Isiah THomas!
Sajna hozzánk már nem férsz be, de lenne egy kérdésem. Eddig még csak edző meccsen voltunk Debrecenben és akkor oda ültél ahová akartál.A kérdés rendes meccsen van-e vendég szektor és melyik palánk mögött.Azt mondják nagyon nagy az érdeklődés és remélem lesz jegy.
Olvasom a sportban, hogy jön a bünti a körmendi játékosoknak...Meg azt is, hogy a légiósok közül vagy Toroman, vagy Sola idegeskedhet a továbbiakat illetően...Én Solát biztos nem engedném el, bár még nem láttam játszani, de a mostani Claynél tuti jobb ! A büntetés a 2000es Sitku Ernős Olajbányászt juttatja eszembe, amikor a fizuelvonás bejelentése után Ernőcske rögtön dobott vagy 17 pontot a következő meccsünkön. Akkor ez a tendencia szigorúan egymeccsesre korlátozódott. :((( (jöttek szépen utána a 10, 12 pontos gémek 35 játszott perccel)
Edzőt váltott a Zalgiris Kaunas, Dávid Kornél klubcsapata.
Algirdas Brazys eddigi szereplése nem volt arányban a nyáron a csapatba ölt pénzzel, illetve a szponzori elvárásokkal. Mindössze egy siker az Euroligában, és a litván bajnokságban is vereség a Lietuvos Rytas-tól.
A Zalgiris új "hedkoacsa" a 42 éves Antanas Sireika, a litván válogatott szövetségi kapitánya lesz.
Brazys Dusan Ivkovic(Tau Vitoria) után a második menesztett edzö az Euroligában.
Höjjj!
Euroliga-nyúz:...nem sok babér"
-Németh Isti 3 percet kapott és pont nélkül végzett a nagynevű Barcelona ellen. 86-85-re kaptak ki a Bodiroga által vezérelt katalánoktól.
-Gulyás Robi és az ASVEL 83-77-re veszített a görög Olympiakos ellenében.Baggio 15 perc alatt 12 pontot és 3 lepattanót jegyzett.
-Dávid Kornél 16 pontja is kevés volt:Buducnost Zalgiris meccs hazai sikert hozott....
Hello!
Lenne egy kérdésem.A holnapi Debrecen-Olaj meccs melyik csarnokban lesz, az újban vagy a régiben, mert a Vadkakasok oldalán volt egy szavazás és abból nem derül ki.
Hi All!
Csak egy gyors tippre fussa időmből, ugyanis nekem a közelemben nincs most net:
Debrecen-Olaj H13
Alba-ASE V7
Szeged-Sopron H6
Kaposvár-Körmend H19
Kecskemét-ZTE V11
al.komp-paks -1 (két szimpatikus csapat, az ország két legintelligensebb, legszakértőbb, legsportszerűbb, leg.., leg... szurkolótábora, ebből nem sülhet ki más csak egy marha nagy DÖGUNALOM, amin egy elhibázott büntető fog dönteni
Szeged-Sopron +8 (nem lehet véletlen a NY-i végek agyonverése, a sor folytatódni fog)
hát nemtom. csak megerzes.
a kecskemetben allitolag fog jatszani a madison szombaton de nem biztos. kerdeztem öket de nem valaszoltak meg. majd holnap tippelek:-)