Ja, és amúgy egyáltalán nem vagyok a híve az ilyesmi àtrohangálásnak.. De a hangulathoz annyit, hogy ma Rudner nem köszönte meg a szombathelyi szurkolást, az tuti. :P A legtöbbször jó hangerő volt! Jó kiindulási alap keddre! :)
Én vagyok tiszteletlen a játékosokkal szemben, aki kiakad egy olyan fórumon, amelyiknek semmi köze a klubhoz, azokat az embereket pedig nem nevezed tiszteletlennek, akik a klub hivatalos mérkőzésén a szívüket kitett játékosok helyett a balhéval foglalkoznak? Milyen értékrended van neked?
Mi történt? Volt egy kis.. igazából semmi. Aki meg ott volt, ahol nem kellett volna - ahogy én láttam - megkapta a csekkjét.. ügy lezárva.
Szerintem elég nagy tiszteletlenség a játékosokkal szemben, akik ma kitették a szívüket a pályára, hogy ezen csinálod itt a hisztit, ahelyett hogy velük foglalkoznál. Én mindenesetre újra gratulálok mindenkinek! Előre a következő csillagért! Harcoljatok Szolnokon is úgy, ahogy ma!!
Ja és nem, nem fontosabb ! A rend az első, a csapat sikere csak a második. Én kedvelem az írásaidat, de ha ezt nem így gondolod, akkor nem leszünk igazán jóban.
Ezt nem lehet a Falco szurkolói fórumán megoldani és mégis inkább ezzel foglalkozol mint a csapattal/meccsel. Ebből látszik, hogy hol vannak nálad a prioritások. Van egy olyan érzésem, hogy te a csarnokot is inkább bezáratnád - leszarva azt, hogy ezzel mennyit ártasz a klubnak - ha ezzel lehetőséged lenne kibasznod azzal a pár emberrel akikkel csörtéd van.
A klub dolga, de nem történik semmi ! Prevenciót akarok és nem mindig arról beszélni, hogy mi lesz majd. Ezért akarták ők annyira, hogy a Szolnok legyen az ellenfelünk a döntőben. Vad embereknek a balhé a lételemük. Ezért járnak a boksz klubba meg az edzőterembe, hogy legyen mikor alkalmazni az "erejüket".
Én értem, hogy zavar.. de amúgy nyert a csapat ès egy győzelemmel közelebb került a bajnoki címhez. Talán ez egy kicsit fontosabb. A többit rendezte az akinek ez a dolga..
Elöszőr a biztonsági szolgálat vezetője oldja meg azt , hogy egy zalaegerszegi embert nem alkalmaz vagy ha alkalmaz nem engedi át a szombathelyi oldalra.!!!! Ugyan az a személy miatt volt a balhé aki miatt a ZTE első meccsen is.
Egy Falco szimpatizáns odament a szolnoki tábor közelébe csinálni a fesztivált, aztán a biztonsági szolgálat emberei földre teperték. Erre a többi vad ember rohant át a túloldalról , de én már csak akkor láttam, amikor odaértek, hiszen mögöttem történt az egész. A rend biztosítása is egy nagy nulla, mert el nem hiszem, hogy nem gondolnak arra, hogy ennek az oldalnak a "bejáratához" nem lehet odatenni több biztonsági embert, hogy ott ne tudjanak átözönleni balhézni.
Ez megy egy bajnoki döntőben és ezt kell nézni a kisgyerekeknek a meccs helyett. De mondom a többi Falco szurkoló is nagyon hibás ebben, mert senki nem emeli fel a hangját. Most viszont emberükre fognak találni a személyemben!
Ugye nem az a hibás, akit felháborít a balhé és aki tenni akar ellene? Fogd már fel, attól hogy jóban vagy velük az engem rohadtul nem érdekel és innentől kezdve semmilyen véleményed ezzel kapcsolatban nem hiteles, hiszen elfogult vagy. Ilyenkor jobb csendben maradni. Nem én csinálom a balhét egy bajnoki döntőben.
És nagyon tévedsz, mert egyáltalán nem vagyok kevés ehhez. De hidd, amit szeretnél.
Meddig balhézhat tovább a csürhe? A többi szombathelyi szurkoló is egy f.szkalap, mert csak nézték a balhét, talán csak én voltam az egyetlen, aki ordította a csürhének, hogy "húzzatok vissza a p.csába a helyetekre". Hol vannak a "csodálatos édesanyák", akiket zavar az, hogy a pici gyerekeiknek ezt kell látni, holott ők szórakozni és jól érezni magukat mennek ki a mérkőzésekre?
Érdekes, ha én egyedül csinálnék ilyen balhét, akkor engem kitiltana a klub (joggal). Ha pedig ezt húszan teszik, akkor nem történik semmi?
Hétfőn intézkedni fogok ez ügyben, most nagyon bekeményítek.
Külön gratulálok Tanoh-nak, a második félidőben ő adta meg a löketet ahhoz, hogy ismét elhúzzunk a Szolnoktól. Tempó dobas, blokk, leinditasbol szerzett kosár, es a defense is jó volt nála (is) végig.
Basszus.. nagyon bunkó vagyok, de fel se tűnt, hogy nincs. Nagyon ”olajozott” volt a gépezet :P
A meccs egyetlen tanulsága (amit előre is lehetett tudni) hiába vezetünk 20-szal, ez nem a Zte. A Szolnok az utolsó másodpercig harcolni fog, úgyhogy a lefújásig tövig kell nyomni a gázt. Ma jó volt nézni, hogy végre úgy viselkedünk mint egy csapat. Gratulálok mindenkinek! volt akinek jobban ment, volt akinek rosszabbul, de mindenki tette a dolgát! Csak így tovább! A második meccset jó lenne elcsípni, utána nem lenne kérdés! Hajrá Falco! 💛🖤