Saabee: Paks-Kaposvar vitat a "kaposkosarra" ertettem. Az a hozzaszolas tenyleg az enyem amiert elnezesedet kerem , az sem ment fel , hogy tobbet tenyleg nem tudnal mutatni.:-))A szmajlikat gunybol irtam e? sajna, mar megnem tudnam mondani.:-)
"Nem ertelek, de nagyon nem is erdekel amit "mondasz".
Rosszul emlékszel, mert a kilencvenes években valamikor megfordult a trend és nem a Kőolajkutató lett a főszponzor. Sajnos ez a cég ma már csak vegetál...
A MOl kilencvenes évek végén kiakart szállni a labdasportokból, ekkor volt is nagy pánik és sajnos ekkor szűnt meg Szolnokon a kézilabda.
Aztán jött Phylaxia, és a következő évben (2000) nagy csinnadratával a Mol lett ismét a névadó főszponzor (a Tisza Szállóban nagy sajtótájékozató stb.)
- Még régi nevek és csapatok:
Honvéd Táncsics
Körmend Hunor
Oroszlányi Bányász
- És a követekező csapatok valami összeköti:))
Tungsram SC
Bp-i Honvéd
Csepel SC
Ganz Mávag
Mafc
Hello!
Sajnálom, hogy a Paks nem nyert tegnap, remélem a Kaposvárnak és az Albacompnak sikerül.Én szurkolok a nemzetközi kupában mindkettőnek, jussanak el minél tovább hátha valamelyik nemzetközi meccset adja végre a tv.
"Szerintem osszetevesztesz valakivel mert en egyszer sem "szoltam" be , hogy a vereseg utan nem irtok , sot meg talan hozzad sem szoltam.(ha te nem igy gondolod akkor ird meg melyik hozzaszolasomra gondolsz) Megnezheted a Paks-Kaposvar "vitahoz" sem szoltam hozza. "
Szóval 1x sem?
Akkor irány a 6680!Külön felhívom a figyelmed arra a kimondottan gúnyos szmájlee-ra
Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy Tomas írására szólt ez a reakció,de Én akkor eléggé magamra vettem...
Itt nem is van/volt Paks-Kaposvár vita
"Nem ertelek, de nagyon nem is erdekel amit "mondasz". "
Kösz a bizalmat!Azt hittem itt kíváncsiak az emberek egymás véleményére...
Kedves saabee!!Becopyztam volna de csak Hetfon kerult fel az oldalra es igy mar nem tartottam lenyegesnek. Szerintem osszetevesztesz valakivel mert en egyszer sem "szoltam" be , hogy a vereseg utan nem irtok , sot meg talan hozzad sem szoltam.(ha te nem igy gondolod akkor ird meg melyik hozzaszolasomra gondolsz) Megnezheted a Paks-Kaposvar "vitahoz" sem szoltam hozza. Nem ertelek, de nagyon nem is erdekel amit "mondasz".
Hajrá Kaposvár!!
Mielőtt ismét beszólnál,hogy keveset írunk a vereség után megemlíteném,hogy "hiányoltam" az éltalában hárdkopival készült tudosításod a Falco-K.vár bajnokiról.
Továbbra is nyeretlen az Atomerőmű férfi kosárlabda csapata a Bajnokok Kupájának D-csoportjában.
A paksiak ezúttal hazai pályán a litván Lietuvos Vilniustól kaptak ki 86-63-ra. A litvánoknak ez volt a hatodik győzelmük és továbbra is veretlenek. (WestelPress)
Belfera!
Erélyesen követeljük a tippelőjáték pillanatnyi állásának részedről történő nyilvánosságra hozatalát! :-)))
Itt a következő adag :
Debrecen - OLAJ V2 (Elmegyünk és kiszurkoljuk!)
Kaposvár - Körmend H20 (Körmendi tesóktól egyenként ezer bocs,de a házigazda nagyon erős odahaza)
Kecskemét - ZTE V8 (Ha Cseranics nem termel még1x 3 egységet)
Dombóvár - Falco V7 (Lendületbe jöhet a szombathelyi csapat)
Albacomp - Atomerőmű H11 (Dönt a hazai pálya)
Szeged - Soproni Ászok H5 (Egyre jobban kezdek örülni annak,hogy mi már eljöttünk győztesen Szegedről)
Mert ez azért annyira mégsem olyan *technikai, mint a demizson. Képzelj el egy nagy műanyagból készült *Král, enyhén szögletes, folyadék tárolására alkalmas *1+1 üreges "dobozt", amin van egy tanksapka-szerű valami.Na, az *feldobás a karniszter!!.o)
"Persze legalább a maguk szintjén jól teljesítettek"
Nem tudom milyen az egerszegi szint, de az tény, hogy nálunk a hangerő függ a teljesítménytől is általában. Bár pont most a Debrecen ellen, amikor szoptunk husszal anyázás helyett telitorokból ment a szurkolás. Meg is lepődtem. De Körmenden elnyomtuk a hazaiakat hangerővel: amikor rákezdtünk a tradicionális Zeg-Zeg-Zegre semmi sem hallatszott az ő tradicionális buzizásukból. Amúgy tényleg nagyon hanglatos meccs volt, már nagyon hiányzott. Utoljára a legendás 91'-es döntőn volt ekkora hangulat.
Az összevásárlásról annyit, hogy visszajött két saját nevelésű játékos, illetve lecseréltük a légiósokat. Ez nem összevásárlás.
Alföldi Olajbányász SE, ez volt a 80-as években a csapat neve, illetve volt foci csapat is, ami erre a névre hallgatott, úgy tudom, hogy Nagykanizsa után Szolnokon foglalkoztak legtöbben az olajjal, a Köolajkutató Rt. pedig mindig is főtámogató volt!
Na most már tudom!! Oldalvonal* hogy miröl beszél itt kedves interman kollega gyürü*! Azt hiszem ilyen fonott kupadöntö* ágakkal szokták befonni ZTE* de akkor azzal Dzunics* hogyan lehet dobolni?
Körmend-ZTE ellentét mára már enyhült? Nem hiszem, hogy legközelebbi egerszegi kirándulásunk sokkal békesebb lesz(mármint nem a pályán történtekre gondolok), mint a fehérváriak szolnoki szereplése. Sőt!
Ráadásul az utóbbi években kiélesedő Falco-Körmend ellentét... Szóval azt gondolom, kereszttűzben vagyunk. Hát ilyen dolog Szombathely és Zalaegerszeg között félúton lenni... Ez az ellentét valóban csak az utóbbi 5-6 évben jött ki. Erre a tudatlanok (értsd: újságírók, riporterek) "ősi" ellentétről beszélnek. Erről csak annyit, hogy akkor alakult a Falco, amikor mi megszereztük első bajnoki címünket!
A zalaikkal való ellentét meg egyáltalán nem hagyott alább. Vagy legalábbis újraindul most, hogy megint lett Egerszegen csapat. Több évig nem jártak el Körmendre sem meccsre, mert tudták, hogy semmi esélyük. Most, hogy összevásárolták magukat, megint jöttek. Persze legalább a maguk szintjén jól teljesítettek, és ami abszolút pozitívum, nem anyáztak az egész meccsen. Volt az is, ahogy egy rangadóhoz illik, de nem vitte egyik fél sem túlzásba. Látszott, milyen jó tud lenni egy Körmend-ZTE meccs hangulata! Az lenne jó, ha akkor is járnának meccsekre, idegenbe is, ha szerényebben teljesít a csapat. Mi csak tudjuk miről van szó, Körmenden már megértünk pár ilyen évet, mint például ez se néz ki túl rózsásan.:(
A demizson felénk üvegből van és Lapov* be szokták fonni ilyen **szomtudjamosthirtelenmegmondani mivel, az ízléstelenebbeket dr. Vígh* meg műanyag huzallal. Egyéb etnográfiai jellegű kérdésfelvetés?
Az e-On az egy német energetikai cég. Mo.-n többek között megvették a Dédászt, az Édászt a Kögázt meg még egyet. Egyébként ők a Dortmund ill. az egerszegi focisták szponzorai csak azért írtam. Azt nem tudom, hogy Debrecenben van-e, Egerszegen biztos nincs.
Szombathelyen – a FALCO Rt. jogelődjénél – 1939-ben kezdődött a faipari tevékenység, amikor egy háromkeretes fűrészüzem épült. Közel húsz évig ez volt az elsődleges profil.
Régen Nyugatmagyarországi Fakombinátnak hívták, a B-csoportban még a csapat is NYFK SC volt, ha jól emlékszem. Van gyár több helyen is, de a központ asszem Szombathelyen.
Ha már a csapatneveknél tartunk, az esti ivászat akkor lenne igazán jó, ha a Diana SC (nem tudom megvannak-e még, pár éve nyomták az NB II-ben) feljutna :)))
A MOL által preferált kutatási cég a nagykanizsai székhelyű Rotary Rt.
Az Olaj név valóban érdekes. Szerintem marad a név (legalábbis a szurkolók körében)akkor is, ha Compaq Kosár SE lennénk. Milyen hülyén hangzana, egy Olaj-Alba meccsen ha az egyik szurkertábor Albacomp-Albacomp rigmussal míg a szolnokiak Compaq-Compaq (esetleg Hewlett Packard) rigmussal biztatnák csapatukat. A végén a gazdasági verseny bíróságon kötne ki egy-egy rangadó eseményei.:)))
Szerintem gyühet bárki mi Olajka leszünk és kész! (ahogy Marc Körmenden is maradt az MTE)
Úgy tippeljetek, hogy az orvosok rábólintottak arra, hogy Nico parkettre lépjen a hétvégén!!!!!!!!!!!!!!!!
de! a vezetés nem sietteti nehogy rásérűljön, így ez csak 50%!