Keresés

Részletes keresés

Pötty63 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 5491

Kedves timi66!!Most én is köszönöm szépen a kisfilmet!!Szép napot Mindannyiótoknak!!Dr Kapiller zoltán munkássága..uttörő munkássága a lyme ellen állati körökben..hála égnek közismert..Kullancs csipesze minden gyógyszertárban régóta kapható..(nekünk is háztartási kellék!!)kutya..mint már írtam..lakásban is szétszórja a kullancsot..és egyedül a kutya kullancs képes lakásban megmaradni..és sajnos szaporodni is képes..(aztán kamilláznak állat tartók..bennük honnan van kullancs..)Kert:sünik..madarak..és elsőszámu hordozo..az egér..De ezeket mind kiveséztük már..mintahogy az oxigén terápiás dolgot is..sokan..sokszor..

Dr Bózsik Béla PÁL-szintén egy csodás munkásságú..CSODA ORVOS!!Kutató..és EMBEREK MEGMENTŐJE IS EGYBEN...nem most fedezte Ő fel ezt a gombaölő szert kullancs ellen...Sajnos nem friss gondja..az ENGEDÉLYEZTETÉSE!!!!!

Senkinek nem tünik ugy..hogy érdeke lenne..minél hamarabb piac képes irtószer legyen belőle..Ami nagyon aggasztó..és elszomorító!!A Fürkészdarazsakat amúgy a kullancsba parazitálót elvileg hollandiában tenyésztik eladásra is..de még nem sikerült net-en ráakadnom eddig!!

Csoda lehet az a gombaölőlé-bárcsak lenne már forgalomban!!bele kéne gondolni "ott fent"...Mennyibe kerül 1 lyme beteg kezelése...sokkal kifizetődőbb lenne az Országoknak írtani..mint az özön beteget kezelni..Max a gyógyszeripar őrülne meg..a sok kliens "HIÁNYÁTÓL"-ami ugye..nekik nem buli..De nyugi..hoz a civilizáció ujabb dögkórt..és nem kell őket sajnálni..NEM FOGNAK ÉHEN HALNI!!!!

Nos ennyi...De nagyon jó a film..mindenkinek köszönet a keresgélésért..infó áradatért!!

Viseljétek valahogy..és bírjátok ki az otthoni meleget...Szeretettel:Ibolya

Előzmény: Törölt nick (5488)
pami58 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 5490

Nos ujra becsöpögtem ide.nagyon valós és sokat szenvedett. beteg vagyok.Csak meggyógyulni szeretnék  jómagam is.Ezért olvasgatom az oldalt is.és sok másikat.majdnem naponta! hátha valaki még nemtudja.A lyme-kór gyógyulási lehetöség oxigénterápiával.           http://www.lyme-kor.hu/ Budapesten is van.

eagle0514 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 5489

Kedves Timi es Ibolya,

Koszonom a valaszaitokat es a segito szandekot. Kb 2 het mulva esedekes az allatorvos latogatasa, majd megbeszelem vele ezeket.

Lyme kor elleni oltast eddig eszunkbe sem jutott kerni, mert hat ugye a kutya viseli a nyakorvet, meg hat tavaly szeptemberig amig a ferjemnel ki nem derult mi okozza a sehogyan sem kategorizalhato es semmire sem, vagy eppen sok mindenre jellemzo tuneteit, nem nagyon sokat tudtunk errol a betegsegrol, ahogy sokan masok sem.

Persze imitt-amott hallottunk valamit rola, hogy figyelni kell a csipes utan lesz-e folt, akkor orvos es antibiotikum es "minden rendben lesz", de mivel folt nem volt el is feledkeztunk rola, hogy a tuneteket a kullancs csipessel hozzuk osszefuggesbe. Az meg vegkepp meg sem fordult a fejunkben, hogy a kutya is megbetegedhet.

 

A vedonyakorv mindig olyan volt, amihez epp sikerult hozzajutni mikor szukseg volt a cserere

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.03 0 0 5488
Pötty63 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 5487

KEDVES eagle0514!Szivesen..amikor ugy vélem..a közösségünk hasznára lehet bármi..igyekszem Veletek megosztani..

Bár tudom hihetetlen..de higgyétek el..most amikor otthon voltam..és oltották kutyánkat..azzal fogadott a CSODÁS ÁLLATORVOSOM mikor kiszállt kocsibol..."AZZAL A GYÓGYGOMBÁVAL IS KEZELEM A LYME BETEG..BABESIOSIS KUTYÁKAT..AMIT ÖN IS HASZNÁL..!!"De szerintem már akkor írtam a fórumra..Én ugy vagyok már vele..engem nem érdekel..ki..mitől..CSAK GYÓGYULJON!!!

Tudom igen miről kérdezel..a DARAZSAKRÓL!!!Hihetetlen..De azt a fajta FÜRKÉSZ DARAZSAT..ami a kullancsot parazitálja..(ABBA TESZI A PETÉIT)-hát pont azt..nem találtam eddig!!(MÁSFÉLÉT IGEN...De nem adom fel!!És mivel a kitett helyen..ahol kikelnek..30 méteres hatósugarú körben élnek..tehát nem vándorolnak el..Én nagyon is szeretnék a kertembe majd..mikor indultam vissza..gyermekem osztálytársának..édesanyját,gyermeket,kutyát,egy napon csípték végig a kullancsot..az egész családot..UGYHOGY.."TÉNYLEG NINCS AKTUALITÁSA A TÉMÁNAK...??!!"NONSZENSZ!!!

Kutyáknál..kissé könnyebb gyógyítani a lymkórt..babesiosist..mi állatorvosunk napi szinten meni állatokat....Tudom..az ultrahangos készülék sem mindenható..mi a pici baba miatt megpróbáljuk..és míg nincs más..mivel természet szerető emberek vagyunk..én is veszek ha hazaérek majd legközelebb...

Sajnos a tűz..az egyetlen ellenszere..de nem lehet semmit tenni...40 fok..stb!!Szomorú..Hány család vár a sorsunkra..kell végig járniuk ezt az utat...

Ha tudok bármiben segíteni..Tudod..tudjátok..ÍRJATOK A MAGÁNOMRA..Bármikor...MIND FONTOSAK VAGYTOK NEKEM!!!

Ölellek TITEKET!!!Ibolya

Előzmény: eagle0514 (5483)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.03 0 0 5486

Elnézést, javítani szeretném, amit írtam, de nem tudom utólag módosítani.

Babézia ellenit nem védőoltásnak hívják, hanem egy injekció, ami 6 hétig véd babéziózis ellen, illetve kezeli is. Túl gyakran beadatni viszont nem lehet, úgy tudom, mert tönkreteszi a vesét és a májat.

Előzmény: Törölt nick (5484)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.03 0 0 5485

Egyébként melyik kullancs-bolhaírtó cseppet vagy nyakörvet használjátok a kutyuson?

Előzmény: eagle0514 (5483)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.03 0 0 5484

Kedves Eagle0514!

Kutyáknak van lyme kór elleni oltás. Ha jól tudom, vagy fél évente, vagy évente kell beadatni. Pár évvel ezelőtt 5000 Ft körül volt.

Azt nem tudom, utólag hat-e. :(

A másik gyakoribb betegség kutyáknál a babéziózis (kullancs által terjeszetett, nagyon gyakori, szintén van ellene oltás, de csak 2 vagy 3 hónapig hat, és ez utólag is hat, ha IDŐBEN észreveszik, és a csípés után 1-2 napon belül beadják, de nekünk volt, hogy nagyon beteg lett az egiyk kutyus, és szerencsére még tudtak rajta segíteni.).

Háztáji kullancs írtásra létezik valami permet, de sajnos nem tudom a nevét. Már nincs meg az elérhetősége annak, aki mesélt róla, hogy melyik hatásos.

Remélem, meggyógyul a kutyus!!!!

Nem tudom, mennyire beteg.... én kis ezüst kolloidot is szoktam nekik adni pár napig, ha kullancsot találtam bennük (illetve a csípés helyét lefertőtlenítem azzal!), kutyáknál egész jól bevált, pedig sok a fertőzőtt kullancs erre sajnos. Nem lett bajuk szerencsére, de volt, hogy babéziózis elleni oltást adattam nekik kullancs után, a biztonság kedvéért.

Jobbulást mindenkinek!!!!!

Előzmény: eagle0514 (5483)
eagle0514 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 5483

Keves Ibolya,

Koszonom, hogy ezt feltetted ide! Nagyon-nagyon tanulsagos es igaz!

Meg annyit szeretnek kerdezni, hogy sikerult-e valami informaciohoz hozzajutnod a haztaji kullancsirtassal kapcsolatban? Ugy nez ki, hogy a kutyank is Lyme koros sajnos, es a ferjemet is a kertben csipte meg a kullancs amitol fertozodott.

Előzmény: Pötty63 (5479)
Pötty63 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 5482

Elnézést kérek..amiért ma másodszor zavarok...Szép napot kivánok Nektek!!

Pár hete találtam egy cikket..apropója..a RÁK betegség...és a róla terjedő "TÉVHITEK.."!Véltem-felteszem majd..annak ellenére az elérhetőségét..hogy ez lyme fórum....De szeretném-ha ez a cikk és a következő..amit ma reggel kaptam egy kedves betegtársunktól-okulásul szolgálna Lyme betegek,ALS betegek-SM-betegek-Alzheimerkóros..és minden olyan beteg számára..akik gyógyíthatatlan beteg dg-vel rendelkeznek..

Engem azért érint többszörösen..mert gyógyultam rák betegségből annó..és 2xvoltam ujraélesztve..

5 hazugság a rákról,amit szeretnének,hogy elhiggy..

http://www.kiskegyed.hu/test-es-lelek/megelozes/5-hazugsag-a-rakrol-amit-szeretnenek-hogy-elhiggy

Remélem sikerül majd megnyitnotok..de ha nem működne a link..cím alapján megtaláljátok!!

És amit ma reggel kaptam..Én megtudtam találni azt a változatát..ami abszolute magyar felirattal működik!!!cc-gombra katt a videó alatti sávon..piros kis gomb..és magyar felirattal megy a 46 perces csoda videó!!!Előtte van 1 meditáció..gyógyításhoz-amit bárki-a maga egyéni betegségére szabhat át..Akit nem érdekel..nem gond..azon gurítson le...és a végén lesz a szövegnek a film!!

http://www.meggyogyulok.blogspot.nl/

Ez a link üzemel..megy..tehát kivánom váljék testi-lelki építővé mindannyiótok számára..Szeretettel:Ibolya

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.03 0 0 5481

Kedves Krisztina!

Unalomból ne olvasd az oldalt és ne csesztesd itt a betegeket,nem hiányzik hidd el senkinek, a valós betegek tudják miről van szó.

Troll-okra meg nem vagyunk kiváncsiak.

Itt a betegek nincsenek semmi reklámmal betámadva ,mert aki akar kipróbál ezt-azt aki meg nem az nem, ráerőszakolva nincs semmi senkire és még az sem ,hogy olvassa az oldalt.

Előzmény: Törölt nick (5477)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.03 0 0 5480

Kedves Krisztina!

Amit feltettem az a lyme gyógyszeres protokollja és sajnos google fordítóval sem lehetett leforditani, a régi motorosok értik ,hogy milyen gyógyszerekről van szó ,az a protokoll egy magyar orvos protokollja ha valakit érdekel, de többen rájöttek ,..

Ez nem reklám és nem alternatív gyógyászat.

Én csak azt nem értem honnan csöpögnek ide olyan betegek akik azt sem tudják mi a lyme vagy nem írnak magukról semmit.

Hogyan és milyen tünetekkel kezdödött minden.

Jönnek avval hogy reklám felület stb: mindenki próbálkozik mindennel , én gyógyszerpárti vagyok és kész , engem a reklámok nem csábítanak el, túl vagyok azon , hogy probálgassak ezt -meg azt.

A lymeot nem lehet hókusz-pókuszokkal gyógyítani .

Aki igazi beteg az nagyon jól tudja miről írok.

Előzmény: Törölt nick (5477)
Pötty63 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 5479

Szép napot kivánok minden szeretett "RÉGI VALÓS LYME BETEGNEK!!"Kedves Mindannyiótok..Kedves "REKLÁM MENTES SORSTÁRSAK!!"

Akik régi motorosok a LYME DISEASE oldalakon...mind ismerik a külföldi történeteket..ÉS MIND TUDJUK...KÜLFÖLD RÉG NEM OTT TART..AHOL A MAGYAR ORVOSTUDOMÁNY...Lyme kórság terén..Azaz majdnem sehol..a bébi cipő szinten..

A film biztosan jó..volna..mert régi történeteket dolgoz fel..(Kint legalább készítenek dokumentum filmet a csudás túlélőkről..és hála égnek vannak jó páran!!!)

ott van rá pénz..idő..energia..ORVOS AKI HISZ A BETEGNEK..ÉS NEM ELMEGYÓGYINTÉZETBE TUSZKOLVA AKARJA SZEGÉNY LYME BETEGEKET..."MEGGYÓGYÍTANI"..azaz bocsi..a másvilágra tenni..

Ez a "KINT"-és az "ITTHON KÖZT"-az óriási különbség...

Aki elejétől vissza olvassa a fórumot:MINDEN LÉTEZŐ KINTI..MAGYAR ANYAGOT MEGTALÁL A FÓRUMON-AMI ELÉRHETŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csodás betegtársak óriási önzetlen kutató munkásságát fémjelzik az itt özön számra feltett anyagok!!!!!!

tehát:megsem hallottuk..nem is láttuk ugy azt a beírást..ami nemrég érkezett....(ÍGY VAN...???)

Reklám:Aki nem beteg..aki nem volt lyme beteg..aki....CSAK TOSZTATNI TUDJA A FÓRUM TAGJAIT.....az menjen napozni minimum 125 celsius fokba......ott jobb lesz neki...

OKULÁSUL VÉLEMÉNYEM FÉMJELZÉSÉRE..EGY MESE...

A békák példázata!!!

"EGY ÉLETRE SZÓLÓ LECKE

Volt egyszer egy csoport béka..akik versenyezni akartak.Egy nagyon magas toronyba akartak feljutni.Sok néző gyűlt össze,hogy figyeljék a versenyt és biztassák a békákat.Elkezdődött a verseny..

De..A nézők közül,senki nem hitt abban,hogy egy békának is sikerülni fog feljutni a torony csúcsára.Ilyeneket mondogattak:

"Oh de fárasztó!!!Sosem fognak feljutni!!"vagy:"Semmiképp nem sikerülhet,a torony túl magas!"

A békák kezdtek lemaradozni..egyetlenegy kivételével aki élénken kapaszkodott felfelé..

A nézők kiabáltak:"Ez túl fárasztó!!Senki sem fog feljutni!!"Egyre több béka gondolta meg magát és fordult vissza..

Csak az az egy haladt tovább kitartóan..Egyáltalán nem akarta feladni!!Végül mindenikük feladta,az az egyet kivéve,aki hatalmas ambicióval és kitartással egyedül jutott fel a torony csúcsára!4Ezután a többi béka és a nézők meg akarták tudni,hogyan sikerült neki az,amit mindannyian lehetetlennek hittek.

Egy néző odament a békához,és megkérdezte,hogyan volt annyi ereje hogy feljusson a csúcsra.Ekkor derült ki..

A GYŐZTES BÉKA SÜKET VOLT!!!!

A TANULSÁG??

SOSE HALGASS AZOKRA AZ EMBEREKRE AKIK MINDÍG NEGATIVOK ÉS PESSZIMISTÁK..

MERT ŐK ELRABOLJÁK A LEGSZEBB VÁGYAIDAT ÉS REMÉNYEIDET,AMIKET A LELKEDBEN HORDOZOL!!GONDOLJ MINDÍG A SZAVAK EREJÉRE,MERT BÁRMIT HALLASSZ VAGY OLVASOL BEFOLYÁSOLJA TETTEIDET!!!TEHÁT LÉGY MINDÍG OPTIMISTA!ÉS LEGINKÁBB LÉGY EGYSZERŰEN SÜKET HA VALAKI AZT MONDJA,HOGY NEM TUDOD MEGVALÓSÍTANI ÁLMAIDAT!!

GONDOLD EZT:BÁRMI SIKERÜLHET NEKED HA IGAZÁN AKAROD!!!"

Szerettel:Ibolya

pami58 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 5478

GOOGLE   beirni..Oscar-jelölt  dokumentumfilm   "UNDER   Our  SKIN"csak ezt kell beirni . a  film cimét.Majd entert nyomni. és kidobja  szépen angol söveg mellet  lehet kérni a forditást,     REMÉLEN LESSZ AKI   VELEM EGYÜTEMBE .MÉG MOST LÁTJA ELŐSZÖR,   Elfelejtettem  leirni .hogy ez a    dokumentumfilm. A   LYME-BETEGEKRÖL SZÓL.AZT IS OLVASTAM   ÉS TALÁN LEHET REMÉNYKEDNI ,HOGY ANGLIÁBAN IDÉN TARTJÁK A NAGY LYME KONFERENCIÁT   ÉS TALÁN LESSZ GYÓGYIR  MINDEN BETEGNEK A FÖLDÖN !MERT A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA.   JÓ EGÉSZSÉGET MINDEN BETEGNEK. 

pami58 Creative Commons License 2012.07.02 0 0 5476

 Bocsánat ha megsértettem valakit is.nem ált szándékomban!!! én magam 1991-ota szenvedek .és már rengeteg papirom van orvosoktól.de eddig csak aBOZSIK DOKTOR irta  le a pozitiv szerológiát.Amugy mindenhonnan csak elutasitják a beteget.  én nem vagyok nagy fórumozó. csak mindösszesen szerettem volna segiteni!!!   nemrég kezdtem bogarászni .  az Angol -oldalakat és nekem még nagyon sok ujdonság van.bizony!Persze a leforditott oldalak -van ami nehezzen kihámozható mit is akar mondani ?  de én most többet tudok mint az elmult idöszakban az ORVOSOKTÓL!!!!! Nekem sem volt az utóbbi pár évem .leányálom !   és bocsika.Nem fórumoztam   mert már nem vagyok tulságosan fiatal sem.KÖSZÖNÖM

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.02 0 0 5475

Kedves Pami! nem tudom miből veszed azt hogy mi nem vagyunk tájékozozttak a betegségünkről, ? ha visszaolvasol akkor minden létező dokumentum fel van rakva, minden létező alternativ dologggal probálkoznk emberek és betegtásrsak.

Te meg jössz , betoppansz , hogy mi vagyunk a tájékozatlanok és felraksz nekünk angol linket, ha már teszel fel valamit azt lefordítva tedd fel, mert tudod vannak itt olyan betegek is akik nem értenek hogyan kell lefordítani a szöveget... Thank for you.

Előzmény: pami58 (5474)
pami58 Creative Commons License 2012.07.02 0 0 5474

Kedves fórumozó betegtásak.szeretnék külföldi oldalak cimét megadni.mert bizony itt szépen értelmesen mindenki informálódhat.Sokat olvasgattam ,ezt a fórumot s látom nagyon sok beteg .szinte semmit nem tud  a betegségéröl.Sajnos az a borzasztó .hogy az orvosok is elutasitóan viselkednek ,Majd a beteg pszihés betegnek lekönyvelik!                                         

 

-Google keresö    http://de.wikipédia.org/wiki/Lyme-Borreliose    Ezután forditást kérni.                   http://natcaplyme.org/lyme-topics/symptoms-of-lyme

 

Pötty63 Creative Commons License 2012.07.02 0 0 5473

Kedves timi66!!Köszönöm szépen reagálásodat..Bizony..érdekes a felvetés..de semmi jegyzet..max amikor zárójelben vannak dolgok..azt fontosnak vélem..100%-ban adjam tovább másoknak..Ha azt írom..régen bizony papirral..és füzetekkel mászkáltam..és HÁLA AZ ÉGNEK..Jó ideje abszolute nem kell már..Előadást i papir..azaz iromány nélkül tartottam meg..Pontosan azért..bemutathassam..AGYI KVALITÁSOM.."SZUPERSÉGÉT!!!"

Amit még felfedeztem..kb 8 hónapja olvastam 1 könyvet..tegnap kezembe akadt..ÉS EMLÉKSZEM...MINDENRE AMI A LNYEGE..Lenyűgöző..és hihetetlenül csodás..

És tudom-mit hova tettem 3 háztartásban is..Bárhol legyek..

óriási fordulópont ez így már az életemben...

Kivánom..mind átéljétek ezt...

Én Rocephin kurám utolsó áráról tudok infót adni..De az valóban a Rocephin volt..és nem az olcsóbb változata..Tavaly 28 napos kura minden kellékével volt 230 ezer ft-nál több kicsit..függvénye..p ki milyen bélvédőt..gombátlanítót használ..mert ebben minden benne volt...

Szeretettel,kivánok némi hűvöset Nektek:Ibolya

Előzmény: Törölt nick (5469)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.02 0 0 5472

Kedves Bartloka!

 

Nagyon szépen köszönöm a választ!

Én majd alternatív gyógymóddal kiegészítve szeretném, csak azért kérdeztem, hogy tudjam, kb. mennyi pénzre van szükség.

Köszönöm még egyszer!

 

Mielőbbi gyógyulást  kívánok a férjednek!!!!!!!!

Előzmény: Bartloka (5471)
Bartloka Creative Commons License 2012.07.02 0 0 5471

szia!

a férjemnek a teljes kúra (talán 50 nap körül van összesen) kerül durván 25000 huf-ba.

 

amúgy férjem izületei tropák, alternatív gyógymódot nem hajlandó kipróbálni. most lenyom még 3 kúrát, hátha... ha meg az sem, akkor egyelőre tanácstalanok vagyunk.

 

mindenkinek a lehető legjobbakat kívánom.

Előzmény: Törölt nick (5468)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.02 0 0 5470

Nagyon szépen köszönöm!

Előzmény: Szebetiel (5464)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.02 0 0 5469

Nagyon szépen köszönjük!!!!

 

Ez a sok hasznos információ mind a fejedben van??? Vagy egy füzetbe gyűjtötted össze Te is, ahogy most mi fogjuk.

Most szép hasznos füzetünk lesz nekünk is. Köszönjük!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Pötty63 (5466)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.02 0 0 5468

Aki Esztó Doktornőhöz járt, meg tudná írni mennyibe kerül az egy hónapos antibiotikum kúra?

Köszönöm előre is!

Pötty63 Creative Commons License 2012.06.30 0 0 5467

3. rész:

-Paprika-piros paprika:emésztőrendszerek..gyomor-bél működés fokozása..Csökkenti a koleszterint..Pirospaprika-csökkenti a tüdő,prosztata,nyak,petefészekrák kialakulását...

-SPÁRGA:"A RÁKOS SEJTEK HATÁSOS ÍRTÓJA!!!!!!!!!"

"A kezeléshez a spárgát megfőzzük,(használhatunk konzervet is..épp olyan jó,mint a friss,legjobb a "GIANT"-vagy a STOKELY".

A megfőzött spárgát pépes állagúra turmixoljuk össze,és tegyük be a hűtőbe!ALKALMAZÁSA:reggel és este 4-4 evőkanállal enni belőle.A beteg a gyógyító hatást 2-4 hét elteltével érzékeli."

-Torma-"MAGA A CSODA GYÓGYSZER!!"Beteg minden szervéhez eljut..Hörgő-légut tisztító-váladékoldó..arcüregre is jó!

-ZSÁZSA-"Ne mossuk meg,mert azonnal keseredik!"Víz-és epe hajtó..

-Gyömbér-Köhögés-torok fájás-vírusok ellen.

-Erőspaprika..minden felsőlégúti gondra..

-Forralt bor-Népi gyógyászat gyógyszere...

-Husleves-Meghülésre..de én oda írnám..minden legyengült szervezet talpra állításában fontos szerepet tölt be..

-Alma-gyomorsav közömbösítő is..vitaminjai mellett..

-Antibiotikum helyett..MÉZES FOKHAGYMA!!!

"2 gerezd fokhagymát nyomjunk át fokhagymaprésen,majd keverjük el 1 teáskanál mézzel.Naponta 4-5xismételjük...2-3 nap alatt kitakaríthatja a kórokozókat a szervezetből.."

 

-Részletes gyógymód érelmeszesedés ellen immunrendszer erősítésre..

Ezt már lehet feltettétek..ha valakit érdekel megírom...

Talán ennyi most azoknak akik természetesen szeretnének gyógyulni..Szép hétvégét kivánok mindenkinek!!!!

Szeretettel:Ibolya

 

Pötty63 Creative Commons License 2012.06.30 0 0 5466

2.rész:Hogyan segíti az embert a megoldások kersésében..1 adag megromlott sült csirkehus.....?Nagyon egyszerűen..Az elkeseredéstől hogy ki kellett dobni a megszőrösödött sült hust..elkezdtem keresni a net-an..mint oly sokszor,mert én mindenre tudni akarom a választ..ott vétettem..hogy hagyma karikákat tettem sütéskor a husra..és nem fogyott el étkezéskor..ígyhát a sülthusra rátéve a maradék hagymát..betettem a hűtőbe..sülthus több napig eláll eddigi tapasztalataim szerint..de nem a hagymás..

(állat nincs amimegegye..kidobtam..de nagyon bántott..)

kutatás:Amire ráleltem-és meglett a megoldás

-"HAGYMA:A megmaradt szeletelt nyers hagyma MÉRGEZŐ!Azonnal dobjuk ki!!!

A szendvicsbe rakott hagyma is másnap veszélyes,a megmaradt hagyma bevonzza a mikróbákat még 1 éjszaka is,és másnap elkészítve nagyon mérgező lehet a mikróbák toxinjai miatt:gyomorrontást,epegyulladást,és ételmérgezést okozhat!!"..."-Influenza esetén hámozatlan,vagy felszeletelt hagymát elhelyezni minél több helyen a lakásban.A hagyma "beszívja"a vírusokat,és a környezet egészséges marad!!"

ezt már ki is próbáltam..és való igaz..viszont kissé büdös lesz a környezetünk tőle..de se baj..ha a szomszéd éppen totál takonykóros..és a bejárati ajtónkhoz tettem belülre..működik a dolog!!!

Itt találtam még a következőket:

-Búzafű:Regenerál,tisztít,gyógyít.

-Cékla:Bőrbetegség,fáradtság,máj-hólyagpanasz,keringési rendellenesség,szív-vérnyomás,nyirokrendszerre jó!KIVÁLÓ ANTIOXIDÁNS!!Vérképző is!

-CITROM:"A CITROM 10000 szer erősebb mint a KEMOTERÁPIA!!!!"Citrom szopogatva..vízbe facsarva..akárhogy..aki ahogy bírja enni-ha teheti minél többet..Gyomirfályósoknak..ALMA evés-sav közömbösítőként is szolgál!!!Pászka..kamilla tea ivókúra..de csak 2 hétig..mert beleket a kamilla szárítja..

Fokhagyma:Köztudott gyulladás csökkentő-fertőtlenítő hatása..ezt ismerik az emberek..de

-LILA FOKHAGYMA!!!!!!!"GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEK ELSŐSEGÉLYNYUJTÓ GYÓGYNÖVÉNYE!!!"Drága..kapni sem egyszerű..de aki ráakad..szánjon 1 fejre kb 500 ft-ot..mert én 4800 ft/kg árról olvastam..és duggassa el a gerezdeket..még balkon ládába is ha teheti...

Megéri szerintem..Sok jót írnak róla..többek között.."Antibiotikum tartalma 15 ártalmas baktériumfajra hat.."

-Hagyma--mindenki ismer..

-Méz-ezt is ismerik emberek..vérre..jó hatású..baktérium ölö stb..Viszont olvasom.."MÉZET SOHA NE TEGYÜNK FORRÓ TEÁBA,MERT KÁROS ANYAGOK ALAKULNAK KI BENNE!!"Amugy cukorbetegnek is megengedett napi 1 kávéskanál..Régen írtam én....ANYAROZSMÉREG VAN A MÉZBEN..1 fél kg mézhez 1 csapott kávéskanál citromsav..NEM FORRALNi..csak kevergetve melegíteni..széle meghabzik..tűzről levenni..hűteni..üvegbe tenni..ÉS MÁR KÖZÖMBÖSÍTVE IS VAN AZ ANYAROZS MÉREG..AMI AZ AGYBAN RAKÓDIK LE!!!!!Lym betegeknek sem hiányzik..folytatom..

Pötty63 Creative Commons License 2012.06.30 0 0 5465

Szép reggelt kivánok mindannyiótoknak!!!!!!!!!több részletben tudom feltenni amit jó ideje szeretnék..elnézést érte..köszönöm szépen a magánleveleket..Nagyon értékesek számomra!!!minden egyes ember barátsága-ÓRIÁSI LÉLEK ÉPÍTŐ!!REMÉLEM..ODA-VISSZA!!!KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!Írjatok bátran...várom!!

Hibák-amik előkerültek beszélgetések..levelek..személyes kapcsolatok során..

1-Tablettás kezelés megszakítása..pl alig eszi valaki a tablettákat pár napig..1 hétig pl!!sajnos ez rosszabb..mintha semmit nem tenne az illető!!alulkezelésnek számít..és a spiroheták..inkább szaporodnak tőle..hisz táplálék nekik a kis dózisú antibiotikum..mert ugy véli az illető.."MAJD FOLYTATJA!!!!"Óriási hiba..Tudom..tapasztalatból..és gyermekeméből..nem 1 fáklyás menet..többféle antibiotikus kura..hosszú távon át..DE HATÁSA CSAKIS UGY VAN!!!!!!

2-Gyógygomb szedők hibái-20 perccel étkezés előtt vegyétek be..főleg a Sjörgen betegek..mert képes enyhíteni már ugy evés idejére is a tüneteket!4

-Akik azt mondják "NEM CSINÁL SEMMIT A GOMBA"-következő okokat találtam pl:Nem azt a gombát eszik amit én...(4 féle gombakivonatot tartalmazót..)

-Nem eszik mellé az Apigenin tartalmút..ugy vélve az nem lényeg..ez máris óriási gond..a kettő együtt fejti ki jótékony hatását..

-Rövid idő alatt várják a hatásást..minimum kell a 3 hónap..

-Túl kis dózisban szedik..Ma már én is megbizonyosodtam saját magamon taőasztalva..3x2-re is szükség van súlyos esetekben mindenképpen....minimum 2 hónapig...én is emelem adagot nagy idegi terhelés-nagy fizikai igénybevételkor!!

-Össze-vissza eszik a gombát..nagyon komolyan..mégha csak kihagynának 1-1 alkalmat naponta..de van aki egyik nap eszi..aztán napokig nem..

Így nem működik a dolog sajnos..Önkontroll..némi figyelem..nagy kitartás..minden fajta kezelés HELYES ZÁLOGA!!!

Bármely kezelésnél..tablatta..infuzió..de bármire igaz ez..

A LÉLEK.......Az is közrahat egészségünkre..Lyme betegek önértékelési gondja!!

Több szakmámból..egynek sincs köze se természetgyógyászathoz..sem orvosláshoz..

Az ÉLET VOLT A TANÍTÓM!!

Minden embert szeret valaki valahol nagyon....valakinek nagyon fontos mindenki ezen a földön!!Ne érezzétek magatokat tehernek..se magatok..se szeretteitek számára..

Nem szabad..Értékesek vagyunk mind..betegként is..mert a beteg emberek lelke sokkal kifinomultabb..mi jobban tudunk szeretni..alkalmazkodni..és igenis.. a beteg ember is szeretetre méltó a maga valóságában...feleség-férj---első számu segítőink..édesanyák-édesapák..Nagymamák-Nagypapák..Testvérek....És sokszor ha ezek nincsenek..mert ugy hozta a sors..akkor higgyétek el..néha 1 degen is nyujthat segítő kezet..(LELKET!!!)Mert nem rossz minden ember..(CSAK VANNAK ROSSZAK..SAJNOS A FÖLDÖN-és körülöttünk!!)Szelektáljunk..keressünk...

Találni fogunk jó embert magunk körül..aki ad értelmet az életünknek..tudom..hiszem-vallom..Folytatom..

Szebetiel Creative Commons License 2012.06.29 0 0 5464

Eva5613: Ez egy nagyon jo oldal teaselhez

http://www.ladybarbara.net/html/using_teasel.html

 

Timi66: szerintem kitart 3 honapig, de en is most kezdtem nemreg, ugyhogy nem 100%ra mondom.

Előzmény: eva5613 (5463)
eva5613 Creative Commons License 2012.06.29 0 0 5463

Már el olvastam az elejétől a fórumot.Igaz,nem sok minden marad meg a fejemben. Újra és újra vissza kell olvasnom.Most Pötty63 hozzá szólásait olvasom egyben,és jegyzetelek amit fontosnak tartok.Júliusban megyek egyhetes túrára,utána kezdeném a teaselt. Szeretnék többet meg tudni róla addig.

Előzmény: Törölt nick (5462)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.29 0 0 5462

Olvasd vissza a fórumot. Nagyon sok hasznos infó van benne!

Én is csak mostanában regisztráltam. Olvasgatom vissza a fórumot....

 

Majd írd le kérlek, ha elkezted szedni a Teasal-t, hogy érzed magad tőle, mik a tapasztalatok. Köszi előre is!

Előzmény: eva5613 (5459)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.29 0 0 5461

Köszönöm! Szerinted 3 hónapig kitart?

Előzmény: Szebetiel (5456)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!