Keresés

Részletes keresés

cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.05 0 0 2366

Szia!

 

Nagyon szívesen ;o)

-----

Hű, tényleg, igazad van! Ez nekem akkor fel sem tűnt... Egész biztos, hogy Attila nem dupla koncert-DVD-t, hanem dupla koncert-CD-t akart mondani, hiszen a Live in Los Angeles CD-ről mentek a riport első részében a számok, és a riport folyamán említette is ezt a lemezt a 23. perc tájékán:

"(...) Azt gondolom, hogy igazából az első ilyen megmérettetés az a '95-ös los angelesi koncert volt, ahol egy dupla CD megjelenhetett. (...)"

 

Úgyhogy marad az álom-álom, édes álom... :o(

Előzmény: lokomotivum (2365)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.05 0 0 2365

Halihó!

 

Először is köszönet az ajándékért! Nagyon, de nagyon örülök neki! :o)))

Az említett Katolikus Rádiós riportot visszahallgattam és újra feltűnt mint a riport idején, hogy Attila eltévesztette a szót és los angelesi dupla dvd-ről beszélt. Vagy nem beszélt rossszul? Tényleg van ilyen?  Hol???

Álom-álom édes álom....

Ja és a kvízkérdésre tényleg itt volt a válasz, hogy a stúdiólemez megjelenését jövő őszre tervezik.

lokomotivum Creative Commons License 2006.06.04 0 0 2364

Robit teljesen megértem, de egyet érteni nem tudok, ill. nem akarok vele. Szerintem médiában olyanokhoz kell fordulni akik az igazi értékeket díjazni tudják. A kereskedelmi adók nagy része, főleg a "legnagyobbak" leragadtak azon a szinten, hogy azzal a gagyival foglalkozzanak amit el lehet adni a szenzációra, pletykára éhes tömegeknek. Ennyi kis védelem a kereskedelmi adóknak (nem érdemlik meg), de gonoljunk bele, hogy hányan lettek volna kiváncsiak a riportra Robival és hányan dobták le akár a főzőkanalat is mert a TV2 arról számol be, hogy Palcsó Tomi nem a barátnőjével csókolózott. (nem veagyunk adásban, hogy a negatív reklámot nevek említésével ne lehessen elmondani)

Bízom benne, hogy a későbbiek folyamán Robiban felülkerekedik az az öröm amit az arcán a koncerten lehetett látni amikor előnyomult a hangszer-barikádja mögül. Tudjuk, hogy sokáig félt az egésztől, és látszott az arcán az örömteli megdöbbenés, hogy micsoda kedvező fogadtatása van az előadásiuknak. Bánom is én, hogy hosszas megfontolás után, vagy belelkesedve, esetleg minket megsajnálva de mégis hajlandó lenne színpadra lépni, azt hiszem ennél nagyobb örömöt nem tudna nyújtani nekünk. Félreértés ne essék nem Ő a Solaris, de csak vele együtt teljes, tehát a 9 tagra mindenképpen szükség van, enélkül nem tudom elképzelni a Solarist.

Előzmény: TanDream (2362)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.04 0 0 2363
Az én szemszögemből egy kicsit másként volt az érkezés. Én 15:17-kor érkeztem a Műv. Központhoz, ezt azért tudom ennyire pontosan, mert fontos volt megfigyelnem a menetidőmet a Keleti és a Klub között. Pár percig álldogáltam a kapuban, mert a portás "bácsi" nem emlékezett rá, hogy valaki is érkezett volna a Solaris közönségtalálkozóra, sőt nem is tudta, hogy lesz ilyen. :o( Néhány perc múlva, talán úgy fél négy táján megjelent Pócs Tomi - egyébként erről majd fogok részletesebben is írni, nert számora érdekes volt, és büszkeséggel is töltött el- és ketten felmentünk a kávézóba ahol egy asztalnál ült néhány fiatal -talán éppen Ti- de nem volt kitűzőjük így nem tudtuk beazonosítani, hogy szintén rajongók Ők is. Egyébként a kitűzőktől függetlenül azért én figyeltem a fejleményeket, hogy Tamás láttán majd felugrálnak az asztaltól és lelkesen üdvözölni fogják. Ez viszont nem történt meg, és azt gondoltuk Tamással, hogy egyelőre csak mi vagyunk ott ketten, így visszamentünk a kapuba. Ahogy leértünk megérkezett Lóth Tamás (bocs, ha hallás után nem helyesen írom a neved), aztán kicsit később Csíkos vagy Csikós Gábor és négyesben egy kicsit beszélgettünk. Gáborról egyébként később ugrott be nekem, hogy talán Ő lehet Gaba akinek néhány hozzászólását olvashatjuk a Solaris honlapon a vendégkönyvben. Gaba, ha itt vagy és olvasod kérlek jelezz vissza! Vissza a fő témához, már éppen újra fel akartunk menni a kávézóba, amikor megérkezett cirrocumulus. Kölcsönös üdvözlések után aztán már így 5-en mentünk fel, ahol viszont már láttunk rajongókat. Elsősorban is azt a szemüveges srácot ismertem fel aki Jósvafőről érkezett, csak sajnos a nevét nem tudom, pedig az étterem részben pár percig elbeszélgettünk múltunkról és jelenünkről mint katonaság, egyetem (oda csak Ő járt, én nem) valamint lakóhely, és mivel Ő borsodi, ezért rövid kis tájékoztatást adott a Miskolci Operafesztiválról, mivel elhangzott, hogy a szervezők szeretnék ha a Solaris ott rész venne. Itt említette meg, hogy valószínű azért, mert a Miskolci Operaház (vagy Színház, bocsi a tudatlanságomért) igazgatója Bátor Tamás.
Előzmény: TanDream (2362)
TanDream Creative Commons License 2006.06.04 0 0 2362

"Robi szavaibol egyértelmúen úgy tünt, hogy a szervezési munkából nem kér most egyelőre."

Igen Robi mondanivalójának lényege kb. ebben a mondatban kereshető (szó szerint nem tudom idézni, de a lényeg valahogy így hangzott):

"Az *** nevű kereskedelmi tvcsatornával meg volt beszélve, hogy bemegyünk egy kétperces beszélgetésre, melyben a közelgő koncertről lesz szó. A riport napja előtti este azonban felhívtak minket, hogy sorry de nem tudunk titeket beiktatni a műsorba mégse, mert xy éppen sztárolt nyikhaj gyereket most látták nemrég csókolózni valakivel, aki nem a barátnője és ez akkora jelentőségű esemény, hogy az infót azzal a suhanccal feltétlen ki kell elemezni személyesen is a stúdióban."

 

Szóval az ilyen húzásokból lett elege Robinak.

Az pedig, hogy az aránylag kisméretű reklámkampány ellenére is teltházas koncert lett már csaknem csoda számba ment, de az együttes számára így is épphogy nullszaldósra jött ki a koncert. (A buli végén Attila kvízmegoldás ismertetője során kiderült pl. az is, hogy kb. 1350 fős közönség volt a Művészetek Palotájában a Solaris koncerten...)

 

A közönségtalira egyébként - mint később kiderült - én érkeztem elsőként egy másik Solaris fannal (akinek sorry, de a nevét nem tudom...) a Benczúrház emeleti - 8 személyes (!) kávézójába (ami mellékesen már féleg tele is volt nem Solarisosokkal) - valamikor, úgy félnégy után.

Majd nem sokkal később jött egy basszusgitáros (sajnos gitár nélkül... :-((( ) és aztán cirrocumulus néhányad magával.

A tali többi részének kronológiáját talán Ő mesélhetné tovább... 

 

Még annyit, hogy a zenekar meg volt nagyon elégedve a hazai közönség reakciójával, de hozzátették, hogy amerikában két-három percenként ugráltak fel az emberek a helyükről, ezért nem igazán volt értelme ezt a koncertet összehasonlítani azokkal, de amikor mi kifejezésre juttattuk nagymértékű tetszésünket a dalok között, akkor látszott rajtunk az őszinteség és ez beigazolta számukra azt, hogy igenis volt értelme ennek a koncertnek létrejönnie a sok-sok nehézség ellenére is!!! ;-)))

Előzmény: kozakz (2360)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.04 0 0 2361

Szia!

 

A kvízkérdések között szerepelt a következő stúdió-cd tervezett megjelenési időpontja. Attlia célzott rá, hogy az egyik riportban erre konkrét választ is adtak. Ki tudja melyik volt ez a riport? Szívesen meghallgatnám újra, ha ez még lehetséges!

 

Hát, én egyelőre csak ezt találtam ehhez, a 2266-os hozzászólásban:

És amire igazából magunknak is és most a közönségnek is ígéretet tehetünk: elkezdünk dolgozni az új stúdiólemezen, amit remélhetőleg jövő tavasszal fogunk rögzíteni és terveink szerint jövő ősszel jelenik majd meg.

 

Egyébként a május 13-i Katolikus Rádió-beli interjúban hangzott el, amit Te is élőben hallgattál akkor ;o)

 

Más hirtelen nem jutott eszembe, mondjátok Ti is, hogy hol volt még szó erről!

Előzmény: lokomotivum (2359)
kozakz Creative Commons License 2006.06.04 0 0 2360

Robi szavaibol egyértelmúen úgy tünt, hogy a szervezési munkából nem kér most egyelőre.

 

azt lehetett látni, hogy minden kb ugy ment mint régen. A zenészek rohangálnak mindenhová mert különben semmi sem lenne.

 

érdekes hogy mennyire nem épült ki ez a "szolgáltatás" itthon továbbra sem.

 

 

Előzmény: NGza (2356)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2359

"Aztán még másra is gondoltam sokszor, de azt meg egyenlőre nem merem elmondani."

Nos megvolt a találkozó és az is bejött amiről korábban nem mertem beszélni. Ez pedig a dvd volt. Igazából valami videó felvételre gondoltam, az is igaz, hogy egy kicsit hosszabbra, de ez a kis rövidke bejátszás is nagyszerű volt.

Egy korábbi hozzászólásomban negatívumot hoztam fel, de itt az ideje a dicséretnek is. Tényleg köszönjük a szervezőknek, hogy létrehozták ezt a találkozót! Amikor ott úgy együtt voltunk olyan érzés volt rajtam mint a tizenéves kissrácon amikor az első randijára megy. Igyekeztem fesztelenül viselkedni, de azért eléggé izgultam. Nem féltem semmitől, de az, hogy kedvenceimmel és a rajongótársakkal egy körben ülhetek nagyon feldobott. Igazán csíptem a kötetlen családias hangulatot, hogy nem kellett érezni az alantas rajongó szerepét, hogy tényleg barátaiknak tekintettek minket. Gondoljunk bele hány együttes lenne hajlandó arra, hogy összeüljön a rajongóival és jókat röhögjön velük. Én inkább valami olyat tudok elképzelni, hogy valami színpadon fenn ülnek egy asztal mögött és a fanok meg lentről kérdezhetnek valamit, persze mindig csak az akire a managger éppen rámutat, aztán egy óra múlva lefújva a "beszélgetés". Láthattuk, hogy nekünk mennyivel másabb élményben volt részünk.

A kvízkérdések között szerepelt a következő stúdió-cd tervezett megjelenési időpontja. Attlia célzott rá, hogy az egyik riportban erre konkrét választ is adtak. Ki tudja melyik volt ez a riport? Szívesen meghallgatnám újra, ha ez még lehetséges!

folyt. köv.

( a kislányom is gépelni akar)

Előzmény: lokomotivum (2302)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2358

Félek a beszkennelést azért vállaltad hétfőre, mert úgy gondoltad, hogy majd a munkahelyen megcsinálod. Mert Pünkösd miatt munkaszünet azért éljen, de csak valószínűleg kedden kerülhet sor a beszkennelésre azért viszont kár!

Netalán másnak otthonról is van lehetősége? Őneki forró kézcsókom vagy szorításom. :o)

akirschner Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2357
A Solaris kvíz helyes válaszait megtudtuk, a kiértékelést és az ajándékokat későbbre ígérte Attila! Hétfőn be tudom szkennelni a helyes válaszokat tartalmazó lapot és akkor ti is megtudhatjátok a "titkokat" :)
NGza Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2356
" ahogy latom a tovabbi koncertek nem fekszenek Robinak, igy sok jora nem lehet szamitani."

:(

A menedzsment nem biztos, hogy segít, attól függ, mi az, ami Robinak nem fekszik.
Mondjuk egy jó menedzser a színpadon hangszeres tudás nélkül ... ;)

Ha szervezési eredetű az averzió, akkor viszont igen, segíthet.

Mindenesetre drukkoljunk a kedvező folytatásért.
Előzmény: kozakz (2353)
NGza Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2355
Hát igen, a parkolóőr bácsi nem volt semmi :) De legalább tudjuk, hogy a parkoló"automata" cigarettával is működik :)

A gyerekekre visszatérve, a lányaimnak is tetszik nagyon, igaz, sem én, sem ők nem voltak a koncerten :( (főleg az tetszik nekik, hogy fuvolával lehet ilyen zenét is játszani).

A találkozó az én szemszögemből: eleje egy kissé lassú volt, ám ahogy gyülekeztek a zenészek , úgy javult a hangulat is. Még a technikai problémák is megoldódtak. A koncertrészlet lenyűgöző volt, várom én is a DVD-t. A továbbiakban sajna nem lehettem részes, mégis kíváncsi lennék a kvíz helyesen kitöltött változatára :).

Egyébként a további találkákat tényleg lehetne kissé nagyobb lélegzetvételűre tervezni, az ellátást is tekintve ;)
Előzmény: Tutus (2354)
Tutus Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2354
Sziasztok!
Köszönjük a zenekarnak és azoknak is akik szervezték ezt a találkozót!
Jókat röhögtünk az elején "Csaba és a parkolóőr" c. előadáson :)
A koncertrészlet nagyon tetszett, reméljük hamarosan megjelenik a DVD!
Nagyon jó volt hallgatni a zenekart ahogy a koncerttel kapcsolatos és más jellegű kérdésekre válaszoltak. A jövő viszont kicsit ködös képet mutat. Ezzel kapcsolatban nekem egy hölgy észrevétele maradt meg a legjobban aki kisfiát is elhozta a koncertre. Valahogy így hangzott: "tátott szájjal ült és nagyon tetszett neki".
Igen, srácok! Ezért kellene folytatni minél előbb, mert ez a zene nagy érték, a fiatalok inkább ezt hallják mint akármi mást. Ha kell, magunk módján segítünk amiben tudunk, legalábbis én cégem nevében ezt most felajánlom.
kozakz Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2353

csak fel orat tudtam ott lenni.akkor epp az uj lemez, ujabb koncert temakor volt soron.

 

ahogy latom a tovabbi koncertek nem fekszenek Robinak, igy sok jora nem lehet szamitani.

 

nem akartam nagyon bele pofazni, meg a gyerkoccel is nehezen birtam, de azert

ha talalnanak egy jo managementet akkor mas lenne a helyzet, es ez a management nem feltetlenul kell hogy magyar legyen. siman gondolkodhatna a zenekar europaban.

lokomotivum Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2352

"Lehetne egy kis öszefoglalót a tegnapi taliról?"

Naná, hogy lehet! :o) Írjál bátran miként rakódott le benned a találkozó, mit éreztél-érzel? Azt is írd le amit ott valamiért nem kérdeztél meg! Úgy sejtem többen is vagyunk akinek csak később jöttek meg az okos ötletei kérdései.

Én rögtön a negatívummal kezdeném: szép volt, jó volt csak piszokul rövid volt. :o(  Azt hiszem e tárgykörben mint együttes-rajongók legjobb lenne egy pár napos "szemináriumot" tartani. A tagok élménybeszámolnának, mi közben kérdeznénk, aztán lenne a művészi érzék növelését megcélozva zenehallgatás, esetlegesen képanyag aláfestéssel, és hogy biológialag is bírjuk, sörivás meg némi szendvics.

Előzmény: NGza (2351)
NGza Creative Commons License 2006.06.03 0 0 2351
Sziasztok!

Lehetne egy kis öszefoglalót a tegnapi taliról?

(Magamról annyit, hogy itt ez az első hozzászólásom, kedvelem a Solarist :), és tegnap sajnos a kvíz eredményét nem sikerült megvárnom, ám a koncert részlet _nagyon_ tetszett_ :) )
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2350

A mai talin szóba került egy olyan, régebbi Solaris produkció, ahol a saját számaik általuk áthangszerelt változatai hangzottak el különböző stílusokban.

Megígértem, hogy fölteszem ennek az estének a plakátját.

 

Hát íme:

diScOLARISA 4 éves születésnapjukat így ünnepelték :o)))

A plakát alján van az ominózus rész: diScOLARIS :o)

5 különféle zenei stílusban hallhattuk a számaikat, egy-egy stíluson belül több számukból hangzottak el részletek, és egy vetélkedő keretében ki kellett találni, hogy mely számokból állították össze ezt az 5 egyveleget.

Az alábbi stílusokban dolgozták át a számaikat:

- diszkó

- funky

- reggae

- new wave

- ??? (ez a stílus nem derült ki a konferálások során)

Hát, nem semmi feladat elé állítottak minket a srácok, időnként nagyon kellett törni a fejünket, hogy mit is hallunk éppen... Ha jól emlékszem, helyes megfejtés nem is született.

 

Egy következő Solaris találkozó következő totójának a témája lehetne ez... ;o), 

 

Az viszont megfejthetetlen maradt többszöri visszahallgatás után is, hogy a new wave stílusban melyik számukat hallhattuk: végig szinte csak nagyon kemény dob meg elég borzadályos billentyűs effektek szóltak; bármi lehetett... :o)

Előzmény: cirrocumulus (2337)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2349

Nagyon szivesen :o)

Örölük, hogy örülsz!

Előzmény: localhost (2348)
localhost Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2348
Cirrocumulus!

Imádlak, köszönöm! ;-)

cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2347
Jaj, de kár, hogy nem veheted a Postás Klub felé az irányt ... :o((
Előzmény: Youwine (2346)
Youwine Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2346
Puszi mindenkinek, lassan indulok...Kecskemétre :(
tillA Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2345
Azért illúzióid ne legyenek... :) (Az előfizetés, persze, bizonyára megoldható volna)
Előzmény: lokomotivum (2344)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2344

Irigyeltem is érte a borsodiakat, hogy milyen pontos és korrekt tájékoztatást kapnak az ország életét érintő fontos eseményekről. :o)

Hova kell a lapot előfizetni, és ki fogja eljuttatni ide Bükre? ;o)

Előzmény: tillA (2343)
tillA Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2343
Ezzel szemben az Észak-Magyarországban (Borsod megye napilapja) komoly beharangozó volt anno a koncertről! Tessék azt előfizetni :)
Előzmény: lokomotivum (2342)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2342

Szóval utazom a talira! Ezenkívül próbáltam népszerűsíteni szűkebb pátriámban. Bár meglehetősen későn jutott eszembe a lehetőség, 31-n este beküldtem egy sms-t a Vas Népébe a taliról. Van ebben az újságban egy sms-rovat ahova általában mindenféle ostoba dolgokat küldözgetnek be, bár néha egész jópofát és sokan olvassák. Gondoltam kihasználom az olvasottságot és végre valami értelmes is kerül ebbe a rovatba. (no nem azért mert én írtam, hanem a téma miatt). Bízom benn, hogy megjelentetik!

Azért nem vagyok teljesen aggódás-mentes, mert rosszak a tapasztalataim. Annyiféle programról, műsorról olvashatok ebben a lapban, de arról, hogy volt-van-lesz Solaris-koncert egy árva bötüt sem lehetett olvasni. Ha most nem lenne számítógép és internet a családban erről a koncertről gyönyörűen lemaradtam volna. Még rágondolni is szörnyű.

Előzmény: lokomotivum (2341)
lokomotivum Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2341
Szintén zenész! Az ember menjen tutira! :o)
Előzmény: cirrocumulus (2340)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.01 0 0 2340

A holnapot bebiztositottam-szabit vettem ki...

 

Az a tuti :o)

Előzmény: árposz (2339)
árposz Creative Commons License 2006.06.01 0 0 2339

Szia Cirrocumulus!

 

Köszi, jó volt olvasni a Planetáriumban tartott koncertről, de hallgatni még jobb lenne,persze élőben :)))))

A holnapot bebiztositottam-szabit vettem ki...

Előzmény: cirrocumulus (2335)
tillA Creative Commons License 2006.06.01 0 0 2338
A (kényszerű) távolból üdvözlök mindenkit, aki ott lesz!
Előzmény: cirrocumulus (2337)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.01 0 0 2337

Gondolom, senki nem felejtette el, mindenki készül a holnap délutánra, de azért ismétlés a tudás anyja ;o)

Tehát a

közönségtalálkozó

holnap, június 2-án délután 3/4 4 órától este 8 óráig 

lesz majd a Benczúr Ház-ban, a legendás Postás Klub épületében!

 

Kezdésként

átmenetileg az emeleten lévő étteremben találkozunk,

mivel akkor még a klub-kávézó nem használható,

majd 5 órától már a klub-kávézóban leszünk 8 óráig!!!

Előzmény: cirrocumulus (2296)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.06.01 0 0 2336
Előzmény: cirrocumulus (2001)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.05.30 0 0 2335
Szia Árposz!

 

Márciusban ezt írtad az 1688-as hozzászólásban:

szivesen olvasnék a Marsbéli kronikák Planetárium beli koncertjéröl az egy FANTASZTIKUS buli volt, valahol még a jegyem is megvan...

 

Hát íme, épp ma van az évfordulója!

 

1984. május 30. – Planetárium (85 perc)

Ezen az estén két koncert is volt, 18 órakor és 20 órakor.

 

Marsbéli krónikák  B. Tóth László bevezetője: - Nekem jutott az a megtisztelő feladat, hogy néhány másodpercben szóljak a most következő programról, no meg arról az együttesről, amely ezt majd bemutatja.

A SOLARIS pontosan 4 esztendővel ezelőtt alakult és egész különleges utat választott, de jutott el a célhoz, első nagylemezéhez. Hiszen ha visszagondolok a 4 esztendővel ezelőtti világra, dühöngött a diszkóláz, nyomult az őszinte, kőkemény és mindenekelőtt hangos rock zene, nagyon könnyen lehetett volna érvényesülni egy jó hangú énekessel, néhány akkorddal, mert több, az ugye, nem kellett, de a SOLARIS nem ezt választotta. Egy egész különleges zenei világot honosított meg önmagának és minden akadályon keresztülpréselve önmagát, az együttes eljutott arra, melyet minden együttes szeretne elérni: nagylemezt jelentethetett meg! És ez a nagylemez június 5-én már az üzletekben, ill. itt, hogyha valaki szerette volna megvenni vagy szeretné megvenni, rendelkezésére áll.

Az album címe: MARSBÉLI KRÓNIKÁK. És hogyha valaki elolvassa ezt a címet, akkor rögtön tudhatja, hogy hogy kerülünk a Planetáriumba, ebbe a technikai csodába, amelyben sok minden érvényesül, hiszen pontosan ez az a zene, amelyet pontosan ilyen környezetben illik hallgatni. Az ember kényelmesen hátradől, bár itt nem nagyon lehet, mert a karfa rögtön itt van az embernek a derekánál, kicsit lejjebb kell csúszni, lábakat előre kell dugni, fejet kell rátenni a karfára, én közben rájöttem! Komolyan! És az ember át tudja magát adni a zenének, amely innen a színpadról megszólal és a látványnak, melyet a Lézerszínház társulata mutat majd be.

Nos, ennyit bevezető gyanánt, s akkor sorrendben, ahogy itt a lemezen is szerepel, lépjenek a zenészek a színpadra:

- Cziglán István – elektromos és akusztikus gitárok, szintetizátor (taps),

- Erdész Róbert – zongora, orgona és természetesen szintetizátorok (taps),

- Gömör László – dob és egyéb ütőhangszerek (taps),

- Kollár Attila – fuvola (taps),

- Pócs Tamás – basszusgitár (taps).

És egy újabb látvány is majd itt a színpadon:

- M. Kecskés András és a Corpus Pantomimcsoport jóvoltából.

Én azt hiszem, minden fontosat elmondtam, mindenki helyezkedjék kényelembe, kezdődjék a koncert!

Hölgyeim és Uraim!

Nagyon jó szórakozást!

A színpadon a SOLARIS! (taps)

 

1. Solaris

(taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük! A színpadon, ahogy B. Tóth László is mondta, a Solaris együttes látható és hallható. Első számunk címe a Solaris volt és most hallgassátok meg a Vikinget!

2. A Viking visszatér

(taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük! Ez volt A Viking visszatér című kompozíciónk.

És el szeretném azt mesélni Nektek, nagyon régen, egy olyan 2 és fél, 3 évvel ezelőtt kint játszottunk Lengyelországban, a Wroclav-i egyetem hívott meg minket vendégszereplésre és ott találkoztunk teljesen véletlenül M. Kecskés András pantomimművésszel. Ott egyből fölmerült annak a gondolata, hogy nagyon jó lenne együtt dolgozni. Aztán tervezgettünk, tervezgettünk, tervezgettünk, készítettünk már közös műsorokat és most itt a Planetáriumban is szeretettel köszöntjük M. Kecskés Andrást (taps), akivel szeretnénk most bemutatni most elkészült új 20 perces szvitünket!

3. Los Angeles 2026 – ekkor még cím nélkül játszották

(nagy taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük!

(további nagy taps)

- Köszönjük szépen! (taps)

És most szeretnénk egy egészen más világot bemutatni, és előadni fuvolásunk szerzeményét ketten, mivel a szám címe: Duó.

4. Duó

(taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük! Ez volt a Duó, Attila szerzeménye.

És most játszanánk egy olyan számot, amelyet régebben nagyon sokat játszottunk és most, hogy rákerült a lemezre, ismét játszani fogjuk koncerten. És még el szeretném mondani, hogy a zenekarból mindannyian nagyon szeretjük és a címe: Ha felszáll a köd.

5. Ha felszáll a köd

(taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük!

És most egy újabb számot játszunk, ami szintén megtalálható a lemezen, amelyre nagyon-nagyon büszkék vagyunk és nagyon örülünk neki! Most akkor eljátszanánk ezt az újabb kompozíciót, csaknem a legújabbat, a címe: M’ars poetica.

6. M’ars poetica

(taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük!

És elérkeztünk koncertünk utolsó számához, azt hiszem, mondanom se kell, hogy mi a címe: Marsbéli krónikák. A szám előadásában segítőtársaink lesznek M. Kecskés András és a Corpus Pantomimcsoport tagjai.

7. Marsbéli krónikák – az elején bejátszva az I . tétel (a Nyikorgó idegen), aztán következett élőben a főtéma.

(nagyon nagy taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük!

(további nagy taps)

ROBI: - Nagyon szépen köszönjük!

(taps)

- Solaris együttes: Cziglán István, Gömör László, Pócs Tamás (közben végig nagy taps)

Akkor bejelentenék egy ráadást, melynek a címe E-moll concerto allegro con moto.

Ez a zenekar legkomolyabb és legelszálltabb, ööö legelszántabb szerzeménye, ehhez átalakulunk planetáriumi kamarazenekarrá:

- 1. gitáron Cziglán István fog játszani (taps),

- 2. és kicsit mélyebb gitáron Pócs Tamás (taps),

- eljutottunk a második bemutatásnál Gömör Lászlóig (taps),

CZIGI: - és aki ezt mind ilyen szépen egyberendezgette, Erdész Róbert (taps).

És én is megragadom az alkalmat, hogy megköszönjük azoknak a technikusoknak és mindenféle munkatársaknak, akik lehetővé tették, hogy ez a koncert itt ma létrejöhessen: Kocsis Zsolt, Hegedűs László, valamint a Lézerszínház és a Planetárium technikusainak sok-sok köszönet! (taps)

ROBI: - Most egy nagyon kritikus ponthoz értünk el, tanulva az előbbi koncertből, ahol szintén ezt játszottuk el az este, ezen a ponton kéne megjelennie karnagyunknak, Kollár Attilának. Ez az előbb nem történt meg elég rövid időn belül, úgyhogy most már nem bízom olyan nagyon a dologban. Mindenesetre bejelentem Kollár Attilát (taps), most lényegesen gyorsabb volt!

8. E-moll concerto allegro con moto (1. ráadás)

(vastaps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük, a Solarist hallottátok!

(folytatódó vastaps)

ROBI: - Nagyon szépen köszönjük! (további taps)

- Én nagyon-nagyon remélem, hogy ugyanez a jó hangulatú koncert egy év múlva egy másik lemeznél ugyanitt megismétlődhet majd! (ováció, taps)

CZIGI: - De ezt nem azért mondtuk…

9. Solaris (2. ráadás)

(vastaps)

ATTLA: - Nagyon köszönjük! A Solaris együttest hallottátok!

(folytatódó vastaps)

10. Magyar tánc (3. ráadás)

(nagy taps)

 

Előzmény: cirrocumulus (1460)
tillA Creative Commons License 2006.05.29 0 0 2334

Fiúk-lányok!

A pénteki találka végett kérdezem: nincs véletlenül valaki, akivel Miskolc irányából történő Pestre utazás (autóval) tárgyában közösködni lehetne? Egyszerűen szeretném a vonatköltséget redukálni, illetve rugalmasabbá tenni az időbeli tervezést.

lokomotivum Creative Commons License 2006.05.28 0 0 2333

"....milyen e-mail címem lenne most, ha mégis Atlantisz Pokolra változtatják annak a számnak a címét...? :o((  (Belegondolni is szörnyű...)"

A megoldás: Atlantisz-2026 :o)

Előzmény: cirrocumulus (2330)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.05.28 0 0 2332
Az nem egy konkrét videó volt, hanem a tv-felvételeikből összeállítás: a Pulzus c. műsorból, meg a Zenebutikból. Más ilyen zenei műsor akkoriban nem volt, ha jól emlékszem.
Előzmény: kozakz (2331)
kozakz Creative Commons License 2006.05.28 0 0 2331
mi volt abban az 1 oras videoban?
cirrocumulus Creative Commons License 2006.05.28 0 0 2330
Nahát akkor a jövő előtt egy kis múltidézés ismét ;o)

 

1985. május 28. – Kőbányai Ifjúsági Klub (90 perc)

Előzetesként annyit, hogy 1985. április 30-án sci-fi klub indult Kőbányán itt az Ifjúsági Klubban VEGA Klub néven (4 heti rendszerességgel), amelynek az estjein a tervek szerint Solaris koncertek is voltak/lettek volna. A klubesteken filmvetítés, könyvritkaságok csere-beréje és vására volt + Solaris koncert…

Mindjárt az indulás napján, április 30-án elmaradt a Solaris koncert, ugyanis az ORI (Országos Rendező Iroda) turnét szervezett nekik s ezen a napon valahol vidéken léptek föl, s így azt a fellépésüket nem mondhatták le. Úgyhogy aznap este ott maradtunk koncert nélkül, de kb. 1 órányi videót azért hagytak nekünk magukról, amit megnézhettünk :o) + megvásárolhattuk az akkor megjelent 1985-ös műsoros kazettájukat!

Ezután 4 héttel, vagyis május 28-án már az eredeti tervek szerint zajlott ez a VEGA Klub-est, benne a Solaris koncerttel.

Íme:

 

1. Marsbéli krónikák

(taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük!

Sok szeretettel köszöntünk mindenkit a Solaris együttes nevében ma este a Solaris Klubban!

Először is, azt kérném, hogy valaki szorgalmas ember legyen szíves csukja be az ablakot, mert különben a mai koncert nem tart soká, mert rögvest itt a rendőrség; nagyon szépen köszönöm! A Marsbéli krónikákat hallottátok és most a Magyar tánccal folytatjuk.

2. Magyar tánc

(taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük! És most még egy a régi számok közül, a címe: A Viking visszatér.

3. A Viking visszatér

(taps)

Czigi: - Na most, mielőtt a következő számot elkezdenénk, el kell árulnom, hogy a zenekar sokat törte a fejét az öltözőben a koncert előtt, hogy ennek a számnak a címét meg kéne sürgősen változtatni, s azt választottuk először címül, hogyhát a nagyszerű film után  az legyen a címe, hogy Atlantisz pokol. Na most aztán, utána a zenekar egyhangúlag inkább a régi címre szavazott, úgyhogy marad, ami volt: 2026 – Los Angeles.

4. 2026 – Los Angeles

(taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük!

Akkor most egy sokkal halkabbat játszunk, fuvolásunk számát, a Duót.

5. Duó

(taps)

ATTILA: - Nagyon köszönjük!

6. M’ars poetica – Laci pazar dobszólójával a szám közepén.

(nagy taps)

Czigi: - A doboknál Gömör Laci!

(további nagy taps)

7. Solaris

(taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük! És most következzék az a szám, ami eddig rekordot döntött a Solaris együttes életében: ugyanis még soha olyan számunk nem volt, ami 4 koncerten 4 különböző címen játszódott volna. Most ez a szám következik. Első címe különben  a számnak Mark Alexandrovics volt, ez különböző bürokratikus okok miatt megváltozott Kuzmin Tyimofejevicsre (enyhe derültség), majd a Nyikanor Prohorenko után végül megszületett az igazi címe: Szabad játék.

8. Szabad játék – kb. 7 percnyi szólisztikus résszel

(taps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük!

ROBI: - Elérkeztünk a koncert végéhez, ilyenkor szokott következni általában a zenekar bemutatása, ami most egy picit rendhagyó lesz. Hogy miért, azt még röviden elmesélem: általában úgy szoktuk kezdeni a próbákat, hogy Czigi elhozza azokat a leveleket, amelyek érkeznek a zenekarhoz (Czigi halkan nevet a háttérben), azokat elolvassuk (Robi is mosolyog közben), kellőképpen értékeljük őket, sokszor szórakozunk is rajtuk. Ez utóbbi eset áll fenn egy levéllel, amely többek között több oldalról taglalta a zenekar pozitív és negatív vonásait és a zenekar minden tagjáról volt egy-egy találó megjegyzése.

A zenekart szeretném ennek a levélnek alapján bemutatni, amit egy néző szerezhet a színpadról mint benyomást a zenekar tagjairól. Először kezdjük az Attilával, aki most nincs itt (hangos derültség a közönség soraiban): őróla egyértelműen azt lehetett megállapítani a színpadon – tekintetbe véve mozgását, játékát, mindent, ami együtt van -, hogy ő vallásos alaptermészetű (kisebb derültség).

- Úgyhogy fuvolán vallásos alaptermészetű Kollár Attila játszott (taps),

- basszusgitáron – most igyekszem szó szerint idézni – „az a colos Pócs Tomi” (nevetés, taps),

- szólógitáron „a mindig ideges, de ne legyen ideges, mert sokan szeretik” Cziglán István (ováció, taps),

- megvallom őszintén (vigyorogva), az énrólam alkotott vélemény tetszett a legjobban: én ugyanis betegesnek minősültem (nagy hahotázás tört ki erre) és jobbulást kívántak nekem (újabb nevetések), és elindultam a javulás útján…

TAMÁS halkan közbeszól: - Törékeny is vagy…

ROBI (somolyogva): - Törékeny is voltam, igen, 86 kilóval! (nevetés),

- s végére hagytam a Lacit, mert őróla csak annyi volt a levélben, hogy „az a sumák Gömör” (taps).

(vastaps)

- És akkor következzék, ami ilyenkor szokott: az E-moll concerto allegro con moto.

(taps, mert megérkezett Attila az öltözőből a karmesteri szerkójában)

9. E-moll concerto allegro con moto

(hosszú taps, majd visszázás)

10. (Robi érdekes bevezető zenéjével) Egészséges optimizmus (1. ráadás)

(vastaps)

ATTILA: - Nagyon köszönjük!

(további hosszú  vastaps)

CZIGI: - Nagyon szépen köszönjük, akkor játszunk még!

Na most, olyan jó a hangulat, hogy kénytelenek vagyunk elmondani, hogy ez a klub, ez fog folytatódni. Hogy mikor lesz a legközelebbi klubest, azt még nemigen tudjuk, mert ezt a házat nemsokára renoválják. De lesz! Ez biztos. A következő Solaris koncert pedig… Czigi félrehajol a mikrofontól és a többiektől kérdezi: - Mikor lesz a következő koncert? ( A közönség nagyot derül ezen.)

- Van egy noteszom, csak az otthon van: abban mindig ott van, hogy mikor. Most, majdnem hitelt érdemlő forrásból értesültem Erdész Robitól, hogy szeptemberben lesz itt VEGA Klub legközelebb Solaris koncerttel és videófilmmel egybekötve. (Robi közben megjegyzi: - Hetenként lesz.)

- Ja igen, szóval azt akarta mondani az Erdész Robi, amivel a zenekar egyhangúlag egyetért, hogy valószínűleg hetente lesz ez a klub, minden kedden. (Nagy ováció és taps fogadta ezt a bejelentést.)

(A közönségből valaki rákérdezett: - De mikor lesz koncert?)

CZIGI: - Tehát koncertünk legközelebb Pesten csak szeptemberben lesz, ez alól kivételek azok a koncertek, amelyek Budapesten lesznek, de (nagy derültség) még nem tudjuk, hogy lenne. Az biztos - ez most eszembe jutott -, hogy június 30-án Martonvásáron játszunk. (újabb nevetés) Tehát, ha esetleg valaki arra jár, nagyon szívesen látjuk!

(Újabb kérdés a közönségből: - És honnan lehet megtudni, hogy hol lesz még?)

ATTILA: - Augusztus 2-án Velencén.

CZIGI: - Igen, még augusztus 2-án pedig Velencén, 4-én Nyíregyházán játszik a zenekar. Most, hogy a jövő karácsonyt hol töltjük, azt egyelőre még nem tudjuk. (kisebb derültség)

Mindenkinek további kellemes VEGA-Klub járást és Solaris koncerteket kívánva búcsúzik az együttes a Solaris-szal.

11. Solaris (2. ráadás)

 

* * * * *

 

Pár megjegyzés ez utóbbi tervekhez: Cziginek júniusban kéztörése volt, így 2 hónapig nem játszhattak sehol. Azt nem tudom, hogy augusztus 4-én Nyíregyházán felléptek-e végül is..., hacsak nem matiné előadás volt :o), aznap ugyanis Pusztavacson játszottak. Talán az egyetlen vidéki koncertjük volt a pusztavacsi, amire lementem, mert olyan hosszú volt az a 2 hónap a fenti koncert óta; teljesen ki voltam már nyúvadva, nagyon hiányzott már egy újabb koncertjük.

 

Augusztus 18-án újból volt koncertjük itt az Ifjúsági Klubban: úgy volt, hogy ez az új klubjuk lép majd az FMH-beli klubjuk örökébe, mert az megszűnt '85 tavaszán. És akkor ez működött volna párhuzamosan a Postás Klub-beli SOLARIS Klub mellett. 

De aztán az idő és a későbbi történések elsodorták a terveket, nem lett újabb klubjuk, csak a Postás maradt...

 

És végül egy abszolút magán megjegyzés: milyen e-mail címem lenne most, ha mégis Atlantisz Pokolra változtatják annak a számnak a címét...? :o((  (Belegondolni is szörnyű...)

 

Előzmény: cirrocumulus (1460)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.05.28 0 0 2329

Bízzunk benne, hogy hamarosan frissíteni fognak a srácok :o)

 

Még jó,hogy localhost és Te ilyen optimista vagytok!

Megmondom őszintén, én bármilyen honlap esetében a Linkek részre szoktam kattintani legutolsóként, mert nem pont ebből a menüpontból várnám a legfrissebb infókat - a Linkek rész csak amolyan plusz érdekesség mindenféle honlapon.

A Solaris honlap esetében se merült fel bennem, hogy ilyen körülményes módon juthat valaki igen fontos információkhoz...

De ha végső kétségbeesésében minden menüpontot végigkattintgat, akkor méltán nyeri el jutalmát ;o)

Előzmény: TanDream (2328)
TanDream Creative Commons License 2006.05.27 0 0 2328

Kösz szépen cirrocumulus a reakciódat és a válaszod kérdéseimre!

Azon tényből kiindulva, hogy a www.sorarisstudio.hu -n ott van e fórum linkje is szerencsére nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy mindenkihez eljusson a megfelelő mennyiségű infó a talival kapcsolatban. :-)))

Sehogy sem értem, hogy miért kell hónapokig gyűjteni a cuccokat a frissítéshez és miért nem lehet szépen folyamatosan (legalább 1-2 hetente) felrakni annyit, amennyi van éppen!

Ez a fajta "hanyagolás" - hiába is szeretem a Solarist nagyon-nagyon - egyfajta kesernyés mellékízként jelentkezik a számban, amint beleízlelek a "Solaris habostorta habjába", vagyis rákattanok a honlapjukra friss infók reményében...

 

Még tiszta szerencse, hogy van ez a fórum... ;-)))

Előzmény: cirrocumulus (2320)
TanDream Creative Commons License 2006.05.27 0 0 2327
Bocs, hogy az off-ra válaszolok, de nem bírtam megállni szó nélkül infót, hogy az Omega Eurotour októberi egyik koncertje a Berlini Tempodromban lesz, ahova 19-ed (!!!) magammal megyünk "felderítő útra" szeptember 21-én egy Tangerine Dream koncert idejére... ;-DDD Ha anyagilag úgy állnék, akkor azért nem lenne kizárt, hogy őket is megnézném ott - márcsak hangzásbeli összehasonlítás képp is...
Előzmény: Youwine (2325)
Bosi2 Creative Commons License 2006.05.27 0 0 2326
Köszi, sajna nekem az idpont nem jó. :-( Pedig elég gavlléros az ajánlat.
Előzmény: Youwine (2325)
Youwine Creative Commons License 2006.05.26 0 0 2325

off

 

Sony-E mobiltelefonnal rendelkezőknek június 3.-n Omega koncert a Kisstadionban

 

http://www.omega.hu/hir.php?i=274&PHPSESSID=d56a9cb183553ad3a21a85c1b5f8d998

Előzmény: Bosi2 (2322)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.05.26 0 0 2324
Fönt van már Csaba Csaba honlapján a szerdai RTL Klub Delelő c. műsorának részlete + fotók is vannak ebből.
Előzmény: cirrocumulus (2301)
localhost Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2323
"...hogy aki hallotta az interjút, de nem ismeri ezt a topikot, az nem lett sokkal okosabb a részleteket illetően, még a kezdési időpontot sem tudta meg belőle és valószínűleg a Solaris honlapra kattintgat nagy erőkkel, hogy még időben meg tudjon addig valamit..."

És a Solaris honlapon rábbukkanhat a Zindex Topikjára mutató linkre!!! Mert ha nem lel rá, akkor nem olvasta alaposan végig ... és akkor akár ne is jöjjön az ilyen.... :D

(vigyázat epéskedve viccelni próbáktam)
Előzmény: cirrocumulus (2320)
Bosi2 Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2322
Hallod, Localhost? Tudom, hogy Neked is SonyEricsson-od van! Azért tettem be ide aképeket, hogy irigykedj!!!
:-D :-D :-D :-D :o)
Előzmény: cirrocumulus (2321)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2321

Én ma láttam élőben Bosi telefonját ;o)

Hát baromi jól néz ki, tényleg !!!

Előzmény: Bosi2 (2314)
cirrocumulus Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2320

Szia Tandream!

 

Abszolút jogosak a kérdéseid szerintem!

A múlt heti, május 17-i CIVIL Rádiós interjúban a talival kapcsolatban az alábbiakat mondta Attila:

 

"Néhány hét múlva lesz egyébként egy közönségtalálkozónk, egészen pontosan június 2-án, a helyszínt majd az internetes weboldalról hamarosan meg fogják tudni azok, akiket ez érint és akiket érdekel. Már most tudjuk, hogy vidékről is nagyon sokan szeretnének ezen részt venni, úgyhogy néhány napon belül a helyszínt is pontosan kitaláljuk majd."

 

Na, hát amikor ezt hallottam, akkor én kapásból arra gondoltam, hogy a Solaris honlapra felkerül a találkozóról az információ (mi mást jelenthetne az internetes weboldal-ra való utalás), hogy ne csak mi, fórumosok értesülhessünk erről. Azért is gondoltam ezt, mert Attila nemrég azt is mondta, hogy hamarosan frissítik a honlapot, egy csokorba összegyűjtenek mindent, ami a koncerttel kapcsolatos: az összes képet, cikkeket, hogy egy helyen elérhetőek legyenek ezek, ne kelljen innen-onnan összevadászgatni őket.

 

És azt hiszem, a Vendégkönyv új bejegyzéseit (le merem fogadni, hogy vannak ilyenek, egész biztos, hogy többen is írhattak oda Nekik a koncert után) is azért nem látjuk még, mert ez is csak a honlappal együtt frissül és nem él külön életet.

 

Ja, igen, azon én is jót szórakoztam, hogy még akár rendelhetnénk is Robitól újabb jegyeket... :o)))

 

Szerintem ez a tali egy teljesen nyitott találkozó, semmi olyasmit nem hallottam felőlük, hogy ne szóljunk másoknak...

A CIVIL Rádióban is elhangzott, tehát ez nyilván egy nyitott dolog; más kérdés, hogy aki hallotta az interjút, de nem ismeri ezt a topikot, az nem lett sokkal okosabb a részleteket illetően, még a kezdési időpontot sem tudta meg belőle és valószínűleg a Solaris honlapra kattintgat nagy erőkkel, hogy még időben meg tudjon addig valamit...

 

Szóval, szerintem elég kínos lenne, ha jövő péntekig nem is frissülne a honlap!

 

Én a magam részéről szóltam több embernek is, akik nem vagy csak ritkán olvassák ezt a fórumot, de pl. ott voltak a koncerten. Tegnapelőtt pl. jeleztem a Kormorán topikban is a tali tényét, mert onnan többen is voltak a koncerten; ma már kaptam is egyiküktől a visszajelzést, hogy köszönik az értesítést és jönnek többen is :o)

Meg e-mail-t is küldtem többfelé...

Előzmény: TanDream (2318)
localhost Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2319
Vagy legalábbis ennyit : Hey U Wadafakk ? :)
Előzmény: Bosi2 (2312)
TanDream Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2318

Egy kérdésem lenne, ami tulajdonképp már a közönségtalákozó időpontjának kitűzésétől kezdve megfogalmazódott bennem:

Tehát arra lennék kíváncsi, hogy kik lehetnek azok, akik tudnak a közönségtalálkozóról ezen topic olvasóin (és az együttes tagjain... ;-DDD ) kívül?

Aztán meg arra is, hogy mennyire nyitott ez a találkozó egyáltalán?

És egy kicsit ehhez kapcsolódva:

A www.solarisstudio.hu honlapot nem fogja már senki frissíteni?

Ebbe a fórumba és már sok más helyre is litániákat írtatok a koncertről, hogy mennyire tetszett. A hivatalos honlapon, pedig egyetlen egy bejegyzést sem találtam április 1. óta és még mindíg a koncertre való jegyvétel lehetőségei a legaktuálisabb fejlemények... :-(((

Szóval nem kéne egy kicsit valakinek a hivatalos oldallal is törődni; ha már ilyen aktívvá vált a zenekar? Esetleg nem lehetne a közönségtalálkozóról is említést tenni?

Vagy hülyeségeket beszélek...?

 

lokomotivum Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2317

http://www.last.fm/music/Solaris

Na vannak itt érdekes dolgok. Aszondja, hogy:

Band Members:

Kollár Attila

Ezalatt a link alatt Attila első szólólemeze a Musical Witchcraft feltüntetve és a számok felsorolva.

Aztán még van ez a link, hogy:

MusicBrainz: itt jónéhány Solaris album van felsorolva némi hiányossággal, aztán valami -számomra legalábbis- tök ismeretlen dolog következik.

Top Tracks - Last Week : ez meg valami lista szavazatok alapján jónéhány valóban Solaris -A MI SOLARISUNK- számmal és jónéhány olyan amihez szerintem semmi közük nincs.

Szóval szerintem kis barátunk egy kalap alá vett mindenféle a zenét ami Solaris ill. ahhoz hasonló estleg majdnem megegyező név alatt találhatott. Mondjuk ha csak egy kicsit is jobban tudtok ángliusul mint én- ez meg nem nehéz dolog- akkor valószínűleg sokkal jobban eligazodtok mint én.

Előzmény: bBIT (2307)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!