Keresés

Részletes keresés

1Tibor89 Creative Commons License 2018.05.30 0 0 206

Üdv mindenkinek!

 

Úgy látom szép kis érvelések alakult itt ki a fórumon és nekem nagyon úgy tűnik, hogy az állás döntetlen. Egy társkereső oldalt nem az határoz, meg hogy fizetős-e vagy sem!

 

Katalinka véleményét osztom, Tessék minél több oldalra regisztrálni és mindenki a saját maga tapasztalati/kára alapján döntsön.

 

Engem hidegen hagy melyik cég mennyi pénzt költ el az üzemeltetésre, és mennyit tesznek zsebre ebből és a csókosoknak. A Facebooknak van bőven bevétele és mégis pont ott robbant ki az adatvédelmi botrány nem is olyan rég. A sok pénz, és egy vállalat mérete nem ad garanciát semmire... max. a bürokratikus működésre és az átláthatatlan folyamatokra. Személy szerint dolgoztam 20-30 fős csoportokban, de szinte az egész napom csak megbeszélésekből, megbeszélésekből és a szerencsétlenkedésből állt. Jelenleg egy 2-3 fős cégnél vagyok, és sokkal hatékonyabb a munka és amit létrehozok, az érték is. Hogy mivel foglalkozom az most mindegy, ez más szakmáknál is igaz.

 

Summa summ . én azt az oldalt fogom kiválasztani ami a legjobban illik a saját elképzeléseimhez és persze a legjobb ár/érték aránnyal rendelkezik. Ezt javaslom mindenkinek.

 

Szóval minden társkereső cégnek az üzenem, győzzön a jobbik!!! Aki a legjobb és legigényesebb szolgáltatást nyújtja a legjobb áron... Ez a verseny és éljenek a fogyasztok! Aki pedig minket átver a lehúzásokkal menjen a süllyesztőbe és a zúzdába...

 

Szép napot!

Előzmény: Zoli.83 (205)
Zoli.83 Creative Commons License 2018.05.30 0 0 205

Egy ingyenes oldalt általában egy ember csinál, mivel nincs pénze arra, hogy alkalmazottakat fizessen. Egy komoly fizetős oldalon 30-40 ember dolgozik. Külön marketing részleg, adminisztráció stb.

Te most azt akarod bebizonyítani, hogy egy ingyenes oldal sokkal jobb, mint egy olyan ahol éves szinten több 100 millió Ft-ot költenek fejlesztésre, marketingre, biztonságra? :)

Ez olyan, mintha azt írnád, hogy az altavizsla sokkal jobb, mint a google. :) Nem is értem a google minek költ dollár milliárdokat. Biztos, ha ingyen csinálnának mindent akkor is világelsők lennének...

Előzmény: 48Katalinka (203)
Norberto2000 Creative Commons License 2018.05.30 -1 0 204

"A véleményem szerint azokkal a társkeresőkkel nagy gond van, amelyeket túl reklámoznak (pl. az említett TOP5 társkereső-s oldalak), mivel azt jelenti a számomra hogy egyébként senki sem használná azokat. Ha egy társkereső valamiben jó vagy különleges, különösebb reklám és marketing nélkül is terjed mivel a tagok másoknak is elmondják a hírét."

 

A cola, nike meg a google stb. is biztos azért reklámoz mi? Arra nem gondolsz, hogy inkább azért, hogy sokan ismerjék meg? Attól is terjed, mert jó, de plusz reklám is kell. Kérdezz meg bármilyen marketingest.

 

Jó akkor legyen ezer Ft egy hónap. Bocs, de a fodrászomnál is több pénzt hagyok, pedig az csak fél órát dolgozik vele. Ha fodrászra ennyit kiadok egy kapcsolatért miért ne adnám ki a töredékét.  Amúgy alap, hogy olyan helyen fizetek elő ahol oda van írva, hogy nincs automatikus megújulás.

 

Nem csak szerver költség van szerintem... de az is akkor évi 120 ezer. Plusz ingyen munka még mindig, cserébe semmi. A reklám hozná az embereket, ha az nincs akkor hihetetlen lassan alakulna ki a közösség. Lehet mondani a seot stb, de azt a nagy oldalak ugyanígy nyomják sőt + reklám, reklám, reklám. Ahol kevés az ember ott kevés az aktív tag. Ha nincsen választék az emberek ritkábban néznek fel vagy törlik magukat. Én legalább is így vagyok ezzel.

 

Tematika szerint :) Persze majd aki kalandot keres be is x-eli ne röhögtess :) Ezt lehetetlen szűrni.

 

Természetesen az előfizetés nem garancia, de sokkal nagyobb esélyt ad. Ha kiemelkedsz a tömegből a több ezer ember közül pl a te képed van felül vagy ilyesmi nagyobb az esélyed ez nem kérdés.

 

Jah és ahhoz képest, hogy egyik oldalon sem állsz csak a fizetős oldalakat húztad le.

 

Szerintem hagyjuk is úgy se értjük meg egymást. :)

 

Előzmény: 48Katalinka (203)
48Katalinka Creative Commons License 2018.05.30 0 1 203

Sziasztok!

 

Informatikus vagyok és szintén társkereső státuszban, szívesen megosztom veletek az én véleményemet is a témában hátha hasznos lesz bárki számára.

Előre kijelentem én egyik oldalon sem állok, mindenki döntse el maga hogy ingyenes vagy fizetős oldalt választ. De egykutya.. egyik sem jobb a másiknál. tapasztalat.....

 

A véleményem szerint azokkal a társkeresőkkel nagy gond van, amelyeket túl reklámoznak (pl. az említett TOP5 társkereső-s oldalak), mivel azt jelenti a számomra hogy egyébként senki sem használná azokat. Ha egy társkereső valamiben jó vagy különleges, különösebb reklám és marketing nélkül is terjed mivel a tagok másoknak is elmondják a hírét. 

 

Ha már fizetős, pár száz forintos társkeresők nincsenek. 100 forintért már fagyit sem lehet kapni. Az előfizetési díjak havi több ezer forinttól kezdődnek és pont a fizetős oldalak azok, akik a megújuló előfizetéssel trükköznek. Csaliként még az is lehet felregisztráltok pár 1000 forintét, aztán meg nem tudod lemondani és a tudtod nélkül szépen vonja le a pénzt havonta, vagy a kénye kedve szerint. Volt benne tapasztalatom, de nem csak nekem... Így jártak a BE2-vel is sokan csak olvassatok lejjebb (vagy nézzétek meg be2 becsapottak facebook csoportját) és mondanom sem kell, hogy mindenhol őket reklámozzák. 

 

Mint informatikus a VPS szerver díjak manapság alacsonyak, havi néhány 10 ezer forintból vagy még kevesebből is megúszhatók persze csak akkor ha nem valami összegányolt fejlesztés volt a társkereső. Erre senki se fogja a magas havidíjakat kérem szépen...

 

Ne viccelj már olyan cégek, akik azzal foglalkoznak hogy társkeresők közötti rangsort állítsák fel.. Ez még leírva is nekem gyanúsnak tűnik, szinte biztos hogy ez arról szól ki fizet többet.

 

Magamból kiindulva én nem ott szeretek ismerkedni, ahol a legtöbben vannak, teli aberrált majommal. Inkább a kisebb társkeresők között szoktam válogatni, pont emiatt. Vannak tematikus társkeresők is állatbarátoknak, futóknak, vegetáriánusoknak sokkal jobb a célzás is és hatékonyabb szerintem. Na meg nem szeretnék a munkatársaimba botlani.... :)

 

Az ingyenes oldalak mi alapján szűrnek? Gondolom a tematika szerint. Komoly kapcsolat, szex kapcsolat, vegetáriánus stb..

 

Meg kellene már érteni, ha valaki ki fog fizetni több ezer forintot az semmire sem garancia. Az aberrált szexmániások mind fizetés nélküli emberek, hát nem!!! Inkább a diplomások közül kerülnek ki legtöbbször... tapasztalat.

 

Azt javaslom, mindenki regisztráljon fel több oldalra ahogy én is teszem, próbáljátok ki és döntsetek ez alapján! Jaa és sohase bízzatok a nagy összehasonlító oldalakban, mert durván látszik hogy átverés mindenki.!  Mindenki döntsön maga és próbáljon ki több oldalt, számomra ez a konklúzió.

 

Na szép napot és jó társkeresést

 

Előzmény: Norberto2000 (202)
Norberto2000 Creative Commons License 2018.05.30 0 0 202

Te félre értettél. Én azt írtam, hogy ha előfizet, akkor látszik, hogy tesz is valamit azért, hogy társra találjon. Tehát komolyan szeretne már egy kapcsolatot. Szerintem senki nem azért fizet be pár százast, mert azzal akarja levenni a nőket a lábáról. :D Ezt nem is értem, hogy sikerült így értened.

 

Itt írt valaki egy oldalt. Megnéztem állítólag nincs reklám az oldalon és ingyenes is. Állítólag az is marad. Akkor kérdezem én, miből fizeti a költségeit. Ez csak ilyen hobbi oldal szerintem. Majd ha esetleg sikerül neki nagyobb nézettséget elérnie és jönnek a szerver stb számlák, akkor majd fizetős lesz az is vagy tele lesz reklámokkal. :) Hosszú távon biztos vagyok benne, hogy nem fog működni az ingyenes dolog. Plusz ki az, aki szeret ingyen dolgozni?

 

"Egy tipp, a nők 90%-nál a kedvesség sokkal többet jelent mint a pénz." Na és Te ezt a statot honnan szedted? :)

 

Egyébként a Top 5-ről nem én állítottam fel a rangsort, hanem olyan cégek, akik ezzel foglalkoznak. Amúgy, még ha így is lenne, hogy sokat fizettek a felkerülésért, akkor is legalább ott vannak. Sokkal több embert tudnak elérni. Míg egy ingyenes oldalra talán pár száz ember ha regisztrál egy nap, addig egy fizetősre több ezren. Szerintem egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen, hogy egy fizetős oldal sokkal több embert tud az oldalára hozni. A fizetős oldalak pont ezért népszerűbbek. Mindenki ott szeret ismerkedni, ahol a legtöbben vannak. 

 

Arra bezzeg senki nem válaszolt, hogy az ingyenes oldalak mi alapján szűrik a tagokat, ha nem előfizetéssel?... szerintem sehogy csak jól hangzik.

Előzmény: Timcsi763 (201)
Timcsi763 Creative Commons License 2018.05.30 0 0 201

Sziasztok!

 

Érdekesek ezek a vélemények, én annyit tennék hozzá talán mindenkinek igaza lehet valahol. A google-ön és az indexen is ott vannak a reklámok, teljesen megszoktam és engem nem zavar. De az Tuti, hogyha a google keresője vagy az index fizetős lenne, soha az életbe nem nézegetném egyiket sem... keresnék egy másik ingyenes szolgáltatást.

 

Amúgy én is voltam fent fizetős társkereső oldalakon és annyi hülye rám írt, hogy nem igaz... én nem tapasztaltam hogy bármiféle szűrés is lenne-e téren... és ezt nem csak én gondolom így!!!

 

Nőként kifejezetten utálom, hogyha egy férfi a pénzével akar levenni, meg a szuper kocsijával.. Ne azzal tűnjön már ki, hogy ő milyen szuper prémium tag és mennyi pénzt befizetett, inkább legyen illedelmes és kedves. Teljesen mindegy, hogy ingyenes vagy fizetős oldalról jött a számomra. Egy tipp, a nők 90%-nál a kedvesség sokkal többet jelent mint a pénz.

 

Amúgy kíváncsi vagyok mi az a TOP5 hazai társkereső ami fizetős? Mi alapján állítottad fel a rangsort? :)) A nagyon hirdetett összehasonlító oldalakat meg hagyjuk már, mindenki tudja hogy azért sok pénzt fizettek a társkeresők tulajdonosai hogy felkerüljenek. Hmmm. lehet pont ezért nincsenek is benne ingyenes oldalak... .)

 

Az adatok kereskedése a véleményem szerint független attól, hogy egy oldal fizetős vagy sem, ha egyáltalán van ilyen. Elég szigorúak már a szabályozások etéren és mindenkit ugyanúgy büntetnek.

 

Előzmény: Norberto2000 (199)
Zoli.83 Creative Commons License 2018.05.29 0 0 200

Üdv!

 

Az ingyenes oldalak a felhasználók adataival kereskednek. Ha regisztrálnak az oldalra az adataik használatával fizetnek. Ezt sokan szerintem a mai napig nem tudják. Az új törvény értelmében szigorítottak ezen. Pl facebook botrány miatt is. A facebook is emiatt inkább próbál átállni egy fizetős modellre.  Én is azt gondolom, hogy a szigorítások miatt is inkább a fizetős szolgáltatásoké a jövő.

Norberto2000 Creative Commons License 2018.05.29 0 0 199

Az ingyenes társkeresők reklámokból tartják fent magukat. Igen úgy, hogy az arcodba tolják és tele van az oldal velük...kicsit sem zavaró. Amúgy az emberek elég nagy százaléka használ már reklámblokkoló szoftvereket, szóval nem tudom milyen bevétel jön be ebből. A google egy teljesen más oldal, ne hasonlítsuk egy társkeresőhöz.

 

Az, hogy fizetős pont megoldja a szűrést hidd el. Aki előfizet az pont nem zaklat senkit, mert ellenőrzött felhasználónak számít. Az ingyenesen hogyan szűrik ki? Megmondják neki, hogy bocs a képed alapján igénytelennek tűnsz, ezért törlünk. :) Ezt nem tehetik meg. Pont ezért vannak tele velük. Aki szexkapcsolatot keres hogyan szűrik ki? Belenéznek a beszélgetésekbe? Nem tehetik meg. Személyiség jogokat sért. Vagy, ha így csinálják szólj nekik, hogy szabálytalan. Ráadásul, aki egy éjszakást keres az pont nem szokta bevallani. :)

 

Ingyenes társkeresőn olyan lenni, mint ha ingyen konyhán ennél. Ezzel csak azt mutatod, hogy ingyenélő vagy. Arra sem vagy képes egy kapcsolatért, hogy pár százast kifizess. Egy nőnek ez szerinted mit jelent? Nyilván akkor egy kapcsolatba is nagyon sok energiát fektetnél. :)

 

Szóval mindenki regisztráljon oda, ami neki szimpatikus. Amúgy elég sokan az én véleményemen vannak, nem véletlen, hogy itthon a top 5 vezető társkereső fizetős.

Előzmény: HTibor1986 (198)
HTibor1986 Creative Commons License 2018.05.29 0 0 198

Sziasztok!

 

Úgy látom vannak félre értések a témakörben. Hát tegyük ezt tisztába...

 

1. Az ingyenes oldalaknak általában a reklámokból van bevételük, tehát nehogy azt gondolja bárki is, hogy azok nem lehetnek igényesek és nem tudnak fejlesztésre, reklámokra/marketingre  költeni. Habár más kategória, de lásd Google-t, teljesen ingyenes mégsem mondanám igénytelen cégnek, a hirdetésekből a világ egyik legnagyobb bevételű cége. Erről ennyit...  

 

2. Az alja nép szűrését PONT HOGY nem fogja megoldani, ha egy társkereső fizetős!!! Gondolj csak bele, ha egy tag kifizette a havi több ezer forintos havidíjat és más felhasználóknak beszólogat és trágár szavakat használ, szex kapcsolatot keresse.... és sorolhatnám nem fogják kitiltani, mivel akkor a befizetett pénzt is vissza kellene neki utalni és akkor miből is tudná magát eltartani a társkereső. Mit gondolsz miért vannak tele oda nem illő tagokkal a legnagyobb társkeresők. Pont ezért, ők mindenkit be akarnak terelni az oldalra, mert belőlük lesz bevételük és eszük ágában sincs tőlük megszabadulni...

 

Azért mert valamiért fizetni kell, nem feltétlenül jobb ez egy régi félreértés, ami más fórumokon is előjött már. Nem a 2000-et írunk, felejtsük már ezeket a tévhiteket végre...

 

ui: Az Első Találkozáson még nem jártam, viszont a kezdő lapját megnéztem. Habár nem tudok róla véleményt mondani, de a kezdőlapja alapján messze igényesebbnek tűnik, mint a Magyar társkereső oldalak többsége. no comment.

 

Előzmény: Norberto2000 (197)
Norberto2000 Creative Commons License 2018.05.28 -2 1 197

Hát tudod az, hogy azt írják még nem biztos, hogy igaz is. Egy ingyenes oldal soha nem lesz olyan nívós, mint egy fizetős. Egy fizetős több embert tud az oldalra hozni a reklámok révén. A sok emberhez erős szerver kell, hogy ne zuhanjon össze és gyors legyen. A legnagyobb oldalaknak saját szerver termeik vannak. Ezen kívül egy komoly oldal milliós nagyságrendű havi költségekkel üzemel. Ezt egy ingyenes oldal miből fizeti ki? Így az ingyenes oldalak fejlődése nem lehetséges. Gondolj bele ki az aki ingyen dolgozik, fizeti az oldala költségeit és cserébe nem kap érte semmit. Jah és az, hogy fizetni kell egy oldalon az egyfajta szűrő is. Ki szűri az alja népet az ingyenélők táborát. Én tapasztalatból írom, hogy az ingyenes oldalakon undorító emberek tömegei vannak fent. Szóval én mindig is a fizetős oldalakra fogok szavazni. Plusz ha valaki egy fizetős oldalon van fent, az azt mutatja, hogy komolyan párt szeretne találni és ad magára. Az igényesség nem ott kezdődik, hogy ingyen...

Előzmény: István84a (196)
István84a Creative Commons License 2018.05.28 0 1 196

Sziasztok!

 

Én is voltam fent az Első Találkozáson. Az egyik oldal alján láttam hogy naponta 250-300 új tag regisztrál be. Mindenki döntse el maga ez jó vagy rossz. :)

Alapvetően, szerintem egy társkereső oldal aktivitását nem az határozza meg, hogy hány regisztrált tag van fent mivel,

én úgy vettem észre hogy sokan elfelejtik magukat törölni és habár évek óta nem jártak az oldalakon mégis ott vannak, mint beragadt társkeresők. Tapasztalat.... 

Szerintem amikor a legjobb társkeresőt keresitek inkább az aktív tagok száma lehet a választás alapja és persze a minőség, milyen emberekkel fogsz tudni ott megismerkedni.

Az Első Találkozás, mondhatni egy szűk rétegnek szól, akik komoly kapcsolatot keresnek. Nyilvánvalóan a szex társkereső oldalakon, sokkal nagyobb az aktivitás, mert az emberek többségének ez kell....

De kérem... legyünk már igényesek!!!!!!44

 

Előzmény: Oneforall2 (195)
Oneforall2 Creative Commons License 2018.05.23 0 0 195

Sajnos az Első Talakozáson alig vannak, így hiába ingyenes...

 

Nicol.23 Creative Commons License 2018.05.18 0 0 194

A yourdate.hu az valóban jó! Azt én is ajánlom. :)

Előzmény: Heni1.1 (187)
Kirsteno Griesty Creative Commons License 2018.05.12 0 0 193

Hi Please dear reply me back through my email ID, i have something very important to
discussed with you. here is my email: ( kristenmarmycapt1@gmail.com )

Előzmény: Eszti.05 (154)
Kirsteno Griesty Creative Commons License 2018.05.12 0 0 192

Hi Please dear reply me through my email ID, i have something very important to
discuss with you. here is my email: (kristenmarmycapt1@gmail.com)

Előzmény: pingu22 (190)
Kirsteno Griesty Creative Commons License 2018.05.12 0 0 191

Hi Please dear reply me back through my email ID, i have something very important to
discussed with you. here is my email: ( kristenmarmycapt1@gmail.com )

Előzmény: Vpeti05 (156)
pingu22 Creative Commons License 2018.05.02 0 0 190

1 hete regisztráltam a partkeresek.huoldalra szerintem nincsenek kamu profilok és ez is ingyenes. És nem is értem kik csinálják a kamu profilokat és minek, úgy is kiderül..

Megnézem amit te ajánlottál.

Előzmény: Vpeti05 (189)
Vpeti05 Creative Commons License 2018.04.30 0 0 189

így van, rengeteg a kamu pénzlehúzó oldal, nextmeet-en igaz még csak pár ezer ember van, de ott tényleg látszik h a való emberekről szól és legaláb full ingyenes, a csajokéspasik nem lenne rossz de gáz h mindenért fizetni kell, meg ott is rengeteg a kamu profil

Előzmény: Yo Zhi (188)
Yo Zhi Creative Commons License 2018.04.30 0 0 188

Párom.hu-n egy felhasználó 150+ hamis női profilt leplezett le a társkereső oldal fórumában, mindezt három és fél hét alatt.

Heni1.1 Creative Commons License 2018.04.29 0 0 187

Én a yourdate.hu-n vagyok fent, szerintem az korrekt oldal. :)

Nagy eM Creative Commons License 2018.04.22 0 0 184
Nagy eM Creative Commons License 2018.04.21 0 0 183

Szívesen.

Előzmény: IK65321 (182)
IK65321 Creative Commons License 2018.04.20 0 1 182

Nagyon köszönöm, Nagy eM! 🙂

Előzmény: Nagy eM (181)
Nagy eM Creative Commons License 2018.04.20 0 0 181

https://www.facebook.com/groups/2033948126889853/members/

 

Csatlakozz a csoporthoz, és megtudhatsz mindent.

Előzmény: IK65321 (180)
IK65321 Creative Commons License 2018.04.20 0 0 180

Az a gond, hogy én már levelet is kaptam a postaládámba, egy behajtó cégtől. Valahogy megtaláltak, bár a házszám rossz a borítékon. Azzal fenyegetnek, hogy ha nem fizetek, az összeg csak növekedni fog, és nemzetközileg kerülök BAR listára. Mi a megoldás??

Előzmény: Nagy eM (164)
Dom-alex Creative Commons License 2018.04.19 0 0 179

Sziasztok, 

 

én befektetőket, szponzorokat, illetve segítséget keresek egy teljesen ÚJ társkereső működtetéséhez. Az oldal kész, fejleszteni nyilván szükséges. Egyedül már kevés vagyok. Van közöttetek olyan ember, akit ez valóban érdekel, és be tudna csatlakozni? A negatív megnyilvánulásokra nem tartok igényt, köszi! :) 

TEXAS GSTRING Creative Commons License 2018.04.17 0 0 178

TISZTELT LÁNYOK ÉS URAK !

 

TÖBB MINT 10 ÉVET TÖLTÖTTEM EL KÜLÖNBÖZŐ INTERNETES TÁRSKERESŐ ÉS ÚN .ISMERKEDÉSI OLDALAKON.

 

ÍGY VAN RÁLÁTÁSOM A DOLGOKRA, ÚGY ÍTÉLEM MEG .

 

INDÍTOK EGY MINI BLOGOT AMELYBEN  AZ ELMÚLT ÉVEK TAPASZTALATAIT FOGOM VELETEK MEGOSZTANI.

 

VANNAK VEGYESEN JÓ ÉS ROSSZ TAPASZTALOK IS SZÉP SZÁMMAL.

 

DE EGY DOLGOT TISZTÁN KELL LÁTNI :

 

AZ ,HOGY MELYIK  OLDAL ILLETVE SITE A LEGEREDMÉNYESEBB AZT MINDENKI MAGA DÖNTSE EL HASZNÁLAT UTÁN.

 

EZ 2 DOLOGTÓL FÜGG :

 

1. MENNYIRE INTENZÍVEN HASZNÁLJA AZ EMBER AZ OLDALT .

 

2. BÁRMELY NEVŰ VAGY MÁRKÁJÚ OLDALRÓL IS BESZÉLÜNK LEGYEN SZÓ AZ ELITTÁRS-RÓL VAGY MONDJUK A RANDIVONALRÓL

    KIZÁRÓLAG AKKOR LEHET BESZÉLNI EREDMÉNYRŐL ILLETVE HATÉKONYSÁGRÓL ,HA AZ EMBER MEGTALÁLJA AZ ADOTT FELÜLETEN 

    A JÖVENDŐBELI PÁRJÁT VAGY BARÁTNŐJÉT.

 

ÍGY A MELYIK A LEGJOBB TÁRSKERESŐ OLDAL CÍMŰ KÉRDÉSRE NEM LÉTEZIK  EGYÉRTELMŰ ÉS EXACT VÁLASZ.

 

EGY DOLOGRÓL VISZONT BESZÉLHETÜNK, HOGY A TÁRSKERESŐ OLDALAK SZÍNVONALÁNAK  EGYÉRTELMŰ VISSZAESÉSÉSE

NAPJAINKBAN NAGYON ERŐS.

 

FOLYT KÖV. 

 

 

 

 

 

Biga Cubensis Creative Commons License 2018.04.16 0 0 177

Minden csaj min. 180cm-es magassággal keres párt, még az is, aki 150-es picurka, röhej....

Előzmény: Nagy eM (170)
Freelunch Creative Commons License 2018.04.07 0 0 176

Szerintem most a gitwi a leghasználhatóbb.

Vpeti05 Creative Commons License 2018.04.01 0 0 175

Hali! csajokéspasik nem lenne rossz, de durva h mindenért fizetni kell,mindenért, ami azért vicc!!!  A www.gonextmeet.com jónak tűnik, és legalább full ingyenes az egész!

Előzmény: Lívia95 (174)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!