Keresés

Részletes keresés

szinkoci Creative Commons License 2002.05.03 0 0 0
14 éve működik a családi házunkban, még semmi probléma nem volt vele. Az építési költsége akkori árakon is nagyon kedvező volt, kb. 1/6-a volt a kazános gázfűtésnek. Kb 4 km hosszú vezetéket építettünk be a két szintre. A födém megfelelő szigetelésével hőtárolósra alakítottuk, így éjszakai tarifával működik. Tartalék kábeleket is fektettünk, de még soha nem kellett használnunk. A hidegburkolatunk mostanra viszont repedezik, mert anno nem flexibilis csemperagasztót használtunk. Fenntartási költség eddig nem volt, no persze a villanyszámla kissé magas. Megtapasztaltuk (2 éves mostani tapasztalat) a gázkazános-vizes padlófűtést is, de a kényelmi szempont és az alacsony beruházási költség miatt az elektromos a jobb.
zegron Creative Commons License 2002.05.02 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Hallottatok már elektromos padlófűtésről? Amikor nem nem víz kering a padló alatt, hanem fűtőszálak melegítenek.. Találtam infót a www.futokabel.hu oldalon, érdekes a dolog, de hát mint tudjuk, minden az anyegin múlik...
Szóval: van valakinek tapasztalata a tisztelt fórumosok közül az említett fűtési móddal kapcsolatban? Különös tekintettel a kiépítési és az üzemeltetési költségekre.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!