Kosárlabdában ezt is értelmesebben megoldották: ha kiütöd a gyűrűből a labdát, az érvényes pont, nem pedig a bizonytalan büntető. Még egy szabály, amit át lehetne venni más sportágból.
azért nem mind1, hogy milyen körülmények között kezezett, megbüntették-e érte? henry kezezett, de még utólag sem büntették meg(bár az élet igazságot szolgáltatott) suarezt kiállították, a mukinak csak annyi dolga lett volna, h belőjjön egy 11est
"A legszebb példa a Heinze fejese, amit Maradona megfigyelésére építettek, azaz nagyon is jól tudja az ellenfelet elemezni Maradno."
1. szabálytalan volt, mint mondták már ma is. 2. Tuti Maradona volt, és nem az edzői stáb valamelyik tagja? 3. Maradona soha sem az eszéről volt híres, ami volt neki azt is "kitisztította" a drogokkal.
szerintem is, sot nekem inkabb csak ez tunt fel, h az uruguayiak milyen önzők.
én ghánának drukkoltam, de miután nem bírták belőni a 120. percben a 11-st, majd az egyikük olyan flegma egyet lépek a 11-s előtt szarul kihagyta, azt mondtam teljesen jol volt ez igy. buták még a ghánaiak ehhez, a panenkas uru 11-s megegy igazi fricska volt :)
Eccerű, mint a faék. Két böngészőoldal volt megnyitva. Az egyikben már megírtam a kerek 10000-es hozzászólást. A másikban pedig nyomogattam az F5-öt, hogy hol tartasz.
Ezt úgy tudod kivédeni, hogy jóval a kerek szám előtt megállsz. Te is előre megírod a kerek hozzászólást, és még annyit, amennyi a kerekig hátravan. Ezután sorban megnyomogatod a mehet gombokat.
Egyébként köszi a jó beadást, csak a fejem kellett beletenni.
"A legszebb példa a Heinze fejese, amit Maradona megfigyelésére építettek, azaz nagyon is jól tudja az ellenfelet elemezni Maradno."
Elég komoly elemzést jelent, hogy a védekező nigériait a földre nyomják, hogy a berobbanó Heinze üresen fejelhessen. Abszolút szabálytalan gól volt, elég sokan elmondták már.
Igen, ez nekem is feltünt hogy az index állandóan a Maradona kezezésén pörög és már nagyon idegesít, mert az Argentínoknak szorítok, nekem nagyon szimpatikus Maradona, lehet, hogy nagyképünek tűnik, de inkább csak próbál önbizalmat önteni a csapatába. A legszebb példa a Heinze fejese, amit Maradona megfigyelésére építettek, azaz nagyon is jól tudja az ellenfelet elemezni Maradno. Nem tudom ki ez a kontár cikkíró aki nem bír túllépni a kezezésen, de leállhatna már. A legalja az a cikk volt, amikor Maradona arra figyelmeztetett, hogy a bírók nem védik Messit, ami teljesen igaz, mert amint labdához jutott valaki lerúgta. Erre azon okoskodtak, hogy Maradona legsportszerütlenebb játékos és ő ezek szerint nem mondhatja ki azt, ha mások nem sportszerüek. Na húzzon el valahova az ilyen "újságíró" aki inkább egy kontár. Most is a Suarez kezezésénél elővették a Maradonát csak az nem tűnt fel az idiótának, hogy a két esetnek köze nincs egymáshoz még csak nem is hasonlít. Jó lenne már ha leszállnának Maradona kezezéséről és végre értelmes cikkeket írnának az Argentínokról, aminek más mondanivalója is van, minthogy Maradona kezezett 24 évvel ezelőtt. Szerintem meg egy baromság egy játékost egy kezezése alapján megítélni. Ilyent csak a nagyon ostobák tesznek.
Amúgy a 9999 meg a 10001 is sokkal szabályosabb számok, mint maga a "kövér" 10.000-es. Mint ahogy a kapufát is sokkal nehezebb eltalálni, mint bele a nagy lukba. ("Fájó", hogy mégsem ezt értékeljük ;-))