Atomerőmű SE-Univer KSE +19 (Madison még mindig nincs, és egyszer volt Budán ööö izé Szombathelyen kutyavásár...:)
Marc-Körmend-Sole-Szedeák +9 Úgy néz ki, hogy a Szegeddel csak a Falco nem bírt.
Falco KC-Szombathely-Kaposvári Klíma-Vill -9 Ezt a Szombathelyet most nagyon kevesen nem vernék meg. Pl. ha most mi mennénk hozzájuk, akkor tuti,hogy szívnánk :). Lesz ez még így se :)
MOL Szolnok-Albacomp +3 Csak beírtam valamit,abszolút nem vagyok képben a két csapattal, úgyhogy tök mindegy melyik nyer :)
Gondolom azokat a történeteket ugyse akarod elmesélni...:((((
Sterbenz edző: inkább a szakmai felkészültségére lennék kiváncsi, ezzel kapcsolatban éri a legtöbb kritika, de én még egy albás edzést sem láttam, úgyhogy erről inkább nem nyilatkozom. Ha a meccseken jól cserél, akkor már jobb mint mondjuk Rasid. Hozzátartozik, hogy szerintem pl. a Kecsó elleni meccseteken is indokolatlanul pihentette Theiszt, Boros pedig nem volt jobb nála, már csak azért sem, mert McDaniel az ő kezéből vette ki a labdát többször is, még ha nem is teljesen szabályosan. Ha jól emlékszem rögtön azután hozta le, hogy bevágott egy triplát, néztem is a szomszédomra nagy értetlen szemekkel (az jól megy: mármint az értetlenül nézés :)))
Biza volt róla szó, hogy Paja az Albacompba megy, NG hívta is telefonon nem egyszer. Maradjunk ennyiben.
Az amcsi center papírjai rendben lesznek talán hétvégére, de egyáltalán nem biztos, hogy jobban járunk ha ő játszik, bár Vilcinskasnak még mindig nincs rendben a lába, és csak a Jóisten tudja, mikor javul meg. Ha megjavul egyáltalán...
Már többször is feltűnt, hogy S.L. indokolatlanul sokat pihenteti (SZERINTEM) Theiszt, aki egyébként nekem nagyon szimpatikus pléjör. Ezt azért nem gyakran lehet hallani Tőlem, hogy fehérvári játékost dícsérek, de Kecskeméten pozitívan csalódtam a jó előre színésznek beharangozott Moseleyban is. Tulajdonképpen akkor kit is utálok a csapatotokban??? :)))
A hétvégén Szolnokon szerintem a meccs végkimenetelének kulcsa Lapov játéka! A hangulat biztos fantasztikus lesz (ahogy a legtöbb Olaj-Alba meccsen). Egyébként Lapovot még "tuningolhatja" is majd a hangulat! Sajna, akárhogy is fáj végignézve a játékosokat szerintem a Fehérvári keret jelenleg erősebb, de ez semmit nem jelent mert egy Olaj-Alba meccsen nincs olyan hogy, ez az esélyes, vagy az az esélyes...
Remélhetőleg a szolnoki légiósok tisztába vannak azzal, hogy mit jelent ez a meccs a szurkolóknak és küzdeni fognak! Szoros kis mérkőzés várható, biztos lesznek "kemény" jelenetek, de szerintebb sportszerübb lesz mint a tavalyiak. Hiányzik a "szerb virtus" az Olajból (itt csak a küzdésre és harciaságra gondolok). Persze ezeket a fiúkat is bele lehet hajszolni a győzelembe! A lényeg, hogy igazi rangadóhoz méltó meccset lássunk!HAZAI GYŐZELEMMEL!
Más: Sajnálatos dolog, de végignézve az országos televíziók műsorrendjét, nem igazán foglalkoznak a második legnépszerübb sportággal...
Magyarázat 4.
A Klíma Vill vezetősége a Walt Disney Stúdiót kérte fel a logo megtervezésére. Éppen akkoriban készült ott a "Szabaditsátok ki Willyt" népszerű mozi. Egy fordítási hiba folytán (hiába, nehéz nyelv lenni magyar) a Disney-sek azt hitték, a klímások szereplőválogatáshoz kérnek támpontot, és ezt küldték.
Magyarázat 3.
Ez a logo egy kevéssé ismert Van Gogh kép reprodukciója, "Egy pajkos delfin naranccsal" című olajfestményé (25x47 cm, a legutóbbi londoni aukción 3,5 M USD-ért kelt el, egy szaudi milliomos magángyüjteményébe került. Bin Lada nagy becsben tartja a képet, otthon, a tyúkólban talált neki méltó helyet).
Mint tudjuk, a nagy holland festő sajnálatos balesetben elveszítette egyik fülét. Róla szól Laár András "Fületlen fiú" című - nyugodtan mondhatjuk - örökbecsű klasszikusa. Laár András - meg nem erősített források szerint - igen kedveli Kaposvárt. No, innen a párhuzam.
...sokáig úgy volt, hogy az ámbrás cet nyer, innen származik a kaposvári szurkerek kedvenc slágere, a "mi vagyunk a legnagyobbak, hej, hej" kezdetű nóta.
Magyarázat 2.
Ha a kabalaállatok valóban annyira hasonlítanak a valódi megfelelőjükre, mint a már említett Olaj-pelikán, akkor ez a delfinnek látszó tárgy tulajdonképpen egy barnamedvének álcázott partizán amint éppen beszivárgást hajt végre a német állásokba, hátulról a kukák felől. Ez a szimbólum a délvidéki kapcsolatra utal.
Gondolom tele lesz a csarnok Szolnokon! A hangulat jó lesz, már amikor a szolnoki közönség szurkolni és nem utálkozni fog. Remélem nem az utóbbi lesz többségben.
Izgalmas meccset várok, szoros végeredménnyel. Az első igazán komoly meccsünk idegenben. Ha nyugodtan tudunk játszani, akkor nyerhetünk. Az igazi vesztenivalója a Szolnoknak lesz, nem nekünk. Ha nyerünk, akkor leszakadnak. Nyernünk kell! Szerintem idén jobbak vagyunk a Szolnoknál, viszont a hazai pálya sokat számit. Kérdés, hogy a külföldi játékosaink hogyan viselik majd el a gyűlöletet, ami fogadja majd őket. Ha Lapov hozza a formáját, és az egyik amerikaink kifog egy jó napot, akkor rendben lesz a meccs.
Hajrá Alba! Lélekben vagy személyesen (még nem tudom) a csapattal leszünk!
Logikus, azonmód levezetem:
A többi, szóba jöhető kabalaállat, amelyik ugrándozik, vagy szárnyal (lásd: pelikán - állítólag ez akar lenni az olaj címerében) már elkelt, az egyiptomi ugróegér nem vállalta, az ámbrás cet meg nem fért volna el Simon mezén, különben is, annyi festék a világon sincs...
csak erdekessegkent: ezt a bundesliga frizut a nemetek ugy hivjak,hogy vo-ku-hi-la (ejtsd:fokuhila) vorne kurz, hinter lang. Szerintem eleg viccesen hangzik, ezert gondoltam megosztom veletek.
Más:
Meg tudna nekem valaki magyarazni miert ez a logonk?