Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.17 0 0 310

Ugy latom, ma sem.

Kezdek komolyan aggodni, hatha valami baja törtent Deiblernek.

Remelem, nem evett csirket a hetvegen, uhh.

Előzmény: Törölt nick (309)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.16 0 0 309
Most már biztos, hogy hétvégén nem dolgozik. :) Csak a kitiltásunk volt sűrgős...
Előzmény: Törölt nick (308)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.15 0 0 308

Lehet, hogy sajat magat is kimoderalta.

Hat hetvege van, nem varhatjuk el, h hetvegen is dolgozzon.

Plusz, lehet, h buliban volt pentek ejjel es tök masnapos.

Nem saccolom többnek huszonevesnel.

Előzmény: Herb Atea (307)
Herb Atea Creative Commons License 2005.10.15 0 0 307
Biztos elment kanosszát járni. ;)

Deibler úr! Itt lenne az ideje a nyilvános önkritikának!

Előzmény: Törölt nick (306)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.15 0 0 306

T. Deibler Úr!

Úgy látom ritkán jár erre. Azért ha valakit kitilt esetleg meg kellene néha nézni, nem reagáltak-e a delikvensek. Vagy az átfutási idő itt is 30 nap, mint a hivatalokban? Ez nem szerepel a szabályzatban.

Előzmény: Deibler úr (296)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.14 0 0 305

T. Debler Úr!

Még annyit fűznék hozzá, hogy szeretném a bocsánatkérését látni az adott topikban, a hiteelrontásért, amit a "megtévesztő" elnevezéssel a levelezőlistának, és annak honlapjának okozott. Semmi közünk a Magyar SM Társasághoz, és nekik sem hozzánk. Nem tudom milyen jogon tette kizárásunk visszavonását az Ő véleményüktől függővé. Egy teljesen független internetes szerveződés létjogosultságát kérdőjelezte meg, kérdezem, hogy milyen alapon? Rendelkezik Őn megfelelő információkkal, hogy ezt megtehesse? Nem hinném, hogy moderátori státusza felhatalmazza arra, hogy eldöntse ki képviselheti a betegeket interneten.

Herb Atea Creative Commons License 2005.10.14 0 0 303
Deibler úr!
Ön mint moderátor: alkalmatlan.
Nálam már akkor elérte ezt az elismerést, amikor az SM-fórumon valakire rászólt, hogy a "szabványos" színeket használja.
Kirúgni marha könnyű, aki ehhez jogot kap; a magam részéről én is lehettem volna moderátor annak idején, de nekem ehhez a foglalkozáshoz nincs gusztusom.
A _régi_ csapatból - iNteRNeTTo, később Index - sok embert ismerek személyesen is, és sajnálom, hogy közülük sokan már nincsenek jelen az Index-en.
Ez az egész fórum túl nagyra nőtt, túl egyszerű a rengeteg embernek a névtelenség homályába bújva renitenskedni, másokat bosszantani, önérdekekkel nem nagtyon törődő emberek munkáját tönkretenni,
Még a fórum-programot - fórum-szoft - is sikerült egyeseknek súlyos pénzeken tönkretenni. Hát ilyen lett az Index, és ez nagyon sajnálatos. Mert azért mnden egyes kattintásunk után profitál a cég, az abszolút nonprofit tevékenységünk pénzt jerlent az Index-nek.
A moderátornak, mint olyannak, nem lenne szabad homályban maradni; ez a név: "dr Dreibler" nem mond semmit, nem mondja, hogy az illető moderátor.
Kérném szépen, hogy a moderátori hatalmával ne éljen vissza.
Köszönöm.
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.14 0 0 302

Deibler, ilyen alapon tmi-t is kimoderalhatod, vagy mi a sz*r.

Komolyan, miert kellett Lucid-ot es beabobart kivagni a topicbol???

Es legy szives ne gyere a paragrafusokkal.

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.14 0 0 301

Tisztelt Deibler Úr!

A "megtévesztő nevű Magyar Szklerózis Multiplex Levelező Lista" 2003.01.17.-én alakult szklerózis multiplexes betegek és hozzátartozóik részére. Akkoriban magyarországon ilyen témájú levelezőlista nem üzemelt. (Csak 2005.07.01.-én indított levelezőlistát az SM Társaság.) Jelenleg a mi listánknak már több mint 140 tagja van, és közeledünk a 6000. levélhez. Nem hinném, hogy túlzottan rászorulnánk a marketingelésre. Az említett honlap, pedig ennek a levelezőlistának bárki által látogatható honlapja, amelyen megpróbáltunk minél több hasznos információt és linket összegyűjteni a betegek tájékoztatására. Ha esetleg meglátogatná, meggyőződhetne róla, hogy valóban ez a honlap célja. És azért "marketingeltem" itt a fórumban, ha olyan kérdés hangzott el, amivel kapcsolatban információk találhatóak a honlapon, a kérdező el tudja olvasni. 

"Ha a Magyar SM Társaságnak úgy látja jónak, akkor vissza fogják kapni." Ez igazán megnyugtató. A mi honlapunkon az SM szervezetek között első helyen szerepel a Társaság linkje, másodikként pedig a másik országos szervezeté, mivel jó magyar szokás szerint kettő van belőle. Esetleg az Ő véleményüket is ki kellene kérni. :) A szervezetek honlapján a mi linkünk is szerepel, ezek szerint elismerik létezésünket.

A levelezőlista független minden szervezettől, gyógyszergyártól, sehonnan nem kap anyagi segítséget, a betegek érdekében működik. Mondhatnám mi is társadalmi munkában csináljuk, mint ahogy az Indexes moderátorok végzik a munkájukat.  

Lucid666 Creative Commons License 2005.10.14 0 0 300

Kedves Deibler Úr!

Nem tudom milyen hátszele van tmi felhasználónak, hogy sorban rúgathatja ki a fórumozókat. Ennek a fórumnak (illetve többesszám: valószínűleg ez az egész SOS fórumcsoportra érvényes, és talán nem csak arra) szégyen, az egész Index évtizedes jóhírét sárba tiporja. A Szklerózis Multiplex Fórumot visszaolvasva számomra egyértelmű, hogy tmi érett meg már nagyon régen az eltávolításra, Ő köt bele mindenkibe, és Ő reklámoz valamit (egy sokezer forintos könyvben olvasható "terápiát": "táplálkozásterápia"). Az pedig, hogy megtévesztő nevű-e a Magyar Szklerózis Multiplex Levelezőlista, háááát.... Tudomásom szerint magyar szklerózis multiplexes betegek számára alakult (beabobár volt felhasználó ténykedése nyomán) levelezőlista, és az alapításkor még nem volt hasonló. De lehet, hogy rosszul tudom, ezt majd beabobar elmondja ha akarja.

A lényeg: szerintem itt egyszerű szemétkedés folyik, egy fórumozó (tmi) részéről, a moderátor (deibler úr) segítségével. És rúgjanak ki engem is ha akarnak. Alphawalker felhasználót személyes adat kiadásáért rúgatta ki ("papíron") tmi, most ha a paranoiájának igaza van, ugyanígy személyes adatot ad ki rólam (ha nincs igaza, akkor is ezzel próbálkozik), legyen szíves őt is kirúgni. Ha nem teszi meg, úgy egyértelmű, hogy részrehajló és rosszindulatú (esetleg csak dilettáns) intézkedéseket tesz.

Herb Atea Creative Commons License 2005.10.14 0 0 299
Mi az, ki az, hogy "Magyar SM Társaság"...???
Netán valamilyen hatóság?
Herb Atea Creative Commons License 2005.10.14 0 0 298
...valamint mióta számít "marketingelésnek" az, ha valaki a saját, abszolút non-profit, időrabló munkáját "reklámozza"...???
Van egy remek LEVELEZŐLISTA, van egy remek WEBLAP, amit a készítői bármifajta támogatás nélkül, önerőből létrehoztak, üzemeltetik, tele vannak hasznos információkkal. Akkor, ha valaki egy S.O.S. fórumon feltesz egy kérdést, és a levelezőlista, a weboldal készítője, karbantartója olvassa a kérdést és tud rá válaszolni, akkor sokkal egyszerűbb, ha beírja a weblap címét (url), mint hogy beidézi a választ a fórumra.
A magam részéről tiltakozom a döntésed ellen!
Herb Atea Creative Commons License 2005.10.14 0 0 297
Milyen marhaság ez már megin', hogy "megtévesztő nevű"...????
Deibler úr Creative Commons License 2005.10.13 0 0 296
beabobar és Lucid666 jogait az Egszségügyi Fórumokról a mai nappal ideiglenes intézkedés gyanánt a megtévesztő nevű Magyar Szklerózis Multiplex Levelező Lista marketingelése miatt megvontam. Ha a Magyar SM Társaságnak úgy látja jónak, akkor vissza fogják kapni.
redmiller Creative Commons License 2005.10.12 0 0 295
THX! :D:D:D
Előzmény: Deibler úr (294)
Deibler úr Creative Commons License 2005.10.12 0 0 294
Megműtöttem.
Előzmény: redmiller (293)
redmiller Creative Commons License 2005.10.12 0 0 293

Segítség!

redlions nick alatt futok, de csináltam egy kis bakit!

A régi mail címemet (redlions@freemail.hu) át akartam írni redlions78@gmail.com -ra, de ügyesen elcsesztem, mert .com helyett .hu-t írtam... Félek, hogy nem tudok újra belépni, amint kilépek innen, mivel új jelszót generált a gép egy olyan címre, amin nem is vagyok regisztrálva (nem kellett volna elütni....) Most kilépek, megnézem vissza tudok-e jönni a régi jelszavammal.

Zoli_fiú Creative Commons License 2005.10.09 0 0 291
Panni1F!

Talán ott kellene ezt a törlést kérni :)
Előzmény: PanniF1 (290)
PanniF1 Creative Commons License 2005.10.06 0 0 290

Hali!

PanniF1 vagyok a Renault Mégane Klub topikból.....

Kérlek, töröljétek az utolsó hozzászólásomat: 137918)

Köszi!!

caterina3 Creative Commons License 2005.10.05 0 0 289
Hálás köszönetem!
Előzmény: caterina3 (288)
caterina3 Creative Commons License 2005.10.05 0 0 288
Léééégy szí'!!! Köszi!
Előzmény: caterina3 (287)
caterina3 Creative Commons License 2005.10.05 0 0 287

Kedves Modik!

Kérlek, töröljétek a lenti topicot! Fontos!

Köszi:

Caterina

Előzmény: caterina3 (284)
hipokrampusz Creative Commons License 2005.10.04 0 0 286

megoldottam a problémát.

exhipokrampusz

hipokrampusz Creative Commons License 2005.10.04 0 0 285

kedves moderátorok.!

Hogyan tudok nicket váltani? Hyppocampus nem akarja, hogy hasonlítson a nickünk, és én se akarom, hogy ne akarja.

Köszi

caterina3 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 284

Kedves Modik!

Kérlek, töröljétek az általam nyitott, alábbi teljes topicot:

Készenléti jellegű munkakör?

Előre is köszi!

Caterina

Zoli_fiú Creative Commons License 2005.10.01 0 0 283
T modik!

Az epekő
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9114422
topikban tigristomi megint elkezdte népszerűsyíteni a májtisztító kúráját..... meg offolja a topikot.....

Ez a májtisztitó kúra orvosok által is veszélyes!
sose halunk meg Creative Commons License 2005.09.26 0 0 281

Köszi, így megvan.

Előzmény: Deibler úr (280)
Deibler úr Creative Commons License 2005.09.26 0 0 280
- Elírtad a mailcímet. Akkor azért nem ért oda.
- Nem tudom.

Többször meg kell próbálni új jelszót kérni a bejelentkezéskor. Nem kell bejelentkezni, hanem csak bírni a nicket és "elfelejtettem a jelszavamat".
Előzmény: sose halunk meg (279)
sose halunk meg Creative Commons License 2005.09.26 0 0 279
Sziasztok, tegnap emilcímet módosítottam, azóta nem tudok bejelentkezni az adott nicken. A rendszer kiírta, hogy mindjárt kapok egy mailt egy új jelszóval, de ez nem történt meg. Szóval most mi a teendő?
attention Creative Commons License 2005.09.25 0 0 278
Előzmény: Törölt nick (277)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!