Szerintem a Halm-Sterbenz viszony jó. Nekem inkább a Góbi-Sterbenz viszony nem tetszett a Kaposvár elleni meccsen. Előttem zajlottak az események, így tisztán hallottam, hogy a Góbi miket moondott maga elé 1-2 lecserélése után. Mikor aztán beállt és volt egy nagyon szép pontja az Ivkovics mellett, akkor úgy nézett az edzőre, hogy abba nem volt köszönet. Majd 1 hiba és jött is a csere... Ekkor próbálta nyugtatni a Sterbenz, de nem igazán sikerült neki.
A BZ-Góbi cserélgetést nehezen viseli a 2 játékos. De ez csak vélemény, lehet hogy tévedek.
Egyetértek azzal, hogy idény közepén a téli szünet után és az első helyen állva nem szabad edzőcseréről beszélni. DE az edző hibáiról kell beszélni...
Azt sem tartom igazán szükségesnek, hogy a Hart-ot elküldjék a vezetők. Szerintem védekezésben nagyon jó, ráadásul igazi csapatember. Talán kevesebb pontot dob mint kellene, na de nem pont az volt a cél, hogy dobógépek helyett inkább csapatembereket igazoljunk??? Most meg az a baj, hogy nem dobógép???
A kapkodás szerintem nem vezet sehova.
A játékát tekintve azt is megérteném, sőt szerintem mindenki megértené. Sajnálnám picit, mert nagyon szimpatikus a srác, de hát nem azért szerződött hozzánk, hogy kedves legyen...
De ilyenkor találhatunk még normális játékost??? Csak nehogy mekmehenekkel, parkerekkel, meg hasonló, máshonnan kiszuperált pléjerekkel próbálkozzunk!
Jó volt a cikk :)) az Olaj-Falcóról, de a végén Anzulovics direkt dobta a palánkra (miután Vaisvilla szólt neki) a büntetőt, hogy ne tudja a labdát a Falcó a fél pályáig bedobni.
Szia Sporttárs!
Örülök és remélem, ha tényleg úgy van minden, ahogy írod. Most aztán végképp nem hiányozna még egy csapaton belüli konfliktus is nekünk, az biztos. Van elég baj így is...
Új igazolásról én is hallottam, bizonyára szükség is van rá. Kérdés, hogy ilyenkor már kit tudunk igazolni és mire lesz jó. Nem tudom, hogy Mike lelkivilága hogyan fog reagálni egy negyedik légiósra, de nem hiszem, hogy úgy, ahogy annak idején az éppen azért imádott Nate.
Üdv!
Ha már annyit írtatok az edzőnk kapcsánk nekem is lenne egy mániám:
Hogy lehet olyat csinálni, hogy egy játékost kb. 2 hiba után azonnal le kell ültetni?
Két esetben lehetséges, de egyik se jó:
1. Az edző nem bízik magában: a francba, nem jól állítottam fel a csapatot, nem a jó embereket tettem be nem jókor, nem jó helyre, gyorsan cserélek, mert a másik lesz a jó.
2. Az edző nem bízik a játékosaiban: a francba, csinálhatok én akármit, ez akkor is kihagyja a ziccert, a hármast, eladja a labdát, gyorsan cserélek, a másik biztos jobb lesz.
Namármost:
1. esetben baj van az edzővel, mert nem tudja eldönteni, mit csináljon, melyik ember is lesz a jó, akinek BIZALMAT lehet adni
2. esetben baj van az edzővel, mert nem tudja eldönteni, mit csináljon, melyik ember is lesz a jó, akinek BIZALMAT lehet adni
BIZALOM nélkül nem megy. És hogy akkor konkretizáljam: ha Shannont 2 (betűkkel: kettő) hiba után leültették volna anno, akkor most nem lenne háromszoros bajnokcsapatunk, sőt egyszeres se. És most lehet persze erre azt mondani, hogy a mostaniak nem ugyanazok, nem ugyanolyan jók, erre azt mondom: DE. Az azóta eltelt kb. 5 évben a magyar kosárlabda színvonala előre lépett, és nem vissza -> a maiak is legalább olyan jók - > a maiaknak is BIZALMAT kéne adni.
Röviden: ha nem hibázhatok, többet fogok hibázni. Ez alól csak nagyon kevesek kivételek. Ők egy adott valami (sport, tudomány, stb.) legnagyobbjai. Ha ez a valami a kosárlabda, akkor ők játszanak az NBA-ben. Ez viszont:
Ria! Ria! Hungária!
Nem ártana figyelembe venni. Jók akarjunk lenni, ne tökéletesek. Az előbbi még sikerülhet is, az utóbbira minimális az esély!
Ha edzőnk is olvassa (jó lenne), kérem, ne vegye kioktatásnak, a kosárlabdához nem értek, csak szeretem. És ez nem is (csak) a kosárlabdáról szólt. Ja, és más se vegye kioktatásnak.
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike
Sarkat!
Ne haragudj,de a cikk elolvasása után az alábbi beírásod már-már az Einstein - féle relativitáselméletet juttatta eszembe ; minden viszonylagos,kérdés,hogy honnan nézzük és mit akarunk látni...
Tudnám még folytatni is,de nem szeretném újra a régi sérelmeinket felszínre hozni.
Kezdem vépgre megtalálni a helyemet (úgy a 20. körül) a tippversenyben,így itt az ideje tenni valamit :
Kaposvár - Szeged H18 (Ivkovics megeszi vacsorára a Skorpiót,a végén már egy kis lazítás is belefér)
Falco - ZTE H3 (A szombathelyiek könnyen kifarolhatnak a 8ra esélyesek közül ha most sem nyernek)
OLAJ - Soproni Ászok H15 (Remélem már nem kell attól tartani,hogy Sopront egy "második Dombóvárrá" változtatjuk - még domborzatilag sem lenne szép...)
Körmend - Dombóvár H15 (Végre otthonában is lendületben a házigazda)
Albacomp - Univer Kecskemét H10 (Akár szorosabbá is tehetik)
Atomerőmű SE - Debrecen V1 (Zalán kontra Marci nagyon érdekes lesz,Sitku (nem)szerepeltetésén is sok múlhat)
Úgy látszik szoros meccseket nem tudunk nyerni idén, azé remélem 8-ba leszünk, mert kezd necces lenni. Örülök, hogy a Körmend nyert, szúrkolok a Zsebének.
Szokásos, majdnem teltházas közönség előtt kezdödött a rangadó.
A hazai közönség örjöngve fogadta Patrick Lee-t, aki viszonozta a hazaiak vendégszeretetét.(kiintett a szurkoóoknak)
10mp alatt Lee 3-szor szerezte meg a labdát majd 3p már 0-9 az eredmény.
Természetesen időt kérünk. A hazai szurkolótábor “Ébresztő” rigmussal probálta kis csapatunkkat jobb teljesitményre bírni. Ez sikeresnek bizonyult, jöttek a pontok Dragan, Emír, Mészáros és Spivey kosaraival 6,38p már 15-15 debreceni időkérés. A negyedet 22-27 zárjuk.
Másodi negyedet hoztuk bár a lefujás elötti utolsó kosár (drága Marci barátunk félpályáról bebaszta a labdát) nem hiányzott. Kiemelném Vavra Bandi játékát ebben a nyegyedben 8pontot dobott.47-49.
A második félidőt Emir szabálytalanságával folytattuk. Green 2 büntetőt értékesít.
Ezt a negyedet is hozzuk. 23,38p 54-58, 25p Mészáros triplájával átvesszük a vezetést 59-58. Alig egy perc múlva Emír újabb triplát dob ( talán ez volt a mérközés legszebb pillanata ) de befújnak egy támadót is. A kakasok elvesztik a labdát újra támadunk és újabb Emír féle tripla 65-60. Faultolunk és Lee értékesíti a büntetöket.36p Green hatalmasat zsákol újra egál 66-66. A negyedet 72-70 zárjuk.
Utolsó negyedet Ricsi, Spivey és Dragan valamint Gémes dupláival kezdödik 33p 78-72. Majd 20 mp alatt 3 faultot sikerül összegyüjtenünk. Sajnos elvesztjük lendületünket és amig mi 2 pontot az ellenfél 11 szerez. Ezalatt a 2 perc alatt vesztettük el a mérközést. 37.50p 83-83. A végső hajrában a Debrecen jobban védekezett és megnyerte a mérközést.88-94 ende...
Le a kalappal a fiúk előtt nagyon szépen játszottak.
Hajrá Vasút.