Nekem mikor tűnt el a vizem hengerfejre gyanakodtunk. A bontás során kiderűlt hogy a tömítés hibátlan volt. Viszont az olajhűtő csőcsatlakozásnál engedte el a fagyállót, asszem valami klingerit szerű cumó volt benne. Igaz mindig fagyálló szagú volt a kocsi mikor elindúl a ventillátor.
Tudod az a vicc,h a 300ezres szerelése után rögtön elvittem a haverjához aki autószerelő és közel egy évig ott parkolt a vas különböző szerelések miatt, és ő elég sokszor látta ott a kocsit tehát még azt sem mondhatta,h széthajtottam. De tavaj oktobertől mondhatom azt,h többet van itthon mint szervizben. Sőt még a szerelőim nézték meg a váltót,h hol csöpöghet, mert ők sem értették a Zsolt hozzállását. (..dehát nem ilyen volt) Változnak az emberek.
Most odáig jutottunk,h fogyasztóvédelemhez fordulunk!
Számlanélkül 300e és több mint egy éves szopás!? Ez már sokk!
Ha valamiert elker 200 ezret, ne unja ha visszamesz mert nem jo. Nekem nem volt semmi baj veluk (kb az osszel lett vege a csopogesnek, tehat mostanaban!) Sot egyik haveromnak odacsiptek a lambdakabelet a valtoszereleskor amitol aztan elhalalozott az egyik katalizator is. Szo nelkul jovairta az uj lambda es a bontott katalizator arat. En nem tudom azt mondani ra hogy nem korrekt. Plane a mai vilagban.
Azaz,az enyém volt! Ezexerint Zsolti megunta a visszajáró vendégeket mert nekem nem igazán akart semmit csinálni vele! Az volt a válasza,..hogy amikor elvitted nem volt semmi baja! Mert ugyan iss akkor kezd el csöpörögni belőle ha 2 napnál többet áll. Erre mondta azt,h használjam!
Hatul tud csopogni a futescsap, a hutorol jovo nagy fem hutocso a csatlakozasanal, a ket hengerfej kozotti hid es annak csovei valamint az olajhuto korul.
En ezeket mind vegigcumiztam sikertelenul, aztan maradt hogy marpedig ott hatul a vezetooldalon csak a hengerfej alol tud viz jonni :(.
Tobb szerencset kivanok neked!
Ugy egyebkent a valtod nem akkortajt jart a felujitason amikor ez enyem, honnan a valtoolaj? (vagy keverlek valakivel bocs)