Hát arról már korábban hallottam hogy nem lehet csak úgy keresgélni, de most végig olvasva a friss procedúrát nem egyszerű...
Pontosabban megpróbálok utána járni, ahol bogarásznék mi a teendő.
Attól függetlenül tudnál javasolni típust, ilyen árkategóriában, néztem valami csilli villi digitális kijelzősöket, de nem tudom az jobb e mint az analóg gépek.
Csak óvatosan ezzel a hobbi kincskereséssel. Pláne gyerekekkel. Szeretem a gyerekeket nem erről van szó. A mező őröknek, rendv. szerveknek ki van adva, hogy figyeljék a detektorosokat. Ha van engedélyed, akkor nem szóltam.
sziasztok tudnattu segíteni hogy kb 150eftig milyen detektort ajánlotok ujjat vennék vagy ilyen arszinten nincsenek jok? kicsit még tudom növelni,hobbi keresésre gyerekekkel hetvegikincskeresesre köszönöm szépen
Először is nem tudom, hogy garanciális e a géped? Ha garanciális ne szedd szét. SZERVIZ!
Ha nem akkor, ha nem értesz az elektronikához, keress egy megbízható szerelőt. Az audio végfok környékén lehet valami probléma. Minden forrasztást nézzetek át.
A fejhallgató csatlakozónál is. A 400i-ben már nem LM 4818 a végfok, mint a 150, 250, 350-ben, hanem VNF 32. (3 jeű körben) itt lehet a probléma. Egyszerű méréssel megállapítható.
Igen, pont most próbáltuk a fej-cserét, semmi változás,IRON AUDIO is kilőve, fülessel ugyan úgy nem ad hangjelzést találatkor, elemek is újak, és minden alap és max beállítás.
Ismerősömnek korábbi van, az övé bekapcsoláskor is ad pittyegést a gép működéséről de ez szó szerint meg sem nyikkan.... már egyáltalán nem jelez hanggal semmit, igaz garancia van rá, de pár csavart kitekerve belenéztünk hogy nem valami kábel vagy forrasztás engedett el, de nem..., Próbáltuk egy másik hangszóróval is, de u.azt a problémát produkálta mint a gyárival. Esetleg lehet vhol resetelni a gépet? milyen szervizbe vigyem vagy kihez forduljak, aki közelebb van mint ahova vihetném garanciával (Veszprém)???? Újpesthez közel lakom.....
Válaszokat és tippeket előre is köszönöm Mindenkinek!
A 400i egy jól sikerült gép lett az Ace sorozat közül. Végre egy nem lassú gép a 250-eshez képest. A külföldi tesztek alapján pedig mélyebbre lát mint az At. Pro. Gyorsabb a reakció ideje.
Lejjebb irtak,hogy ha valameyik beallitasban van ,akkor csippan eggyet ha vasat talal de aztan mar nem....
ilyet az enyem is csinal ha lemegyek ermezni a beachre akkor "kikapcsolom a vasat" de becsipog egyszer ketszer,ha athuzom felette .... excalibur 2
ha meg megsem ez,akkor ha tudsz egy masik fejet kiprobalni akkor azt kilehetne zarni legalabb....mert akar kabel hiba is lehet....akar a csatlakozasnal
XP Deus-t keresnék használtat, olyan formában, hogy cserébe adnék egy Vallon VMH3CS katonai keresőt, valamint egy Minelab Explorer SE multifrekis keresőt, 2 fejjel. Kérésre privátban küdök képeket is !
Gondolom nem olyan régen van meg a 400-as. A géppel semmi baj nincs. Nem tiszta jelet ad, ezért egyszer jelzi, egyszer nem. Ha pl. Coin módban van, akkor jelzi kb. 3-4 pittyegéssel, hogy ott van valami ami nem az általad választott fémkiválasztás. Nem fogja neked jelezni a vasat mert coinban vagy jewelry programban vagy. De mivel jó proci van benne azért figyelmeztet, ott vas van és utánna elhallgat.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni Garrett Ace 400i-vel kapcsolatban.
Egy olyan problémát tapasztaltam hogy egy ideig jelzi hanggal a fémtárgyat, majd elhalkul s már csak a kijelző értékei változnak kereséskor a megszokott módon. A probléma már folytonossá vált,s a leírásban sem találtam semmi hasznosat a hangjelzések kimaradását illetően. Huzamosabb ideig meg se szólal, ez lehet fél perc, de 2 is ugyanazon fémtárgyhoz tartva.
Kérném ebben a segítséget, mert már nem tudom hogy mi hibásodott meg vagy mi lett elállítva kereséskor?!
Előre is kösz mindenkinek!!!!!!!
(u.i. :elemek újak, fülessel is ezt produkálja.... :( )
Inkább úgy írnám, hogy a Minelab egy jó gép a sok közül. A detektorgyártóknál is nagy a verseny, mint pl. egy tévé tudásánál. Hd, full hd., 4k. és sorolhatnám. Szerintem nem mindíg a márka adja meg a minőséget.
Üdv!Azért erős túlzás,hogy üt minden gépet.Súlyban gondoltad? :) Volt minelabom 2db is.Jó gépek.De minden gèp másban jó szóval én ezt így nem jelenteném ki.Melyik típusra gondoltàl?
Lenne egy eladó AKA signum mft-m, van hozzá egy 7 khz-es fej és egy új 14-es. Koptató van mind a kettőhöz, és van eső védő is. A gép 2016 év végi , hibátlan állapotban.