ertelmeztem, hogy a Bokros csomag a bunos, es erre jott meg ra a N21, de egyedul a N21 nem szurta volna el (nem is szurta el).

Amugy el kell keseritselek, meg nem estel ki vegervenyesen az uzletbol, jan 31-ig megujithatsz (meghosszabbitottak dec. 31-rol jan 31-re) :)

Előzmény: Törölt nick (183)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.28 0 0 183
Ha figyelmesen átnézed eredeti hozzászólásaimat, a véleményem az volt, hogy a N21 és a csökkenő fizetőképes kereslet EGYÜTT volt felelős az üzlet elkúrásáért. Rossz időben és rossz helyen. Ezt most is fenntartom, és nemigen hiszem, hogy bárki is meg tudna győzni ennek ellenkezőjéről.
Már majdnem egy hónapja kint vagyok az üzletből - és mintha egy kicsit már most szabadabbnak érezném magamat...
Előzmény: csibra (179)
T_Martin Creative Commons License 2003.01.28 0 0 182
Sziasztok !

Látom, még mindíg szépen megy az üzlet.
Helyes.

Személy szerint én is tag voltam több mint egy évig. Sok mindent nem csináltam meg amire kértek :-) pl.: munka.

De.
Valami mást azért megtettem, mert rengetek könyvet és kazettát vásároltam, melyeket el is olvastam illetve meg is halgattam. Talán valami le is eshetett belőle, mert sikerült a hozzáállásomon változtatnom, és pl. a fizetésemet közel megháromszoroznom.

Sok sikert mindenkinek aki bennt van az üzletben!
Sok sikert mindenkinek aki nincs, sőt soha nem is lessz. Plussz jól meg is mondja a magáét, amikor a haverja, rokona felkeresi evvel az "agyamosott" dumával.

Apropó.

Mit tudtok a Mitch Sala - Farkas Enikő - Fazekas Géza vonalról ?

Marci.

UI.: A telefonköltség kimélő rendszerünk, pedig az Amtelen keresztül működik :-))
Köszi Thomas !!

szalka Creative Commons License 2003.01.27 0 0 181
Mar en is olvasom a topicot egy ideje es halkan mosolygok magamban. Anno en is be voltam lepve 1 evig,mert mar a minden leben kanal agressziv nyomulo unokatesom csak nem szallt le rolam meg a szuleimrol es a csaladi bekesseg miatt inkabb vettunk egy kezdocsomagot. A kezdocsomag 2/3-a ugyis termek volt azt meg amugyis vette az anyu,hat kerult a csaladi beke 2000 ft-ba :-) O is igert mindent, hogy majd igy megy az uzlet meg ugy, meg o is mar most smaragd a kisem nyitott szlovakiai piacon. Vagy ketszer elcipelt valami nagyszabasu haccacarera is amitol a belem kifordult es ahogy elneztem az atszellemult arccal egyszerre kialtozo es eneklo embereket, hogy az egesz olyan, mintha valami szektas ritus lenne es akkor megertettem, hogy pl Hitler hogy tudott olyan tomeget megnmozgatni. Az emberek szeretnek tartozni valahova szeretik magukat okosnak szepnek jonak es felsobbrendunek erezni es szeretnek azt hinni, hogy ok masok mint a tobbiek es kivalasztottak es az o jovojuk az lesz am a valami. Szerncsere abban az idoben mint egyetemista szinte mindig elo lehete utana kifogasnak hozni a tanulnom kell dumat, ha megint elhivott valami ilyesmire.
Aztan mikor kinyitott neki a szlovak piacc tenyleg smaragd meg rubin meg mittomen mi volt egy par honapig es iszonyat sok penzt kaszalt egy rovid ideig, amig ott ugye az a nagy lanc nekikezdett es vettek a sokpntos belepocsomagot meg termekmintanak mindenbol stb. Aztan en mar jonehany eve kulfoldon elek, ugyhogy nem kovettem az esemenyeket, hogy mi tortent veluk, de multkor mondja anyu a telefonba, hogy azota uj maniaja mert a nagy smaragd meg rubin amway uzlete ugy ahogy van befuccsolt, most valami biztositassal hazal , szinten MLM rendszerben es ar elore rettegnek, hogy mikor latogatjak meg oket.

Ez csak egy adalek volt a nagy magyar amway uzlethez, de amit akartam irni, hogy miert mellebeszeles amit csinalsz te is csibra. Itt amikor kerdeztek, hogy mennyit keresel a dologgal. Nem az volt a kerdes, hogy mit almodozol, hogy x ido mulva mennyit fogsz keresni a dologgal, vagy a bizonyitvan magyarazast hogy mert nem foglalkozol eleget vele, de ha tenned mennyit is keresHETNEL. Hanem hogy konkretan MOST mennyit keresel, es mondjuk mennyi ideje csinalod es mennyi idot toltesz vele hetente? Nyilvan, hogy 2 hete kezdett ember nem fog meg penzt keresni vele, de ha mar feleve benne vagy es meg mindig egy normalis oraber se jon ki belole akkor hol is van az aranytojast tojo tyuk?

Előzmény: csibra (179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!