Ne haragudjatok, hogy közbeszólok.Én Esztergomi vagyok.Tudna nekem valamelyikőtök segíteni?
A Sopron Plázában van egy kézimunkás üzlet. De nem tudom a nevét az üzletnek.Sem a telefonszámát ,sem az email címét nem tudom megszerezni.Ha tudja valaki kérem szóljon. Köszönöm
Szia !
Tudomásom szerint most is van az Óvóképzőben ilyesmi, én legalábbis tavaly ott láttam a "Valami Amerika" c. filmet, és utána beszélgetés is volt a szereplőkkel.
nem tudná Valamelyikőtök,hogy működik-e Sopronban jelenleg Filmklub??
Ugy rémlik,hogy régebben egyetemisták révén volt ilyesmi,és minden 7en egy délután az Óvónőképzőben voltak vetítések,és beszélgetések!
érdekelne!
A Rosengartent találod meg a legkönnyebben: a Plazaval szemben, az út másik oldalán. Szép nagy betűkkel ki van rá írva a neve. Nem tudom, mennyire vagy ismerős a városban, a Jégverem megtalálása már rizikós lehet.
Fizimiska! Látod, vendéglő-ügyileg nagyon egyezik az ízlésünk! :) A "Van kedved beszélgetni?" topicban most javasoltam ugyanezeket :))))) Abszolút rulezzzz mindegyik nálam!
Várkerületen ott a Bibliofil (Pannóniával szemben).
Bünker János Rajnárd közön is van egy Cédrus-könyvesbolt (Evangélkus Templom mellett).
Katolikus Könyvesbolt (Móricz Zsigmond utca)
Én 97-ben még odajártam, talán ismerem is. Szólj ha beugrik a neve! Ezek szerint 98-ban kellett érettségiznie, megnéztem az Évkönyvben az azévi tablókat, nem találtam szőke, szemüveges lányt.
Berzsenyi Dániel gimnáziumban vótak régen illyen versenyek tartva, de az még régebben volt.
Most Evangélikus Gimnázium-nak hívják, passz.
Próbáld itt, hátha vannak régi tablóképek:
http://www.bdeg.sopron.hu/
Hajrá! :-)))
Sziasztok. Most bukkantam ratok, hat eloszor is elmondanam, hogy eddig sajnos csak 2x voltam Sopronban, de imadom a varost, es amint tehetem meg elmegyek.
Es most bocs, kicsit OFF leszek, de lenne egy kerdesem. Hogy lehetne megtalalni valakit (egy lanyt), akirol annyit tudok, hogy 1997-ben juniusban 17 eves volt, szokes (szalmaszinu) haja van, szemuveget viselt akkoriban, es felugyelt valami fizika verseny gyakorlati probajan (Vermes Miklos emlekverseny). Arra mr nem emlexem, hogy hivtak a gimnaziumot, ahol megtartottak, mindenesetre az erzsebet utcaban voltunk elszallasolva, es onnan 3 percre volt(ahogy kilepunk az epuletbol jobbra, aztan a sarkon megint jobbra, es ot jobb oldalt, valahol a posta utan volt az iskola). Szoval erdekelne, hogy van a lany, hat szivesen fogadnek minden segitseget. Sajnos a lany neve itt van a nyelvemen, de nem akar kijonni, de ha eszembe jut megirom. Mindenesetre egy csendes lanyrol van szo...
Na ennyi az OFFübol, es ha valaki tud segiteni valamit (bar ennyibol azt hiszem keptelenseg meg egy ilyen kis varosban is..:(), kerem irja meg, es meg megprobalok irni valami infot...
ja, es BUEK...
az egyetemi klubban is szoktak regen bulikat csinalni. azt meg talan jobb is mint a hangar.
viszont ott nincs fix cucc. bar a hangaros cucc eleg szarul szol.
meg a szinhazat is meg lehet probalni ha ez tenyleg progfest es nem metal fesztival.