Sziasztok!
Belfera! Egyértelmü a dolog hogy melyik város. Egyébként ki az Ászok új irányítója, ha valaki tud róla valamit ossza meg velünk, légyszi. Láttátok hogy holnap a közszolgálati csenel nyomja az ASE-Kvárt?
No akkor a tippli is:
Falco-Debrecen +5
Atomerömű SE-Kvári Klíma-Vill -7
Marc-Körmend-Albacomp -9
MOL Szolnok-DVMSE +17
ZTE KK-Sole-Szedeák +9
Soproni Ászok-Univer KSE -6
Hétvégi buki :
Atomerőmű - Kaposvár H5 (A házigazda több kulcsembere kisebb-nagyobb sérülésekkel küzd,de lehet,hogy "csakazértis" megmutatják ?)
Körmend - Albacomp H4 (Nem is tagadom,ebben nyilván van egy kevés elfogultság is piros - fekete barátainkkal kapcsolatban,de ráférne már a körmendiekre!)
OLAJ - Dombóvár H15 (Remélhetőleg biztató játékkal és döci nélkül)
Falco - Debrecen H2 (A mezőnysor mindkét oldalon dörzsölt klasszisokból áll,talán szoros meccsen Heinle formája dönt a palánk alatt)
ZTE - Szeged H9 (Én sem számítok akadálytalanul sima meccsre)
Sopron - Kecskemét H7 (Az Ászok új irányítója jónak tűnik,Walke Karcsi pedig hozza amit fénykorában)
Ha valóban ott leszel Körmenden, akkor megkeresünk némóval. Biztos megismersz majd minket, hiszen némónál szekerce lesz, nálam pedig egy vödör kóla. :-)))
Ugye Te is jössz, Csabesz?
Bocai!
"Ugye Farkas Sanyi felesége tanít Sopronban ez korábban már elhangzott egynémely interjúban. És melyik csapat az ahol váltogatják a légiósokat és elég gyatrán megy a szekér? Még elköltöznie sem kellene."
Sopron vagy Körmend??
Artúr Doki!
"Vazzeg! a Pojbicsot kiemelte a mai Sport...
Nem akartam hinni a szememnek... "
Mivel Zalán nem játszott, muszáj volt őt kiemelni. :-))
Azért a 7 pont, 6 pattanó, 5 assziszt, 1 blokk (!) után szerintem megérdemelte Pojek a csupanagybetűt.
Végül az elmaradt tipp (Fish, véged lesz, mint a Tvinpíxnek!!):
Falco-Debrecen +8
Majd, meglátjuk! Természetesen a "fütyörészve" ez esetben azt jelenti, hogy könnyedén. Szerintem így lesz és azon sem lennék meglepődve, ha a hazai centerduó pont annyi pontot dobna, mint az ellen összes játékosa!
Bár elismerem, ez több mint túlzás!
Mivel elég régen jártam erre-(munkahelyet váltottam és ott sajna nincs net a gépen... balkán...)nincs idegem az eddigi hozzászólásokat elolvasnom de remélem nem változott az "arculat"!
Most is csak beugrottam és rohanok tovább de szombaton Pakson ott a helyem és remélem győzünk is mert Pakson hagyományt teremtenénk.
Továbbra is osszátok az észt és ha végre lehetőségem lesz rá akkor jövök és én is osztom mint eddig! :o)
Ja...megint sikerült a bokaszalagomat gallyra vágni úgyhogy a kosarazásnak is egy időre off.
Avasska, Te még élel??? :) Hétvégén gyere Dombóvárt verni, oszt majd kidumcsizzuk a nagy gondod bajod, már tettem egy-két lépést, és lehet, hogy nem is tűnik reménytelennek !! Akkor szombaton nem eltűnni !!
Sokáig jól tartotta magát a ... néhány könnyelmű mozdulat elég volt ahhoz, hogy a nagyszünetben 14 pontos szekszárdi előnyt mutasson az eredményjelző ... jól játszott a Gálos-csapat ... Olyannyira, hogy a hajrában már csak négy ponttal volt jobb az Atomerőmű ... a szoros hajrá elmaradt ...
siralmas.
A kettő-kettőt, ha valakik nagyon jól csinálják nem mindig könnyű kivédekezni.
Lásd a Stockton-Malone párost akik, tizenéve szopatnak ezzel az NBA-ben.
"ZTE - Szeged +18(a hazai centerek fütyörészve dobják a pontokat, akkor amikor akarják!) "
Mi az, hogy fütyörészve, meg amikor akarják? Nem világverő a csapat, de azért a centereket mindig tudtuk/tudjuk tartani. Van egy magas emberünk (Kecskés) meg mostmár egy nagy darab, ügyesebb gyerek is (Vilicinkas).
Fogadjunk, hogy nem fogják fütyörészve dobni a pontokat a centerek, ámde a különbség lehetséges!
Hello Doki
Én inkább a tavalyi évadján csodálkoztam, minden délvidéki szakember el volt ájulva tőle előzőleg. Mondjuk azt mondogatták, hogy nem teljesen 100-as, ezt legalább bizonyította. :-)))