A karieditort csak azért használtam, hogy minden skillt kiprobáljak 20-as szinten. Egydeül diablo ellen szar valkyrie, én még Duriel ellen is tudtam használni, igaz kétszer ütötte meg aztán újra kellet raknom, de ezt már leírtam valahol.
Light r. télleg nem számít amának, akár strafeal, akár multiplével nyomulsz.
Jah, amugy 60-as szinten lifom 530 körül volt amazn.
:-)))))))))
De minek ehhez kareditor, még 4 szint (azaz Clvl 50) és meg lesz a 20-as Valkyrie + 5 tárgyakból és akkor már csak egy skill shrine kell és Val 27: 7x damage, 7x defense, kb 2300 life... Hű de messze van ez, Diablo meg úgyis lenyomja egy ütéssel :-))
Bihus,
az amazon nem lő messzebb, mert most is nagyon messze lő, stafe-eléskor meg mindegy, hogy látod-e az ellenfelet, úgyis arra lő akire akar. (Hmm, itt még lenne mit csiszolni az AI-n: ha mellettem áll két ellenfél, 5 pedig messziről közelít, akkor megcsinálja, hogy nem a közeliekre lő először így azok odaérnek és jelképes 250-es life-omat erőteljesen csökkentik.)
Meg még az is gyanus hogy trade elején full az életem,miután kilépek tradeből és eltűnnek a tárgyaim az inventoriból meg a karakterem képéről is, pont annyira csökkent le a life mint amennyi tárgyak nélkül....
Jaaaaa...
Hmmm. Ok azoknál köhög egy kicsit, de azér annyira nem. :9%life stole a fegyveren,4-7gyűrűkön meg az amuletten......Viszont ha lance és nem div.scept., Zeal+Concentation akkor szopnak a disznók még ha minyonok(+Hell) akkor is....
Nem, nem. Én a Ghost/Wraith/Apparition-bandára gondolok, amik úgy szépen egymáson vannak...
Na azokon te palával nem fogsz röhögcsélni :) Bár azzal a Lance-val egyenként ki lehet őket charge-olni.
Volt egy happeningem a b.neten, Elkezdek tradelni egy arccal, semmi jó nincs, megunom, kilépek a tradeből és hipphopp eltünnek a tárgyaim, kis idő múlva azér megjelennek, de az arc közbe kilép, mint kámfor... Elgondolkodtam, hogy
Dio2-höz is van már valami bobbafett-féle szar?????
Sacrifice utólag szólva szerintem is kúúúúúúrva szar..(40-es Palát kezdtem többek közt emiatt újra ) de a cuccai miatt 4 nap alatt van egy új 43-as Paldinom. Én is csak Conc.-t használok csak említettem, hogy van egypár érdekesség bár felesleges...
Igen a Zeal-t valahogy így értettem én is...
10 szellem???? Hell/hell-esekre gondolsz???
Azokat is viszi röhögte is milyen gyorsan... :)))
Jó, a nagy kukacmmeg a sok kis kukac télleg több idő volt, de azért nem OLYAN sok...
Azt elismerem, hogy Strafe,Whirlwind,Frozenorb télleg gyorsabb itt....
Ja, meg OK, hogy Diablo-t hamarabb levered vele, de menj már neki légyszíves vagy 10 db. szellemnek, hadd röhögjön egyet a haverod, mire lenyomod őket :) Hogy a Burrower-ről már ne is beszéljek (OK, magasabb szinten már nem gond).
Nem értem, mit nem lehetett érteni azon, amit írtam. A pala a látótérnövekedéssel semmit nem ér, a többiek meg igen sokat. Pl. a sorci teleporttal nagyobbakat ugorhat, a nekró szörnyei átláthatóbbak, az amazon messzebbre lőhet.
A paladinon meg a barbáron kívül a többiek nincsenek ráutalva holmi AR-re, ez sokat számít még egy piercing-es scepterrel is. A paladin, ahhoz képest, hogy a charge kivételével csak közelharcot tud, csak a Holy Shield-ből kap Def-et, én se piskóta páncélokat meg pajzsokat hordok, de egy 1400-as Def egy barbár-féle 3-4 ezerhez képest nulla (ugyanolyan cuccokkal). A másik, hogy semmilyen távolsági támadása nincs (én biztos nem viszem fel a BHammer-t 20-asra, csak hogy baromkodhassak vele). Life-ból is csak annyit tud, mint egy amazon, és sokkal többet sebződik.
Egyébként kellemes karakter, csak annyit akartam hangsúlyozni, hogy a többiek erősebbek.
Ja, a Zeal-t illetően meg tévedésben vagy, nem ez a lényeg. Nekem is csak 5-ös persze, nem ezen akarok vitázni, de úgy működik, hogy CSAK AZOKAT ütheted meg, akik kezdéskor már ütőtávon belül voltak, viszont MINDENKIRE támadsz, aki KÖZBEN lépett oda. Ez főleg a Flayer Shaman-nál figyelhető meg, ha egy ütéssel kinyírod, akkor (ha neked 7-es) még 7-et fogsz ütni a megjelenő flayerre, és nem találhatod el. De ha pl. valami Bosson hibázod el az elsőt, attól még a többivel nyugodtan betalálhatsz.
A block meg nekem is felmegy 86-ra HS-sel (66-os Ancient Shield), de csak 75 lehet a max, úgyhogy én csak a Def-re hajtok.
A charge-ot már írtuk korábban, de ha belassítanak közben, akkor elég rossz tud lenni (főleg ha kapsz közben egy Iron Maiden-t is). A Sacr szerintem semmit nem ér (ütök ugyanannyi idő alatt 3-at a Zeallal, és nem is sebez le)
Aurából csak Conc, Redemp, HolyS jó, a Conc eleve kizárja a legtöbbjét.
Concentration max. +45-110 divine scepter,
csakis 5db a Zealen (+2skill itemből) ha több és az első ütést elhibázza akkor a többit is leüti DE ELHIBÁZVA na ez 20-as skill szinten azonnali halál Hellbe..
Holy shield max Grimshield 295 def 60%blocking + amit ez a skill ad (20-on def-tnemtom fejből de +22-t ad a blockinghoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
A Sacrifice és a Charge(valamelyik max) hasonló az előbbi gyorsabb de az utóbbi pict több sebzést ad + az ilyen Hephastók ellen príma (hátralök+ kábít egy picit?)
A Fanaticism és a conversion még csak tervbe van véve még fejleszteni kell..
DEfiancén is gondolkodtam meg a Thorns -on is DE remember csak 1db aura lehet egyszerre...
Van egy lancém 80-344 fast attack+ 8life stolen Zeallel +Concentration 2000 fölött sebezés jó gyorsan...
Charge+Concentration = kb.2000-5000... :-PPPDDDD
Valkyrie téma +: még régen kezdetkor csináltam karieditorral egy jó kis amát, minden skill maxon. Beraktam hell actII-t, kimentem sivatagba, elő valkyrie, én meg hátul és néztem hogy két ütéssel nyomta a keselyüket.
Bihus, miért lenne egy karakter gyengébb, mert többet lát? Legfeljebb nem profitál annyit mint a többi. Mint írtam, a bowazonommal félig vakon is szoktam lövöldözni, így a light radius-os tárgyak nem nagyon érdekeltek (sőt most éppen egy -2 light radiusos sipkám van :-), ezek a tárgyak viszont valamennyivel felértékelődnek a nagyobb tér miatt. Nem tudom pontosan, de úgy +6 l.r. teríti be az egész képernyőt (sarkok nélkül), most ez nyilván nőni fog.
Flagellum Dei,
érdemes-e Valkyrie-t fejleszteni témában egy megjegyzés: múltkor egy skill shrine után egy 23. szintű Val. sétált mellettem, és úgy sajnáltam, hogy a 6% life steal-es gyűrűt nem tudom nekiadni, mert akkor az amazonom függőágyból sörözve nézné a csatát az örökéletű Valkyrie mellett :-))))
Neharagudj de a paladin gyengeségével nagyonnagyon nem értek egyet....
Nekem úgy viszi a Hell-t mint kés a vajat...
És míg a bowazonnal szenvedtem a bossoknál, DIABLO HELLEN kb. 2.5 azaz 2.5 PERCIG húzta a paladin ellen......
Haverommal versenyeztünk ki nyírja ki hamarabb....
Akkor viszont amazonnal, sorcival és nekróval könnyebb lesz a játék, mert nagyobb teret lehet belátni. Vagyis a pala még gyengébb lesz :( A barbárt meg így sem kell félteni :( Nem értem, miért nem erősítenek szegény paladinon, egyértelműen hátrányban van.
Na de majd a sorc teleportja...
Az eddig is a legjobb volt :)
Aaren, nem a tényeket, hanem a Blikk-szintű megfogalmazást kritizáltam: minek kéne egy engine-be "becsempészni" egy felbontást. Inkább az a kérdés, hogy elég jó minőségűek a bitképek, a texturák, ... egy magasabb felbontáshoz, ha azonos képet akarok magyobb felbontásban megjeleníteni. De itt nem erről van szó, hanem "mindössze" nagyobb területet látok, azonos minőségben. Én is elolvastam a d2.neten, hogy micsoda munka lehetett ez, pedig egy frászt: a program nyilván nem "képernyőt" kezel, hanem bizonyos objektumokat, hiszen kedvenc amazonommal lazán tudok vakon strafe-elni, hogy a guided arrow-t ne is említsem. A program egy bizonyos területre eső objektumokat jelenít meg. Ez a terület nőtt hála istennek, ill. hála ídének. (Az meg, hogy miért nincs benne eredetileg, elbújtatva benne van a szövegben: gyorsabb gép kell hozzá, azaz vagy magasabb minimal requirement kell hozzá, vagy bizonyos helyzetekben akadozna. Némi bennem lakó gonoszság azt mondatja velem, hogy lehet, hogy csak azért nincs benne az alapverzióban, hogy legyen miért megvenni a kiegészítést :-))
Ráadásul nem értem mit kellett "csempészni", hisz (ha jól értettem) a LoD nem külön telepítendő mint a Hellfire volt, hanem a régi program helyét veszi át és ad egy plusz Act-et a meglevők mellé. (Tehát a telepítés akármit lecserélhet.)
[Bridenbecker] Will the 800x600 option be available in regular Diablo II games?
[DiabloIIDevTeam] Kind of. If you have the expansion installed, you can play regular D2 games in 800x600. But you have to have Diablo II: Lord of Destruction installed!
"Diablo2 kiegészítő lemeze - az eredetivel ellentétben - már 800x600! -as felbontásban is élvezhetjük. A 800x600 felbontást úgy tűnik, hogy az eredeti Diablo2-be is "becsempészték", így amennyiben fel van installálva a kiegészítő lemez az eredeti Diablo2-t is 800x600-ban élvezheted"
Ghost Armor Light
Serpentskin Armor Light
Demonhide Armor Light
Trellised Armor Light
Linked Mail Medium
Tigulated Mail Heavy
Cuirass Light
Mesh Armor Medium
Russet Armor Medium
Mage Plate Light
Templar Coat Heavy
Sharktooth Armor Medium
Embossed Plate Medium
Chaos Armor Heavy
Ornate Plate Medium
Egyébként meg minden ilyen információt megtalál bárki a www.battle.net/diablo2 oldalon... Én is onnan ollóztam.
Most már csak hébe-hóba játszok a bowazonommal, de egyre inkább úgy érzem, hogy a bow bug kiküszöbölése után a legerősebb karakter. Hihetetlen könnyedséggel játszom vele Hell/Hell-en, pedig csak 53-as.
Kár hogy már "kijátszottam" magam azokkal a karakterekkel, amiket szeretek. Jöhetne már az extension...