Keresés

Részletes keresés

lupus20 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 255

Ossur63, még egy dolog a 244-es hozzászólásodhoz.

Az angolomról csak annyit tudok mondani, hogy itthon van egy középfokú nyelvvizgám, ami nem jelent nagyjából semmit! De a világ más pontjain már megálltam a helyemet a tudásommal...(nem gondolom, hogy ezzel lenne baj)

A szakmai tudásomat meg nem itt és nem most kell bizonyítanom.

Viszont az, hogy melyik részét célzod meg egy ekkora országnak nagyon is lényeges lehet, mert Magyarországon se lenne mindegy, hogy kelet, vagy nyugat...

Újfennt köszönöm!

Tank

Előzmény: ossur63 (244)
lupus20 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 254

De igen. Mi is a heraholdingot találtuk meg.

De rögtön vissza is kérdeznék, miért? Van valami infód róluk?

Egyébként tavaly végzett.

Előzmény: zimra (249)
lupus20 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 253

Kedves Ossur63!

Azt hiszem én vagyok teljesen hülye, de meg kell kérjelek, hogy írd meg nekem, légyszíves, hogy mi volt az első kérdésemben az a böffentés szerü, ami Téged ennyire kiborított?

Mert ha átolvasod akkor kiderül, hogy nem CSAK az USA van terítéken. És ez nem egy hirtelen felindulás, hanem egy (valószínüleg) hasonló állapot, amiben Te is voltál valaha...mi most vagyunk az infó gyűjtés időszakában.

Neked kidolgozott terveid vannak, mi pont valami hasonlót szeretnénk megvalósítani, amihez kértünk infókat, segítséget, tanácsot és tippeket. NEM kidolgozott tervet!!

Az első reakcióm úgy tűnik valami technikai kis ördög következtében nem jelent meg az oldalon...talán jobb is.

Azt gondoltam, hogy itt találok olyanokat, akik tudnak és hajlandóak segíteni nekünk, de ha ebbe Te nem tartozol bele akkor ugord át az írásaimat! Másoktól valószínüleg hasznáhatobb infókat kapunk, mint tőled.(irónia nélkül)

Köszönöm!

Tank

Előzmény: ossur63 (250)
ossur63 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 251
au pair ügyben emailt küldtem
Előzmény: zimra (248)
ossur63 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 250
hello zimra,
ok, nem érzékenykedünk, de ilyen felhivások nem igazán gyakoriak.
Én már segitettem egy kedves pár magyar fiatalnak, kijutottak, dolgoztak és toleráltam a tájékozatlanságot -- de a lupus dolog kicsit sok.

Nem foglalkoztam a munkaközvetitövel, sem az egyetemi vagy oktatási dolgokkal, itt másrol van szó. Itt valaki gondolt egyet és kijönne az USA-ba, ahogy én is és már ezrek ezt etttük. Cinizmus nélkül irtam: ez most nem megy. Ennek a fajta beindulásnak semmi alapja mostanság, teljesen más idök vannak. Elsösorban a munkaengedély és a beindulás a kérdés. Nekem pontos kidolgozott tervem van, hogyan indulhat itt be valaki- függöen a képességeitöl, ambicioitol. És ezek eddig mind bejöttek.
Sorry ha rövid, tömör vagy kemlny voltam, de nem lehet az álmok világában ábrándozni, miközben ismerjük a realitásokat és a lehetöségeket.

Ismétlem, az általad emlitett alapokon IS (itt élünk, erröl arrol azért többet tudunk) szivesen segitünk és nagyon is azon vagyunk, hogy másnak is sikerüljön kijutni, álmaid valora váltani. De ahogy ragi is mondta, ehhez tudni kell ezt azt, és az illetönek IS informálodnia kell, hogy tudjon kérdezni. Manapság rengeteg informéácio áll rendelkezésre az álmodozoknak is ( több mint annakidején) az amerikai követség honlapja is egy a sok közül. Tehát nem lehet manapság igy elindulni, hogy gondoltunk egyet és Amerikába megyünk élni.

New York-al kapcsolatban egyéni az itélkezés. Aki már máshol is gyalogolt, az másként láthatja. Manhattan sziget egy privilégium, igen, mi is kibirtuk ott évekig, kitaláltuk, hogy hol szép és elviselhetö. De a Nápolyt látni és meghalni analog ez ide tulzás.
Előzmény: zimra (248)
zimra Creative Commons License 2008.08.16 0 0 249
Engem érdekelne, hogy melyik az a munkaerő közv.cég amit találtatok.Talán a heraholding?- Ugyanis ugyanazon a szakon és műv. területen ,és ugyan ott végeztem ahol a feleséged.Mi is keressük a lehetőségeket a vőlegényemmel.

Szóval, tény hogy k.b...ott nehéz az USA-ba menni, ha már nem rendelkezel hallgatói jogviszonnyal.
Több ismerősünk van kint és alapvetően 3 csoportba lehet őket sorolni, az ottani helyzetük fényében.
1.beházasodtak(amcsi férj vagy feleség) a házasságkötés időpontjától 1-2 év múlva automatice megkapják az állampolgárságot.
2.ott végezték a high school utolsó évét, majd elvégeztek ott egy fősulit vagy egyetemet és természetesen tanult szakmájukat űzik is ott, dolgoznak.
3.illegal aliens-ek vmilyen fizikai munkásként

persze ez nem azt jelenti, hogy nincs más mód, de tény hogy az USA nem befogadó ország.Szerintem jobban járnának az európai fiatalokkal akik örömmel mennének oda kevés pénzért is dolgozni(ottani viszonylatban kevés pénzért)de nekik nem kell az európai.Ha az európai képzett fiatalok nem tudnak oda menni(kivéve az infosok, kutatók és ápolók)nem baj,az illegal aliens-ek úgyis átszöknek a mexikói határon.

Ha megírnád melyik az a cég, hacsak nem az amit említettem jó volna.
Köszönöm előre is.
Előzmény: lupus20 (243)
zimra Creative Commons License 2008.08.16 0 0 248
Megértem hogy NEM BÍROD a tájékozatlanságot, és f...b...od az agyad ha efféléket érzékelsz másokon, DE gondolj bele annak a helyzetébe aki még soha nem járt az USA-ban, különösképp nem is foglalkozott vele, nincsenek közel s távol ismerősei akiktől bármiféle infot hallhat, esetleg nem használja a mass media nyújtotta lehetőségeket.
Írhatnád neki ezt is: Vigyázz, talán átverés!
Azért mert Te KÉPBEN VAGY(ami természetes ha Manhattanban éltél,s most is vhol az államokban élsz)nem kellene lekicsinylően, fölényesen, cinikusan, szinte rosszindulatúan reagálnod.
Az infoja pl.engem érdekel, mivel ugyan azzal a végzettséggel rendelkezem mint az Ő felesége, még csoporttársak is lehettünk ha u.azon évben végzett mint én.
Egyébként itthon valóban úgy jönnek le a hírek, hogy sokan teljes joggal képzelhetik azt , hogy nehezedik a helyzet amerikában(dollárárfolyam esés, ingatlanpiac összeomlás).
Manhattant illetően nem értek egyet.Én 3 hétig gyalogoltam ott (ez szó szerint értendő) napi 8-10-12 órát, csak az utolsó héten voltam hajlandó subway heti jegyet venni, egyszerűen azért mert érdekelt.Nagy élmény volt bejárni gyalog az egész szigetet.É-on felmentem a Cloisters-ig és még sorolhatnám miket néztünk meg, szinte mindent amit lehet.
Szóval eddigi életem talán legszebb 3 hetét töltöttem ott, és megértheted hogy egy európai fiatalnak valóban vágyálom lehet hogy oda eljusson.
"New York-ot meglátni és meghalni"-nem ismered?(persze nem feltétlenül ebben a sorrendben).
Végül merészelnék Tőled kérni valamit. cbsamerika.com -ez egy aupair közvetítő cég.Ha már ott élsz és van 1-2 szabad perced légyszíves csekkold le Nekem, hogy mennyire megbízható, ill.mennyire van jelen. Főként NYC-be közvtít lányokat.
Én itt nem tudok amerikai oldalakat nézni, ezért kérem hogy nézd meg.
Ha megteszed őszintén köszönöm!
Előzmény: ossur63 (244)
ossur63 Creative Commons License 2008.08.16 0 0 247
igen, Kentucky szép dombos vidék, egy a többi szép 50 államból. Minden állam ezt mondja, ök az egyik leggazdagabbak. Aztán mindegyik gazdag. Talán Lousianna van kicsit elmaradva, de a gazdagság elég relativ. Én azt hallottam, hogy a közép nyugat államokban nem nagyon fogadják be az idegeneket. Aki már nem beszéli a tájszolást annak sem fényes a jövöje. Egy magyar lovász Kentucky-ban elég vadul hangzik. És oda egy hortobágyi referenc sem elég.
Előzmény: Törölt nick (245)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.15 0 0 245
Ha voltál lovász, nézz körül mit találsz Kentucky-ban. A vlág legjobb versenylovait tartják ott, arab sejkek és az angol királynő is fenntart ott istállókat. Egy leinformálható lovász ott nagyon jól kereshet. Tanitók is kellenek, bár őket nemigen fizetik. Kentucky "horse county" része az egyik leggazdagabb hely az USAban. Csodaszép dombvidék.
Előzmény: lupus20 (243)
ossur63 Creative Commons License 2008.08.15 0 0 244
hol olvastad hogy az élet Amerikában milyen rossz és egyre rosszabb??????
Ezzel együtt alapvetö problémák vannak -- VELED
1. felhivás szerüen inditottál, ............ hej gyerekek, ide fingottam, szaladjatok szivni......... ( bár a végén megköszönted)
2. nem érted meg, hogy az USA-ba utazni vizum kell, és ha szerencsés esetben meg is kapjátok, azzal dolgozni nem lehet.
3. nincs szakmás, és az angol tudásrol emlitést sem teszel.
4. szerinted egy mongol általános iskolai tanitonö dolgozhat egy magyar iskolában?? az also tagozatban??

azért mindennek van határa, mi a csudát képzelsz???
Előzmény: lupus20 (243)
lupus20 Creative Commons License 2008.08.15 0 0 243

Én általánosságokra akartam rákérdezni, mivel a hírekben folyamatosan az jön, hogy az USA-ban az élet milyen rossz és egyre rosszabb...és mindenki csak panaszkodik és megélhetési gondokkal küzd. És a havi keresetük nem elegendő úgy, mint egy pár évvel ezelőtt. STB

De valószínűleg nem voltam teljesen egyértelmű.

 

A párom tanító, általános iskolában 1.-4. osztályig(ember és társadalom szakkal 5.-6. osztályban).((Ezen a főiskolán, ahol a nejem végzett (ELTE TÓFK) dolgozott anyám is. És pont Ő írta a külföldi cégeknek/iskoláknak az igazolásokat, hogy az adott személy valóban elvégezte ezt a szakot. Ezért tudom/tudjuk, hogy az USA-ban nagyon kedvelik és elismerik ezt a tanítói végzettséget.)) Egy különbözeti vizsgát kell tennie, amit egy pár hónapos felkészítés előz meg.

Egy munkaerő közvetítő céget találtuk, amely Florida államba visz ki egészségügyiseket és pedagógusokat is. Ezért lettem volna kíváncsi arra, hogy az ország mely területein lehet jobb a megélhetés. Gondolom ott is vannak "erősebb" vidékek. (Mert nem csak a Florida államba lehet menni velük, csak most odakeresnek embert.)

 

Hogy én mihez értek? Szinte bármihez.

Az idegenforgalomban és a vendéglátásban is dolgoztam 4-5 évet, rendezvényeket szerveztem, bonyolítottam le, de voltam lovász 7 évig, sofőrködtem, lapostetőt szigeteltem, autót- motort szereltem stb.

Ezeket különböző átfedésekkel.

 

Mégegyszer bocs, ha nem vagyok valamiben érthető!

De köszönöm az infókat!

Tank

flexo Creative Commons License 2008.08.15 0 0 242
Helló!! Minden álmom kimenni Amerikába, és ott dolgozni! Csak az a baj,hogy nagyon bonyolult. Nem fog eltűnni a vízum?
ossur63 Creative Commons License 2008.08.15 0 0 241
ez az egész teljesen irreális.
honnan veszed, van lehetöség Amerikában dolgozni, és a tetejében pedagogusként?? Ha még a munkaengedélyek és valamilyen megélhetési körülmény is adott lenne--talán, de a külföldi pedagogusnak éveket kell tanulni, hogy különbözeti vizsgára mehessen, ott eredményt érjen el és.............
ahogy dénes is jol mondta, ha esetleg a szakot ismernénk, pld. torna vagy énektanár----de ez az egész annyira valoszinütlen, mintha valaki Svajcba készülne oragyárat nyitni.
Előzmény: lupus20 (238)
ossur63 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 239
New Yorkot nem a balkáni városokhoz hasonlitjuk, hanem az amerikaiakhoz.
Itt nem egyedi esetekröl vagy körzetekröl van szó.
New Yorkban nem voltam, hanem (sajnos) ott éltem éveket. Nos aki csak ugy odaszsald egy hétre, annak nincs ideje látni-átélni a borzalmakat, azt az elmaradottságot, ami a fejlett amerikai városokhoz képest ott van.

Europai szemmel csak kiragadtam a metrot. És az nem egy megállo, hanem az egész--kivéve a central parki vagy pennstate centrumokat.

Ha csak Manhattan-t nézed még vannak kivételek, de hát New York nem csak a Manhattan-t jelenti. Persze a Manhattan szivében vannak cigánytanyáknál rosszabb és elmaradottab helyek, amivel a kutya sem törödik.
Előzmény: Törölt nick (237)
lupus20 Creative Commons License 2008.08.14 0 0 238

Hi All!

 

Mindenki véleménye (pro-kontra) és akár segítsége érdekel!!

Nem munkát, vagy pénzt kérek "csak" tanácsot.

Friss házasként a párommal eljutottunk arra a szintre, hogy 25 év elég volt Magyarországból és itt az ideje exportálni magunkat. A tervek között több Úniós ország mellett szerepel az USA is.

Ami legjobban érdekelne (és lehetőleg, akik élnek/éltek az Államokban) az a megélhetés. Itthon a közszférában dolgozunk, akinek ez nem mond túl sokat, ez kb 80- 85e/hó/fő. Nem nehéz kiszámolni, hogy ez nagyjából az éhenhaláshoz elég...pedig nincsenek se nagy igényeink, se hitelünk, még házunk sincs.

A párom pedagógus(tanító) és szeretne a szakmájában dolgozni akár az USÁban is.

Nekem mindegy! Csak éljünk meg a fizunkból.

Olyanok is érdekelnek, ha valakinek van infója, hogy milyen esélyek vannak pl a pedagógus állások betöltésére, mert találtam szép számmal a neten.

Aztán meg, hogy mekyik részét próbáljuk meg? Nekem az észak- keleti régió tűnik a legjobbnak, Boston (és környéke) pl. De ez java részt az itthoni hírek/hallomások alapján és nem személyes tapasztalatokra alapozva. Azt gondolom a legjobb és leghasználhatóbb infót mindig a helyszínen élők tudják adni egy országról. Aki kívülről szemléli, vagy már elhagyta(jelen esetben az országot is) általában nem tud tökéletesen objektív maradni a problémákkal.

Mindenkinek előre is köszönöm a segítségét!!

Megpróbáljuk a legjbat kihozni a helyzetünkből.

 

u.i.: ha állás lehetőségre, vagy meghívólevélre bármi infót, lehetőséget tud valaki természetesen szívesen vesszük a segítséget

 

És újra köszi előre is!

Tank

 

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.14 0 0 237

Mikor jártál utóljára NYban? És melyik részén?

Mo-i látogatásom során kimentem Óbudára, ahol nagyszüleim laktak régebben. Gyönyörü hely volt. Most elsétáltunk egy-két utcát arrafelé, és cigánysorra keveredtünk. Nincs az az istálló Amerikában, ami mocskosabb lehet.

Előzmény: ossur63 (236)
ossur63 Creative Commons License 2008.08.13 0 0 236
mi sem bizonyitja ezt jobban, mint az hogy 10 milllioan élnek ott is. Az álmok a szinvonal értékméröi. Gyerekkoromban vajaskenyérröl álmodoztam, és vártam a vasárnapot amikor kakao lesz a reggeli. New York egy jelenség, egy látvány, de talán olyan, mint egy rossz nö jol felöltozve. Mondjuk vannak elismert emberi normák, amikre már nem érvényes a papné példa. Ha pld. bemész egy házba ahol rendetlenség van, a háziasszony nem mondhatja: mi ezt szeretjük, kinek a pap-kinek a papné.

New York az USA városok szégyene. Szerte az országban igyekeznek rendben tartani, kellemes környezetet biztositani miközben New Yorkban disznoól van.

Voltál e már a moszkvai metrón?? Az sem most épült, de............. És ha vannak milliárdok minden baromságra, miért nem épitenek pár uj hidat pld..........?


Előzmény: Ramon Salazar (235)
Ramon Salazar Creative Commons License 2008.08.13 0 0 235
Egyebkent hidd el, nagyon sokan vannak, akiknek almai netovabbja New York. Dehat kinek a pap, kinek a papne :)
Előzmény: ossur63 (233)
Ramon Salazar Creative Commons License 2008.08.13 0 0 234
Biztos nem volt ra szukseg, mert minden nonek szep feszes mellei vannak, oda kell menni :)
Előzmény: Törölt nick (232)
ossur63 Creative Commons License 2008.08.12 0 0 233
nem nekem van problémám, az a probléma, hogy New Yorkba vágyik valaki.
Amugy láthatoan az egész egy félreértés.
Előzmény: Ramon Salazar (230)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.12 0 0 232
Jordaniaban a 60-as evek vegen meg nem ismertek a melltartot. Komoly.
Előzmény: Törölt nick (223)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.12 0 0 231
Ugyanez az iszonyatos zaj es orokos renovalas fogad South Beach-en is.
Előzmény: Törölt nick (228)
Ramon Salazar Creative Commons License 2008.08.12 0 0 230
Tudatosan kell utazni, megszallni, etkezni es vasarolni, ez a titka. Az atlag nem igy tesz, ezert mukodik a fogyasztoi tarsadalom, nincs is ezzel semmi baj.

En mindennek utananezek az interneten meg joval az ut elott. Nagyon szeretem turistakent az Egyesult Allamokat, de nem lenne penzem ra, ha nem en szerveznek meg mindent. Lehet, hogy felreertetted, en inkabb amellett ervelek, hogy ha az ember utananez es tudatosan kolt, akkor nem kell, hogy sok legyen peldaul New York vagy Las Vegas.

Amugy meg irigylem a problemaidat, hiszen Magyarorszag dragabb is es a fizetesek is alacsonyabbak. OK, most a Dollar eleg gyenge, de altalanossagban igy van.
Előzmény: ossur63 (229)
ossur63 Creative Commons License 2008.08.12 0 0 229
ezekkel kapcsolatban van néhány probléma:
mi itt élünk Amerikában és sem itt, sem Mo.-on nem szállunk meg csillagos stb.. hotelekben.
Ennek ellenére elég jol ismerjük az árakat itt is--ott is.
New Yorkba vágyni és ott még enni is---ez már egy kicsit sok.

Hol lehet olcson enni New Yorkban: a magyar étteremben ( ha még nyitva van, mert hol ilyen hol olyan néven szerepel. ) a 2. Ave-n a magyar (aki szerb) hentes körül a 82. utca felé van. Erre mifelénk is román-délvidéki a magyar hentes. Egyedül magyar--nem él meg belöle.

A röhej, hogy itt olcsobb a téli szalámi, mint Mo.-on, de ahhoz különösen nagy patriotának kell lenni, hogy valaki 2í dollár fölöt fizessen egy rud szalámiért. A hasonlo olasz, francia stb.. hard szalámik 4 dollár alatt van poundja..........
Előzmény: Ramon Salazar (227)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.11 0 0 228

Na de ott nem adjak a Cirque se Soleil-t, te.

Asszem tenyleg oregszem :) de az (is) a jo benne, hogy pontosan tudom, mit szeretnek es hol es hogyan erzem jol magam.

A strip nekem idegesito, csupa poros epitkezes es a 20 percen belul a szobadban a lanyok hirdetesosztogatas 3 meterenkent. A szallodak dragak, zajosak, bosszant a dragasag is meg elszomorit a mosolytalanul jatekgepezo tomeg. Baratokkal a szalloda medenceben, gym-ben delelott, estenkent finom etterem es valami show, kozben szunyoka delutan, nekem a tokeletes Las Vegas :)

Erdekesseg: a helyi lakosok olcsobban kapjak a szinhazjegyeket. Szoval, ha arra jartok, es van ottani ismeros, nagyon megeri veluk megvetetni, sokkal olcsobb igy.

Előzmény: Törölt nick (226)
Ramon Salazar Creative Commons License 2008.08.09 0 0 227

Magyarorszagon egy harom csillagos szallodaban tobbe kerul egy ejszaka fejenkent, mint az emlitett szallodakba, ugyhogy nem lenne tul nagypalyas dolog, ha mutogatnam a szamlakat.

 

Meg manapsag is nagyon sokan azt hiszik, hogy hu de draga dolog az USA-ba menni, csak a milliomosok tehetik meg. Ez egyaltalan nem igy van, csak magadnak kell megszervezni mindent es tudni kell hol foglald a repulot, szallast es egyebeket.

 

De ha szivni szeretsz, menj be egy utazasi irodaba es majd jol lehuznak.

Előzmény: ossur63 (222)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.08 0 0 224
Illetve J W Marriott.
Előzmény: Törölt nick (223)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.08 0 0 223

$25 a Village, es igy mar ertem, hogy olcsonak talalod az arakat, hogy europaiakkal hasonlitjuk, es egyet is ertek. De regen Las Vegas a kaszinok bevetelebol sokkal olcsobb kajat es szallast nyujtott, akkor tenyleg az amerikai kozeposztaly mulatott ott, most meg meglepoen? nem meglepoen? sok a kulfoldi. Mindenhol orosz szot hallani, es sok az arab is. Lattunk egy nagyon jo jelenetet, annyira sajnalom, hogy nem nalam volt a fenykepezogep... a baratnommel window-shoppingoltunk es az egyik fehernemuboltbol jott ki egy csapat lepelbe/fejkendobe oltozott arab lany, mindegyiknek hatalmas "JUICY" feliratu papirszatyor.:) Es az osszes bolt kulfoldiekkel van tele, nagy a valtozas  legutobbi ottjartamhoz kepest.

A strip szerintem draga, akarhogyan is, meg europai penztarcaval is, ha arra jarsz, erdekes este lehet elmenni valamelyik suburb-be es ott enni, sot ott lakni is akar. _szerintem_ (es en tudom, hogy oregszem es masok kezdenek lenni az igenyeim) a Marriott Courtyard jobb hely, mint a strip, jo messze van onnan. Beke es nyugalom, nem molesztalnak a mexikoiak a szexhirdetesekkel, gyonyoru uszoda, park. (mielott en is megkapom, hogy draga helyekre jarok, a ferjem munkaugyben mindig a Marriottban lakik es gyujti a pontokat, aztan ott lakjuk le, ahol akarjuk) es szuper ettermek a kornyeken.

http://las-vegas-hotels.tripadvisor.com/Hotel_Review-g45963-d124741-Reviews-JW_Marriott_Las_Vegas_Resort_Spa_Golf-Las_Vegas_Nevada.html

Előzmény: Ramon Salazar (221)
ossur63 Creative Commons License 2008.08.08 0 0 222
ez igen, te aztán vagy valaki, nem gatyázol, fényképet nem küldesz ? Remélem a számlákat is elrakod-- mutogatni.

Előzmény: Ramon Salazar (221)
Ramon Salazar Creative Commons License 2008.08.08 0 0 221
Enni a legjobb szerintem a Paris hotel La Village bufeje, ami olcsobb is, mint pl. a Bellagio bufeje. A reggeli asszem 13$, az ebed 20$, de nem vagyok egeszen biztos benne. Az viszont biztos, hogy semmikeppen sem 30 vagy afolotti.

A Bellagio-ban van egy nagyon jo hamburgeres, jo nagy adag kaposztasalataval, nagyon finom. A Prime-ban egyszer ettem, mert ki akartam probalni milyen egy ilyen vilaghiru helyen vilaghiru szakacs foztjet enni. Oriasi elmeny volt, de azert soha tobbet az eletben nem fogok ennyit kiadni etteremre :)

Termeszetesen szoktam meg enni a Fatburger-ben a stripen, illetve hasonlo helyeken.

Lakni eddig laktam a Bellagio-ban, az MGM-ben, a Caesar's Palace-ben, az Imperial Palace-ben es a Wynn-ben. A legszebb kilatas a Bellagio Fountain View szobajabol van, viszont minosegben magasan a Wynn a legjobb.

Az arak amerikai szinten magasak, hasonlitsd ossze oket hasonlo minosegu europai hotelekkel, eg es fold a kulonbseg. Radasul mig az europai hotelekben nagyreszt /fo alapjan van az arazas, az amerikaiakban /szoba alapjan, ami maris elosztja a koltsegeket.

Mar alig varom, hogy lehetosegem legyen ujra visszamenni, imadom :)
Előzmény: Törölt nick (213)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!