Van pár ajánlatom a Piton szülinapi community ficjei közül. (Érdemes ott körülnézni, vannak jó történetek) Ez iszonyúan tetszett, nagyon különleges sztori. Meeting Severus Snape
!!off!! Akiknek tetszett Harry Potter története, annak figyelmébe ajánlom Tad Williams könyveit. 1. Tündérvidék – A qarok háborúja; és ennek folytatása, Tündérvidék – Árnyak és menekülők. Remélhetőleg készül a harmadik része is. A könyvek eredeti címe: Shadowmarch és Shadowplay. Nekem nagyon tetszik Tad Williams története. Remélem, miután elolvastátok, nektek is kedvelt olvasmányotok lesz. Én is Harry Potter-rajongó vagyok, de ez nem zárja ki, hogy immár Tündérvidék-rajongóvá is váltam. Olvassátok el, és ha tetszett, ajánljátok ismerőseiteknek.
*vigyorog* - kb. ötször írtam át, de egyik sem tetszett igazán. Bár lehet, hogy csak egy beteg gyermekkel töltött álmatlan éjszakák okozzák, hogy egy egyszerű mondat is érthetetlenné tud válni ;-)
Még nem is említettem? Még akkor megbeszéltem vele, amikor a Belső Ellenséget fordítottam, szerintem már el is felejtett. :) Csak hát akkor még több időm volt, nem hittem, hogy ilyen lassan haladok majd. De az első 1-2 fejezet kész van. :) Hát, ha nagyon sok időm lenne, én is nekiesnék. ;) Csak hát a Blood Magic 84 fejezet..... Az után a One Good Turn is nagyon kétséges. :)
off: Ez nem az a keselyűs történet? Én úgy emlékeztem, az nem slash, hanem mentor történet. (slasht és nem...) De akkor miért "slashcity"-s oldalon van? Vagy már keverem a sztorikat?
Le akarod fordítani Gatewaygirl: Blood Magic-jét? Vauuu... Már előre várom ;)
Siren írásait is szeretem, szóval én örülnék, ha lenne hozzá még kedved, hogy azt is lefordítsd *vigyorog*.
Viszont, amit ajánlottál, nagyon tetszik. Ha egyszer sok időm lenne, én lehet, hogy nekiesnék a fordításnak. (talán... - ha egyszerre nem 4-et fordítok majd :D)
Mármint ennek a történetnek? :) Én részemről meghagyom angolul olvasásra. ;) Ha egyszer majd befejezem a Chained Souls-t, akkor nekem ez lesz a következő: Blood Magic És ha utána még lenne hozzá kedvem (amit nagyon kétlek :), akkor ez jönne: One good turn
De ha a Chained Soulsra gondoltál, akkor egy héten belül. :) Most megyek Álomvirágot olvasni. :)
Hamvaiból feltámadó főnixet játszom. Ha még valaki képes ennyi idő után felvenni a fonalat, akkor itt a link az Álomvirág új fejezetéhez. Az oldalamon van némi melékeztető is, hogy miről szólt a történet... :-D