Keresés

Részletes keresés

Tycho Brache Creative Commons License 2001.10.29 0 0 topiknyitó
Választások közeledtével különös jelenség figyelhető meg Székesfehérváron: az amúgy is túlterhelt postaládák kéthetente újabb junk-mail-lel gazdagodnak: a Mi újság? című független közéleti lappal. A "független" címke helyére természetesen nyugodtan behelyettesíthető a "szocialista" jelző, itt ugyanis az MSZP kampánylapjáról van szó. Aki olvasta az Ál-szoci polgármester Fehérváron c. topic vitáit, az tudja, hogy megtaláltatott a kéthetilap főszerkesztője is egyik Fórumtársunk személyében, aki azonban ezt tagadta.
Az MSZP-s főszerkesztő a párt fehérvári házinyomdájával nyomatja kéthetente 42000 példányban e remekművet, s állítja, hogy az ingyenes terjesztés, valamint a számonkénti nyolcadoldalnyi hirdetés ellenére is virágzó vállalkozásnak ígérkezik a lapkiadás. Többen azonban mást sejtenek a háttérben: nem véletlen, lapunknak egészen egyszerűen vörös szaga van:)
És bár kivitelében roppant igénytelen, ennek ellenére nehezen hihető, hogy volt párt- és KISZ-funkcik cégeinek egy-egy jelentéktelen hirdetése eltartaná a vállalkozást. Kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek a lapról, van-e ilyen sajtótörténeti csoda más városokban is, stb. Várom vissza főszerkesztő urat is, sőt, örülnék, ha nyíltan védené meg lapját és szerkesztési elveit az érdeklődő közönség előtt!
TB

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!