Keresés

Részletes keresés

Pötty63 Creative Commons License 2012.07.08 0 0 5521

4. rész:Aki csak "LÁTJA"..ezt a rohadt kórt..aki CSAK HALL RÓLA...A BÜDÖS ÉLETBEN NEM ÉLTE ÁT ENNEK A KÍNJAIT..AZ NÉZZEN FEL MINDEN ÉLŐ..LÉTEZŐ LYME BETEGRE!!!Mert nem elég a testi fájdalmak özöne..ott a lelki "TERROR"-azoktól..akik körül veszik őket!!Rossz hozzá állás ez.."NEM IS AKARST TANULNI..DOLGOZNI..STB!!"Megölik a beteget..szép csendesen ..DRÁGA GYERMEKEM..Hogy akart tanulni..Rokonok csak bántották..Én tartottam a lelket benne..Tanult mint az őrült..10 perc nem telt el..SEMMIT NEM TUDOTT BELŐLE!!!Dolgozni..ISTENEM..KOCSIBAN ÜLVE ELÁJULT!!!Nem komplettek az emberek ezen tagjai!!!Förtelem..Kikkel kell még az Orvososkon kívül harcba szállni a lyme betegnek..HOGY ÉLJEN??HOGY GYÓGYULJON???

 

TISZTELET MINDAZOKNAK AKIK PARTNEREK BETEGSÉGÜNKBEN!!!AKIK ÖNZETLEN TÁMOGATÓINK!ÓRIÁSI HÁLA NEKIK!!MERT NÉLKÜLÜL NEM ÉLHETNÉNK!!!!!!!

MERT VANNAK TUDJÁTOK!!ANYÁK-APÁK..FÉRJEK-FELESÉGEK-STB!!!!!!!!!ÉS TUDJÁTOK:NE ENGEDJÉTEK EL SOHA EGYMÁS KEZÉT!SZERSSÉTEK EGYMÁST!A SZERETET AKKORA ERŐ!!AMI NEM ZÁRHATÓ KAPSZULÁBA..TABLETTÁBA..INFUZIÓBA SEM ADHATÓ!!NOS ÉS NEM MEGVEHETŐ!!

DE OLYAN MINT AZ OXIGÉN..NEM LEHET ÉLNI NÉLKÜLE!!

 

AKI PEDIG EGYEDÜL VAN..MERT UGY HOZTA A SORS!!Elérhetőek vagyunk..Sokan..JÓ LYME BETEGEK!!!Itt vagyunk..csak keressetek minket...És SEGÍTÜNK TŐLÜNK TELHETŐEN!!!!

 

Mindíg van valami ami kimarad..de majd legközelebb...

 

Mivel a világon semmi mást nem eszek..csak NAPI 1 szem MILGAMMA N lágyzselatin kapszulát..és a gombáimat..én valóbán..semmi mástól nem lehetek ilyen jól..Nálam ez nem kérdés...

 

De özön a tárháza a lehetőségnek..ÉS EZT NEKTEK KÖSZÖNHETJÜK!!ÉS KÖSZÖNÖM MINDEN LYME BETEG NEVÉBEN!!

 

SEGÍTSÜK EGYMÁST..ÍGY TOVÁBB!!!!

 

és lesz majd ujabb előadás..stb...

Mert nagyon kell hogy tudjak találkozni VELETEK!!

ÓRIÁS ÖLELÉSSEL...Kivánva mindannyiótok épülését..felépülését..GYÓGYULÁSÁT!!!Szeretettel..Ibolya

Szép napot NEKTEK!!

Pötty63 Creative Commons License 2012.07.08 0 0 5520

3. rész:

-Bőr gondok..Kéz..ujjak..teljes bőr lejövése..eleven kéz..vérző tenyerek..ujjak..Éveken át kínlódtam vele..Nyak..áll..arc..bőr megvastagodás-barna színűvé válás..és lefoszlása periódikusan..Éveken át szenvedtem tőle..

-Lábfejcsapás...Végtagok gyengesége..kezek..rongyként lógása..minden elejtése..fogás-szorítás képtelenség..Lábak összerogyása...Hosszú kísérő tüneteim voltak..

-Nyelés..rágás gond..nyál eltünés..nyelv deformitás...FULLADÁS!!!!Nyelés ugy ment i időben..rágás semmi..étel forgatás...nyelés..FEJ HÁTRADOBÁSSAL!!Majd 1 SM-ra dott hülye gyógyszertől ugy fojt a nyálam..mint a veszetteknek..kezelés alatt a tünetek ugy felfokozódtak..(ROCEPHIN KURÁK ALATT!!)-TÖBBSZÖR MAJDNEM MEGFULLADTAM!!!!!

-Cukorbetegség tüneteinek 100%-os jelenléte..(A BÜDÖS ÉLETBEN SOHA NEM VOLTAM..ÉS NEM VAGYOK CUKORBETEG!!!)Alig tudta ezt belgyógyász megértetni orvosokkal!igazából el sem fogadták neki..(HOGY "CSAK A LYME KÓR IMITÁLJA!!!"

-Vándorló folt testen bárhol..DE ÁTKOZOTTUL ÉG!!!!!!!!!

-Vándorló zsibbadás..testen bárhol....ÉRZÉSZAVAROKKAL!!!

-Belső izom rángások..Bárhol..bármikor..az élet megnyomorítója ez is..nagyon sokat..sok éven át szenvedtem tőle..

-Kérlek Titeket..figyeljetek még erre:Amikor jobban lesztek..nagy az öröm..ha egy kicsi javulás is van..Akkor hajtásba kezd jobban az ember..de nem szabad az embernek a testét ennyire kizsákmányolnia..

PIHENNI!!!Fokozatosan keveset vállalni!!ÉN TANULTAM SAJÁT PLDÁMON..Hát más okuljon belőle..

-LYME BETEGEK ÓRIÁSI ELLENSÉGE AZ IDEGI STRESSZ!!

 

Drága ROKONOK..ISMERŐSÖK..BARÁTOK..JÓ AKARÓK!!Haggyák élni a lyme beteget!!Ne toszogassák ŐKET..tanulással..fizikai munkákkal..ÖRÜLJENEK ANNAK..HOGY ÉLNEK!

Folytatom:

Pötty63 Creative Commons License 2012.07.08 0 0 5519

2. rész..Kérdezik tőlem..hol lehet lila fokhagymát venni..Kérem szépen-segítsetek!Aki ráakad Magyarországon-hol kapható..ÍRJÁTOK MEG!!!!Köszönjük sokan előre is..(Én itt nem találtam még kint..De otthon nem lenne ezen tudásom segítség..hisz ugy sem lenne elérhető..de vadászom én is!!)

-Méregtelenítés:Bármi jó..ami magas antioxidáns hatású..ami megfizethető..elérhető..

Én írtam már régen Nektek 1 talp tapaszról is..aki nem akar inni-venni löttyöket..stb!!

-Sokszor leírtam már..mennyi kezelésem..és mik voltak a gyógygomba előtt..hogy 2 emberi szervezet sem egyforma..stb!!Hatásmechanizmusok sem egyformák..de én is klasszisokkal lettem jobban a 3x2 gomba huzamos szedésekor annó..Sose hittem volna..a 2x1 vagy a 3x1..vagy a 4x1 szedése is mennyi változást tartogat!!

-Ami kimaradt a riportból mostmár konkrétan..megírnám..mert köszönöm szépen a feltett film 2. részét is..Így én is megtudtam nézni..Otthon 1xláttam gyermekeknél..Nincs tv..otthon nálam..mégha közröhej tárgya leszek is..és kint sincs tv adásunk....

Nos így is lehet élni..

Amik még a lyme kórban előforduló tünetek..stb!!

Folytatom:

Pötty63 Creative Commons License 2012.07.08 0 0 5518

Szép reggelt,szép napot mindannyiótoknak!tegnap elszállt hosszú írásom..elnézést..így mondandómat engedjétek meg:Több részben írjam le..Akit nem érdekel..nem gond-lapozzon..majd írnak mások..Akik megtisztelnek elolvasásával..KÖSZÖNET ÉRTE!!

Betegek számára nehéz-sok idő egész fórum iromány átolvasása..Hozzászólásuk valóban akkor teljestudású az itt lévőkről..(HA EGÉSZ ANYAGON ÁTRÁGJÁK MAGUKAT SIKERESEN!!)

-Anita blogja:mylyme24 tökéletesen megírta üzemelését..(5516)-os bejegyzés!!Köszönjük szépen!

-Oxigénbar terápia-Csont lerágva..Gyors-korai teljes szervezetet érintő öregedést is magában hordoz kezelés..és a tiszta oxigén...szétégeti az emberi szervezetet..(Erről vannak hiteles szakirodalmi írásaim is..alátámasztandó..)De pont annyi bárkinek rákeresni a net-en..mint nekem!

-talán még nem írtam-ha igen..elnézést:Van krónikus lyme beteg orvos nagy ismeretségi családi körünkban!Ő előtte járt mindíg a legujabb lymekór kezelési dolgoknak..Ahogy külföldön megjelent..elsők között érte el..MINDENT KIPRÓBÁLT MÁR AMI A FÖLDÖN LELEDZIK!!!!AZ OXIGÉNBÁR TERÁPIÁVAL ZÁRT!!(HÍVOTT ENGEMIS!!!)Elmondtam észsérveimet..igazoltam kételyeim..("KÖSZI..ÉN INGYEN SEMKÉRNÉM..NEMHOGY FIZESSEK ÉRTE..PL TÜDÖMBEN..HÖRGŐKBEN CSILLÓIM ELÉGJENEK STB!!)Megértette...Abbahagyta a terápiát majd..és rég tudja eszem a gyógygombákat..2012 január végén kérdezte meg konkrétan.."MELYEKET IS SZEDED??KIPRÓBÁLOM..MERT TE OLYAN JÓL VAGY!!"-Addig-ettől az ismerős orvostól..csak azt hallhattuk..nincs jól..teherbíró képesség kicsi..fáradt..tünetei vannak..stb!!

2012 julius van..6. hónapja eszi a gombákat..3x2-esével..(NA ETTŐL ÉN DOBTAM HÁTAST!!!!!)

Kb 2 hónapja ette..amóta azt halljuk végre:KÖSZÖNÖM JÓL VAGYOK!!!!!!!!!!És mi nagyon örülünk neki!!

-MÁS:Vannak komoly beosztású beteg ismerőseink!!!És tudjátok mi az érdekes????TITOKBAN LYME BETEGEK!MERT HA MEGTUDNÁ PL MUNKAHELY.....KARIERNEK ANNYI!!!Fogalmatok nincs..hány ember van..."TALOMBAN EZEN DOLGOK MIATT A LYME ÁLDOZATOK KÖZÖTT!!"

Ezért érzem azt..ezt nem lehet szó..írás nélkül hagyni..

Folytatom..

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.08 0 0 5517

Szia!

Örülök, hogy viszonylag jól vagy!

Ezüst kolloidot én is használom kúra szerűen, viszont engem nagyon kiüt! Lehet az autoiimmun betegség miatt, nem tudom.

Nemsokára kipróbálom a Teasel root tincture készítményt és a gyógygombát.

Aztán majd valamikor antibiotikum kúra is lesz.

Megtennéd, hogy írsz nekem e-mailt? A nevemre kattintva meg tudod tenni.

Sajnos én nem látom az e-mail címedet.

Köszönöm előre is!

 

Előzmény: Anbati (5515)
mylyme24 Creative Commons License 2012.07.08 0 0 5516

Anita lymebeteges honlapja nem zárt, csak a blogja!!!

Az admin@lymebeteg.hu címre várják a lyme- történeteket,melyeket feltesznek az oldalra.

Előzmény: Törölt nick (5513)
Anbati Creative Commons License 2012.07.07 0 0 5515

Szia! Én köszönöm. egész jól vagyok. Ezt azt jelenti,hogy a bal bokám, térdem vissszafordíthatatlanul be van dagadva, kopás van, de legfeljebb nem tudok hegyet mászni, illetve a lépcsőt nem jól viselem. Gyalogolni tudok, tehát nagy vész nincs. A zsibbadás, vándorló fájdalom, mentális problámák gyakorlatilag minimálisra csökkentek. Persze vannak most is hullámok, hol jobb, hol rosszabb. De teljes életet tudok élni, és bár érzem,hogy bennem van a baci, de jobban vagyok,mint az antibiotikum kúrák sokasága után bármikor. Pedig volt idő, mikor azt hittem, hogy teljesen leépülök. Én évek őta ezüstkolloidot iszom, lehet,hogy hosszútávon ártalmas, de ha az ember most leépülne, akkor nem érdekli a hosszútáv. A gyógyszerek is ártalmasak, én már nem bírtam őket,azért is hagytam abba. Rengeteg mellékhatás jelentkezett. Egyébként én csinálom itthon az ezüstkolloidot, a házi orvos segített szerezni hozzá mindent. Ja, és az allergiám is szinte elmúlt tőle. Azért nem csodaszer, csak enyhítette a tüneteket, mellé én is eszem a gyógygombát. Én úgy érzem hatásos, hat éve szenvedek a betegségtől, és egész jól vagyok az utóbbi évben. Voltam én is nagyon rosszul, mondjuk nem annyira talán, mint itt egypáran a fórumon, de azért már én is aggódtam néha, hogy nem tudom ellátni a munkámat. Nem reklám, csak kérdezted. És lehet, hogy nem a gyógygombától vagyok jobban, de tény,hogy időben egybe esik. Az is lehet, hogy hogy csak véletlen. Az is lehet, hogy együtt a kolloid, gomba . Fogalmam sincs. Ha tudnám, még meg is gazdagodhatnék rajta, de legalábbis segíthetnék másokon. Meg ha mégis ezeknek a hatása, akkor sem biztos, hogy  más így reagálna a szerekre. Drága a gomba, le is csökkentettem napi kétszer egyre, de jobban voltam, a háromszori szedésnél. Ez van. Sajnos tuti receptet nem tudok adni nektek, én is próbálkozom csak. És az is lehet, hogy csak szerencsém van, és az is lehet, hogy egyszer csak (nem akarom az ördögöt a falra festeni) újra elkap teljes erővel a betegség, és akkor én is szidom magam, hogy miért költöttem annyi pénzt feleslegesen. De tény, hogy egy ideje antibiotikum nélkül is szinten vagyok. Egyébként (régebben leírtam) átestem én is Rocephin kúrán, rengeteg Doxycycllinen, Tinidazolon (utóbbitól lettem rosszul, akkor mondtam, hogy vége. Azt is többször szedtem). Ja, és engem még Maripennel kezeltek először. Ideig-óráig jobban is voltam ezektől, de egykét hónap múlva, kezdődött előlről minden. Most folyamatosan szedem a leírtakat elég régóta, és nincs hullámvölgy.

Előzmény: Lentesfent (5509)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.07 0 0 5514

ÉN NEM VAGYOK TROLL , RÉGEBB ÓTA OLVASOM A FÓRUMOT , NEM IGAZÁN NYILATKOZOM .

ÉN IS LYME BETEG VAGYOK CSAK MINT TI ÉS NEM REKLÁMOZOK SEMMIT, CSAK TAPASZTALATOT.

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.07 0 0 5513

Bózsik doktor nagyon ajánlja a gombát lyme betegeknek , akkor ezek szerint kinek higgyünk?

EZ IS REKLÁMFOGÁS?

AMI NEM HASZNÁL NEM IS ÁRT, A GOMBÁNAK KÉT HÓNAP SZEDÉS KELL HOGY ÉREZZ VALAMIT TŐLE, ÉN SPECIEL MÉG NEM SZEDTEM GOMBÁT.

Anita blogjába vagyis az új fórumra csak ő teszi fel a betegtörténeteket , tehát zárt fórum lett.

A régiek akik eltüntek gondolom nem akarnak azért írni ,mert úgy vannak vele , hogy jobban lettek és nem kívánnak egy beteg fórumon fent lenni.

E fórumra is senki nem tud újjat írni már , mert minden ki volt mazsolázva , az meg nem jó ha valaki itt irkál arról hogy hú de rosszul vagyok stb.

AKI ORVOS MEG FOGLAKOZIK LYME BETEGEKKEL AZ AZ ESZTÓ DOKTORNŐ ÉS BOZSIK DOKI.MINDKETTEN MÁS PROTOKOL SZERINT KEZELNEK.

AZ ÚJAKNAK MEG ÜDV A KLUBBAN , NE ÉREZZE MAGÁT SENKI BETOLAKODÓNAK HA VALÓS BETEG ÉS NEM HERGELNI JÖTT A TÁRSASÁGOT .HA VAN TAPASZTALATA AKKOR OSSZA MEG A TÖBBIEKKEL IS , KEZELÉS STB.

A GOMBÁRÓL MÉG ANNYIT HOGY IMMUNERŐSÍTÉSRE JÓ, AKINEK DRÁGA VAN OLCSÓBB MEGOLDÁS IS .PL: FOGHAGYMA, CITROM, SZŐLŐMAGKIVONAT MÉZZEL KEVERVE, MÉHPEMPŐ AMI DRÁGA , FAHÉJ MÉZZEL KEVERVE , UTÁNNA KELL NÉZNI A NETEN ÉS VAN MEGOLDÁS.

A GOMBA NEM ÖLI MEG A BAKTÉRIUMOT NE ESSEN SENKI TÉVEDÉSBE , A BAKTÉRIUMRA A GYÓGYSZEREK JÓK.

SOKAN VOLTAK AKIK DOXICIKLINT ÉS EGYEBET SZEDTEK DE NEM JUTOTTAK ELŐRÉBB.

AKI TEHETI ADASSON MAGÁNAK CEFTRIAXONT , TUDOM DRÁGA ÉS KÖRÜLMÉNYES DE AZ EGYIK LEGJOBB GYÓGYSZER.

Lentesfent Creative Commons License 2012.07.07 0 0 5512

Nincs semmi baj, csak jelentkezésed időpontja azidőtájt volt, amikor éppen a trollok 3. támadása borzolta a kedélyeket. (A trollok még a rák fórumokat sem kímélik, nem csak ez a fórum kap kitüntetett figyelmet.)
Első jelentkezőnél nehéz elkülöníteni, ki a valóban segítségre szoruló és ki a fórumromboló provokátor.
Írj bátran!

Előzmény: pami58 (5510)
pami58 Creative Commons License 2012.07.07 0 0 5511

ÉN MAGAM AMIKOR KEZDÖDÖTT A BETEGSÉGEM21-ÉVE   A NYAKAMRA ESTE GYAKRAN TETTEM.MELLIORA  PAKOLÁST   MÉHMÉRE KIVONATOT TARTALMAZÓ   KRÉM,   AZ IDEG  FÁJDALMAIMRA A MAI NAPIG   TEGRETOL  200-AS TABLETTA  ,  ez NAGYON JÓ SZOKOTT LENNI A NYAKAMRA  SAJNOS A HATÁSA CSA   2-3ÓRÁT TART  .  SOKAT NEM LEHET SZEDNI MERT A SZERVEZET   SÓHÁZTARTÁSÁT FELBORITJA.   EGYÉBKÉNT A VARGA FÉLE GYÓGYGOMBA   NEKEM  SEGIT .  MÁR OLYAN ÉRTELEMBEN   JOBB A KÖZÉRZETEM   TÖLE NAPI 1-  LEHET TÖBBET KÉNE SZEDNEM   ,NEMTUDOM.

pami58 Creative Commons License 2012.07.07 0 0 5510

ez nagyon jó ötlet,   MERT LÁTOM NEKEM SEM ÖRÜLNEK ,MIVEL CSAK UGY BECSÖPÖGTEM!

Előzmény: eagle0514 (5504)
Lentesfent Creative Commons License 2012.07.07 0 0 5509

Mylyme köszi a válaszod. Ne költsön senki feleslegesen százezreket.

Eagle: "milyen kezeléseket kapott és hol tart most" Jó lenne tudni, de akik jól vannak, alig írnak. Így úgy tűnik, szinte mindenki rosszul van, néhány szerencsés kivételtől eltekintve.

Nagyon szeretném tudni, Anbati, Pozó mivel tartja szinten magát. És mindenki más, aki jól van, nem romlik az állapotuk, tudnak kirándulni, utazni, vagy egyszerűen "csak jól vannak" a lyme mellett, vagy ellenében. Jók a leleteik. Mitől? Annyira szükség volna még újabb pozitív tapasztalatokra!

 

Írjatok!

És mindenki, aki ezzel a bajjal küszködik és segítséget vár, régiek és újak! Valaki mindig netezik és segít, ha tud, legjobb tudása szerint.

Előzmény: mylyme24 (5506)
boxerkutya Creative Commons License 2012.07.07 0 0 5508

Nekem ugyanez a véleményem a gyógygombákról is mert még pöttyön kívül  nem használt senkinek bizonyítottan, nekem sem. Felesleges pénzkidobásnak tartom. Elhinném hogy használna, ha legalább a véreredmény jelezne valami változást pl: a fehérvérsejtek vagy az immunsejtek számának emelkedése( Lymphocyta, neutrophil,monocyta)ami bizonyítaná ,hogy valóban erősíti az immunrendszert. Hogy ha az ilyen csodaszer valóban működne, akkor nem lenne lyme kóros beteg ,meg rákos beteg, mert arra is adják. Ami mindenre jó ,az nem jó semmire. Egy két beteg állítólag mindig meggyógyul ezektől a szerektől ,de mi lesz a többi sok ezer beteggel ? Nekik miért nem használ a csodaszer ?

Előzmény: mylyme24 (5507)
mylyme24 Creative Commons License 2012.07.07 0 0 5507

Bocsánat, javítom elősző hsz.-om: egy kísérleti vizsgálatról volt szó, az abban részt vevőknek kérte Esztó,hogy legyen ingyenes.

mylyme24 Creative Commons License 2012.07.07 0 0 5506

Én csak egy beteg vagyok,nem orvos, de én sem javslom az oxigénterápiát,tekintve,hogy nem nagyon találni olyan lyme-beteget,aki ettől meggyógyult volna.Valóban beszámolt néhány érintett időleges javulásról,ami nem volt tartós...

Maga Esztó dr.-nő sem ajánlja,mert nekem elmesélte egyszer,hogy megkereste őt az egyik ilyen cég,és kérték,hogy irányítsa oda a betegeket,ám ő azt mondta,csak akkor teszi meg,ha ingyenes lesz nekik a kezelés.Erre leléptek...

Előzmény: Lentesfent (5502)
mylyme24 Creative Commons License 2012.07.07 0 0 5505

 

Az alábbi honlapot Anita (betegtársunk) párja hozta létre,és pont ezt a célt van hivatva szolgálni:

 

http://www.lymebeteg.hu/tortenetek.html

 

 

 

Csatlakozzatok!!!:)

Előzmény: eagle0514 (5504)
eagle0514 Creative Commons License 2012.07.07 0 0 5504

Egyszer egy kulfoldi SM forumot olvasgatva talaltam, hogy a forumozok letrehoztak egy topikot, ahol mindenki, aki szerette volna, elmeselte a betegsege tortenetet, a tuneteit, hogy kezdodott az egesz, milyen kezeleseket kapott, es hogy hol tart most, milyen allapotban van, stb.

Ez csak ilyen tortenet meselo topik volt, a hozzaszolasokat tovabbra is az alap forumba irtak.

 

Nagyon erdekes es tanulsagos volt igy egy helyen osszefoglalva olvasni az egyeni torteneteket es nekem, miutan elolvastam mindet, az jott le, hogy valoszinuleg 80%-uknak Lyme korja van.

A ferjem, miutan szinten elolvasta, azt mondta, hogy ugy nez ki, neki akkor Sclerosis multiplex okozza a tuneteit.

Ekkor meg csak a biorezonancias (Diacom) kivizsgalason volt tul, a vertesztet csak kesobb csinaltatta meg.

 

Mit szoltok hozza, nem lenne jo itt is letrehozni egy hasonlot? Lehet konnyebben segitene tajekozodni ebben az informaciohalmazban, ami ide Lyme forumra felkerult, es mar eleg nehezkes visszakeresni az egyeni torteneteket.

Lentesfent Creative Commons License 2012.07.07 0 0 5503

"Kérdés az SOS fórumcsoport moderátorához"
Ebben láttam olyan kérést, hogy valamelyik ninck  törlését kérik, arra hivatkozva, hogy troll. A jövőre nézve...

Lentesfent Creative Commons License 2012.07.07 0 0 5502

 

Mindenki a saját ismeretei,jelenlegi egészségi állapota, megélt élet tapasztalatai, anyagi helyzete (mit engedhet meg magának) alapján dönthet, melyik orvost, gyógyszeres- , vagy alternatív terápiát választja. Minden opcionális, annyi lehetőség merült már fel...

Az oxygén-terápia meg szinte a kezdetektől téma, pro és kontra vélemények merültek fel. Nincs új a nap alatt...

Mozzarella (Bárányfelhő) 2011. 11.19-én írt 2511. hsz-ben pozitív tapasztalatról ír.
Ibolya nem helyeselte/nem helyesli (Pötty 2012.01.10. 3843. hsz.).

Az orvosok mit mondanak erről?

Előzmény: pami58 (5501)
pami58 Creative Commons License 2012.07.06 0 0 5501

Kedves Betegtársak.      Ezen az oldalon ,a tulnyomásos oxigén terápiáról van szó.                     ismét   :  GOOGLE   - http://www. florida-oxygén.com/html.    majd a forditását kérni!  Valószinüleg jó lehet mert .igen elterjedt   a világban.

Nuti49 Creative Commons License 2012.07.06 0 0 5500

Kedves krisztina.... ez már nem is fontos!

 

Nagyon rég nem szóltam a fórumhoz habár "öreg"beteg és nem -becserkészett beteg- vagyok.

Az Ibolyának tökéletesen igaza van. Én azt gondolom, hogy Te hála Istennek jól vagy. Örűlj neki! De ez nem hiszem, hogy feljogosítana Téged arra, hogy bántsd a többi -sajnos- lymes beteget. Csak tanácsokat próbálunk adni egymásnak ki ezt, ki azt!! Van amikor segítünk a másikon, van amikor nem! De mi SEGÍTENI szeretnénk!!!!

Ezt ne felejtsd el, amikor ujra jelentkezel!

 

Üdvözlettel

Nuti

pami58 Creative Commons License 2012.07.05 0 0 5499

A televizióban láttam ,egy fiatal házaspárt   .Budapestre utaztak minden kezelésre,és ők nyilatkoztak ,hogy már az elsö kezelésnél  javult az álapota.A   dusitott  oxigént nem szeretik a   lyme baktériumok,és attol  pusztulnak,   az oxigén minden testrészünkbe eljut .   Lehetséges ,hogy   majd kipróbálom! Rengeteg orvosnál jártam  már, jóformán nemtudnak vagy nem akarnak tudni semmit .EGYEDÜL   A BOZSIK DOKTOR   AKI  NAGYON ARANYOS NAGY -TUDÁSÚ:valóban   mindent tud erröl a betegségröl!!!

Előzmény: Törölt nick (5493)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.05 0 0 5498

MEGPRÓBÁLOM FELRAKNI IBOLYA ÚJ RIPORTJÁT A LYME KÓR MÁSODIK RÉSZÉT AMI MOST KÉSZÜLT !!!!!!

http://www.echotv.hu/videotar.html?mm_id=193&v_id=14154 KATTINTSATOK BELE A FELJÖVŐ KIS KÉPBE ...

eagle0514 Creative Commons License 2012.07.05 0 0 5497

Koszonom Timi,

milyen jo, hogy ilyen tajekozott vagy es megosztottad ezt velunk!

Eddig ezt en sem tudtam, es valoban, a rovidszoru kutyankban sosem talaltunk kullancsot csak a hosszuszoruben. 

 

Előzmény: Törölt nick (5492)
mylyme24 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 5496

Anita írtam neked pár levelet az e-mailedre! Légy szives jelezd, ha megkaptad őket!

Köszönöm!

Pötty63 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 5495

Kedves Betegtársak!!szomorú dolog késztet írásra ismét...Van a fórumunkon "VALAKI"..aki a krisztina1168 NICK NÉV ALATT FUT..a mi és az ALS fórumunkon is...

Ezen személynek szertnék ezuton üzenni..(Magam miatt sosem emeltem szót..mert nincs miért védekeznem stb..ÉS MÁSOK..VÉDŐSZÁRNYAT EMELTEK KÖRÉM..ABSZOLUTE IDEGENEK IS!!Itt az ideje..HOGY NAGY TISZTELETTEL MEGKÖSZÖNJEM NEKIK!!!ÉS A BELÉM VETETT BIZALMÁT MINDŐTÖKNEK!!!KÖSZÖNÖM!!!)

Így én sem hagyhatom írás nélkül..hogy a

krisztina1168 itt is..és az ALS betegek fórumán..ROMBOLÓ.... TEVÉKENYSÉGET FOLYTAT!!!!!

Lekényszerítve ezzel CSODÁLATOSAN JÓ LELKŰ BETEG EMBERT..EMBEREKET...AKIK AZ ÉLETÜKÉRT KÜZDENEK..NEM NAP-NAP UTÁN..ÓRÁRÓL-ÓRÁRA..KÜZDENEK ÉLETÜKÉRT!!

Így hangzott az ALS fórumra általa felírt mondata..ami kiverte (NÁLAM IS)-a biztosítékot:

"Szerintem,az egész egy nagy blöff."

Feltette.2012.07.03-án,21 óra41 perc 28 másodperckor..és nekem is megvan nyomtatott formában..mintahogy annó az engem ért sértések is archiválva vannak....attól az 1-2 személytől...

Most én is megkérdem..létezik bárhol moderátor..Bármi..ami védtelen beteg embereket rossz lelkű BETOLAKODÓKTÓL VÉD??Közösségbomlasztó munkáját ezzel megszüntetve???S HA IGEN HOL VANNAK???Azt amit annó én is kaptam ezen a fórumon 1-1 rosszakarótol..senki nem türné el..(DE MARADTAM..A BETEGEK MIATT!!)

Egy ismerősöm az ilyen "LÉNYEKRE"..ezt mondta a minap..

"EZEK A TÚLISKOLÁZOTT FŐEMLÖSÖK..AZ ILYENEKET BE KELLENE ZÁRNI AZ ÁLLATKERTBE..RÁCSOK MÖGÉ!!OTT JÓ HELYEN LENNÉNEK.....!!"

Vélem igaza van!!

De Beteg fórumokon..ilyen lényeknek..HELYE:NINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elnézést kérek..amiért ezt a oldalunkon reklamálom..de mivel "ITT VAN KÖZTÜNK"-eme lény...

ezért engedtessék meg..KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉST!!!!!

Vigyázzunk egymásra..és ne haggyuk,hogy kis közösségünkbe gonosz lelkű személyek furakodjanak!!!

Védjük betegtársainkat!!!!!EGYMÁST!!

Nagy Szeretettel:Ibolya

 

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.04 0 0 5494

Kedves Pötty63!

 

Nagyon szívesen a filmet!

Amúgy évekig az volt a tudatban, hogy az a kullancs, ami a kutyába belemegy, az nem csípi meg az embert, mert olyan fajta kullancs. Ezt tapasztaltam én is nagyon sokáig, aztán 2 éve már emberi kullancsot is láttam rajtuk, már össze-vissza mutálódnak ezek a dögök!

Azóta spot on-t használunk, és szerencsére nem volt kullancs, csak amikor elfelejtettem, hogy lejárt és cseppenteni kellett volna..... de én már nem merek erdőbe kutyát vinni, az ő érdekében sem, meg ha esetleg a szőrére rámegy, mászkál, nem akarom hazahozni az apró dögöket. Amúgy ha eltávolítottam, tűzben mindig elégetem őket. Pattog jó nagyot és nagyon büdös, aztán a gyertya viaszba beleteszem és úgy dobom ki..... szerencsére már 1 éve nem volt a kutyán kullancs, így remélhetőleg az udvaron sincs, remélem, de lekopogom!

Megnéztem ott a youtube-on még egy videót, ahol egy sportoló nő beszélt a kullancsokról, aki már volt  beteg miattuk, és azt mondta, hogy menjünk bátran kirándulni stb..... hát én azért félek.... :(

Pontosabban inkább óvatos vagyok. Talán túl óvatos?

Nem szívesen mennék erdőbe, csak olyan szép széles kitaposott útakon.....

 

Amúgy én is ettől tartok, hogy ha létezik is a kullancsra ellenszer, azt orvosi, gyógyszergyári érdekek miatt nem adják ki. (Ahogy a légszennyező, olajjal, benzinnel, gázzal működő autók helyett is feltalálták már a környezetkímélő autót, ami gyakorlatilag önműködő..... de az olajcégek érdekeibe ütközött, így felvásárolta a szabadalmat.) Sajnos mindennel így van. :( Annyi de annyi csodás találmány pattan ki az okos és segítő szándékú emberek fejéből, de a a másik oldal eltűnteti, felvásárolja. Tehát az emberi értékek felett a világban többnyire győz a pénz..... Szomorú.

Előzmény: Pötty63 (5491)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.04 0 0 5493

Te már próbáltad? Próbálta valaki ezt az oxigén terápiát?

Előzmény: pami58 (5490)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.04 0 0 5492

Kedves Eagle0514!

Milyen fajta a kutyus?

Ugyanis a nyakörv csak rövid szőrű kutyáknak használ (pl. vizsla, tacskó, stb...), de akkor se mindig. Kilitix egy egész jó minőségű, de a Panzi stb. bolhanyakörvek semmire nem jók (bolhára még talán). Ha hosszú szűrő a kutyus, akkor spot on cseppet kell neki adni. Abból se jó minden. A Fronltine pl csak bolhára jó, hiába írják a kullancsot. Fypryst nálunk bevált kullancsra és bolhára egyaránt, illetve most van egy új spot on, ExSpot ezt most próbáljuk ki. Ha nagyon imádják a kullancsok a kutyust, akkor van egy erősebb spot on, csak az megterhelőbb a kutya szervezetére is. Ultrahangos kullancs riasztót is próbáltuk már eben, de a kirándulás után 8 kullancsot szedtem le róla..... szóval az nekünk nem segített, ahogy a nyakörvek sem, de én akkor nem tudtam még, hogy hosszú szőrű kutya esetében a nyakörvből kijövő anyag nem oszlik úgy el.....

Előzmény: eagle0514 (5489)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!