Sziasztok!!! Belfera legyszi eddigi pontjaimat (Gyurma__) ezen a neven szamold tovabb. Remelem nem nagy gond , de elfelejtettem a jelszavamat es nem tudom melyik emil cimre kertem anno. Koszike
Ha már felmerült a dilattanizmus /baz,albamama ezt így kő' írni/ fogalma:
Kissé túl dramatizálták a helyzetet a kosarlabda.com-on is:
"Ismét kikapott az ASE
2002-12-03 - Ismét kikapott az Atomerõmû férfi kosárlabda csapata a Bajnokok Kupája Északi-fõcsoportjának D-csoportjában.
A Czigler, Fodor és Mészáros, azaz a három kulcsembere nélkül felálló paksiak az orosz Himki Moszkva otthonában szenvedtek 99-82-s vereséget, így továbbra is a csoport utolsó helyén állnak."
De akkor nálunk ki dobott 23 pontot?Talán igazoltunk egy másik Fodort?
Fodor,G.=Fodor Géza ?Vagy MIVANMIVAN!? :-)
Most néztem meg a Moszkva elleni stat-ot :(((
A második félidőt 23(!) ponttal veszítettük el :(
Ami érdekes az az,hogy nem játszott Czigler /remélem szombatra azért összedrótozzák/,valamint Zalán sem /ő m'ér' nem???/.Feribá is régen játszhatott ilyen gyengén csak 9-et vállalt /bár volt 6 asziszt,meg 5 pattanó/.Geri (23point) és Sitku (26point) formája a Kaposvár ellen is kell majd.
Ami igazából gáz az a következő:2-n dobtak 20 felett,de a többiek a 10-et sem érték el :(((
"...amennyiben a vezetés is rábólint (Fodor P. már megtette) januárban egy eddig csak kazettáról tesztelt litván bedobó érkezhet a csapatot megerősíteni (már amennyiben szükséges lesz), a neve valami Karnisovas...Asszem én már hallottam róla "
A nagy trió harmadik tagja Pakson a Nyitrai (Nyikus) vót. Ő csinálta azt meg h nem volt nevezve egy diákolimpiára túlkorossága miatt, de pályára lépett. Labdát lopott elindult ziccerbe, majd mikor odaért rájött nem dobhat kosarat, megvárta a többieket:)))
csácsumicsá, Majka az Isten, előbb csak sporttárst hüjjjítettem :-))))Kicsit vagyok vicces je:
Já hácsú tippovátty:
ASE-Kaposvár -3 A felhevült reaktor falát jól hűti a klíma
Marc-Alba +3 Toya nem totoyáz (bár Alba győzelmet várok)
Olaj-DVMSE +14 Nem adunk több gázolajat a dízelmozdonyokhoz (a sztárunk istenkirály napot fog majd ki)
ZTE-SOLE +5 olyan igazi nyögvenyelős, Rawlins most nem hibázik, de Muliccsal kevés lesz.
Ászok-Univer -5 Madison és McDaniel Univer termékekkel gyúr melyeket egy kis söröviccsel öblítenek majd le...:-)
DE a lényeg, hogy mi szénné alázzuk a dombeszt, mert mi vagyunk a legnagyobbak, múltkor is leigáztunk mindenkit...mikor is...jaaa, i.e. 91-ben, igen, asszem akkor...:-)))
En meg jatszani is lattam egyszer valami Bp bajnoksag oregfiuk meccsen. ugy szidta a szerencsetlen birokat mint a bokrot. Gyanitom, ha o kapta volna ugyanezt valamelyik jatekostol, akkor az pillanatokon belul repult volna a palyarol. Persze ellene nem mertek fujni meg egy technikait sem.
Berkiről inkább Mol Szolnok Funt kérdezzétek, biztos tudna egy-két szaftos sztorit mondani, ill. inkább maga Berki sporttárs felesége tudna bővebben mesélni a kosármérkőzés utáni ruhamosásról...:-))))))
Emlékeztek még az öreg Berkire?
Ő azt élvezte, ha jó nagy közönség előtt a hazai indulatokat korbácsolhatja. A körmendiek sok jót tudnának róla mesélni.