Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
ÚJ DISCOVERY VT-R 4-16X40 AO IR HMD SFP IR-MIL (piros és zöld színben megvilágítható HALF MIL-DOT szálkereszt), FMC (Fully Multi-coated) lencsebevonat, stb. Kiegészítők: flip-up első - fix hátsó lencsevédő, elem a szálkereszt megvilágításhoz. Ára: 26000 Ft+szállítás.
Tisztelt fórumtársak. Eledóvá vált egy Snipef céltávcső dobozában, puskán még nem volt. Árnyékoló toldattal. Világitó szálkerszt, piros, zöld, kék. Alacsony vagy magas szerelék külön opcióként kérhető. Ára 34000ft
Eladnám Crosman Marauder pisztolyom. 5.5 kaliber, rajta 3-9x40 Gamo céltávcső, MKH kártyával, könnyen fel-levehető válltámasszal, egyedi hangtompival. Ami a típusra jellemző, hogy a rövid csöve ellenére rendkívül pontos. Tuning szett jár hozzá. Megtekinthető, kipróbálható Kaposváron, átvehető előre egyeztetve akár Székesfehérváron vagy Budapesten is. Telefon: 06301737887 Ár: 220.000 Ft
Láthatod, Slavia 630-631-kapós, túlárazva viszik mint a cukrot. Nem vagyok nepper, két kezemen megtudom számolni hány légest vettem-eladtam itt, és nem zavar a Slavia ára, DE a többié sem. Igen olvasgatok (én is) és sokszor mosolygok az árakon...) (634-est nem ismerem, nem volt, nem is lesz)Ha már hobbiléges, LG-14 fényévekkel jobb a Slaviatol, alsókaros, fix cső, fényévekkel erőseb elsütőszerkezet, és van olyan pontos, saját tapasztalat.
Diana airking cal. 5.5mm eladó. Belövő állvány,tartalék tömítések,2 doboz jsb lövedék. Új rugó és tömítések. Használva keveset volt. Szerkezetileg ,esztétikailag kifogástalan,karcmentes. Távcső teljesen új,Gamo 3-9x50 IR W1PM,világítópontos. Ár :250000 FT Mail, publikus T: húsz492tizenhárom40
Kihasználatlanság miatt eladó Hãmerli 850-es 4.5 mm- es 8 lövetű forgó tolózáras rendszerű légfegyverem.
Szép állapotban van. Karc- és kopás mentes. A tömítések cserélve lettek. 88 g-os co patronnal vagy adapterrel 2 db 12 g-os co patronnal működik. A fegyverhez adok 1 db 88 g-os co patront.
Az ára 90 ezer forint.
Érdeklődni e- mail-ben vagy a 06-30-272-23-34- es telefonszámon.
Tiszteletem! Eladósorba került Amerikai (Springfieldi gyártás) S&W g79 CO2 légpisztolyom, 4,5mm-es kaliberben. Állítható teljesítményű. Korának megfelelő állapotban, kisebb használati kopásokkal. Működése egyezik a LOV 21-el, de ez teljesen fém, 2 zónás sütéssel.
Sajnos az előző tulajdonos két lyukat fúrt a pisztoly alsó részén a tokba. A tömítések cserélve lettek rajta, A gázt jól tartja. Az eredeti réz perselybe préselt szeleptömítés tönkrement és nem lehetett pótolni. Így a szelepszárra saját készítésű teflon szeleptényér került, menettel rögzítve. A képen látható állapotban, tokkal vonóval némi lövedékkel.
35000ft + posta
Érd: pyromaster.org@gmail.com A profilomnál elérhető a telefonszámom is.
Diana Mod.35 minőségi német erős, pontos nyílt irányzékos csőletörős légpuska a 70-es évekből kifogástalan műszaki állapotban korához képest kifejezetten megkímélt állapotban, szép rozsdamentes barnítással szép tusával eladó!! Ára 80.00 ft+ szállítás, ha nem személyes az átvétele. Kérésre nagy felbontású képeket tudok küldeni. érd: Tel: Voda 29099nulla1