Vagyis az nyer, akinek a hozzászólása legtöbb ideig az utolsó marad! :-)
Vigyázat, ha úgy írsz új hozzászólást, hogy előtte a tiéd volt az utolsó, akkor a saját idődet nullázod!
A játék minden hónapban újraindul, minden hónap után havi eredménylista ill. örökranglista állás.
Hajrá! :-)
Bepótolom a békás viccet.Három béka ül a tóparton.Megszólal az egyik-brekk.A másik-brekk.A harmadik-brekk-brekk.Erre az első lelövi.-Miért lőtted le?-Tul sokat tudott!
Jól mondja Levensmoe, csak a legjobb időt jegyezzük, nem adom össze az összes időt, mert akkor itt őszülnék a topic előtt.. :-) Tehát a te időd akkor fog változni, ha a hozzászólásodat követően legalább 4 óráig nem ír senki. Úgyhogy hajrá! :-)
10 napos távollétem alatt kaptam összesen 710 e-mailt, abből tőled 131-et. :))) a mai napon az összesből csak 120-at tudtam megnézni (+ a ma kapottakat.)
Javítottak: SZKAE (16. > 11.); Werthm (15. > 13.); Levensmoe (csak időt) Számos új játékos: Aljas666 (18. - Esetleg azonos G666-tal?); Pajki (21.); Kincici (23.); Elchico (24.); Liar (25. - A 7"-es időhöz külön elismerés, nem könnyű összebulizni, hogy valaki ilyen rövid idővel kerüljön a listára! :-)
Czilának együttérzésünket küldjük, 3 helyet esett vissza.
Szép! Én egyszerűen csak szép álmokat kívántam mindenkinek! Nem voltak szépek a te álmaid? Nem tudtam, hogy ezzel téged elriasztalak! Gyere inkább gyakrabban!!! :)))
Egy vicc:Mikor bejöttek az oroszok,megkérdezték a juhászt.Hány óra?A juhász leszurja a botot,ránéz a napra és igy szól:fél három mult öt perccel.Az orosz megnézi az óráját,annyi.Mondja a juhásznak:"dáváj"bot. (add ide a botot)