A Felesleges gyerekholmik topic mellékvágánya. Kismamaruhák, a baba érkezése, a gyerekek növekedése miatt már nem kellő holmik börzéje. Azaz minden, ami nem gyerekholmi, de a téma vonzata.
Mert én vagyok vagy 74 kg xl mérettekkel rendelkezem.
Az új nadrág azért nem jó mert az csípő és nekem görbe a gerincem és ezért borzalmasan áll nekem mert nagyon eláll.
A lotus naci azért nem jó mert már nem is tetszik meg sajnos a dereka nem jó, a denimet tavaly előtt vettem de akkor voltam vagy 60 felett most meg 74 kg vagyok. most fogyózok de már nem is akarom hordani őket. Inkább eladom mint hogy nekem itt a szekrényben álljon.
Igen én pesten lakom a 18. kerületben. Személyesen így átveheted. megbeszélünk valamit valahol és oda elviszem. Holnap egyek is csavarogni. Ha gondolod. Csak majd szólj melyik kell.
2002es Whirlpool ART 668/G markaju, az egyik doboza van elrepedve, a szigetelo korbegumija oldalt el van repedve eleg hosszan, es az egyik melyhuto doboza a fogojanal kicsit repedt. Ezek egyike sem befolyasolja a hasznalatot, lefenykepezem holnap az osszes hibat , ha erdekel a huto. 12000 Ft. Jelenleg Zugloban hut. :) Egyebkent mi masfel eve vettuk, a gumi hibaja mar akkor is megvolt, a masik ketto az en ugyessegem. Tokeletesen mukodik, nagyon szeretem, semmi gond nincs vele, csak epp orokoltunk egy vadonatujat. Szolj, hogy fotozzak e.