Köszi, gondolkodtam a kiültetésen, valószínű jövőre lesz ebből valami. Abban bízom, hogy ez csak kb. 2-3 óra kemény fagy volt, már lassan 0 foknál is melegebb van.
Köszi, épp néztem, Érden belül is volt szórás bőven, -6 és -10 között szóródott, relatíve közeli állomások között is volt ingadozás. Csak a leanderek miatt aggódom kicsit, kint maradtak.
Tudod együgyű, ha jól megy egy cégnek, akkor magától is emeli a béreket, mert érdeke, hogy a munkavállalók jól érezzék magukat. De amit a kurmányod csinál az egészen más. Faluhelyen úgy mondják, hogy más f@szával veri a csalánt. Az infláció az egekben, az építőipar és más gazdasági ágak mélyponton. Erre a kurmány erővel megparancsolja a munkaadóknak, hogy emelje meg az alkalmazottak bérét. Amire persze sem támogatást, sem fedezetet nem biztosít. Egyszerűen előírja. Hogy miből teremti elő a munkaadó a béremelés fedezetét az persze már nem érdekli, de az agymosott szavazótábornak elő lehet adni, hogy mi bezzeg megemeltük a béreket. Emelték a fenét. Úgy áramlik ki nagyobb bértömeg (vásárlóerő), hogy nincs mögötte többlet-termelés.
Mondjuk az EU-nak is a büdös k. anyját, ha tényleg fizet ezeknek és hagyja, hogy palira vegye őket a kurtalábú, főleg a szuverenitás törvény után. Megérdemlik... :(
Tessék egészségesnek lenni! Majd a ragyás főrendőr parancsba adja, hogy csak azok betegedhetnek meg akiket arra utasít. Aki ennek ellenére beteg mer lenni az ballipsi LMBTQ hazaáruló és megérdemli a sorsát. Senki se gondolja, hogy azért fizeti a nem kevés TB járulékot, hogy azért színvonalas orvosi ellátást kapjon.
Tessenek elárulni, ezekben az árakban a szervizdíj benne van? Mert kezdem sajnálni szegény képviselőinket ha még azt is ki kell fizetniük. Bár lehet, hogy költségtérítésként ez is ingyé' jár nekik.
Minap kérdeztem: ez egy zártkörű valami? A múltkori link megtekintéséhez/elolvasásához google-accountot kért, most meg már meg se be se lehet lépni. A hozzászólás szerint viszont még lehet jelentkezni, de nem említtetett meg a hely sem az időpont a találkozóra és a vonat érkeztére vonatkozóan.
Ezek fontosak lennének szerintem, hogy komolyan lehessen venni az amúgy jónak kinéző kezdeményezést. (Jó, oké, google a barátunk, wiki a barátnénk, s lehet keresni, de nem mindenki ért hozzá, meg itt talán nem az lenne a cél.)
A Mikulásvonat személyzete nevében ezúton jelezzük, hogy sikeresen regisztrált, s szeretettel várjuk 2023. december 2-án az első nagy érdi Mikulásvonatozásra. A vonat nem vár, ezért kérjük, hogy mindenképp 15 perccel az indulás előtt érkezzenek ki az állomásra a zökkenőmentes felszállás érdekében. Kérjük, hogy a jelentkezés során megadott állomáson szálljanak fel, mert ott fog történni a regisztráció is.
Kérjük, hogy ezt az üzenetet mentse el, mert a felszálláskor ez jegyként funkcionál. Csak annyi főre tudjuk biztosítani a jegyet, amennyit a regisztrációban megjelöltek. A megállókban a „Dunaújvárosba” tartó vonatot kell figyelni.
Köszönjük türelmét! Várjuk szeretettel!
Jó utat kíván:
Kardosné Gyurkó Katalin, a Mikulásvonat személyzete, az Érted Családbarát Városért Egyesület és az érdi Fidesz csapata