Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Tarlós túl tudott valamelyest lépni a pártpolitikán, nem is volt pártpolitikai ember
Ez volt a legnagyobb érdeme
nem csak a fővárosban, hanem még kerületi polgiként is anno kisebbségben
És emiatt való egy ilyen ember a város élére, aki szakember is és jól tud egyeztetni, érdekeket összefűzni egy fonalra, érdeket érvényesíteni, végső soron nem politika mentén, hanem ügyek mentén
ja..
most leltem..itt is hagyom, nincs péntek, de ez most annyira tetsz
Itt kialakult egy patthelyzet, a Fidesz sem működhet együtt a Tiszával sem, és Karigerivel sem, és a Dk-val sem, és A Tisza sem működhet együtt a Fidesszel sem, és Karigerivel és a Dk-val sem. Ilyen értelemben én praktikus okokból sem értem, hogy miért lesz jó, ha Karigeri lesz a főpolgi, bár a Vitézynek sem lenne meg a többsége a Fidesszel sem, szóval ez egy igazi full patthelyzet. Majd elindul MP az új választáson, és a nemzet iránti alázatból kénytelen lesz főpolgi is lenni.:D
A Tisza nem fog vele együttműködni, a Fidesz sem, mivel mindkettő összegyurcsányozná magát vele (Magyar erre fixen utalt is a programbeszédében), és hiába mondja, hogy esetleg ügyek mentén, jó eséllyel ügyek mentén sem ( És a Fidesszel sem, mert akkor a másik oldalról kapná meg ugyanezt a vádat), vagyis kormányozhatatlan lesz a főváros, és jön a csődbiztos, vagy Karigeri lemond és új választás lesz, a fene se tudja, mindenesetre nem lesz többsége a közgyűlésben és sem a Tisza sem a Fidesz nem fog megszavazni neki semmit. Kb. ez a reális forgatókönyv.
Az biztos , hogy nem lesz egyszerű . Lehet nem tud majd működni ez a színes csapat . Ha Karácsony marad , a helyében én tiszást választanék helyettesnek . Aztán az is lehet , hogy a Tiszából nem lesz fene sem .....
Mert a TISZA, majd ügyek mellett szavaz.. ja, mint ahogy kb. senkit nem ismerünk a pártjából, és ahogy simán lelépett az alelnöke eus képviselőnek.. (Személyes megjegyzésem, szerintem még a jogot is segítséggel végezte el empé, mert kb. egy MLM-es OKJ-s tanfolyamon nyomja most a sikert, de ez nem róla, hanem a hívőkről beszél.)
Politikai poszton lévőknek a politikához kell érteniük, baszodalássan. Egy Vitézy-féle mávbohóc valszeg még a trolihoz sem értene, nem hogy pl. a közműfejlesztéshez.
Pont ezért nem is ér semmit egy szakmász egy ilyen poszton.
Egy bp-sz8ntű város vezetőjének - a politikusi erények mellett - max. ahhoz kell értenie, hogy összehozzon és működtessen egy kompetens szakembergárdát. Slussz! Nem az ő dolga, hogy a tíz-húsz-fasztuggyahány szakterülethez ő maga értsen - lehetetlen/nem is fog!
Anyu fideszes, de megmondta, hogy nem szavaz Vitézyre, mert ő alakította át a BKV-t és anyu ezzel sokat szívott saját bevallása szerint. Még nem kérdeztem meg, hogy behúzta-e ímmel-ámmal rá az X-et :D
Az az ő dolga, így van. Szerintem befolyásolja jobban egy férfi partner a társa munkáját, mint egy női partner, ennyi erővel azt is kiköthetnénk, hogy csak autista árva gyerekeket szavazunk meg politikai posztokra. :)
Plusz bennem van is egyfajta megalapozatlan elfogultság a homoszexuális férfiakkal szemben, abszolút pozitív irányban. Valamiért úgy gondolom, hogy aki a politikai vagy céges térben mozog homoszexuálisként, az egyben intelligens is kell legyen, mert egy másik sikeres emberrel él együtt, és kevéssé valószínű, hogy a fő beszédtémájuk a szomszédasszony lenne, valahogy úgy képzelem, hogy köztük tartalmas beszélgetések zajlanak esténként a vacsoraasztalnál. :)
Szerintem még az se baj, hogy a közlekedéshez van bekötődve és más dolgokban esetlen nem annyira hozzáértő. Ha jó szakértőkkel veszi körül magát, és emellett jó az ítélőképessége, akkor ismeretlen területeken is tudna jó döntéseket hozni.
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!
Figyelem!
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!